Motokrossi MMM võistlused 29.septembril Viljandis

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Six-pack

Re: Motokrossi MMM võistlused 29.septembril Viljandis

Lugemata postitus Postitas Six-pack »

Suurimad Tänud korraldajatele, et selline asi üldse toimub!
Samuti suurimad Tänud Ilmataadile, kes sarnaselt eelmisele aastale tegi mõnusa sooja suveilma!
Ise osa ei saanud võtta, aga olin sellegipoolest kohal oma sõpradele kaasa elamas.
Natuke kahju on sellest, et eesti rahvas ei julge või ei taha eriti meie "Kakerdajatele" kaasa elada. Kommentaator
nägi ikka tõsist vaeva et inimesed ennast natuke vabamalt tunneksid ja kaasa elaksid aga ei andnud eriti
väga tulemust. Loodame et järgmine aasta asi lärmakam ja tormakam :)
See mees kes siin kohvi kallal haukus, see joob vist kodus erilist tökatit. Järgmine kord võta siis ise kaasa see tökat.
Tegelikult võiks tõesti olla selliseid võistlusi aastas isegi kaks. Näha on et huvilisi ja sõitjaid oleks kes tahaksid sõita
aga nad ei julge veel kiirematega ühte starti tulla :)
Igatahes Aitäh Teilegi, kes Te sinna võistlema tulite! Ima Teieta seda samuti poleks :)
Ja edu järgmisel aastal!!!

Parimatega!!!

Yamaha R6 `07
Kawasaki KX250F `13

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

Six-pack kirjutas:

Tegelikult võiks tõesti olla selliseid võistlusi aastas isegi kaks. Näha on et huvilisi ja sõitjaid oleks kes tahaksid sõita
aga nad ei julge veel kiirematega ühte starti tulla :)

Tegelikult näitab MMM selgelt seda, et madalamat-lihtsustatumat sarja on ikkagi vaja. Huvilisi on MEELETULT ja kõik nad EMV või EKV sarjadesse nagunii sõitma ei mahuks... Aga niikaua kui EMF üritajatele kaikaid kodaratesse loobib ja sõitjaid ning rajavaldajaid boikoteerib, võime täna sellest ainult unistada....

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

Nooremvend
Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750

Lugemata postitus Postitas Nooremvend »

Üritus oli väga lahe, ilm oli ka üle ootuste.

Kahjuks endal teine päev läks vett vedama, ajasõit oli normis, teine sõit ei läind ratas käima (ehk mäletate suht niru välimusega kx250 tuusade klassis ( #161), mida tambiti ja mööda stardisirget edasi tagasi käima lükata üritati :wack:. Tänud seejuures abistajale kes proovis ka käima lüüa kui minu jalg juba läbi oli.... ja no... teine start siis õnnestus ja esimesel ringil läks tagaamort ja siis sõitsin terve tee aint vedru peal, suhteliselt...akrobaatiline, et ses suhtes sõidud läksid vett vedama:D

Elamus siiski väga väga positiivne ja järgmist aastat ei jõua mina ja ka vend kuidagi ära oodata. Sellist sõidukaifi ikka niisama töristades ei saa...

Veelkord tänud korraldajatele ja kogu sellele mõnusale rahvale!! (w) Ootan huviga dvd-d mis pidi ilmuma?!

Arx14

Lugemata postitus Postitas Arx14 »

väga muhe üritus oli, ei teadnudki ntx, et vanad klassivennad ka ennast joonele veavad :o legende oli tore rajal näha, need kelle mina starti moositasin olid lõpuks ise ka rahul, et vaatamata 0 ettevalmistusele kohale tulid ja laiskust kontidest välja ajasid :D aa, ja see eelpool mainitud kx250 jäi ainukeseks pilliks mis minu löögist käima ei läinud :lol:

Kasutaja avatar

dirtbikeman

Lugemata postitus Postitas dirtbikeman »

Kindlasti tänud korraldajatele ja eriti suur tänu Triisale ja tema mehhaanikule (tänu kellele sain ma heebli ja pääsesin 2. starti). Ilm oli üle kõigi ootuste. Ise kahjuks teisel päeval esimeses stardis kukkusin ja murdsin heebli ja veel paar füüsilist vigastust aga suutsin end kokku võtta ja teise starti minna. Teise startdilõpuks sain 10. koha ja olin üldkokkuvõttes 29. oma klassis(Tähtede klass). Kuna see oli mul esimene võistlus ja ma sõidan alles esimest aastat siis arvan et läks isega enam-vähem hästi. Ise loodan küll järgmine hooaeg ehk isegi karikavõistlustele või külakrossidele minna (eestikate jaoks vist liiga vara). Seltskond oli ka väga hea ja see tegigi tuju heaks. Ime kombel loositi mulle ka veel karikas ja hetkeks tundsin et haige jalaga ja vigastatuna peale minek tasus ära. a jah peaaegu unustasin, olin nr 290 tähtede klassis

Dirt Bike 110->Aquila Orion 250->Yamaha YZ 125 '06->Yamaha YZ 250F '08->Kawasaki KX 250F '10

Junga

Lugemata postitus Postitas Junga »

Kas kellelgi pilte ka sellest vahvast üritusest on?

