Politsei sai kolm uut Kawasaki mootorratast
Moderaator: Moded
Re: Politsei sai kolm uut Kawasaki mootorratast
Ma küsiks jälle sellist asja, et miks üldse politselil tsiklid on? Täiesti tõsiselt ilma ila ja ilkumata. Saan aru et mopeedid on keslinnas/vanalinnas neil liikumiseks täiesti arusaadaval põhjusel olemas, aga tsikli otsesest otstarbest aru ei saa. Politsei vaatenurgast on nad ju isegi ebamugavamad kui auto, sest igasugust menetlemis tarbeid ja varustust ju autoga tükk maad lihtsam vedada. Sammuti igasugust järelvalvet ja muud nendega ka ebamugavam teha.
Tsikkel on küll funim asi sõites kui auto, aga vaevalt PPA nad selle põhjusega ostis.Ehk keegi teab mõnda avaldatud pressiteadet PPA poolt tsiklite otstarbekuse kohta või oskab pakkuda mõne loogilise seletuse. Kindlasti mingi loogika asjas on, aga ma lihtsalt liiga tuhm, et arusaada
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1087 korda
- Tänatud: 1093 korda
- Kontakt:
Syn kirjutas:Ma küsiks jälle sellist asja, et miks üldse politselil tsiklid on?
Mõned võimalused:
- Mootorattaga pääseb sellistesse kohtadesse, kuhu autoga ligi ei saa (jalakäiate tänavad, pargid jne)
- Motorollerihuligaanide püüdmiseks ilmselt sobivaim riist
- Eskort (ma tean, mis mõtteid see teil toob, aga ma pidasin silmas midagi muud )
- Meenutamaks meile, et politseinikust mootoratturiks (loe: pärisinimeseks) on vaid väike samm
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
pepe kirjutas:Krt aga ilma kiivrita sõidu eest lapitakse sind ikkagi minu ( maksumaksja) raha eest....kui juurviljaks jääd siis natuke aega ka seda põetamist ka MINU kulul
EDIT: õnnetust kukkumisest käib jutt...
Ega sina üksi maksumaksja ei ole - eeldus on et see kes sodiks kukub ja remonti vajab, maksab (maksis) ise ka maksu. Seda teen ju minagi, muidugi kannan ma kiivrit ka. Meie riigis on kümneid asju mille peale mina oma makstud maksu ei kulutaks (vangid, a-sotsiaalid, narkarid, väärakad jne) aga minu arvamust ei küsi ju keegi. Pätte ja värdjaid peetakse prii leiva peal ja kuna maksust on kõigeks liiga vähe, kästakse politseil maksumaksja taskut veelgi kergendada.
extinction kirjutas:pepe kirjutas:Krt aga ilma kiivrita sõidu eest lapitakse sind ikkagi minu ( maksumaksja) raha eest....kui juurviljaks jääd siis natuke aega ka seda põetamist ka MINU kulul
EDIT: õnnetust kukkumisest käib jutt...
Ega sina üksi maksumaksja ei ole - eeldus on et see kes sodiks kukub ja remonti vajab, maksab (maksis) ise ka maksu. Seda teen ju minagi, muidugi kannan ma kiivrit ka. Meie riigis on kümneid asju mille peale mina oma makstud maksu ei kulutaks (vangid, a-sotsiaalid, narkarid, väärakad jne) aga minu arvamust ei küsi ju keegi. Pätte ja värdjaid peetakse prii leiva peal ja kuna maksust on kõigeks liiga vähe, kästakse politseil maksumaksja taskut veelgi kergendada.
sama loogikat kasutades ka suur osa vange on maksu maksnud...
aga demokraatia- oled valinud ennast esindama inimesed keda usaldad ning kes seisavad sinu õiguste eest. Kas siis ei tunne, et SINU HÄÄL LOEB ?
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Valmet kirjutas:pritsu kirjutas:Valmet kirjutas:Mulle ei meenu, et keegi mult oleks nõusolekut küsinud sellise väljamineku tegemiseks. Maksumaksja rahale oleks tõesti paremaid rakendusi. Selle raha eest saaks remontida vähemalt ühe lasteaia. Ja nendele tsiklitele ja juhtidele kuluva raha eest saaks seda lasteaeda rahus ka üleval pidada. Kiiruse ületamise ja turvavöö jälgimine on kahjuks seatud tähtsaimaks probleemiks.
