Kiiver !

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Türklane

Lugemata postitus Postitas Türklane »

HMzz! Sul on nüüd kas vale pilt või vale mark.

...see link ei ava end seal kus vaja :) ... sealt alt saab näha

http://www.agv.com/Range/Range_Open.htm

Racing Helmets

ja seal see teine....

aga Apsik räägi palju raha maksab see eesti moto poodides ?oskad öelda ehk

apsik

Lugemata postitus Postitas apsik »

Täpsema hinna saad teada kui külastad Bikeworldi. GP-PRO maksis umbes 6-7 tuhhi (täpselt ei mäleta). Sinu poolt viidatud kiiver maksab paar kolm tonni rohkem.
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX

Teema algataja
direktor

Lugemata postitus Postitas direktor »

Nigga kirjutas:
direktor kirjutas:
minu isiklik arvamus on selline, et krossikiiver on poole stiilsem sõiduks nii tänaval kui metsas kui bikekiiver
no mai tea... ma arvan, et stiilsemat kiivrit ei ole olemas kui see - väike paintscheme kah ja ongi tip-top. Shoei, Arai või AGV muidugi pole, aga väga vinge näeb välja küll...
tegelikult võin ma seda kinnitada ,et arai ja shoei on kaks parimat aga agv küll nende hulka ei küündi. Ning "see" kiiver on küll jah väga kõva, aga mulle meeldiks kui seal oleks need urisevad kihvad disainiks nagu kohati ette tuleb :wink:

apsik

direktor kirjutas:
Nigga kirjutas:
direktor kirjutas:
minu isiklik arvamus on selline, et krossikiiver on poole stiilsem sõiduks nii tänaval kui metsas kui bikekiiver
no mai tea... ma arvan, et stiilsemat kiivrit ei ole olemas kui see - väike paintscheme kah ja ongi tip-top. Shoei, Arai või AGV muidugi pole, aga väga vinge näeb välja küll...
tegelikult võin ma seda kinnitada ,et arai ja shoei on kaks parimat aga agv küll nende hulka ei küündi. Ning "see" kiiver on küll jah väga kõva, aga mulle meeldiks kui seal oleks need urisevad kihvad disainiks nagu kohati ette tuleb :wink:
.. kohe huvitav teada, mis kiivriga direktor ka sõidab? :)
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX

tsiklivendd

Lugemata postitus Postitas tsiklivendd »

Nigga kirjutas:
direktor kirjutas:
Mis kiiver see on ja kus müüakse?

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

tsiklivendd kirjutas:
Nigga kirjutas:
direktor kirjutas:
Bandit helmet? Helsingis nägin müügil erinevaid variante.
http://www.bandithelmets.com
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

Teema algataja
direktor

apsik kirjutas:
direktor kirjutas:
Nigga kirjutas:
direktor kirjutas:

Motokross ning mark on Fox.

Teema algataja
direktor

stonefree kirjutas:
tsiklivendd kirjutas:
Nigga kirjutas:
direktor kirjutas:
Motomessil?

Roby

Lugemata postitus Postitas Roby »

ise soovitan ees pool mainitud airohi kinnist krossi kiivrit,selle kiivriga lasen iga päev maanteel 90 ja pole midagi viga,ei mesilasi,tolmu jne

apsik

direktor kirjutas:
apsik kirjutas:
direktor kirjutas:
Nigga kirjutas:

Ei-no lahe .... jälle läeb lahti selliseks "arvamiseks". Et see on "hea" ja see on "s...t". :twisted: Härra "direktor" võibolla ENNE Proovid neid kiivreid, ENNE kui tuled oma MX kiivrit võrdlema AGV, Arai, Shoei rinka omadega. Sorry - aga sinu arvamus pole adekvaatne. Sa pole kasutanud ei seda ega teist ega kolmandat. Ja võid veel kodutööks uurida, mis kiivriga sõidab Rossi.

Teiseks, kui te tahate oma pead kaitsta "stiiliga" ja "kõva sõnaga" siis esiteks joonistage näomaaling ja teiseks käige kirikupapi juures - loeb veel sõnad ka peale. Ja kui eriti joppab siis ei läe silme eest uduseks kah :) Peace.
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX

apsik

Eheee .... samas ...kas oled mõnda MOTO-GP "tegijat" näinud sõitmas Probikeri kiivriga? ;) Järeldus ... vaevalt keegi roppu raha eest mingit saasta - mis kandjat ei kaitse, endale pähe paneb (mudugi see jutt ei käi eestlaste kohta). Peace :)
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

stonefree kirjutas:
tsiklivendd kirjutas:
Ei ole bandit... Streetfighter

Teema algataja
direktor

apsik kirjutas:
direktor kirjutas:
apsik kirjutas:
direktor kirjutas:

Ei-no lahe .... jälle läeb lahti selliseks "arvamiseks". Et see on "hea" ja see on "s...t". :twisted: Härra "direktor" võibolla ENNE Proovid neid kiivreid, ENNE kui tuled oma MX kiivrit võrdlema AGV, Arai, Shoei rinka omadega. Sorry - aga sinu arvamus pole adekvaatne. Sa pole kasutanud ei seda ega teist ega kolmandat. Ja võid veel kodutööks uurida, mis kiivriga sõidab Rossi.

