Kogu tõde tolmuimejatest ja eriti Kirbyst

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Kogu tõde tolmuimejatest ja eriti Kirbyst

Lugemata postitus Postitas pühak »

Et karjaga kaasa möliseda, avaldan siinkohal oma mitte eriti tagasihoidliku arvamuse:

Võibolla olen ma erand, aga mind ei huvita eriti steriilne keskkond. Siis selline, mida Kirby ja taoliste tolmuimejate müüjad reklaamivad. See ei tähenda nüüd, et ma sitasitika kombel pori ja tolmu sees elada armastan, aga ma ei näe põhjust iga tolmukübeme järele joosta.

Minu jaoks oleks hea tolmuimeja see, mis ise töö ära teeb, sel ajal, kui ma kohvi joon, raamatut loen või tsikliga sõidan. Sest selline aparaat tooks minu ellu kvaliteetaega, kuid tolmuimeja, mille reklaami juurde käib demonstratsioon, kui sügavalt diivani seest ta tolmu välja tõmmata suudab, mind ei huvita. Kui huvitaks, peaks stiili hoidmise nimel vist tsiklikiivrile õhufiltri külge aretama ja selle alt servast mingitmoodi ümber kaela kinni tõmbama, et maanteetolm sisse ei pääseks, mida praegu sõites täie rinnaga kopsudesse tõmban. (ma jumaldan kruusateid :lol: )

Tean, et on olemas robottolmuimejad, samuti saab tellida puhastusteenust, kuid selle kaliibriga luksust minu tagasihoidlik sissetulek ei võimalda.

Lahtise kiivriga sõites peaks vist mobiilne Kirby ees liikuma, mis sissehingatavat õhku steriliseerib. :?:

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Re: M: Tolmuimeja Kirby Sentria

Lugemata postitus Postitas sepp »

tali kirjutas:

Kirby on Chrysler ju Lux on Rolls Royce, umbes nii mulle tundub :).

Selle pärast mul Lux ongi kodus :)

Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 192 korda
Tänatud: 406 korda

Lugemata postitus Postitas Maaks »

Isiklikult olen seda meelt, et rumalatelt tuleb raha igal juhul ära võtta, olgu see siis põhjendamatult kallis tolmuimeja või imettegev salv või võlupulber. Nii et müügimehed - andke minna! :-)
Lihtsalt imuri soetamisel ei tohiks ära unustaa, et maakeral (mõistlikul kõrgusel) on atmosfäri rõhk ca 1bar ja ka "kõige vingem hüper super" riist ei suuda imeda rohkem kui 0,25...0,3bar - kui niigi palju. Ja puhastab ainult see rõhuvahest tingitud õhuvool.
Tolmuimeja poolt tekitatud müra oleks argument, kui töötaks koristustöödega tegelevas firmas, aga kui asi leiab kasutust max 1h nädalas - ei ole jälle põhjust rohkem maksta.
IRW, ja tegelikult ei ole mitte mingit vahet milline tolmuimeja kaasal käes on, kuniks tal teleka eest tolmu võttes midagi sellist seljas on:
Pilt
PS! Soovijad saavad minult soetada autodele mõeldud kütusesäästu abivahendi. Abivahend on valmistatud eriti kulumiskindlast ja vastupidavast loodusõbralikult orgaanilisest ainest (peamiselt hüdraatunud alumiiniumi sisaldavad kihtsilikaadid) ja paigaldusega saab hakkama igaüks (ka kahe vasaku käega isendid), aga on võimalik tellida ka paigaldusega. Seade on universaalne ja sobib kasutamiseks nii diislikütust kui bensiini kasutatavatel sõidukitel. Seadme disainis on lähtutud materjali säästliku kasutamise põhimõtetet, mistõttu on seade kerge, ega vähenda teie sõiduki kandevõimet.
Seade on tule- ja külmakindel, omab CE-sertifikaati.
Mittesõltumatute katsetuste tulemusena vahenes seadme kasutamisega kütusekulu kuni 50%, osadel sõidukitel ka kuni 70%.
Seade paigaldatakse sõiduki kabiini, gaasipedaali ja põranda vahelisse tühimikku, ning fikseeritakse "nipukatega". Väiksematel sõidukitel võb juhtuda, et tuleb seadme gabariite kohapeal vähendada, sest muidu võib saavutatud sääst olla liiga suur.
Illustreeriv pilt seadmest: Pilt
Seadet on võimalik tellida ka pakiautomaatidesse üle terve eesti. Hind kokkuleppel, tarneaeg täpsustatakse tellimuse esitamisel. Hulgitellijatele (euroalusega) märgatav soodustus.
PS2! Juulis on meie tiim kollektiivpuhkusel :mrgreen:

