Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
DGAF kirjutas:Eks see ole koha peal näha.
Mis rohkema, kui 2 ratta vastu on? Kuniks ei ole mingi madallendurite grupp ei ole ju hullu
mul tekib kerge foobia et kõik ratturid on potentsiaalsed minu rammijad ja pole grupi sõidu kogemust jne (kunagi üks neiu pani räigelt tagant teisele sisse, ja mul see ei lähe meelest, keegi "ai" ei saanud, aga eriti nilbe olukord oli)
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Enamus neist on pseudo hirmud
Rahuliku ja paika räägitud grupiga sõita on lihtne ja ka päris fun. Pidevalt kambaga sõita ei viitsiks aga vahest on ikka hea
Seega ära muretse liialt ja ära selle pärast nüüd sõitmata jäta
Võibolla tuleb ainult 3-4 ratast kokku ja siis ongi hea pisike grupp ju
DGAF kirjutas:Enamus neist on pseudo hirmud
Rahuliku ja paika räägitud grupiga sõita on lihtne ja ka päris fun. Pidevalt kambaga sõita ei viitsiks aga vahest on ikka heaSeega ära muretse liialt ja ära selle pärast nüüd sõitmata jäta
![]()
Võibolla tuleb ainult 3-4 ratast kokku ja siis ongi hea pisike grupp ju
Milline see Järve Statoil on, kas Delta Blaza või Järve Selveri juures
-
Järve Selveri
Võid otsida kollase porika ja kulutatud musta/valge värviga Suzut - suht keeruline mitte märgata
DGAF kirjutas:Järve Selveri
![]()
Võid otsida kollase porika ja kulutatud musta/valge värviga Suzut - suht keeruline mitte märgata
No mul on sinna omajagu maad, oodake siis ära
-
Milline date.. tsikklid, hobused, päikeseloojang ja pankrannik ning peaaegu kesköine ilutulestik
Kui nüüd muud asjad kõrvale jätta..
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Peab Maruliisi homme üles otsima ,saab näha kas kahe erinava rattaga mahub ühte sõidu suunda ära temaga.
-
- Tsikkel: Dyna
- Tänatud: 1 kord
DGAF kirjutas:Milline date.. tsikklid, hobused, päikeseloojang ja pankrannik ning peaaegu kesköine ilutulestik
![]()
jah, romantika missugune
DGAF kirjutas:Milline date.. tsikklid, hobused, päikeseloojang ja pankrannik ning peaaegu kesköine ilutulestik
![]()
Ainult minuga juhtub nii
hei tallinna naised tutvuks ja saaks kokku.te võite mind sõle tn tanklas oodata reede õhtul,mul vaja käia säästuka taga taarat viimas,ma siis sealt tulen kokkulepitud ajaks,et te mu ära tunneks siis panen punase jope ja sinivalge merelainetega villase mütsi ja must vunts on ees
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Üldiselt mu TDM vajaks ka paar korda nädalas seljakotti. Kes aitaks tsiklit näiteks tanklasse lükata jne
kisub ikka kahe ( pigem küll ühe) mõtteliseks ära. las ta jääb
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Aivar123 kirjutas:Oki, bla-bla-bla-d on nüüd aetud, asuks konkreetse pakkumise juurde: Tahab keegi seljakotiks tulla täna öösel ja seejärel 1 (loe: ühe pudeli) valget veini juua kahepeale, võs siis kohe veinijuurde?
Reklaamige ennast ps-i. Ja AINULT täna.
Mis??? Naine läks kodust ära we??
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Aivar123 kirjutas:Oki, bla-bla-bla-d on nüüd aetud, asuks konkreetse pakkumise juurde: Tahab keegi seljakotiks tulla täna öösel ja seejärel 1 (loe: ühe pudeli) valget veini juua kahepeale, võs siis kohe veinijuurde?
Reklaamige ennast ps-i. Ja AINULT täna.
