Elumoto
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Päris lahe boks oli üleval sissepääsust vasakule, mingid mudelismi tüübid. Lennutasid seal helikoptereid ja puha. Et väike showmoment kah, mitte niisama passimine. Pisteti ka mulle kataloog pihku rõõmsalt.
Naisi ei vahtinud, aga maalingutega neiu siin pildil oli küll väga kena minumeelest. Ja allrighti tädide kohta, no ma ei tea... Ei ole vaja ju vaadata, kui ei meeldi. Nagu mingid koolerahaiged oleks messil olnud. Polnud ju NII hirmsad need naised?
Rebaseonust ma saan sellesmõttes aru, et mess oli minu jaoks sama igav. Kõndisin läbi ja kohe taha lõppu välja, ostsin ära oma asja ja tulema. Korraks peatusin vaid KTM-i väljapaneku juures ja uudistasin veits. Whatever ühesõnaga. Oli mis oli. Minu jaoks puhtalt praktiline värk, aga paljud käisid kindlalt niisama uudistamas ja no lasku käia. Ma käisin ka väiksena Motorexil, mis siis et mul siis autot veel polnud. Poohui . Ah jaa, Streermotost sain t-särgi ka veel. No mida veel tahta
.
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Tartusse paluks vingujate kiusamiseks veel rohkem naisi!
Silma hakkas kohe see, et vahekäigud olid tõesti kitsad ja liikumisruumi vähe, õnneks pühapäeval see ei häirinud. Kindel on see, et selle messi jaoks on vaja suuremat pinda.
Mis tibidesse puutub, siis minuarust ei teeninud nad oma palka välja, vähemalt mina oodnuks neil midagi muud kui ilus või "ilus" olemist. Minuarust nende naiste missioon seal võiks olla see, et huvilisi kes rattale pilgu peale viskavad, ligi kutsuda, istuma, katsuma-vaatama jne. Ka paari lausega võhikule tutvustada, millega tegemist, pole mingi raketiteadus
Need naised võivad vabalt ka pükstes olla, et tagasihoidlikud pereisad ei peaks kodurahuga riskima, hetkel kippus nii olema, et ratast näha oli vahel suht raske.
Muidugi, kui naised olidki mõeldud "augutäiteks" eesmärgil, et keegi ratast ei puutuks, siis on seda võimalik ka sildiga lahendada.
kris. kirjutas:Kas sa korke neid Allrighti "tibisid" nägid? Kui jah, siis saad aru mida kiruti.
Lõpuks ka üks post kus viide tissiteema algusele... Millest see tissiteema siis edasi arenes...
Jahh... Kogu teema algas sellest, et leidsin netiavarustest paar värdtissidega soomest sisseimporditud idamaist stripparit (täna hommikul imporditi need kiirelt soome tagasi), kes oma eriliselt fake tissidega peaks rohkem "meditsiiniõnnetuste", kui motomessi promoma... Vat sellistega ei tahaks kohe kuidagi kohtuda...isegi mitte valges ja avalikus kohas...jube!
väike viide siis... Esialgne pilt (autor vist Alwayslate - mis netist kadus kui nõiaväel) oli oluliselt jubedam...
http://static1.nagi.ee/i/p/185/93/04648407cc60ff_m.jpg
http://static1.nagi.ee/i/p/186/4/046512418702e3_l.jpg
http://static1.nagi.ee/i/p/185/96/046490831e3ce9_l.jpg
Kohalikud modellid olid aga SUPERLUX!!!
Tervitus kõigile,
Vaatasin seda sõnalahingut ja mõtlesin et annaks oma panuse kah.
Ramo boksil oli muidugi parim placing ja kujundus , paistab et külmaks see kedagi ei jätnud. Üldse oli hea leida palju eri marki rattaid ühest kohast, enamus mida näha tahtsin, said vaadatud uuritud.
Aga krt müüa ikka ei osata veel, pigem oli see mess nagu näitus. Inimesi, kes pole teab mis margi-mudeli fännid, tuleb klientide osas aina juurde ja seetõttu peaks müügiosa oleks agressiivsem. Ehk siis vähem imidzhi värki ja rohkem otsest suhtlemist külastajatega. Ja kui müügimehed on kohal, siis võiks nad ikka muust kaadrist erineda. Tibid on kenad vaadata, aga kui nad miskit ikka öelda ei oska, peaks ikka kaaluma, kas neid niisama kulureale vaja on. Vot kui siuksed tshikid, nagu olid Ducati või Ramo boksides, suudaks veel tsiklit müüa lisaks oma välimusele ka jutuga, siis oleks tase. Ostjast mehepoeg oleks küll algul pisut kahtlustav, kuid kui näha et tshikk ajab pädevat juttu, siis oleks müük missugune. Beibesid rataste peale vaadates tekkis tunne nagu oleks vahakujude muusemis, seal sai kah Nicole Kidman'iga pilti tehtud, kuid kahjuks oli Kidman vahast ja temaga vestlemisest miskit välja ei tulnud.