Iga 4 aasta tagant küsitakse maksumaksja arvamust...
Pooltel foorumlastel ei tee paha lugeda läbi
https://www.eesti.ee/est/teemad/kodakon ... kohustusedKui ei meeldi, laske paari lisaeuro eest üle lahe minema ja kõik osapooled on rahul...
Kui veidi valimisseadust lugeda siis saab ka selgeks, et arvamust küsitakse ainult kommunistide toetajailt ja muidu ajudeta tegelastelt. Näiteks üksikkandidaadile hääle andnud mõtleva inimese arvamust esindab paraku võimul olev kommarite kamp.
http://veikorammel.wordpress.com/2012/0 ... as-mahlas/
Ehk ongi parem kui sellised "üksikkandidaadid" otsustamisest eemal hoitakse?
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
pepe kirjutas:aga demokraatia- oled valinud ennast esindama inimesed keda usaldad ning kes seisavad sinu õiguste eest. Kas siis ei tunne, et SINU HÄÄL LOEB ?
Igaljuhul demokraatia ei suuda tagada igaühe heaolu, sest inimesed mõtlevad erinevalt ja peale jääb see mõte mida mõeldakse rohkem, seega seistakse nende inimeste õiguste eest keda on palju ja kes mõtlevad sarnaselt. Ausalt, ega eriti ei tunne küll et minu hääl midagi loeks, kui neid teisi kelle hääled loevad, nii palju on.
Samas ega igaühel ei saagi lasta oma asja ajada, kuna siis hakkaks toimuma kurat teab mis ja asi läheks väga käest ära.
macintosh kirjutas:Syn kirjutas:Ma küsiks jälle sellist asja, et miks üldse politselil tsiklid on?
Mõned võimalused:
- Mootorattaga pääseb sellistesse kohtadesse, kuhu autoga ligi ei saa (jalakäiate tänavad, pargid jne)
- Motorollerihuligaanide püüdmiseks ilmselt sobivaim riist
- Eskort (ma tean, mis mõtteid see teil toob, aga ma pidasin silmas midagi muud )
- Meenutamaks meile, et politseinikust mootoratturiks (loe: pärisinimeseks) on vaid väike samm
Lisaks veel:
- Ei jää ummikusse nagu see autoga on võimalik.
- Psühholoogiline aspekt. (Näiteks: Prantslastel on ratsapolitsei.)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 188 korda
- Tänatud: 376 korda
Valmet kirjutas:Kui veidi valimisseadust lugeda siis saab ka selgeks, et arvamust küsitakse ainult kommunistide toetajailt ja muidu ajudeta tegelastelt. Näiteks üksikkandidaadile hääle andnud mõtleva inimese arvamust esindab paraku võimul olev kommarite kamp.
Ära nüüd solvu, aga minuarvates ükski mõtlev inimene üksikkanditaadi poolt ei hääleta kuna samahästi oleks ju võinud lihtsalt hääletamata jätta ja selle ajaga midagi muud peale hakata.
Ja OT lõpetuseks - hirm on distsiplineerimiseks parim vahend, ehk siis hirm karistuse, surmasaamise ühiskondliku hukkamõistu jms. ees.
Seda peaksid väheke vanemad mäletama, millega veneajal masse hallati, ja see ei olnud mitte präänik
-
- Tänanud: 2 korda
Tere.
Minumeelest on motopolitsei kah mootorrattur ja viipan ka neile alati ja 99% tõenäosusega ka siinse foorumi kasutajad. Midugi ei saanud eile hästi aru miks sõidavad nad koos(kaks motikat), se ju sulaselge raiskamine. Kütust mida neil niigi ei jagu, siis selline laristamine toimub... Kui ei saa üksi sõidetud, siis on ju motikad kahekohalised .
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
nad ei tohi üksi patrullida. seadus on selline vist ja kui kuskil on patrullimas tsikli-pol siis tea, et väga lähedal on veel üks tsikkel või siis auto mis tagab esimese venna turvalisuse.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
jbob kirjutas:nad ei tohi üksi patrullida. seadus on selline vist ja kui kuskil on patrullimas tsikli-pol siis tea, et väga lähedal on veel üks tsikkel või siis auto mis tagab esimese venna turvalisuse.
