Millised rehvid?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Re: Millised rehvid?
Ma ütleks, et sõltub palju sellest, kuskohas ülejäänud 20% sõidust plaanitud on. Kui vaid kõvadel kruusateedel, siis on Trammi pakutud valik täiesti ok, kui aga plaanis ka pehmemad pinnased nagu liiv ja muda, siis tasub vaadata tõsisema mustriga rehvi poole, muidu kaob igasugune (metsa)sõiduisu kiirelt.
Mina olen kasutanud Pirelli MT16 (80/100-21), läbisõit suht sarnase asfaldi/metsa suhte juures 6000km juures ja kestab veidi veel. Teine hea alternatiiv on Pirelli MT21 (90/90-21).
Eestis sõites ei tasu ka karta et nupprehv ei pea asfaldil piisavalt, kui just hullu ei pane. Nupprehv kannatab vähemalt kuiva ilmaga ka asfaldil kallutada rohkem kui enamusel julgust on.
-
- Tsikkel: GSX-R750K3
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
Mina jällegi olen väga rahul Michelin Pilot Road 3 rehvidega. Praeguseks läbinud 2 reisi kogupikkusega ca. 12kkm, paar tuhat km Eestis, päris korduvalt käinud rajal (15 korda, Tabasalu, Aravete, Nürburgring). Mustrit veel on, ainult veidike kantis. Pidavus hea nii märjal kui kuival. Ratas GSX-R750K3.
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
millist rehvi soovitate m1800r le , tagumist (praeguse rehviga sõidetud 7500km ja imelikult on vasak külg juba suht otsas)
intz kirjutas:Kiidan Dunlop Sportmax Roadsmart kahe seguga tagarehvi. 14.5k läbisõit, paar-kolm millimeetrit mustrit keskel alles, ennustan vähemalt 20k kanti. Aravetel sai ka käidud, väga mõnus. Sõidustiil üldiselt pigem keskmine/agressiivne.
See aasta tuli ka Roadsmart II välja, mida samuti kiidetakse.
Aris: nii ongi, ise sõitsin ka vana rattaga odava tagarehvi 6k km-ga täiesti pastlaks, ratas oli 44kW, sõidustiil sama, mis praegu.
Dunlop roadsmart ja läbisõit 8000km. ning prügimäele, sest kulunud lubatud piirini, ei sõida nii kaua kuni riie välja tuleb vaid seni.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.