Müügisolev HD Road King - tüssavad raiped ?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Re: Müügisolev HD Road King - tüssavad raiped ?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

mega1 kirjutas:

Mis sõiduauto see selline on mida 400 t labisoiduga veel tahetakse

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=ff8c
Tegelikult on meil enamus sama vanadest, müügis olevatest autodest sarnase läbisõiduga.Lihtsalt keritud spidoga.
Tahtjaid oli 3, üks lõi kohe käsiraha letti,üks helistas järgmisel päeval ja oli solvunud,et autot ei saanud.Autoks oli XC90 2,4 D5 2007 ja maksis uuele omanikule 7900€.Tegelikult oli üleandmise hetkeks ees 398000km ees,ma veits ümardasin ka :) .Mootor ei võtnud selle läbisõiduga veel õli,vaid pidas vastu 20000km ehk hooldevälba,ei suitsenud,käivitus viimasel talvel iga ilmaga poolest pöördest.Õli kasutasin Castrol 0W-30 mida esinduses sisse pandi.Oli seest(hele poolnahk) ja väljast igati puhas,nagu uus julgeks öelda.
LKF-i päringu järgi oli 11 juhtumit,mida oskasin ostjale selgitada ja ka esinduse arvete alusel tõestada.Tegelikult olid enamuses minu seisvale autole pihta sõitmised,mis päädisid vaid stangede värvimisega.Üks tagant otsasõit minu poolt ja üks mulle.Minu juhtumis oli kõik terve peale mingi Daewoo,mis oli pilbasteks ja mulle sõitis otsa Subaru WRX STI,mis oli katki ja mul läks vahetusse stange alumine liist+tagumine udutuli.Umbes 5 kirja tuli Auto24 keskonnast,et kuidas ma seda 11 juhtumit kommenteerin.Vastasin kõigile,et ei kommenteeri,uuri ise,autol 100% esinduse ajalugu.Need kes autot vaatasid ,ei esitanud selle kohta ühtegi küsimust.Tegelikult oli viimane stange värvimine veel tegematta ja uus omanik sai auto kätte Info Autost, värskelt värvitud uue stangega.Näitasin autot talle veel kriibituga.
Ja ma olen rohkem kui kindel,et 95% Saksast või mujalt toodud autodest,millel vanust üle viie aasta peaks olema läbisõit vähemalt 200000+km(eriti just kallima otsa autod).Kõik väiksemad numbrid on sama teema ,mis selle HD-ga.Aga tundub,et meile Eestisse satuvad ainult sellet 5%-st pärinevad autod.
Minu sellest eelmine auto oli 4 aastat vana ja läbisõit 190000km,mis osteti Infoautost ära ,ja läks uue numbriga kohe müüki, läbisõiduga 120000km ja hinnaga + 25000eeku.Sellel oli hoolduse ajalugu kuni 100000km ehk garantii lõpuni.
Tahan sellega öelda seda ,et ei saa osta läbisõitu või aastaarvu,vaid autot või tsiklit.Ja see on siis vastavalt olukorrale vastava hinnaga.Need kes mulle selle auto müügil esitasid kommenteerimise soovi, olid kindlat täielikud võhikud ,kes peaks omale auto või tsikli ostmiseks abilise palkama.
Sama on ka selle teema HD-ga,see võib olla igati korras ratas ja teenida uut omanikku igati hästi,aga võib ka olla romu.Kõik see selgub ratast üle vaadates.Kui ise ei oska lase seda teha,nendel ,kes oskavad.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

mega1 kirjutas:

Mis sõiduauto see selline on mida 400 t labisoiduga veel tahetakse

Eks neid näiteid võiks hulgi tuua....

Lähiajal läheb ühe tuttava sedaan müüki, 350 000+ on läbisõitu ja vanust 5 aastat. Täielik esinduse ajalugu ja ostja leitakse üsna kiirelt.
Teine tuttav müüs 3 aastat vana autot, 200 000+ oli kellal ja samuti esinduse ajalugu. Ostja tuli nädalaga.
Autod ostetaksegi (liisitakse) sõitmiseks, seda ka välismaal.
Itaalias suusatamas käies sattusin jutupeale ühe samas hotellis oleva sakslasega.
Tuli pojaga nädalavahetuseks suusatama, koju olevat vaid 5h sõitu. 750+km üks ots. Suvel pidavat samas kandis mägimatkamas käima.
Auto oli nagu prillikivi, A6, diisel, varsti ilmselt siinkandis müügis ja kellal 125 000 :lol:

Pilt
Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

Boamadu kirjutas:

Käisin huvi pärast HD valikut läbi, selline ( 24 000 km ? ) Road King jäi silma.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2030042

VIN koodi järgi mahakantud ja läbisõit 101 000 miili ? Või saan ma valesti aru...
http://www.salvagedb.com/search?q=+%091HD1FRW191Y627109

USA kindlustuse oksjonile satuvad siklid väga sageli ka "vandalism" selgitusega.
Sinna alla käib ka lollärandaja poolt lõhutud süütelukk ja peale mittekäivitumist meeltesegaduses puruks pekstud mõni kell, tuli või peegel.
Advokaatide riik ja jänki võtab läbi kindlustuse omale uue ratta.

Sellegipoolest- oma silm on kuningas.

Pilt
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Oma TDM-i ostes unustasin spidot üldse vaada,sest ratas oli sel hetkel väga heas korras.Tegin proovisõidu,natuke kiibitsesin siit sealt ja lõin käed.Ma olin ratta heast seisukorrast nii sillas,et kartsin sellest juba ilma jääda.Pärast alles vaatasin,et 10a vanal rattal oli 13000+ ees.Tegelikult aga oli eelmine omanik kellad ära vahetanud,sest seismisest oli midagi seal kinni jäänud ja peaks olema mingi +23000km(peast enam ei mäleta).Ta ütles seda kohe kui küsisin ja ma ka uskusin seda,sest eelmise omaniku käes oli ratas mõnel aastal ülevaatuse järgi 2000km sõitnud,aga oli ka 600km ja veel väiksema läbisõiduga aasta.Ühel aastal oli 12000km,kui ta pikemal tripil euroopas käis.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”