Teiseks, kui te tahate oma pead kaitsta "stiiliga" ja "kõva sõnaga" siis esiteks joonistage näomaaling ja teiseks käige kirikupapi juures - loeb veel sõnad ka peale. Ja kui eriti joppab siis ei läe silme eest uduseks kah :) Peace.
Kaurit sõitis ka AGVga, aga see ei loe
Kasutaja avatar

Märkö
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K5

Lugemata postitus Postitas Märkö »

Kui mingi ilgelt popp kiivri teema käib siis küsiks...keegi Nitro kiivritega on kokku puutunud? on ka väärt või lihtsalt ropult karm nimi :D vaatasin, et suht odavalt müüakse

Teema algataja
direktor

Sharpshooter kirjutas:
Kui mingi ilgelt popp kiivri teema käib siis küsiks...keegi Nitro kiivritega on kokku puutunud? on ka väärt või lihtsalt ropult karm nimi :D vaatasin, et suht odavalt müüakse
MX või bike?

Teema algataja
kelm

kiiver !

Lugemata postitus Postitas kelm »

tere
ei hakka uut teemat tegema ja küsin siin.
Kas keegi oskab aidata kiivri mudeli kindlaks tegemisega?
Pildid siin. http://foto.k-arvutisalong.ee/?valitudgalerii=40839
Kasutaja avatar

Nigga

apsik kirjutas:
Kes oled sina, et mulle öelda mida mina ostma pean või mida tegema pean enne kui ostan. Ma arvan näiteks, et sa tõmba omale kontoss pähe ja hüppa sillalt alla enne kui sa sellist juttu ajama hakkad.

tsiklivendd

Lugemata postitus Postitas tsiklivendd »

A Nigga räägi mis kiivriga tegu ja kus müüakse?Nagu aru sain Streetfighter?

apsik

Nigga kirjutas:
apsik kirjutas:
Kes oled sina, et mulle öelda mida mina ostma pean või mida tegema pean enne kui ostan. Ma arvan näiteks, et sa tõmba omale kontoss pähe ja hüppa sillalt alla enne kui sa sellist juttu ajama hakkad.
Sooh .... oma arust pole ma Sulle mingit ostusoovitust teinud ... minu arust võib Sul sõites peas olla kas või "stiilne" lillepott. Pea asi, et Sa ise ennast hästi tunneksid. Ja kui sa arvad et "stiilne" lillepott kaitseb Sind sama hästi kui 10 tonnine "süsinik" koorikuga kiiver ... nu mis ma oskan öelda. Edu Sulle siis. :)
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Kasutaja avatar

Märkö
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K5

Lugemata postitus Postitas Märkö »

direktor kirjutas:
Sharpshooter kirjutas:
MX või bike?
See jäi mainimata jah...aga bike ikke, ega eriti vist MX omasid näiteks paremaid ei tehta kui bike omasid :P
Kasutaja avatar

Nigga

apsik kirjutas:
Sooh .... oma arust pole ma Sulle mingit ostusoovitust teinud ... minu arust võib Sul sõites peas olla kas või "stiilne" lillepott. Pea asi, et Sa ise ennast hästi tunneksid. Ja kui sa arvad et "stiilne" lillepott kaitseb Sind sama hästi kui 10 tonnine "süsinik" koorikuga kiiver ... nu mis ma oskan öelda. Edu Sulle siis. :)
Ma ei ole öelnud, et ta paremini kaitseb. Kindlasti saan rohkem põrutada kui pea peale kukun kuskilt kõrgelt. Tegemist ei ole ka tavalise munakoorega mis kukkudes end pea ümber maha koorib. Ei tasu ikka päris äärmustesse kah minna. Sinu jutu järgi peaksid kõik sõitma vähemalt 10 tonniste kiivritega. Ometi sõidavad chopperi vennad lausa lahtiste kiivritega. Ma ei kujuta ette mis sul veel nende kohta öelda on...

apsik

Nigga kirjutas:
apsik kirjutas:
Ma ei ole öelnud, et ta paremini kaitseb. Kindlasti saan rohkem põrutada kui pea peale kukun kuskilt kõrgelt. Tegemist ei ole ka tavalise munakoorega mis kukkudes end pea ümber maha koorib. Ei tasu ikka päris äärmustesse kah minna. Sinu jutu järgi peaksid kõik sõitma vähemalt 10 tonniste kiivritega. Ometi sõidavad chopperi vennad lausa lahtiste kiivritega. Ma ei kujuta ette mis sul veel nende kohta öelda on...
Ausalt öeldes, on mul öelda vaid ühte. Igal ühel meist on oma prioriteedid ja vaated ning võimalused. Kes hindab stiili, kes turvalisust ja kes peab neid mõlemaid veel arvestama oma võimalustega. Ka mina olen oma prioriteedid paikka pannud. See pärast kasutan (enda arust) turvalisemat AGV GP-PRO kiivrit, mille välimusele ka pole etteheiteid teha. Seepärast ei mõista ma vahel inimesi, kes räägivad, et kus kohast saaks 1200-kroonise kiivri veel 50 krooni odavamalt kätte. On ju ka olemas täiesti arvestatavad AXO "süsinik" kiivrid, mille hind on umbes 5000. Mehed see ju Teie tervis. Sest "reaalselt" läeb Teil kiivrit ju ainult üks kord "vaja", ja oleks tõepoolest palju parem, et ta oma "töö" paremini ära teeks. Hea kiiver on investeering Teie enda tervisesse (rääkimata muust varustusest). Mis puutub chopperi meestesse, siis mulle tundub, et nende puhul on määrav "stiil". Peace.
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Kasutaja avatar

