Leegitorudel 3 polti sisse murdunud - kes saab aidata?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 1226
- Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13
Re: Leegitorudel 3 polti sisse murdunud - kes saab aidata?
Nonii. Lõpp ja lahendus said nüüd leitud. Ja ei tulnud need poldid välja ei kuumutamisega ei millegagi. Spetsialist jändas tund-kaks keevitades ja kuumutades. Ja ei midagi. Väsimatud poldid.
Kuna puurimiseks oleks vaja olnud siiski mootor maha võtta, siis sai lahendus leitud sedaviisi, et pooleks poltidele sai sama jämedad tikkpoldid otsa keevitatud. Ning siis mutriga lihtsalt leegitorud all kinni keeratud. Tõenäoliselt ja loodetavasti kestab see lahendus nüüd järgmised 17 aastat
Tulemus sai selline ja ise olen igati rahul. Tsikkel kenasti vaikne jälle.
Võib-olla mõtteaineks järgmistele õnnetutele, kes nende poltidega maadlema peavad kunagi.
Nüüd on igatahes üks väikene rumm ja baikal nina ees ning peagi on head ööd
Re: Leegitorudel 3 polti sisse murdunud - kes saab aidata?
Ma millegi pärast kahtlustan vedelat polti. Mul murdus see polt keevitades aina lühemaks ja lühemaks ja seda elu kergelt, sai sama moodi keeviatud nii et punane ühtlaselt ja siis veega maha jahutatud kohe, kasu ei mõmmigi keerasid ikka puru nagu alguses ära lõhkudes. Natuke peale seda ostsin suzuki originaal paagikinnituse poldid. uued ja OEM ning nendest 2-st poldist õnnestus mul ka 1 puru keerata. Ei ole erililine jõujunn ja keeratud sai väikse väitmega ehk et müstilist jõuõlga ka polnud, lihtsalt polt tundus et on saiast voolitud. Äkki on japsidel rauamaak lõppemas ja tehakse polte plastiliinist.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.