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Tark inimene ostab soodsa hinnaga asju, rumal keksib, kui palju ta mingi asja eest maksis, eks ta nii ole jah, et lollidelt raha ära võtmine on õige tegu, siin foorumis päris palju neid, arvestades mis hindadega omale rimakaid kaela ostetakse ja siis siin halatakse, et see osa katki ja teine osa katki :bsmile:

Kasutaja avatar

zombi
Tsikkel: Honda VT600 Shadow
Tänanud: 103 korda
Tänatud: 66 korda

Lugemata postitus Postitas zombi »

kurat, kütusesäästmisseade on ju aus, aga.... tsiklile ei saa paigaldada kuidagi :roll:
samas müügimees võiks lisada, et antud seadme kaasaskandmine vabastab ka murest võtmekadumise korral - aitab avada nii enda kui ka teiste autode uksi kiirelt.

aaga teemasse. minagi hääletan Lux'i poolt. kunagi eks lolli peaga langes liimile ja ostis asja hirmkalli raha eest, kolm korda võib muidugi arvata, kes see loll oli, kes selle 20 tuhhi eeku väljatagus. samas aparaat on aus, töötab vaikselt ja efektiivselt. lisaotsikud on kah üpris nutikad.
Kirby ei imponeeri. liiga ameerika, meie kultuuriruumis siukse disainiga imejad on kuidagi väärmoodustise moodi. lärmakas kah. ja mingeid teab mis imelisasi standartvarustuses ei ole.
ja üleüldse ootaks ma selle hinna eest, et aparaat mul ka pükse viigiks :wack:

Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.
Kasutaja avatar

Kalmer
Tsikkel: Intruder1500
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Kalmer »

Olin kunagi kirby myygimees,paremat masinat pole näinud ,aga hind kole. Igayks saab esitluse endale koju tellida,aga ärge ära ostke,pole mötet tuhandeid loopida,möned funktsioonid mötetud,aga hea aparaat.

https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566

Kasutaja avatar

pühak

Kunagi käis meil Kirby müügidaam maakodus, kus tolmu ikka mõnuga. Lasin tal koera pikutamise diivani puhtaks tõmmata ja kuulasin juttu. Kuuldu ja nähtu põhjal niisama lahmates väidan, et Kirby on religioon! Luxiga pole kursis, kui selle müügimees mõni aasta pärast Kirby oma visiiti tahtis tulla, saatsin pikalt.

Aga minu maakodu lähedal üks tavaline külamutt lasi end pehmeks rääkida ja ostis, ei mäleta enam, kas Kirby või Luxi. Iroonia on selles, et kõnealune mutt on terve elu elanud stiilis, et luuaga põrand puhtaks ja toajalatsitest pole vist kuulnudki. Pärast käis küla pealt süüa kerjamas. :roll: Seega müügimehe töö selle juhtumi puhul ikka väga vastutustundetu.

Kasutaja avatar

zombi
Tsikkel: Honda VT600 Shadow
Tänanud: 103 korda
Tänatud: 66 korda

Lugemata postitus Postitas zombi »

no need ukselt-uksele käivad ja telefonimüüjad on sama hull katk kui jehoovatunnistajad. neil on savi, kellele, mida ja mis tingimustel, saaks aga oma jama pähemäärida :evil: eih, enne olen aus töötu prügikasti kõrval kui siukest leiba teenima hakkan :twisted:

Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.

nilsleven
Tsikkel: HD Dyna 96ci | Iron 883
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas nilsleven »

Viimase buumi ajal otsis üks tuttav headhunter müügiguru tööle. Müükareid oli ta kliendil Eestis äkki näiteks 10 ringis ning teemaks suured enterprise ja valitsussektori kliendid. Üks selline müükar teenis kindlasti üle 30K eegi, aga võis teenida ka 50K, ja kui oli mõni supertehing, võis isegi rohkem. Ühesõnaga üks võibolla parimaid müügitöö ametikohti Eestis.

Nonii.

