Full Throttle Drag 2005

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

sepp kirjutas:
Mitte et ma ei saa öösel magada, vaid mul pole enam kusagil magada peale seda!!! Naine viskas välja... :-)
HEAD BIKERID...
kas on siin mõni lahke kodanik kes saax laenata Hr Nitsele telki kuni tartu kiirenduseni..... peale seda peax naine ta lahkelt koju tagasi lubama :wink:

Nitsekene, tule minujuurde ma annan sulle selle suure valge hobyhalli telgi koos suure biker.ee bänneriga, siis paneme su sinna tabasalu nõlva alla teeäärde! Seal paras mäest üles-alla kõvatada ning ajaviiteks kummi servad kah normaalseks sõita :D :lol:
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

madone kirjutas:
sepp kirjutas:
Mitte et ma ei saa öösel magada, vaid mul pole enam kusagil magada peale seda!!! Naine viskas välja... :-)
HEAD BIKERID...
kas on siin mõni lahke kodanik kes saax laenata Hr Nitsele telki kuni tartu kiirenduseni..... peale seda peax naine ta lahkelt koju tagasi lubama :wink:

Nitsekene, tule minujuurde ma annan sulle selle suure valge hobyhalli telgi koos suure biker.ee bänneriga, siis paneme su sinna tabasalu nõlva alla teeäärde! Seal paras mäest üles-alla kõvatada ning ajaviiteks kummi servad kah normaalseks sõita :D :lol:
Ma olen eluaeg arvanud, et bikerid on üks suur ja sõbralik pere... :-)
Kasutaja avatar

madone
Mode

nitse kirjutas:
madone kirjutas:
sepp kirjutas:
HEAD BIKERID...

Ma olen eluaeg arvanud, et bikerid on üks suur ja sõbralik pere... :-)
MadOne teeb nitsele suure kalli :mrgreen: :roll: :ner:

Teema algataja
Olds

Lugemata postitus Postitas Olds »

Eelregistreerujaid selle ööga/hommikuga paras ports veelgi juurde tulnud...
Kasutaja avatar

madone
Mode

Olds kirjutas:
Eelregistreerujaid selle ööga/hommikuga paras ports veelgi juurde tulnud...
väga tore! Tänud, et ikka eraldi klassid tegite.. nüüd olen kah kindlalt käsi!
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Üle pika aja üks hea teema, kus arutelu käigus midagi positiivset sündimas. Respect paindlikule korraldajale ja respect igati pädevate argumentidega kommenteerijatele/osavõtjatele (w)
Pikk on raja ääres orkestri, lipukeste ja tantsutüdrukutega omadele kaasa elamas :D
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Bick kirjutas:
Üle pika aja üks hea teema, kus arutelu käigus midagi positiivset sündimas. Respect paindlikule korraldajale ja respect igati pädevate argumentidega kommenteerijatele/osavõtjatele (w)
Pikk on raja ääres orkestri, lipukeste ja tantsutüdrukutega omadele kaasa elamas :D
bick kui ma ostan sulle ilusa latex seeliku ja topi kas sa siis tulexid mulle vihmavarju neiuks? :lol:

olds palju juba tsikleid on registreerunud?? võixid selle avaldada... usun et siis tulex neid veel rohkem juurde... rahvas saax julgust :)
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

sepp, sinu kõrvale tuleksin kasvõi stringides ja topi jätaksin sootuks panemata :D :D, aga orkester vajab dirigeerimist ja tantsutüdrukud juhendamist :D
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Kui kilosed ja poolikud on lahku löödud võiks hakata järgmise teemaga urisema....... miks ei ole eraldi stock ja vaba klassi :twisted: ............