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

Pira
Tsikkel: Yamaha YZ250F
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pira »

Viimasepeal üritus... :bsmile:
Käidud, oldud, proovitud ja veits pange pandud.. :D
Nii võrdluseks küsiks kas eestikatel ka selliseks rada läheb nagu ta oli teise päeva viimaste startide ajal.....ikke tõsine jõusaal oli seal metsas. :mrgreen:
esimesel päeval tundus rada nii lihtne et lausa lust sõita aga teise päeva õhtuks hakkas rada krossirajaks muutuma ja pidi ikka tõsiselt pingutama ja vässu tuli suht kiiresti ja vigu hakkas tänu vässule iga ringiga sisse viskama (crash)
ise siis Direktorites ja nr.38...
selliseid üritusi võiks aasta jooksul 2-3 olla....erinevatel eesti radadel...muidugi kui mingi omasugune sari teha siis arvan et need emfi mehed hakkavad kaikaid kodaratesse loopima....ei saa lasta ju rahal mööda minna (togi)

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

kõrtsmikumolu kirjutas:

Tegelikult oli väljapraagitute nimistus rohkemgi neid kes võistlema said. Peapõhjus oli selles olnud, et EMF võttis aluseks väljastatud numbrite nimekirja. St et kes oli omale kevadel võistlusnumbri küsinud, siis nende nimed praagiti automaatselt välja. Tegelikult aga nad hooaja jooksul siiski võistlemas ei käinud ja seega oli neil täielik õigus MMM-il osaleda (ei tea muidugi, kas päris kõigil sama situatsioon oli...)

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

Six-pack

Lugemata postitus Postitas Six-pack »

Rada selline aukus ja raske tavaliselt juba pärast treeningsõite. Teil seal oli tõesti nagu ringrada :)
EMF-iga oli ju see üritus kooskõlastatud.
Ise sõitsin see aasta kaasa põhiliselt ainult Eesti Karikavõistlused ja olen ülimalt rahul.
Pole vahepeal 8 aastat sõitnud ja alustada tuleb uuesti tasa ja targu. Kõige parem kui on
keegi kes su sõitu kogu aeg jälgib ja pärast kommenteerib. Aga see peaks samuti olema kes tegeleb alaga
kogu aeg :)
Edu Teile kõigile krossaritele :)

Parimatega,
Six.

Yamaha R6 `07
Kawasaki KX250F `13

M.K.

Lugemata postitus Postitas M.K. »

Pira kirjutas:

Nii võrdluseks küsiks kas eestikatel ka selliseks rada läheb nagu ta oli teise päeva viimaste startide ajal.....ikke tõsine jõusaal oli seal metsas. :mrgreen:
esimesel päeval tundus rada nii lihtne et lausa lust sõita aga teise päeva õhtuks hakkas rada krossirajaks muutuma ja pidi ikka tõsiselt pingutama ja vässu tuli suht kiiresti ja vigu hakkas tänu vässule iga ringiga sisse viskama (crash)

on olemas ringrada ja kross.
Laupäeval oli tõesti seal nagu ringrajal. Pühapäeval olukord normaliseerus. Veidi.
Need, kes arvavad, et krossi saab sõita ilma tagumikku sadulalt kergitamata, neil läks muidugi raskeks.
Lõbus oli vaadata, et kiirendusaugud isegi tekkisid, aga pidurdusaugud väga visalt...

Kokkuvõttes, ideaalne ilm ja rada

Kasutaja avatar

reinuvader
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Tere krossarid!Kogu üritus oli lihtsalt võrratu:korraldus..ilm..rada..võistlejad...jne.Lihtsalt SUUR TÄNU kõigile-kõige eest!Endal läks hästi,sest see oli kolmas kord osaleda ja ka lõpetada(2-eelmist üritust.. finisini ei jõudnudki).Samas oli mul harrastajana ja krossidel varem mitte käinuna ka nõks segadust,sest alustasin ma "Tähtedes"...siis sõber ütles,et ta kuulis läbi mikri,et mind tõsteti ümber...läksin vaatama..."Tuusadesse" pandud.Ok läksin valmistuma...kui tuldi ja öeldi,et miks ma starti ei lähe,sest ma olen "Ässades"....kuram,siis ei saanud ma enam midagi aru.Läksin reg-punkti uurima ning seal selgus,et olin pandud korraldajate poolt 2-lehte korraga kirja...tükk aega ei suudetud siis otsustada,et kummas klassis ma ikkagi sõidan...mina seisan ja praen(ega see meeldiv polnud).Lõpuks ütlesin ise,et mis jamate...ma lähen siis "Tuusadesse"...ja nii jäi.Esimene start olin ainuke kukkuja esimeses kurvis(kase juures)...lihtsalt keegi sõitsi küljelt sisse ning sinna ma jäin ja kui püsti sain ning käima olin teistest pikalt maas....oma suureks üllatuseks lõpetasin 32!!!Ja teine start(loos läks kehvasti...tagumine rivi)lõpetasin 21.Nii-siis,eriti tänan oma "Tuusade" konkurente....olite väga tublid-kõvad!
Küsiks veel,et kui see dvd ilmub,et palju ta maksma hakkab ja kuidas kätte toimetatakse?

