Grilli valik

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Grilli valik

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Pakun, et see on roostevaba rest seal.

SERTÃO
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

jopakoll kirjutas:

tsingitud resti sellises kohas kasutada :shock: (tsink mürgine), väiksema vendi toru läbimõõt peaks vist 100-ne olema :bsmile:

See on sajane toru. Ja tsingitud restist on asi kaugel - tavaline must raud. Seda "tõmmatud" rauda müüakse mitme m2 lehena ja kui oleks otsustanud osta ta roostevabana, siis oleks pidanud raha kokku saamiseks vähemalt ämma varuosadeks müüma :ner: Saab ka musta metalliga hakkama, pärast suitsutamist/ grillimist terav tuli alla ja hiljem harjaga puhtaks.

jopakoll
Tsikkel: aabits

Lugemata postitus Postitas jopakoll »

(lol) :bsmile:

ishijupp kirjutas:

siis oleks pidanud raha kokku saamiseks vähemalt ämma varuosadeks müüma...

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

ishijupp kirjutas:

Piisab, kui eemaldatud ventiiliga ballooni tulel küpsetada seni, kuni värv ära kärssab (mida peab niikuinii tegema), peale seda pole enam mingit lõhna.
Omale sai kunagi selline tehtud- käras grilli, BBQ-na ja pisut pretensioonikamana ka suitsuahjuna.
Pilt

Elu on näidanud seda, et ühest samast lihast saab söegrillil, gaasigrillil ja analoogses BBQ ahjus nagu fotol, kolm väga erineva maitsega liha ja peale seda katset jäävad söegrill ja eriti gaasigrill, kusagile nurka tolmu koguma.

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

kust sellist grillimütsi ja põlle saab,nagu tavaliselt filmides on, ala kiss the chef vms :)

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

Urmas79
Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas79 »

Mine uuri Jyski poest. Ma mingi aeg tagasi sõbrale kingituseks leidsin sealt midagi analoogset.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Saadetud kettaga lauatelefonist!

kult
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kult »

Klasssikaline kast(küna)grill, tehniliste täiendustega:

(laiskus on ammendamatu edasiviiv jõud :mrgreen: )

Ummamuudu...
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

See tundub päris huvitav komplekt olema.
[youtube][/youtube]

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

ishijupp kirjutas:
kult kirjutas:

Tandoor, meie maal natuke võõras värk, kuid kui asja õigesti tööle(käppa) saab, on muresid vähem.
Saab rahulikult saunas käia ja ei pea kogu aeg sütt sudima. Vajab ainult eelnevat kütmist. :bsmile:

Heh, hunti sa tandoorist eemale saad minna, kui tandoori õigesti kasutad- küpsetamist alustatakse umbes 400-500 kraadi juures ja kui sa õigel hetkel lähedal pole, siis saad liha asemel peotäie sütt ;) Olen kuulnud küll, et on võimalik pista jahtuvasse ahju kanakamakad sisse ja lasta neil mõned tunnid seal vedeleda, aga see pole enam tandoori kana...
Fraz125- grillimisega on pistmist parasjagu nii palju, et see on grillimine.
Minu kodune tandoor:
https://imagizer.imageshack.us/v2/640x4 ... 6/fs4f.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/640x4 ... 5/1uol.jpg
Pilt

Ausõna, tahaks ükskord näha, kuidas see tandoor töötab. Oma kanaga peaks tulema siis? :D

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

XL1000 kirjutas:

Nendel on mõnus "Lõhn" ka juures.Kõigepealt kui oled lahti lõiganud küpseta neid endid mõnes suures lõkkes ja ikka jupp aega,sest muidu sa butaani lebra sealt välja ei saa.Vene ajal polnud ju puhas propaan, vaid butaani propaani segu neis balloonides.Avatud grilli jaoks sobivad veel kuidagi,aga BBQ jaoks pead ikka väga puhtaks saama,enne kui sinna liha panna võiks.
Mul on üks selline lahtisena paar aastat õues olnud,aga haiseb ikka nagu raibe.

See ei ole butaani lebra, nii propaan kui butaan on lõhnatud. Selleks, et iga mats ja maali võimaliku gaasilekke organoleptilisel teel ehk per nasale eksimatult ära tunneks, lisatakse majapidamisgaasile lõhnaainet. Aine nimi on tetrahüdrotiofeen ehk THT, väävelorgaaniline ebameeldiva lõhnaga aine, olemuselt naftatööstuse tootmisjääk.