madone
Mode

Bick kirjutas:
sepp, sinu kõrvale tuleksin kasvõi stringides ja topi jätaksin sootuks panemata :D :D, aga orkester vajab dirigeerimist ja tantsutüdrukud juhendamist :D
aitab mölast ja mine juba kõnnakut harjutama!
Kasutaja avatar

sepp

irwwww nii nummid olete :wack: :bsmile: :ner: (K)
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Kameeleon kirjutas:
Kui kilosed ja poolikud on lahku löödud võiks hakata järgmise teemaga urisema....... miks ei ole eraldi stock ja vaba klassi
No vot... siin on igal tsiklimehel palju ära teha. Vedage oma tsiklitega sõbrad ja tuttavad kah dragstripile ja kui mitu võistlust järjest mingi 25-30 tsiklimeest kohal on, siis juhtub ka selline klassijaotus varsti! Praegu on selliseks jaotuseks lihtsalt liiga vähe tsikleid.
Kasutaja avatar

sepp

Nigga kirjutas:
Kameeleon kirjutas:
Kui kilosed ja poolikud on lahku löödud võiks hakata järgmise teemaga urisema....... miks ei ole eraldi stock ja vaba klassi
No vot... siin on igal tsiklimehel palju ära teha. Vedage oma tsiklitega sõbrad ja tuttavad kah dragstripile ja kui mitu võistlust järjest mingi 25-30 tsiklimeest kohal on, siis juhtub ka selline klassijaotus varsti! Praegu on selliseks jaotuseks lihtsalt liiga vähe tsikleid.
kle nigga võta ikka asja nii, et ntx kui mul olex 900ne ratas siis hui ma tulex starti kellegiga kellel on 1000cc pika-kiigega ratas....
enamus ju on linnas sõitvatest ratastest 900 ja tonn ja nad just sellepärast ei tulegi võistlema, et see tundub ebavõrdne 900ne stokk, pikakiigega 1000se vastu... usu mind... kui olex need klassid eraldi, siis olex igal yritusel palju rohkem osalejaid.
need kes praegu võistlevad oma stokiga pikakiige vastu on väga tublid ja respect neile.... kuigi võimalus neil võita ju on ainult siis kui pikakiige vend teeb valestardi v siis kui juhtub rattaga midagi :roll:
see on minu arvamus,ja usun et see on ka nii. võite muidugi vaielda :)
Kasutaja avatar

madone
Mode

Enamus korraldajatel äritegemis vaist puudub või mis iganes.. mõeldakse mingi käkk välja, mille eest küsitakse rämedat pappi ning siis imestavad, et sisse ei too.

Pakun, et natuke väikesema stardimaksu ning pileti eest tuleks hulga rohkem inimesi kohale ning teeks selle sipake väiksema piletitasu 2 korda tasa!

Enamus muljeid, mis ma inimestelt kuulnud olen siis huvitutakse kõvadest meerika muskliautodest ning just motikatest. Poolkõvade pereautode saanitamise võiks ära jätte või kuidagi see asi nii korraldada, et neid nii palju jutti ei lastaks - hakkab tüütama ju, vahele võiks kimada mõned top fuelid või biked näiteks :idea:

Saage aru, me elame eeeeeestis!

Mina, kes ma üritan üli odavalt dragracel läbi ajada maksab 1 võistlus ca. 1000.- ja rohkem! See on nagu suhteliselt miinimum.

Siinkohal tänud muidugi biker.ee-le ning Customstari-le kes mind toetavad!
Kasutaja avatar

sepp

madone kirjutas:
Enamus korraldajatel äritegemis vaist puudub või mis iganes.. mõeldakse mingi käkk välja, mille eest küsitakse rämedat pappi ning siis imestavad, et sisse ei too.

Pakun, et natuke väikesema stardimaksu ning pileti eest tuleks hulga rohkem inimesi kohale ning teeks selle sipake väiksema piletitasu 2 korda tasa!

Enamus muljeid, mis ma inimestelt kuulnud olen siis huvitutakse kõvadest meerika muskliautodest ning just motikatest. Poolkõvade pereautode saanitamise võiks ära jätte või kuidagi see asi nii korraldada, et neid nii palju jutti ei lastaks - hakkab tüütama ju, vahele võiks kimada mõned top fuelid või biked näiteks :idea:

Saage aru, me elame eeeeeestis!

Mina, kes ma üritan üli odavalt dragracel läbi ajada maksab 1 võistlus ca. 1000.- ja rohkem! See on nagu suhteliselt miinimum.