s3rza

Lugemata postitus Postitas s3rza »

Huvitav, kas kuskil pitbike'de võistlustulemusi ka näha saab? :roll:
Pitbike'dest pole pilte ka veel leidnud.
Üritus ise oli väga vahva. :)

Nurmi

Lugemata postitus Postitas Nurmi »

Tere

Mõningaid pilte veel MMM -st

http://www.interlogic.ee/pildid/MMM2008/index.html

Nurmi

ral418

Lugemata postitus Postitas ral418 »

Tere!
No oli super äge üritus ,kiitust ja jõudu korraldajatele.Endal läksid minu elu esimesed kolm võistlust üle ootuste hästi.Stardipuu taga oli sihuke adrenaliin sees,et anna aga olla.Paraku ise küpsesin pühapäevasel
teises sõidul täiesti ära-esimene ring sai veel enam-vähem normaalselt sõidetud,edasi oli üks kannatuste rada-mustad täpid silme ees,vere maitse suus ,tuikusin finiši poole,konkurendid tuhisesid paremalt ja vasakult mööda.Muidugi maitses peale finišit õlu jälle see eest topelt hästi :bsmile: Lõpetuseks tänan veelkord korraldajaid, tuusadest konkurente ja ilmataati.Tuleval aastal Holstre-Nõmmel näeme rsk.
Panen paar linki kah ülesse,mis veel sel nädalal täienevad:
I päeva vabatreeningud:
http://nagi.ee/photos/diana2711/sets/130701/
Ägedate I start:
http://diana2711.multiply.com/video/item/3
Tuusade I start:
http://diana2711.multiply.com/video/ite ... _start.avi
Tuusade II start:
http://diana2711.multiply.com/video/item/5
Pühapäevased võistlused:
http://diana2711.multiply.com/photos/album/10/10

s3rza

Lugemata postitus Postitas s3rza »

Pitbikede sõidu pilte mitte kellelgi? :/

Kasutaja avatar

Pira

On keegi kursis selle DVD ilmumisest.... :?:

härra Ruubel

Lugemata postitus Postitas härra Ruubel »

Selle DVD kohta lubas Tom kõigile osalejatele vastavasisulise meili saata.
Nii et kannatust,ehk ikka tuleb see DVD ka välja.

CRF250R

hirm

Lugemata postitus Postitas hirm »

DvD`st ei kippu ei köppu..... on ka kellegil infi sellest?

Kasutaja avatar

dirtbikeman

DVD?

Dirt Bike 110->Aquila Orion 250->Yamaha YZ 125 '06->Yamaha YZ 250F '08->Kawasaki KX 250F '10
Kasutaja avatar

kaval
Kontakt:

mis dvd-st sai :roll:

allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Minu teada peaks DVD vaikselt valmima hakkama ja on mingi aja pärast müügil Männikul RedMoto poes.

Stark Varg EX
Kasutaja avatar

dirtbikeman

Honda testipäeval öeldi mulle et läheb veel ikka paar nädalat aega, nimelt see kaameramees ytles ,see kes käis MMM-il filmimas, neil oli mingi arvuti jama olnud ja varsti varsti tuleb :D

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Kas keegi teab kedagi, kes teaks kedagi, kes teab midagi sellest DVD-st?

Kasutaja avatar

Pira

See DVD lugu on juba nigu mõni anegdoot...

Kasutaja avatar

kaval
Kontakt:

nädal tagasi reedel ütles puhh,et dvd-d on valmis ja tehakse ümbriseid ja kolmapäevaks on valmis,tänases majandus seisus mina oleks sellise alltöövõtja ammu n...ui saatnud kes ei suuda pooleteist nädalaga ümbriseid valmis,rääkimatta poole aastaga dvd valmistamisest,aga loodame,et saab hea vähemalt,kaua tehtud kaunike !

allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

Nooremvend
Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750

Lugemata postitus Postitas Nooremvend »

No väga kaua nad ei saa enam venitada, kuna sellises tempos liikudes hakkab uus MMM peale tekkima varsti. Ja kas moraalset kahju ikka ka arvestatakse, KUI ta valmis saab ja talle hinda määratakse? :wack: Aga no ootame siis huviga edasi :nono:

Kasutaja avatar

kaval
Kontakt:

NII HR.TRIISA HELISTAS JA TEAVITAS ALANDLIKULT,ET MMM-I DVD ON VALMIS JA RED MOTOS KOHAPEAL SADAVAL,LÄHEN KAEMA ,

SRY SUUR KIRI,LÄPAKAS JUPSIB

AH JAH 200 KULLI TK.

allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

kaval
Kontakt:

dvd sai läbi vaadatud ja mina isiklikult oleks sellise pika ootamise peale midagi paremat oodanud :(

allar 56291000
umbe ull miis
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”