Lõhnast vabanemiseks olen pannud ballooni kaheks päevaks likku, ehk lihtsalt vett täis valanud ja seisma jätnud. Kellel on kiire, töötab ka fairy ja tööriiete pesuvahendiga loputamine, mõni minut viie liitri pesulahusega loksutamist ja mõnekordset loputamist andsid ootamatult hea tulemuse.

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Piipz kirjutas:

Ausõna, tahaks ükskord näha, kuidas see tandoor töötab. Oma kanaga peaks tulema siis? :D

Eks võtab siis millalgi ette, hetkel on seoses jaanipäevase grillimaratoniga tandoor omandanud sõimusõna alatooni :D

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Keegi mulle ühe grillvanni keevitaks kokku? Võiks olla natuke paksemast rauast, mis paari aastaga läbi ei roosteta. Mõõtu ei oska pakkuda, miski 15x40x100 cm äkki? Jalad all, õhuavad ja midagi restilaadset ka sees, sangasid ja muud sellist luksust ei ole vaja.

Kontaktiks ES

Näide Pilt

Kasutaja avatar

Andres_Maalt
Tsikkel: VN 1500 classic
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Andres_Maalt »

Mina tegin vanast propaaniballoonist. Omaette asi on muidugi peene kasepilpaga sisemine pind gaasijääkidest puhtakspõletada. Kaherealine kett hingedeks ja toimetab väga jästi. Alumisele poolele relakaga mõningad õhuavad ka sisse ja uhkusega saan öelda, et kellelgi teisel sellist ei ole ja liha saab peal väägagi hea.

Sõida aga ära mölise
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Tegelikult tekkis küsimus siin vahepeal, et kas peale Weberi tehakse ka mingeid asjalikke gaasigrille, mis tilkuva rasva peale kohe põlema ei lähe?
Kahel sõbral on Weberid, mul on ühe soome tootja oma (nimi ei tule meelde) ning ma olen alati hädas tilkuva rasvaga - need põleti kaitsmed võtavad ise tuld kohe, kui sinna rasva peale tilgub.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Andres_Maalt kirjutas:

Mina tegin vanast propaaniballoonist. Omaette asi on muidugi peene kasepilpaga sisemine pind gaasijääkidest puhtakspõletada. Kaherealine kett hingedeks ja toimetab väga jästi. Alumisele poolele relakaga mõningad õhuavad ka sisse ja uhkusega saan öelda, et kellelgi teisel sellist ei ole ja liha saab peal väägagi hea.

Ma nüüd selles teistel mitte olemises,nii kindel ei oleks :D meie suguvõsas neid lausa mitu ja vanim mingi 10a kindlalt juba kasutuses.Aga jutt jumala õige,tuleb puhtaks põletada ja siis suht igavene.Mul endal on plaanis veel üks teha,aga nüüd juba ilma kaaneta ja lihtsalt kaks poolt kokku pikemaks vanniks teha.Elu näitab,et kaant väga vaja polegi.Ma pärast ühe armeenlase käest koolituse saamist, tunnistan ainult nende moodi tehtut ja kaukaaslastel on ainult lahtisel sütel küpsetamine.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

Piipz kirjutas:

need põleti kaitsmed võtavad ise tuld kohe, kui sinna rasva peale tilgub.

On ta sul ilma laavakivist (või-mis-iganes-see-on) "söe" kihita?

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Esimene gaasikas oli laavakividega, nüüd on ilma.

Kasutaja avatar

Andres_Maalt
Tsikkel: VN 1500 classic
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Andres_Maalt »

urmas66 kirjutas:
Andres_Maalt kirjutas:

Ma nüüd selles teistel mitte olemises,nii kindel ei oleks :D meie suguvõsas neid lausa mitu ja vanim mingi 10a kindlalt juba kasutuses.Aga jutt jumala õige,tuleb puhtaks põletada ja siis suht igavene.Mul endal on plaanis veel üks teha,aga nüüd juba ilma kaaneta ja lihtsalt kaks poolt kokku pikemaks vanniks teha.Elu näitab,et kaant väga vaja polegi.Ma pärast ühe armeenlase käest koolituse saamist, tunnistan ainult nende moodi tehtut ja kaukaaslastel on ainult lahtisel sütel küpsetamine.

Tahtsin öelda, et täpselt sellist kellelgi teisel pole. Isetehtud grillide võlu ongi see, et igaüks saab individuaalne. PS Kui hakkate gaasiballooni lõikama siis ennem ventiil otsast ja vesi sisse. Muidu võib uudistesse sattuda

Sõida aga ära mölise
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”