Burnout !!! Kas võimalik???

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

ära ylbitse Neeger
Kasutaja avatar

attrs
Tsikkel: 790 adv
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas attrs »

No_name kirjutas:
ära ylbitse Neeger
Kui keegi siin neeger on siis oled see sina. Endast vanemate (olijate) vastu võiks siiski viisakust üles näidata :evil: Teemasse: piisavalt õli ratta alla ja põleb küll...samas bensiini ja tikkude abil põleb rehv veelgi kauem. :twisted:
Kasutaja avatar

Teema algataja
No_name

kus krt ma tean kui vana ta on ??
Kasutaja avatar

WR

Lugemata postitus Postitas WR »

Ammu pole siin nii head lugemist leidunud kui see teema :)
Muidugi ei saa mainimata jätta et burnout on mega kõva TRIKK ja sellega saavad hakkama vaid liivimaa parimad pojad ja nemadki oma suurte ja võimsate bikedega :lol:

kalevlehtsalu

Lugemata postitus Postitas kalevlehtsalu »

irw :D ei teema on väga viis :D ma lasen minskiga ka esiratta õhku ja esipiduritega betoonil kummi põlema :P ja kumm ei maksa mul 1500 eeki :D saan mõne külamehe käest 200ga ka ;)

Ahheron

Lugemata postitus Postitas Ahheron »

[OT]
natuke muhedat muigamapanevat lugemist enne magamaminekut :lol:
[/OT]

kult
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kult »

...s...ta sest kummist,velje peal efekt megam... (w)
Ummamuudu...

kertsman

Lugemata postitus Postitas kertsman »

Aga miks on ültse vaja burnouti teha?
see kulutab lihtsalt kummi ja hiljem osta uus kumm:S
aga teemasse nyyd: et täna päeval on kõik võimalik;)
Kasutaja avatar

Tom
Tsikkel: GS500->SV650->Monster696
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Tom »

[quote="kertsman"]Aga miks on ültse vaja burnouti teha?
quote]

Aga burnouti tehes saab ju hoopis kiiremini ja kugemale ja kõrgemale lennata.... :idea:
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

kertsman kirjutas:
Aga miks on ültse vaja burnouti teha?
aga teemasse nyyd: et täna päeval on kõik võimalik;)
[tähenärimine]aga ma jälle teemast välja, kas täna öösel on ka kõik võimalik? ma peaks mingeid naisi tsekkama minema, kui vastus on jah[/tähenärimine]
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

eks see rohkem see sõitja teha ole, et kas saab ratta lahti maast ja mida kõike veel.. omast kogemusest - mida lahjem ratas seda suuremat osavust see vast nõuab.. (minsk/izh/riga)
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

kalevlehtsalu

Lugemata postitus Postitas kalevlehtsalu »

minskil jääb esimene käik lühikeseks...suht kähku on pöörded põhjas ja hoogu juurde ei tule ja esiratas vajub alla kah
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

Kõige lihtsam on sul natukene vett maha valada ja seal ratas ringi lasta. Kuna mootoril võimsust napib, siis ei ole mõtet puhta asfaldi peal piinata. Ka õli võib maha valada, kuid selle mõju rehvile on ettearvamatu. Aint vaata ette, et sidurit õhtule ei lase.
Kasutaja avatar

sven

Lugemata postitus Postitas sven »

No_name kirjutas:
noo sõitmine enam vähem selge , kylge pole veel maha saand ag see ei näita midagi ! Nyyd tahaks proovida igasuguseid lihtsamaid trikke ikke mõistuse piires .

ei taha küll tähti närida,aga :
No_name kirjutas:
Tere ... Olen ikka peris mitu korda käpuli lennand. Esimene kord oli siis kui ma endale esimese ratta sain selleks oli mini mopp.Ma olin siis umbes 10 aastane. No mopp ei tahtnud kõima minna tuli lykkata. Suures lykkamis hoos tõmbasin rulli põhja . Järsku läks see käima ag kuna rull oli põhjas hakkas see kohe liikuma nii et ma ei saanud rulli tagasi keerata kuna mopp rebis eest ära . Kahju oli lihtsalt lahti lasta ja yritasin kuidagi ikka kinni hoida ja nii ma seal lohisesin kuni tasakaal lihtsalt ära kadus ja see mopp lihtsal mulle sylle kukkus . Põlved lohisemisest lõhki kuna dressid asfaldi peal eriti kaua vastu ei pea . Teine kord laenutasime sõpradega rollerid ja läksime sõitma see mingi 13 aastasealt aga enne seda sain ma mopiga ikke peris palju käntsu käidud. Noo jutt siis selline sõitsime ja järsku hakkas vihma sadama ja mõtlesime et viime need rollerid ära .Enne ära viimist tegime staadioni peal kiirendust millne roller kiirem on . Kahjuks jäi pidurdus maa lyhikeseks ja sõitsime staadioni lõpus olevale muru lapile ag vihmaga on muru libe ma tahtsin põõrata ja vupsti 180karaadi tehtud.Ise viga ei saand kuna kiirus mingi 30km/h ag rolleril tuli yks peegel kyljest ja se plasti veits lahti . Need olid rendi rollerid ja siis tuli veist parandus tasu kah maksta . Selline lugu oli siis :lol:
Sven.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 432 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

kalevlehtsalu kirjutas:
minskil jääb esimene käik lühikeseks...suht kähku on pöörded põhjas ja hoogu juurde ei tule ja esiratas vajub alla kah
Ega see tagarattal sõitmine mootori võimsusest kinni ei ole. Kõik peitub ikka tasakaalus, st. et sa ei pea sõitma mitte esiratas maast lahti vaid sa pead sõitma tagarattal.
Kasutaja avatar

tuvi
Tsikkel: Gsxr,Dnepr,K,Ural,M,H-D;GasGas
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas tuvi »