Järgmine peatus siis Motoexotica...
T.
Rebaseonu kirjutas:Mess võiks olla koht, kus on huvitavaid ja kasulikke väljapanekuid ka. Nagu midagi töötubade,
vot hea mõte... Järgmisel aastal siis koostöös Arke Lihatööstuse AS-i ja Kuusnurkne Nahkmüts OÜ-ga venitame kohale elusa sea ja siis veristame ja koorime naha... Siis pargime ja siis värvime ja kuivatame... Siis edasi... Ühesünaga näitlik õppetund kuidas kodus valmistada kaks paari motokindaid ja kuusnurkset nahkpilotkat...
Nohh ja kõrvalboxis valmistab KorgitsRacingEestiTugigrupp OÜ käärinud kompotist racing pidurivedeliku...
Re.
Ainuke asi, mis imelik tundus, oli see, et "PALUME MITTE ISTUDA!" Ma saan muidugi aru, et kui selline mass tsiklil istumas käib, siis tuleb vähemalt sadul enne müüki panekut uus panna, kuid liiale oli nende siltidega mindud. Nagu muuseumis käi mingeid topiseid vahtimas.
Küllap mind hellitas see Soome mess ära, kus oli enamike rataste puhul vaba voli neilt otsas turnida.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
milleks ironiseerida! keegi ei pea siin silmas et kuidas seast sõidukindaid teha vaid jutt käib valdkonna arendamisest ja kasuliku info jagamisest tänapäevasel moel.
isiklikud kogemused on olemas kus sarnastel messidel või kogunemistel eriti kasulikku infi suurel laval või töötubades jagatakse. no kus oleks seda veel lihtsam teha kui mitte sarnasel üritusel? inimesed kes kohale tulnud ju janunevad teabe järgi.
see on messikorraldaja, -osalejate teha kas üritus on sisukas või ongi ainult läbijalutamiseks.
ja kui ühel päeval teisiti messile enam rahvast ei tule siis võib ka sea lavale vedada, verd lasta ja kindaid teha. ma tuleks küll vaatama!
tibindus tibinduseks aga see teema ei paku üldse enam pinget. on nad seal või mitte. isiklikult ootan kolmepäevaselt ürituselt praktilist infi nii toodete kui valdkonna kohta. praeguse messi puhul saab huvi kahe tunniga otsa kuigi võiks ju kasvõi kõigil kolmel päeval külastada...
seega võib messikorraldaja minusuguselt kolm korda piletiraha kasseeirda mis jäi selle messiga tal saamata.
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Mina jätaksin igasugu kirumise ja kiitmise-laitmise üldse vahele (lihtsalt ei jaksaks nii palju kirjutada), sest kaupmehe jaoks hullemaid messitingimusi kui kaubandushalli(telgi) 8-16 kraadi vesisel pinnasel annab välja mõelda. Sellest hoolimata sai kõik üles pandud ja õhtul pimedas lageda taeva all (telk võeti kohe pale messi maha )kokku ka korjatud.