Siinkohal tänud muidugi biker.ee-le ning Customstari-le kes mind toetavad!

tahan ka toetust ma paljulapselisest perest,naine lapsega kodune, palk ka niru jnejnejne :( :roll: :oops: :P
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

sepp kirjutas:
enamus ju on linnas sõitvatest ratastest 900 ja tonn ja nad just sellepärast ei tulegi võistlema, et see tundub ebavõrdne 900ne stokk, pikakiigega 1000se vastu... usu mind... kui olex need klassid eraldi, siis olex igal yritusel palju rohkem osalejaid.
no ma oleks siis ka üks kandidaat proovima..

@hetkel.veel.süütu :P
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

sepp

CB500 kirjutas:
sepp kirjutas:
no ma oleks siis ka üks kandidaat proovima..

@hetkel.veel.süütu :P
minu selka läx ka alles pühapäeval :lol:
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

sepp kirjutas:

minu selka läx ka alles pühapäeval :lol:
...sellise heleda laksuga, et Tallinnasse oli kuulda :twisted:

Teema algataja
Olds

madone kirjutas:

madone- ole kena ja tee üks üritus, vaata mis on ürituse minimaalne eelarve (pannes kõik kulud OMA rahakotist) ja siis tule laimama korraldajaid, eksole. Kui sina raiskad ürituse peale 1000.- või natukene rohkem ,siis ütlen sulle niipalju, et isegi väikeürituse korraldamine on miinimum 40...50 korda kallim. Mis siis nüüd meie kui korraldajad tegema peame...kas ka kiruma seda, et see on ju eeeeesti ja kõik on pahasti?
Rämedat pappi!? Meie võistlus on minumeelest kõige sõbralikuma stardihinnaga Eestis või ma eksin?
Kas 50.- pileti eest pealtvaatajale on suur summa??
Vabandan kui kedagi solvasin, aga ära hakkab juba see virisemine tüütama kui aus olla...
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Peale seda, kui otsustati teha lisaklass ratastele ja seda siis teatati, siis lõppes virisemine ära :D ning algas fleim ja möla :twisted: , kõik olid kohe nii erutund :P

/me sai küll ennast laua alla naerdud :twisted:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Suhteliselt OT, aga Olds, mineviku üritused Raadil on olnud stiilis, et kaks sõitu ja peale seda sätitakse jälle ca 30 minutit ajavõtjaid paika, mõnda aega tagasi sai KÕIK suvised üritused raadil kohal viibitud, aga lihtsalt kuidagi monotoonselt igavaks muutus see asi, kui peale seda kui Kuriks camaroga Raadi betoonil varbaga gaasi vajutab ja taas kõik paigast ära raputab. Kuna ei ole juba mõnda aega ise sinna kanti ja üritustele sattunud, siis vabandan ette kui asjad on vahepeal 180 kraadi paremuse suunas muutunud.
Terv
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

madone
Mode

Olds kirjutas:
madone kirjutas:

madone- ole kena ja tee üks üritus, vaata mis on ürituse minimaalne eelarve (pannes kõik kulud OMA rahakotist) ja siis tule laimama korraldajaid, eksole. Kui sina raiskad ürituse peale 1000.- või natukene rohkem ,siis ütlen sulle niipalju, et isegi väikeürituse korraldamine on miinimum 40...50 korda kallim. Mis siis nüüd meie kui korraldajad tegema peame...kas ka kiruma seda, et see on ju eeeeesti ja kõik on pahasti?
Rämedat pappi!? Meie võistlus on minumeelest kõige sõbralikuma stardihinnaga Eestis või ma eksin?
Vabandan kui kedagi solvasin, aga ära hakkab juba see virisemine tüütama kui aus olla...

Einoh sorry mees :P ei mõelnud solvata vms... muidugi on teil hea hind arvestades seda, et ikka kuusepuu kohale toote jne. Lihtsalt jätsin täpsustamata, et ei pidand teid silmas....
Kasutaja avatar

sepp

Olds kirjutas:
madone kirjutas:

mitte et ma ohiks ,aga niisama teadmisex sulle olds, et ei ole kõige sõbralikuma hinnaga see yritus :)
pärnu suvi 2005 hinnakiri oli selline... osalemine 200eeki kohapeal ja pealtvaatajate pilet oli 25eeki :ner:
muidugi see 50eeki ka ei tapa :)
samas peab teile au andma, et üldse midagi teete. selge on see et meil on siin sitax hea ohkida,aga samas usun, et igasugune kriitika ja vingumine aitab ehk naca teha paremini yritust ja teadvustab teile osalejate soove.
arvan et see polex ka hea variant kui keegi ei vinguks ja olex vait ning jätax yritusele tulemata kuna midagi on vastukarva