Ja ta oli kuulnud kusagilt, et vot need tolmuimejamüüjad on väga kõvad müügigurud, eriti Lux nimelises firmas. Mõeldud, tehtud, andis kuskilt kaudu sõna edasi, et ta on tolmuimejast huvitatud ja tuligi Lux-ist müükar talle külla. Tuttav kutsus veel hulga sõpru kohale, et siis oleks näha, kuidas müükar suudab suuremat hulka rahvast kontrollida. Müükar oli 30-smth aastane heas vormis Carrera vms päiksekate ja Armani riietega jõmm.

Väga proff tüüp oli muide. Ja siis see personalispets tegigi avangu, et noh kas tööle tahad tulla. Sell sai väga pahaseks, et tema aega oli raisatud. Hakkas tolmuimejat kokku lappama ja kui personalispets käis välja, et tohhoo t*rraki, palk on vähemalt 30K eeki, siis hakkas see tüüp kibedalt naerma ja ütles, et selline summa pole talle küll mingi argument. Pühkis uksest välja ja läinud ta oligi.

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Lugemata postitus Postitas will111 »

seda tüüpi rahadejutud ajavad alati nii valusalt naerma, et peab tagasi hoidma, muidu tuleb veel piss püksi :lol:

aga eks ta nii ole jah, et igasugu kõvad mehed, kes teenivad 100k kuus nigu nalja, need müüvadki kirbu ja luksus tolmuimejaid ning käivad rõõmsalt ukselt uksele oma kaupa kokku ja lahti pakkimas. sama teema on kohvi müüjatega, imeviljadest mahla müüjate ja igasuguste muude tegelastega, kes taolise "megakasumliku" äriga tegelevad :lol:

nilsleven

Vot ma sellel mehel pangakonto väljavõtet polnud kaasas või ta ei näidanud seda, aga nii ta ütles ning tööpakkumise vastu tal huvi ei olnud. Ei ole infot, et põhjuseid analüüsida.

Jutt siis muidugi kroonidest, ehk alt 2k euro. Pole nagu ka NII müstiline. Head müükarid teenisidki nii.

nilsleven

Kui tolmuimejatest rääkida, siis on Dyson muidugi põhikama. Roomba peab ka olema.

Viimati muutis nilsleven, 29 Juun 2015, 19:51, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

kaimex
Mode
Tsikkel: honda putukas :P
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas kaimex »

Mul on selline. http://www.euronics.ee/t/15238/tolmuime ... /fc9174-01
Ise väga rahul. Tõmbab vähemalt loomakarvad ka vaibalt välja ja vaip tõesti ilus puhas, võrreldes vana tolmuimejaga. :)

Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

Tuono kirjutas:

Tark inimene ostab soodsa hinnaga asju, rumal keksib, kui palju ta mingi asja eest maksis, eks ta nii ole jah, et lollidelt raha ära võtmine on õige tegu, siin foorumis päris palju neid, arvestades mis hindadega omale rimakaid kaela ostetakse ja siis siin halatakse, et see osa katki ja teine osa katki :bsmile:

Ka mina kujutasin kunagi endale ette, et inimene, kes on võimeline iga paari kuu tagant omale uue kalli mobiiltelefoni soetama, on ilmselgelt rumal. Aga mingi hetk ma hakkasin mõtlema, et kui ta rumal on ja mina tark, siis miks tal minust rohkem raha on ära andmiseks.

Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

piiks kirjutas:

Ka mina kujutasin kunagi endale ette, et inimene, kes on võimeline iga paari kuu tagant omale uue kalli mobiiltelefoni soetama, on ilmselgelt rumal. Aga mingi hetk ma hakkasin mõtlema, et kui ta rumal on ja mina tark, siis miks tal minust rohkem raha on ära andmiseks.

Tarkusel ja võimel raha kulutada pole midagi ühist. Mitte kõik Kirbyde/Luxide ostjatest ja iga kuu telefonide vahetajatest pole jõukad. Ma tunnen ühte meest, kes pealtnäha eduka ettevõtjana elab suurejoonelist elu. Kui aga tema rahaasju lähemalt uurida, siis selgub, et ta on poolele ilmale juba aastaid võlgu ning maksab neid vaid hädapärast. Ei tasu küsida, kuidas ma teabe selle viimase tõsiasja kohta sain.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

pühak

Sulle langes sülle "au" poole ilma hulka kuulumise näol? :?

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kui kallist aga heast imurist rääkida, siis julgeksin Dysonit soovitada:
http://www.neostore.ee/item/EC-00587371
Väga vastupidavad korpused ja torud, kestavad põhimõtteliselt kogu elu.

Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 192 korda
Tänatud: 406 korda

Lugemata postitus Postitas Maaks »

Piipz kirjutas:

Kui kallist aga heast imurist rääkida, siis julgeksin Dysonit soovitada:
http://www.neostore.ee/item/EC-00587371
Väga vastupidavad korpused ja torud, kestavad põhimõtteliselt kogu elu.

Ja kui keegi otsib odavat ja head, siis:
http://www.neostore.ee/item/EC-01191491 <- imeb vilinal ja paremini kui eelmainitud Dyson :D .
Ja soovitan see hepa sealt tagant n..ui visata ja asendada kohe pestava filtriga (saab juurde osta).

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Kasutaja avatar

kaimex
Mode

Need mõlemad teil mänguasjad. Minu omal juba imemisvõimsus poole suurem. Poes vist ühtegi võimsamat lõunakas polnudki. (w)

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Mina pidasin silmas üldist vastupidavust. Vahtisin enne netis teste ja ülevaateid jne. Kuidas kannatab põrutust, trepist kukkumist, kuidas toru painutamist kannatab, milline on üldine eluiga.
Sõbra dyson on toiminud laitmatult juba 15a, ise olen ikka aeg-ajalt pidanud imureid vahetama, küll ei pea toru vastu, küll ei tööta mootor, küll kukuvad rattad alt. Või on lihtsalt s**t - 100% imemisvõimsust on ainult esimesel minutil jne.

Ja tegelikult Maaks juba rääkis imemisvõimsusest, kui sellisest, et kuskil tuleb mingi piir ette ja siis ostad lihtsalt numbreid, nagu foto"spetsialistid" ostavad megapiksleid.

Kasutaja avatar

Pan
Tsikkel: Kawabusa

Lugemata postitus Postitas Pan »

kaimex kirjutas:

Need mõlemad teil mänguasjad. Minu omal juba imemisvõimsus poole suurem. Poes vist ühtegi võimsamat lõunakas polnudki. (w)

kaimex kirjutas:

Ise väga rahul. Tõmbab vähemalt loomakarvad ka vaibalt välja ja vaip tõesti ilus puhas, võrreldes vana tolmuimejaga. :)

See Filipsi imeja oli mingil hetkel tõsiselt populaarne. Läksin omal ajal poodi oluliselt "vingemat ja kallimat" imejat ostma. Müügitädi soovitas hoopis ühte odavamat et: "näe - vaata seda ka. Pane käsi ette ja võrdle milline kõige kõvemini imeb". Filips oli tõmbe poolest teistest tugevalt üle.
Selle imeja populaarsust näitab muide ka see et kui ma poodi tolmukotte lähen ostma siis ei ole mul selle masina mudel kunagi meeles. Piisab kui küsida tolmukotte "tead-küll-sellele-Filipsi-imejale" ja kõik saavad aru mis masinast jutt.

Elevandil ei ole vaja haukuda. Teda märgatakse niisamagi.
Kasutaja avatar

kaimex
Mode

Jalgrattad ja rollerid on ka populaarsed. See ei tähenda et nad taiklitest paremad on. Ega ma sel teemal vaielda ka ei viitsi. Las naised delfis vaidlevad selliste asjade üle. :ner:

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Pan kirjutas:
kaimex kirjutas:

See Filipsi imeja oli mingil hetkel tõsiselt populaarne. Läksin omal ajal poodi oluliselt "vingemat ja kallimat" imejat ostma. Müügitädi soovitas hoopis ühte odavamat et: "näe - vaata seda ka. Pane käsi ette ja võrdle milline kõige kõvemini imeb". Filips oli tõmbe poolest teistest tugevalt üle.
Selle imeja populaarsust näitab muide ka see et kui ma poodi tolmukotte lähen ostma siis ei ole mul selle masina mudel kunagi meeles. Piisab kui küsida tolmukotte "tead-küll-sellele-Filipsi-imejale" ja kõik saavad aru mis masinast jutt.

Pean ka seda filipsit kiitma, sai mu koerakarvadega ikka väga hästi hakkama. Imemisvõimsus on väga hea.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

mx77 kirjutas:
Pan kirjutas:
kaimex kirjutas:

Pean ka seda filipsit kiitma, sai mu koerakarvadega ikka väga hästi hakkama. Imemisvõimsus on väga hea.

