Otsin matkasaapaid

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Otsin matkasaapaid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Need veekindlad sokid toimivad inimesel,kel jalad üldse ei higista,aga kui vähekesegi higistad on täpselt see "jalad vannis tunne".Mul higistavad väga mõõdukalt ja ei ikka saa neid kanda.Mul vend on ,aga nii kuiva jalaga,et ta võib kolm päeva järjest ka jalanõudes olla samade sokkidega ,aga need ei lähe haisema ega niiskeks.Füsioloogilised omapärad ja nende järgi pead tegema valiku.
Ja mina kasutan matkamiseks mitte motomatka saapaid vaid lihtsalt häid nahast matka saapaid ja ostan nüüd kohe omale need vihmakatted sinna peale,sest üks saabas laseb kuskilt veidi läbi, kui pikalt vihmas sõidad.
https://www.louis.de/en/artikel/latex-r ... t=58252273
Tavalise matka saapaga oled ka suht normaalselt kaitstud (minu jaoks piisavalt),aga samas oled ka igal pool liikumis võimeline ning kasvõi lühikestes pükstes.Ma hästi ei kujuta ette ,et keegi tsiklisaabastega ja lühkarites mööda muuseumi ringi kooserdab :mrgreen:

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

fomoco
Tsikkel: Jawa 360
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas fomoco »

Pole küll motosaabas, kuid külmemal perioodil kannan igapäevaselt selliseid saapaid:

http://www.osta.ee/sievi-sojavaesaapad- ... src=search

Kõlbab niisama ringikõndimiseks, matkaks kui ka tsikliga sõiduks.
nr 41 on veidi petlik, jälgida tuleks pigem sisetalla mõõtu.
Saapad on antistaatilise ja õlikindla tallaga.
Korraliku hoolduse puhul kestavad aastaid.
Sees on võrguga vooder väljast täisnahk.

Kasutaja avatar

Erik
Tsikkel: jawaha
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Erik »

mella kirjutas:

See viimane on traielisaabas. Sarnaseid on ka muudel tootjatel olemas. Alpinestars, Sidi jne.

täitsa nõus. aga kodulehe menüüst jõuab nende saabasteni nii TRIAL kui ka ADVENTURE TOURING alaliigitusest. kirjelduse järgi keegi matkale minna ei keela. :ner:

PS! sobivad ka edevamale scrambleri-mehele. päris kenad :bsmile:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”