Et aga tuju rõõmsamaks teha, siis kellele "Korke" nimi toob muige huultele, saab kaeda, et tema tsikkel, mis mu boksis oli leidis "sihtotstarbelist" kasutamist juba enne hooaega ja esimest sõitu... www.streetmoto.ee/P3090026.JPG Peaasi, et raja peal uni peale ei tule
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Sain oma kila-kolaga ka nüüd lõpuks koju tagasi (lahti veel pakkimata). Minuarust oli igati tore turuüritus. Ma vingumise asemel tahaksin hoopis kiita ilusaid kodumaiseid naisi kelle kõrval mõned tõesti vägagi kahvatuvad. Ja kiidaks neid töökaid inimesi kes vähemalt poolgi motokaubamajast täita suutsid. Seletuseks niipalju, et kohad olid kõik välja müüdud, kuid näiteks meie boksiala põrandal oli paarisentimeetrine jää+vesi selle peal. Poest botikud, jääkirved, luuad, gaasipõleti ja... tööle... kokkuvõttes oli järgmise päeva lõunaks asi püsti ning külastajatele pakutud seda, mida nad vaatama tulid, nii hästi kui olud võimaldasid (poolpaljad naised külmetasid vahetustega, ämblikmehel oli raju pohmakas ja lihtne poiss sai ainult õhtul korraks tulla). Ps. kui keegi kusagil notsut näeb siis öelge, et otsime teda taga... viimati nägime 07 motoexotikal
Terv,
Käidud! Ei virise. Tihe nädal oli seljataga, messile laekusin otse Stockholmi paadimessilt ja üsna magamata ja uimase olemisega. Läksin Elumotole kindla veendumusega, et tegu on tsiklimessiga. Kuigi siin foorumis oli turmtuld antud, leidsin kohale jõudnult, et tegu on siiski täitsa korraliku tsiklimessiga. Ausalt öeldes, Eesti oludes kohe väga korraliku tsiklimessiga. Pisut meelehärmi tegi see, et 12 aastaste poiste eest pidin kah täismehe piletid maksma. Aga noh, pidi siis pidi. Ja ausalt öeldes oli päev varem Stockholis just täpselt sama case. Riietehoid maksis õõvastava 20 SEK per jope asemel ainult 10 EEK per jope ja messipilet oli ka mõistuse piires. Esimesena tõmbas meid "vahele" mudelistend . Tegelikult on lastel eelmised RC lennukid otsakorral ja üks vist täitsa ribadeks. Nii et saimegi kasulikku infot ja kataloogi mõtisklemiseks. 5+, väike lisaüllatus motomessilt....
Eesmärgiks oli seatud muu hulgas kahele 12a tegelasele võrrivaliku väljaselgitamine ja sihikul odavad, alla 20t kuid suurte ratastega 50cc aparaadid, kust poistel jalad maha ulatuks. Valik ei olnud suur, kuid midagi mõtlemiseks leidsime. JA igal pool kus soovisime saime ka selga ronida ja käte-jalgade ulatumist proovida.
Ise leidsin nii mõnegi maiuspala - Aprilialt 850cc tänavanaked oli minu silmadele uus ja ilus asi, KTM'i gondlis bike oli tore leid ( vaatasin laeva peal GP-d ja imetlesin seda juba seal, tore oli kohe järgmisel hommikul livena sama asja näha ). Motokeskuse mehed olid JÄLLE üllatatada suutnud ja Quota järeltulija kohale organiseerinud. Polnud küll minu maitse, aga märkimisväärne tegu Eberite poolt igal juhul. Puhkasin silma Griso ja 1200 Spordi peal ja sain jälle kripelduse hinge .
Üritasin Suzumenil varukast kinni saada, aga see lendas kuskil ringi ja ei saanudki. Pole hullu. See eest otsustasin B-kingi ära proovida ja küsimuse peale, et kas võib proovida, vastati lahkelt, et loomulikult võib.
Proovisingi. Ja jälle sain tõdeda, et täitsa 5+. Aga jah, originaalsumpsidega isendi seljas ei tahtnud istumist kah mitte proovida.
Olles biker.ee taustaga, leidsin põneva olevat ka Dragbike.ee stendi. Tõsi, vaatasin rohkem selle pilguga, et kas pärnakad ise ikka ka nii teevad ja meisterdavad, nagu nad siin foorumis soovitavad. Leidis kinnitust. Profesionaalsest kretinismist ( masinaehitus, alumiinium, plastik, süsinik jne )uurisin ka visuaalset töö jälge. Sobis.
Üldiselt, messile ma läksin ja messi ma sealt leidsingi. Mida aga suur osa siinsetest torisejatest Saku suurhallist leida ootas, seda ma ei saagi aru
Istuda ja näppida sai KÕIKE mida hing soovis ja niisama midagi näppida või igaks juhuks selga istuda, ma ei tahtnudki. Mida seal ikka asja-eest-teist-takka ronida.
Kena keik, teiseaasta jälle.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
las koerad hauguvad, Karavan läheb edasi.
Müts maha Aini ees kes üldse suvatseb siin eelpostitustes vastata,
tema on oma töö teinud ja vääriks natukenegi respekti
Need kes tahtsid midagi osta või niisama suhelda said seda tehtud
(ise sain kolmekordse keti ( mitte rattale), õlifiltri, kiivri ja esirehvi.