PEACE ja edu korraldamisel!!! :bsmile: (w)
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

sepp kirjutas:
mitte et ma ohiks ,aga niisama teadmisex sulle olds, et ei ole kõige sõbralikuma hinnaga see yritus :)
pärnu suvi 2005 hinnakiri oli selline... osalemine 200eeki kohapeal ja pealtvaatajate pilet oli 25eeki :ner:
samas peab teile au andma, et üldse midagi teete. selge on see et meil on siin sitax hea ohkida,aga samas usun, et igasugune kriitika ja vingumine aitab ehk naca teha paremini yritust ja teadvustab teile osalejate soove.
arvan et see polex ka hea variant kui keegi ei vinguks ja olex vait ning jätax yritusele tulemata kuna midagi on vastukarva
Sa ei saa võrrelda pärnu üritust ja bhra korraldatud võistlust...
BHRA ei käi ilma rahata nendel võistlustel aega võtmas.
Kasutaja avatar

sepp

Nigga kirjutas:
sepp kirjutas:
Sa ei saa võrrelda pärnu üritust ja bhra korraldatud võistlust...
BHRA ei käi ilma rahata nendel võistlustel aega võtmas.
ma ei võrrelnudki... see polnud võrdlusena mõeldud ja loomulikult on neil kallim naca..... ma aint niisama seda mainisin ja mitte vingumisena, et ei saa öelda et nende yritus on kõige kõige-kõige odavam nagu olds mainis. rahu nigga... selge see, et tuled, viled ja kuused on kallid :lol:

Teema algataja
Olds

sepp- selles on sul mingil määral õigus, et kriitikat on vaja.
BHRA ja ajavõtu kohapealt ütlen Teile vihjeks niipalju, et ainuüksi nende teenus maksb 25000.- per võistlus. Ja meie arvame, et kui midagi teha (dragrace`t), siis teha asja õigesti. Sellest ka pealtvaataja pilet natukene kõrgem kui lipukestega võistlusel. Arvan ja loodan, et põhjendasin piisavalt hästi ära selle 50.- pileti mõtte
Peace ja kohtumiseni Full Throttle Drag 2005 võistlusel
Viimati muutis Olds, 16 Juun 2005, 10:57, muudetud 2 korda kokku.

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

äge... sellest saabki üks tore fleim :P
Kasutaja avatar

madone
Mode

Olds kirjutas:
sepp- selles on sul mingil määral õigus, et kriitikat on vaja.
BHRA ja ajavõtu kohapealt ütlen Teile vihjeks niipalju, et ainuüksi nende teenus maksb 25000.- per võistlus. Ja meie arvame, et kui midagi teha (dragrace`t), siis teha asja õigesti. Sellest ka pealtvaataja pilet natukene kõrgem kui lipukestega võistlusel. Arvan ja loodan, et põhjendasin piisavalt hästi ära selle 50.- pileti mõtte
Peace ja kohtumiseni Full Throttle Drag 2005 võistlusel
BHRA küsib 25k per võistlus?
Wattttte hell?

Kuulge pistke see "katuse orgunn" p****e leidke neile konkurentsi, muidu on varsti 50k per võistlus.

Täiesti mõtetud sägad ja siis üritavad eestis motosporti arendada?

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

Kas ehk nüüd Nigga ja Sepp??? :lol:
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Pealtvaatajana ütlen, et pole sel 50.- häda midagi. Kuna tavaliselt käin perega üritustel ( või osaga perest) siis ütlen, et valulävi on mul ja enamusel minu tuttavatel kuskil 100.- juures.
No see tähendab, et kui näiteks oma kuueliikmelise perega üritusele sätiks, siis 600 krooni pluss teist nii palju söögiks-joogiks pluss kohalesõit veab lõpuks paljuks. Üksi-kaksi ei ole hullu.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”