väga kurb lugu
Moderaator: Moded
Minu kaastunne
Sellised asjad panevad ikka mõtlema ka oma tegude üle - mitte, et kihutaks meeletult, aga tuleks ikka liikluses hoolsam ja tähelepanelikum olla. Kunagi ei tea.........

Sellised asjad panevad ikka mõtlema ka oma tegude üle - mitte, et kihutaks meeletult, aga tuleks ikka liikluses hoolsam ja tähelepanelikum olla. Kunagi ei tea.........
-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
A mis seal ikka võidelda on, suhtumine on selline nagu on ... Või sooviksid et POL-s samamoodi "tänaval tagarattal sõitmist" ülistama hakataks nagu siin foorumis aeg-ajalt kahjuks tehakse ...pärnakas kirjutas:vaadake postimees online ja öelge asjatundjatena sõna sekka, see on käsitlematu mis lambad seal räägivad
ise proovisin ka öelda, aga ei jõua üksinda tuuleveskitega võidelda...

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Njah, Delfi kommentaaridest:
pealtnägija, to:möödasõitja, 26.05.2005 12:19
mina olin selles autos kelle ette see biker süstis sõpruse puiesteelt pöörates, mina tulin otse üle sõpaka.. Juba seal ehmatasin, et ta nii napilt mu ette nõelus. Ja siis ta kiirendas - arvan et sai vast 150 km/h sisse ja siis käis laks minu ees - olin selleks hetkeks juba tast kõvast maha jäänud.. jõudsin veel kiirabi helistada, aga asfaldil oli jah, vaid märg plekk...
pealtnägija, to:möödasõitja, 26.05.2005 12:19
mina olin selles autos kelle ette see biker süstis sõpruse puiesteelt pöörates, mina tulin otse üle sõpaka.. Juba seal ehmatasin, et ta nii napilt mu ette nõelus. Ja siis ta kiirendas - arvan et sai vast 150 km/h sisse ja siis käis laks minu ees - olin selleks hetkeks juba tast kõvast maha jäänud.. jõudsin veel kiirabi helistada, aga asfaldil oli jah, vaid märg plekk...
TransAlp '02
Oli jah sinise ja mustaga kawa... StreetBike mailistist siis selline info:
Tulika tänaval surma saanud mootorratturi nimi oli Urmas Ott.
Tuli taksopargi poolt ja üritas sõita tagarattal. Temale sõitis ette Boxer kaubik (Baikersi taga asuva aknafirma kaubik) kes tuli kopli poolt ja tegi vasakpööret Baikersi juurde.
Pealtnägijate sõnul oli Urmasel olnud 3 käik sees (seega kiirus üle 100 km/h)
Kui jutt jama, siis pole mõtet mind süüdistada, ma lihtsalt vahendan minul olevat infot. (kuulujutud tekivad alati ja ikka pannakse suti juurde)
Tulika tänaval surma saanud mootorratturi nimi oli Urmas Ott.
Tuli taksopargi poolt ja üritas sõita tagarattal. Temale sõitis ette Boxer kaubik (Baikersi taga asuva aknafirma kaubik) kes tuli kopli poolt ja tegi vasakpööret Baikersi juurde.
Pealtnägijate sõnul oli Urmasel olnud 3 käik sees (seega kiirus üle 100 km/h)
Kui jutt jama, siis pole mõtet mind süüdistada, ma lihtsalt vahendan minul olevat infot. (kuulujutud tekivad alati ja ikka pannakse suti juurde)
Tegi mida see rattur tegi, aga need "vahtralehtedega" kaubikujuhid on teada ettekeerajad.
Endal kogemus kus kaubik seisis paremas reas ja sõiduauto vasakus reas foori taga. Sõidukite vahe oli suur ja ise tahtsin peatuma jääda nende kahe vahele. Kui kaubiku juht siis nägi, et ratas sinna ronib pani ta käigu sisse ning keeras järsult vasakule.... (fooris oli punane tuli)
ja selliseid imelikke manöövreid on "rullnokad" kaubikujuhid teinekordki teinud. Ega neile muid tööotsi eriti anta kui autojuhiks - tuleb ju välja elada kui ei jaksa endale bemmi osta
Endal kogemus kus kaubik seisis paremas reas ja sõiduauto vasakus reas foori taga. Sõidukite vahe oli suur ja ise tahtsin peatuma jääda nende kahe vahele. Kui kaubiku juht siis nägi, et ratas sinna ronib pani ta käigu sisse ning keeras järsult vasakule.... (fooris oli punane tuli)
ja selliseid imelikke manöövreid on "rullnokad" kaubikujuhid teinekordki teinud. Ega neile muid tööotsi eriti anta kui autojuhiks - tuleb ju välja elada kui ei jaksa endale bemmi osta

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.