Aarne
Tsikkel: Kawasaki VN15 SE, ZX-6R
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aarne »

tervisesse investeerides tuleb ratas maha müüa ja kiivrit polegi vaja.
see on lõputu teema aga ei saa ka vaiki olla.

ei ole see parem ventilatsioon ja "parem" kaitse? :o ka kõiki mehi ellu jätnud.
Kawasaki VN15 SE ...kisub näo naerule

Teema algataja
direktor

Sharpshooter kirjutas:
direktor kirjutas:
Sharpshooter kirjutas:
MX või bike?
See jäi mainimata jah...aga bike ikke, ega eriti vist MX omasid näiteks paremaid ei tehta kui bike omasid :P
tegelt bike omadest ma eriti midagi ei tea
aga krossi omad on suht stiilsed ja omadustel kuskil keskklassis. minua arvamust mööda

Teema algataja
direktor

apsik kirjutas:
Nigga kirjutas:
apsik kirjutas:
Ausalt öeldes, on mul öelda vaid ühte. Igal ühel meist on oma prioriteedid ja vaated ning võimalused. Kes hindab stiili, kes turvalisust ja kes peab
neid mõlemaid veel arvestama oma võimalustega. Ka mina olen oma prioriteedid paikka pannud. See pärast kasutan (enda arust) turvalisemat AGV GP-PRO kiivrit, mille välimusele ka pole etteheiteid teha. Seepärast ei mõista ma vahel inimesi, kes räägivad, et kus kohast saaks 1200-kroonise kiivri veel 50 krooni odavamalt kätte. On ju ka olemas täiesti arvestatavad AXO "süsinik" kiivrid, mille hind on umbes 5000. Mehed see ju Teie tervis. Sest "reaalselt" läeb Teil kiivrit ju ainult üks kord "vaja", ja oleks tõepoolest palju parem, et ta oma "töö" paremini ära teeks. Hea kiiver on investeering Teie enda tervisesse (rääkimata muust varustusest). Mis puutub chopperi meestesse, siis mulle tundub, et nende puhul on määrav "stiil". Peace.
võibolla ma ei jaga matsu, aga miks on kiivrit vaid üks kord vaja, kui sa nii ütled, võib ju asamamoodi öelda et seda pole üldse vaja :)

jussuf

Lugemata postitus Postitas jussuf »


Viimati muutis jussuf, 30 Juun 2008, 21:30, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

direktor kirjutas:
võibolla ma ei jaga matsu, aga miks on kiivrit vaid üks kord vaja, kui sa nii ütled, võib ju asamamoodi öelda et seda pole üldse vaja :)
Miks kiiver on mõeldud ühekordseks kasutamiseks?
Sest oma eluea jooksul kiiver kaitseb su peab vaid ühe korra kukkumise korral.Peale laksu tema kaitseomadused langevad märkimisväärselt ning teisel laksul arvatavasti lendab ta su pea ümber kildudeks.
Ideaalis peaks kiivri prügikasti viskama ka siis, kui ta sul meetri kõrguselt asfaldile kukub.

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

InterFace
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas InterFace »

3 korda peaga vastu kruusa või asfaldit kukkunud . suht suured kriimustused ja värv suts maas mõnest kohast aga ei midagi muud.

kannan edasi ja ei ütleks , et midaig oleks muutund.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Anekdoodis kõlab:
"Miks grusiinid sõidavad kiivri asemel kiivrisukaga?"
"Sest kolmandalt korruselt alla visates kiiver läheb katki, aga kiivrisukk jääb täitsa terveks."

primo
Challenge the Adventure.Ride The World

Teema algataja
direktor

Primo kirjutas:
direktor kirjutas:
Miks kiiver on mõeldud ühekordseks kasutamiseks?
Sest oma eluea jooksul kiiver kaitseb su peab vaid ühe korra kukkumise korral.Peale laksu tema kaitseomadused langevad märkimisväärselt ning teisel laksul arvatavasti lendab ta su pea ümber kildudeks.
Ideaalis peaks kiivri prügikasti viskama ka siis, kui ta sul meetri kõrguselt asfaldile kukub.

primo
Eino eritit s**t variant ju
bikemehed on kõvad vennad
krossi kiivrit küll keegi peale väikest põntsu minema ei viska
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”