Kolm viimast oleks nigunii pidanud ostma kuid tänu messile jäi planeeritust rohkem raha alles. Ajaa üks proovisõit sai ka 9 aprilli saadud.
Neile kes tahavad tehnilisi üksikasju, tabeleid ja muid nurkasid ja nurgataguseid uurida on kataloogid, internet ja margi ametlikud esindused.
Saage aru Elumoto on :
1 motorahva pidu kus aetakse juttu, uuritakse ja kasutatakse sihipäraselt Trammi tööristakapi sisu ning kui trehvab ja on välja valitud siis
saab ka mõne soodsa hinnaga vidina.
2 koht pereisadele ( kes nigunii kunagi ratast ei osta) kõvatamiseks,
nemad ju toovad lõppkokkuvõttes kõige rohkem piletiraha sisse.
3 koht neile kes kavatsevad esimese ratta osta selgeks tegemiseks et nad on vales kohas, mingu poodi(tesse)
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tänatud: 12 korda
Keegi ütles jube tabavalt - Soome mess on ära hellitanud.
Esiteks hakkas hingepihta mõte, et seal 9€ vs. meie 125.- eek. Mitte, et see 125.- miski ulmesumma oleks. Mitte seda. Aga vägisi tekib küsimus, et miks kohalikud arvavad, et nad kasvõi ligilähedase messi antud pileti eest pakkuda suudavad. Soome messil oli miski 4 tunni jagu huvitav. Vaatamist ja proovimist jätkus vähemalt minu jaoks küll ja veel. Samas, kui Elumoto ammendas ennast tunniga. Ka oli väga paljudel masinatel silt peal, et "Palun mitte istuda". No kurim, mille jaoks see mess siis on??? Peaks see üritus olema just reklaamiva ja tutvustava üritusega, kus huvilised saavad vaadata katsuda, istuda. Meie messil kulub sadulanahk ära, aga 80km. põhja pool, kus kordades rohekm rahvast peal istuda proovib, seal ei kulunud?
Tiba häiris see osadest boksidest kostev oma tümakas, niipalju kui torust tuli. Lasku või Vivaldit, aga muusika võiks olla ikka vaikselt taustaks meeldivama kekskonna kujundamiseks, mitte sedasi, et laseb kõrvad peast lendu ja rääkida ei saa. Viibiti siiski messil, kui promoüritusel, mitte ööklubis.
Tibid - no jah Kui ma palja peega ja tissivahe kleidiga alaealisi näha tahan, siis ma ei lähe motomessile. Ratta otsas aelevad lapsed, kes rattaid puudutava küsimustele vastavad vaid täppidega täishäälikutega, pole minu meelest sinna messile vaja.
Kui paar meeldivad boksi välja jätta, siis oli minu jaoks negatiivne kogemus see mess ja organiseeritus seal. Antud Elumoto jäi minu jaoks ka viimaseks. Naljaga pooleks võib öelda, et eelmise aasta puudujääke kompenseeris tiba see +18 boks üleval korrusel, kes käis, see teab, millest jutt
Kuna kogu siin kirjutatud "hala" on sügavalt minu isiklik arvamus, siis poolt ja vastu argumentide üle vaidlema teemas ei viitsi hakata.
Tore, kui mõnele meeldis ja asjaga rahule jäi. Päikest, õlut ja kuiva mätast - olge lahedad!
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Tänatud: 12 korda
Vingus nägu olgu igaühe isiklik probleem. Ei ole ka ise pidevalt irves olevaid lõustu kanepiuimaks sõimanud, aga las jääda. Kellegi grimassid messimeeleolu küll mõjutada ei tohiks
Nagu ütlesin - vaielda ei viitsi.
Motoexoticale tuleb kindlasti minna, kuna see üritus on iga aastaga paremaks läinud
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
grahv kirjutas:Suzumen kirjutas:raskeim mootorratas. Seda ju soojendati mingi 6h ennem, kui käima pandi.
Miks peaks üht vene diislit 6 tundi soojendama? Ega sel miskit nihu olnud - liialt hõre vms? On siin mõni endine tankist kes teaks kommenteerida?
juhul kui käivitus suruõhuga siis on käivitustsüklite järjestikune arv piiratud ja eelsoojendatud mootori käivitus oluliselt kiirem
juhul kui vana ilma turbota tankimootorit külmalt käivitada siis kuni mootori töösoojaks saamiseni tuleb selat tossu nagu auruveduri korstnast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.