Bikeri foorumist...ettepanekud...
Moderaator: Moded
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Bikeri foorumist...
http://www.biker.ee esilehel ripub selline teade:
--- Viimati lisatud uudis 28.11.10 ---
Foorum esmaspäevani maas Biker.ee sattus nädalavahetusel mingi ründe alla. Ründeeelse olukorra taastame esimesel võimalusel. Eeldatavasti esmaspäeva hommikul. Seniks on foorum maas.
Äkki saaks selle ära koristada, uudise väärtus on sellel ammu läinud ja varsi jõuab aastapäev kätte ning inimesed võivad
hakata seda värskeks teateks pidama...segadust kui plaju. Lisaks jääb vägisi mulje, et tegemist on "surnud" kodulehega.
macintosh kirjutas:http://www.biker.ee esilehel ripub selline teade:
--- Viimati lisatud uudis 28.11.10 ---
Foorum esmaspäevani maas Biker.ee sattus nädalavahetusel mingi ründe alla. Ründeeelse olukorra taastame esimesel võimalusel. Eeldatavasti esmaspäeva hommikul. Seniks on foorum maas.Äkki saaks selle ära koristada, uudise väärtus on sellel ammu läinud ja varsi jõuab aastapäev kätte ning inimesed võivad
hakata seda värskeks teateks pidama...segadust kui plaju. Lisaks jääb vägisi mulje, et tegemist on "surnud" kodulehega.
Polnud seda seal märganudki ja nüüdki otsisin, enne kui leidsin. Seal on selgelt kirjas kuupäev ja kes vähegi numbreid ja tähti tunneb, saab aru, et tegemist vana uudisega.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
-PitBull- kirjutas:...
Polnud seda seal märganudkija nüüdki otsisin, enne kui leidsin. Seal on selgelt kirjas kuupäev ja kes vähegi numbreid ja tähti tunneb, saab aru, et tegemist vana uudisega.
Ja mis väärtus on vanal uudisel?
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
reimps kirjutas:Kes minevikku ei mäleta, elab tulevikuta.
Minevikus ei pea elama, minevikku tuleb mäletada.
Kole kah, kui aasta möödudes häid uudiseid, mis halvad tõrjuks, ei lisandu.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
-PitBull- kirjutas:Polnud seda seal märganudki
ja nüüdki otsisin, enne kui leidsin. Seal on selgelt kirjas kuupäev ja kes vähegi numbreid ja tähti tunneb, saab aru, et tegemist vana uudisega.
Jah, nii ta läheb. Kuupäeva nägid sa täpselt selle pärast, et ma juhtisin sellele tähelepanu.
Aastapäevad hiljem oleksid sa kusagil kisanud selle teema üle ja alles hiljem märganud kuupäevi - nii see käib.
Lisaks mõjub see lihtsalt lohakalt. Ning, olgem ausad, milleks esilehel 8 kuud vana uudis ... korrektuur ... mitte uudis vaid teadaanne?
reimps kirjutas:Kes minevikku ei mäleta, elab tulevikuta.
Kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast välja.
bigdog kirjutas:Kole kah, kui aasta möödudes häid uudiseid, mis halvad tõrjuks, ei lisandu.
See võtab teema ilusti kokku. Aitäh.
Tere taas.
Kuna ei osanud mujale postitada siis kirjutan siia.
Kuna pole enam mõnda aega foorumit sirvinud, siis pole kõigega kursis. Huvitas mind selline asi, et ega ei ole siin foorumis kuskil sellist teemat kus kirjutada mingi müügis oleva tsikli kohta mida sa tead, kui on nt mingit halba inffi vms. Ehk hoiatada saasta eest või rääkida vigadest kui oled siklit vaatamas käinud jne jne?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Äkki valiks kuidagi neid reklaame siia foorumisse. No ma ei tea, Saku õlle või Allekoki reklaam ei häiriks, aga piiks-piiks raha tuleb firmad on niikuinii üle visanud.
kas olen ainuke kes selliseid mitte kohaseid teemasid märkab:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=550973#p550973
kui õigesti mäletan, siis eile oli ka mingi analoogne teema...