Siis tulebki mängu 2kohta. Rakvere motopolitseinik on küll juttude põhjal üksi ringi patrullinud.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
pets77 kirjutas:jbob kirjutas:nad ei tohi üksi patrullida. seadus on selline vist ja kui kuskil on patrullimas tsikli-pol siis tea, et väga lähedal on veel üks tsikkel või siis auto mis tagab esimese venna turvalisuse.
Siis tulebki mängu 2kohta. Rakvere motopolitseinik on küll juttude põhjal üksi ringi patrullinud.
Lähiajal on Rakvere kandis 2 motopatrulli korraga liikvel.
http://www.virumaateataja.ee/857202/pol ... st-ei-saa/
-
Ja siis peabki jutt paika, et varasemalt patrullis üksi.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Üks L-Virumaa motopolitseinikest elab minuga samas külas ja vähemalt eelmine aasta käisid nad küll mõnel korral ka paarikaupa tsiklitega seal lõunal.
Eile kella 16.30 paiku olid nad Laagna tee lõpus - Peterburi tee ristmikul 4-kesi, kellest 2 võttis suuna Tallinn ringteele ja 2 sõitsid Maardu poole. Vaatasin ka algul, et kuhu nii uhke seltskonnaga minek.
rannamees kirjutas:pets77 kirjutas:jbob kirjutas:nad ei tohi üksi patrullida. seadus on selline vist ja kui kuskil on patrullimas tsikli-pol siis tea, et väga lähedal on veel üks tsikkel või siis auto mis tagab esimese venna turvalisuse.
http://www.virumaateataja.ee/857202/pol ... st-ei-saa/
Huvitav artiklis mainitakse, et 1 töötaja teeb parasjagu eksameid, et tsikli lenksu karata.
Otse koolist tonnise kawa lenksu- pole paha
-
- Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S
Kri§to kirjutas:rannamees kirjutas:pets77 kirjutas:Siis tulebki mängu 2kohta. Rakvere motopolitseinik on küll juttude põhjal üksi ringi patrullinud.
http://www.virumaateataja.ee/857202/pol ... st-ei-saa/Huvitav artiklis mainitakse, et 1 töötaja teeb parasjagu eksameid, et tsikli lenksu karata.
Otse koolist tonnise kawa lenksu- pole paha
Mõnel läheb vahel hästi ka
Kaldun arvama, et see eksam ei ole mitte ARK-s A-katekooria vaid politseinikutele mõeldud spetsiaalkoolitus.
Need täiendkoolitused ju. Ei ole üldse kindel et eksam sellistel asjadel. Kas motosurvivali lõpus eksam? Aga see pole tegelikult ka oluline
madone kirjutas:loodetavasti pandi neile depoos 25kw piirajad peale
Aga Ukrainas saab suvel näha selliseid!
jutt ise ka
Link Argumenty i Fakty Ukraina lehele
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Kri§to kirjutas:Need täiendkoolitused ju. Ei ole üldse kindel et eksam sellistel asjadel. Kas motosurvivali lõpus eksam? Aga see pole tegelikult ka oluline
Miks Sa arvad, et täiendkoolitused ei lõppe eksamiga? Isegi Alarmsõiduki juhi 2. astme koolitus lõpetati test vms-ga.
Ja Norras saab näha selliseid (veebruar 2012). Natuke teisest puust poisid kui meie omad.
-
Huvitav mis rehvid neil pillidel all on?
Moskvas 04.2012
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running
Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
http://www.ekspress.ee/news/paevauudise ... d=32657313
Sellest motopolitsei koolitusest oli Ekspressis kunagi pikemalt juttu. Ikka päris tõsine värk paistis olema.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 7 korda
Seoses poliseiga meenus kohe
[youtube][/youtube]
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
pontus kirjutas:Seoses poliseiga meenus kohe
[youtube][/youtube]
Sulle kohe meeldib kui keegi kukub?
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
- Tsikkel: zx7r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
v301060 kirjutas:pontus kirjutas:Seoses poliseiga meenus kohe
[youtube][/youtube]Sulle kohe meeldib kui keegi kukub?
Rängalt kukkus ainult politsei ego
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.