Mõni 140 kg noorsand võiks seljakotist ta veinid sisse imeda !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Lihtsalt "sõidukaaslase" rubriiki nagu ei sobi panna vist... tegelt küll oli mõte, et kes viitsib sõitma minna ( või siis kohe veinikallale) . Naine tuleb ja läheb nagu ise tahab, kellegivastu välja vahetama teda ka ei ole plaanis hakata- seega lihtsalt sõidu- ja joomakaaslase otsing teisipäeva õhtuks. ja ainul täna sellepärast, et järgmine vaba päev on u 22 juuni. selleks ajaks olen ammu unustanud käesoleva hetke
Ja mis puutub "140kg noorsandi"... kui on muhe sell, miks ka mitte- ega ma krt sugutegemiseks siit seltsilist otsi.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Ma võiks seljakott olla kuna mu ratas ära suri ja veini joon ka, aga ma räägin inimesed surnuks
maruliis kirjutas:Ma võiks seljakott olla kuna mu ratas ära suri ja veini joon ka, aga ma räägin inimesed surnuks
![]()
![]()
![]()
Ratta rääkisid ka surnuks
Madman2 kirjutas:maruliis kirjutas:Ma võiks seljakott olla kuna mu ratas ära suri ja veini joon ka, aga ma räägin inimesed surnuks
![]()
![]()
![]()
Ratta rääkisid ka surnuks
hea tähelepanek, vb selles oligi probleem
Keegi sörgiringile Nõmme-Harku metsa?!
(vist sobib siia teemasse )
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
kaoz kirjutas:Keegi sörgiringile Nõmme-Harku metsa?!
(vist sobib siia teemasse)
Päris sportlik värk. Et siis tsikkel käekõrval metsas sörki lasta. Jaksu.
Yerba kirjutas:kaoz kirjutas:Keegi sörgiringile Nõmme-Harku metsa?!
Tsikkel ootas metsaveerel
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
kaoz kirjutas:Yerba kirjutas:kaoz kirjutas:Keegi sörgiringile Nõmme-Harku metsa?!
Tsikkel ootas metsaveerel
Ma vahel satun sinna "sörkima" ... tavaliselt küll vaid 4-5 km, mitte enam...
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
seletage lahti see ''sörkima'', miks see jutumärkides on?
No ma pakun paar varinati:
- olematu füüsis tingib hingeldamispausid sörkjooksu ajal (jutumärgid tulenevad sellest, et neid pause on rohkem kui sörkimist)
- teravate elamuste otsimine (võimalikult napis riietuses sörkimine võib lõppeda üllatusseksiga)
- minnakse lihtsalt dressides jooma
pyta kirjutas:seletage lahti see ''sörkima'', miks see jutumärkides on?
Reimps, just just ... napis rõivas üllatusseksi jahtimine eesmärgiks ongi...
Ei tegelikult mulle ei meeldi joosta ja ma käin lihtsalt kõndimas (mitte jalutamas), aga keegi motivaatoriks kõrval sörgiks ehk suudaks ka oma suurt peput liigutama hakata...
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
seks pidi niikuinii rohkem kaloreid põletama,niiet pole mõtet selle jooksmisega üldse aega raiskama hakata ja kohe asja kallale
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
pyta kirjutas:seks pidi niikuinii rohkem kaloreid põletama,niiet pole mõtet selle jooksmisega üldse aega raiskama hakata ja kohe asja kallale
See kõndimise jutt polnud ju nagunii tõsiselt mõeldud
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
v301060 kirjutas:pyta kirjutas:seks pidi niikuinii rohkem kaloreid põletama,niiet pole mõtet selle jooksmisega üldse aega raiskama hakata ja kohe asja kallale
See kõndimise jutt polnud ju nagunii tõsiselt mõeldud
Ole nüüd... ma tõsimeeli ei viitsiks seksi järgi Harku metsa minna... ma olen enam kui kindel, et sellise soovi täitmiseks ei pea ma üldse end liigutama
Ja täitsa tõsiselt käin kõndimas, sest joosta motivatsiooni ei ole, aga ehk üks üllatusseksi pakkuja oleks täitsa sobiv motivaator
Reimpsi jutus hakkab mul idee koitma kuidas endas see jooksupisik ülesse leida...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.