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
kaoz kirjutas:kas olen ainuke kes selliseid mitte kohaseid teemasid märkab:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=550973#p550973
kui õigesti mäletan, siis eile oli ka mingi analoogne teema...
Ei ole ainuke, sest nagu sa näed, seda teemat enam ei ole (või kas sellises lauses peaks ütlema nüüd, et nagu sa ei näe? )
Botid on kuidagi jälle foorumisse sisse närinud ennast
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Kas Signatuuri pikkus ei võiks olla limiteeritud?
Näide: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=550979#p550979
Let the good times roll.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Vidget kirjutas:Kas Signatuuri pikkus ei võiks olla limiteeritud?
Näide: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=550979#p550979
Totean mõtet aga tehnoloogiliselt on võimalik määrata vaid tähemärkide arvu. See, et keegi moodustab silpidest või sõnadest tulpasid on infotehnoloogiliselt väga raskesti piiratav.
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Infotehnoloogiliselt pole reavahetuste arvu piiramine küll mingi probleem. Iseküsimus, kas phpbb seda vaikimisi võimaldab. Igasugused ise tehtud täiendused võivad olla jälle phpbb uuenduste osasas vastunäidustatud.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
joel kirjutas:kas phpbb seda vaikimisi võimaldab.
Ikka... Foorumi valik > Muuda kuvamise seadeid > Näita signatuure JAH/EI
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
Reeglite täiendamisest piisaks. Siis oleks Modedel õigus vastav kasutaja korrale kutsuda.
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Mai tea kas õige koht või mitte , aga pragu , hetk tagasi oli mul segadus rumalate küsimuste teemas ...
Ma saan aru küll et loff on tainapea , aga et lihtsalt postid ära kaotada .... Kas nii ei saa teha , et lollid ja valed postid lihtsalt tühjaks teha , st. , et bla bla bla asemel kirjutada näiteks moditud by admin see ja teine põhjusel see ja too ...
Või oleks pidanud minu jutt minema ka lollide küsimuste alla ?
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ise oled loll!
Minu palvel tehti uus teema õigesse alafoorumisse ja blablabla. Teistelgi hiljem kasu.
Selles suhtes olen päri, et mode oleks võinud mingi märgi maha jätta, et liigutatud sinna ja sinna vms.
Teie tainapea!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Gornholio kirjutas:Mai tea kas õige koht või mitte , aga pragu , hetk tagasi oli mul segadus rumalate küsimuste teemas ...
Ma saan aru küll et loff on tainapea , aga et lihtsalt postid ära kaotada .... Kas nii ei saa teha , et lollid ja valed postid lihtsalt tühjaks teha , st. , et bla bla bla asemel kirjutada näiteks moditud by admin see ja teine põhjusel see ja too ...Või oleks pidanud minu jutt minema ka lollide küsimuste alla ?
Ma olen seda mitmeid kordi üles tõstnud, kuid Modede tegevus siin foorumis on kõige anonüümsem üldse.
-
Ei ole loll , isegi ema ütles et ei ole
Aga korraks tundisn end küll nii jah ... Lugesin ühe lehe ära , pöördusin järgimsele , seal sama nikk mis "eelmisel " , siis kaalusin ,ega ei ole liialt pilsnerit sees - ei , seda mitte . aga vahi T**a , siiski samal lehel tagasi , lihtsalt pool infi oli mingi õigustega mees ära koristanud .... Ja oleks , nii kaua uut posti voolinud , kui võimekas dšiki-briki teeb ja selle kõrge kaarega foorumisse lajatanud , oleksin mina ju loll välja pasitnud ...
Palun , pange kuskile lipuke või post , et näiteks 5 psoti kustutatud lolluse / vale valiku vmi tõttu .
Aitähh
Loodetavasti mitte nii tainapea kui Loff ...
Sten
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Ma olen seda mitmeid kordi üles tõstnud, kuid Modede tegevus siin foorumis on kõige anonüümsem üldse.