Siin vist peab ka seda vaatama,et kas kasutada majas või korteris.Mul majas saavad need väiksemat tüüpi asjad väga ruttu täis ja kivipõrandatel kuluvad need toru otsas olevad odavamat sorti harjad lihtsalt läbi.Kott täitub just saksa lambakoera karvadega,mida ikka jagub.Vahepeal ostsin sellise tavalise profi oma Puhastusimpordist.Kõik oli hea,aga nüüd hakkasid need suuremas kotis olevad karvad haisema,kui nad seal üle nädala olnud ehk pidi ikka neid kotte suht tihti vahetama.Samas ka kotid olid suht kallid-6tk 28€.Luxiga seda muret pole,sest kotist ei puhuta midagi läbi ja kui aus olla,siis kotid on odavamad ka.Seda kotti jatkub ikka väga pikaks ajaks.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

ma arvan,et nendel kellel poodub kokkupuude kalli masinaga,ei ole mõtet sellest rääkida.
Vahe on meeletu odaval ja kallil masinal. Lihtsalt Teil pole aimu ja siis loobite sõnu ilma isiklike kogemusteta.
Oli eegu ajal Lux,see "jalutas" minema ja kuna teadsin kui hea see on,siis ostsin esimesel võimalusel uue koju.
Kui ta poleks ennast tõestanud varem,siis ma ei oleks seda kindlasti ostnud!
Tasub lasta esitlus kodus teha,siis saate ise ka aru odava ja kalli erinevusest ja kvaliteedist.

Kasutaja avatar

tito
Tsikkel: Suzuki DR-Z
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

Oman Kirbyt ca 6 aastat, kuid pole veel karbist välja võttnud, mine tea äkki läheb katki (lol)

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

Mu sugulane ostis amwai pesupulbrit.Pakki pole mitu aastat lahti teinud.Käisin korra amwai 'seminaril' ja nägin mis seal toimub.Kas kirbi müüatel on samasugused 'seminarid' kus 'edasi jõudnud' saavad uue leveli ja aetakse lavale ja rahvas lehvitab neile ja pärast käivad miljonäri kätt surumas.'seminar ise selline kus venelane laval röhitseb läbi nina ja näitab oma autode ja majade ja puhkuse reiside pilte,et näe mis deemant levelil olles osta saab.

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

Pilt

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...
Kasutaja avatar

bandiit
Tsikkel: GSF600 ´97 & R35 ´47
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas bandiit »

(lol) võtab hästi teema kokku. ma enne ei saanud aru, et miks terve seltkond baikereid ühe imeja pärast nii leilis on :wack:

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

sepp kirjutas:

ma arvan,et nendel kellel poodub kokkupuude kalli masinaga,ei ole mõtet sellest rääkida.
Vahe on meeletu odaval ja kallil masinal. Lihtsalt Teil pole aimu ja siis loobite sõnu ilma isiklike kogemusteta.
Oli eegu ajal Lux,see "jalutas" minema ja kuna teadsin kui hea see on,siis ostsin esimesel võimalusel uue koju.
Kui ta poleks ennast tõestanud varem,siis ma ei oleks seda kindlasti ostnud!
Tasub lasta esitlus kodus teha,siis saate ise ka aru odava ja kalli erinevusest ja kvaliteedist.

Ei ole ikka mõtet üle maksta, arvestades mis palka need müügimehed teenivad siis saad aimu kui ülemakstud need agentide tolmuimejad on. Nende palk tuleb ju sinu taskust.

Kui juba maksta korralikult siis võiks ju võtta midagi, mis päriselt annab sulle lisaväärtust funktsionaalsusega juurde, mitte et ohh äge ja kallis.

Näiteks Kärcher sv1902/1905. (700-800Eur)Sellel 4bar auruti ka sees kuhu saad töö ajal vett juurde lisada ja imeb väljapuhutud auru ka kohe sisse ja läbi veefiltri. Saad põrandad aknad jne ka pestud samal ajal kui tolmu imed.
Samuti ostes korraliku asja on hiljem hooldus ja remont soodne ja võimalik. Aastaid endal kasutuses ja ühe korra hakkas jamama, sai amertlikku esindusse, hooldusesse remonti viidud, paarikümne euro eest tuli välja, et laps oli toppinud patsikummi kuskilt sisse kuhu ei oleks tohtinud, kui oli osaliselt lahti võetud ja kuivas.
Sama kehtib ka näiteks korraliki Orase termostaadiga dushisegisti kohta. Ostetud eluammu krooniajal, hakkas nüüd lekkima, selle asemel, et minema visata ja 300eur eest uus osta on poes kommiraha eest tihendite remondikomplekt olemas. Ja töötab nagu uus.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”