Kas sa Mart Jupiterist ja härjast oled midagi kuulnud? Ma võin sulle saladuskatte all öelda, et Jupiter ei käi selles kontekstis sinu kohta...
-
macintosh kirjutas:mart211 kirjutas:Ma olen seda mitmeid kordi üles tõstnud, kuid Modede tegevus siin foorumis on kõige anonüümsem üldse.
Kas sa Mart Jupiterist ja härjast oled midagi kuulnud? Ma võin sulle saladuskatte all öelda, et Jupiter ei käi selles kontekstis sinu kohta...
Mäkk , kamoon mine magama ära ....
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Mina poolitasin teema.Aitäh kriitika eest, eks edasipidi jätan märgi maha.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
Kood: Vali kõik
[size=200] [color=#FF0000]MINA TÄNAN ![/color][/size]
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Kordan oma sügiselt tehtud ettepanekut. Nimelt võiks olla eraldi jaotus sektsiooni üritused all "Otsin sõidukaaslast", mis omakorda jaguneb:
- ... sõidukaalast Tallinnas 2012
- ... sõidukaalast Tartus 2012
- ... sõidukaalast Pärnus 2012
- ... sõidukaalast Rakveres 2012
- jne.
- jne.
Sellisel juhul saaks sinna alla liigitada ka matkakaaslaste otsimised jms.
Kolme-nelja aasta pikkustel "Otsin sõidukaaslast" teemadel pole vähimatki otstarvet.
Kas ehk mõni moderaatoritest võtab selle teemaks ette või on niisamagi hea?
-
- Kontakt:
macintosh kirjutas:Kordan oma sügiselt tehtud ettepanekut. Nimelt võiks olla eraldi jaotus sektsiooni üritused all "Otsin sõidukaaslast", mis omakorda jaguneb:
- ... sõidukaalast Tallinnas 2012
- ... sõidukaalast Tartus 2012
Hea mõte. Proovime ära teha.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
ja arusaamatuste vältimiseks need omakorda veel jaotada alajaotusse: otsin kaaslast koos tsikliga ja otsin kaaslast tagaistmele.
Üle tükki aja üx mõistlik jutt asja juurde . Omal ka paar korda olnud plaanis ,et kui aega võiks sõita kuhugi kaugemale vaataks mis mujal toimub aga siis peab siia bikeri foorumisse ronima ja otsima hakkama erinevatest kohtadest kus kes ja millal sõidab.Igal juhul loodan et moded selle lähi ajal ära teevad et saaks hooaja alguses seda hüve kasutada juba... minu poolt päikest teile kõigile .valged n..grid
petz61 kirjutas:ja arusaamatuste vältimiseks need omakorda veel jaotada alajaotusse: otsin kaaslast koos tsikliga ja otsin kaaslast tagaistmele.
Otsin kaaslast korraliku tagaistmikuga.
Võibolla selline copycat teema kuid motofoorum.eu sarnane jutuka integreerimine biker.ee lehele oleks epic...
Ja teha logimine sama useri pealt, mis on foorumis kasutusel.
muidugi ka guestid kuid neile ajapiirang, et minutis 1 rida teksti vms
Üldiselt lehele pealevaadates siis siin foorumis on nii tihe "liiklus" et midagi asjalikku küll foorumis jälgida ei jõua enam, poleks paha kui automaatselt lehele sattudes pandaks sind jutukasse kus saad lives asju uurida. Motopoodidele peaks see eriti meeldima ma arvan.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Uhh - kas ei saaks kuidagi piirata ühe kasutaja järjestikuste postituste arvu samasse alafoorumisse. Täna hommikul on tekkinud Turg-Müük-Tsiklite varuosad kümnete kaupa kasutaja RANK üksikute juppide müügikuulutusi. To RANK: Kas ei saaks seda teha ühe kuulutusena ja linkida kuskile pildigaleriisse? Oleks lihtsam nii jupimüüjal kui ka jupi otsijal, sest pragu peaks iga jupi hinna ja pildi vaatamiseks eraldi teema avama...
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.