Suht mõttetu teema ju ?
Kui midagi teada vaja mida ratas suudab siis tuleb seda ju ise proovida
Ka punnvõrri in võimalik tagarattasse kakkuda või siis hargil seistes kumm katki põletada:)
Aga kas see kummi põletamine ongi primaarne tegevus, vaevalt.
Kui aga raha üleliia siis aga anna vinti :wack:
Minul enesel on küll kahju kui olen kummi põletand ja siis seda hiljem vaadanud(sellel suitsul on raha lõhn)

YamahaR6

Lugemata postitus Postitas YamahaR6 »

Iga rattaga saab kummi suitsema põhimõtteliselt. Paned esiratta vastu seina kui muidu ei oska ja annad minna. Ilmselt Delta tõmbaks ka nii väikse kärsaka üles :lol:
Iseasi on muidugi milleks seda vaja on- ise küll ei raatsi oma 2700 eeguseid kumme enne suitsetada kui need täista läbi on. Kui enam sõita ei kannata võib ju lolli mängida ja tänava tossu täis lasta.
Aga enne jah kui hakkad tagarattasse laskma või kummi põletama õpi sõitma- muidu võivad need trikid kõik ..

Kala

Lugemata postitus Postitas Kala »

mina saan oma 49ccm rolleriga ka taguratta peal sõita ilusti ja rehvi saab põlema ka ajada(ükskord ajasin nii et asfaldis oli auk sees :P)
kindlasti on ka aprilia sr 125 võimalik nii burnouti lasta kui ka taguratta peal sõita...see ju ikkagi palju võimsama.

hondarider

Lugemata postitus Postitas hondarider »

loomulikult saab.omalgi neid aegajalt lõhki lastud :D http://www.pilt.ee/-nofear-

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Karupoeg puhh kirjutas:

kurat kust küll sellised teemad tulevad, maailm on idioote täis ikka.
Tõesti, selliseid mehi pole liiklusesse vaja, kes ennem(?) ratta omamist juba uurivad noka kohta jms. Vastuseks siis, et enamvähem iga tagarattaline tõmbab nokka kui õieti teha, ise pole proovinud ning pole veel lähitulevikus plaanis kah. Ennem tahaks ikka sõiduvõtted selgeks saada.

PS: No Limit, ma siiralt loodan, et sa ei leia endale ühtegi rs-i või kui leiad siis sul pole kummiraha...sry vaan aga palun jää rollerite juurde.

see siin on kirjutatud vihaga nähes nii idiootset teemat
Kasutaja avatar

kuuuljusss

Lugemata postitus Postitas kuuuljusss »

Lihtsalt uskumatu! :P Siin foorumis ringi seigeldes leiab ikka väga idiootselt koomilisi teemasid ja postitusi! :D Samas olen ka idiootselt koomiliste filmide suur fänn, niiet sellised teemad mulle sobivad! Ja muide selle kohta, et sa ei tea, kui vanad möned isikud siin on, siis oleksid pidanud vaatama kasutaja asukohta, kus kaldkriipsuga oli eraldatud ka isiku hetkeline söiduriist. Nimelt seal oli Aprilia RS125 ja ma ei usu, et 13-aastane sellisega ringi söidab.
Paberitega hull.

zten00
Tsikkel: DR800
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas zten00 »

:D Ma ajasin Delta harkjala peale ja lasin teise käiguga tagaratta nii vastu asfaltit, et päris välja ikka ei surnud. Mingit tossu natuke vist tuli, aga asfaltit lõhkus raibe.
Kasutaja avatar

Habe

Lugemata postitus Postitas Habe »

Kui mõni mode asja lukku ei pane, siis tuleb veel palju lehekülgi teemal kes millega on nokka tõstnud ja ratast ringi ajand!! Mina olen mõlemaid teinud oma jalgrattaga. Pole vahet millise kaherattalisega on tegu. Ühel juhul on vaja raskus võimalikult ette viia, teisel juhul võimalikult taha.
TÄIESTI HAIGE TEEMA!!!!

zed

Lugemata postitus Postitas zed »

Kas rebib nokka normilt :)))))
Valus. Sa osta tsikkel esirattata, siis PEAB nokk püsti olema. Aga üldiselt võiksid ikka sõita kahel rattal ja börnaudi ära unustada.
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

No_name kirjutas:
noo nagu ikke õige burnout võrriga vict peris kummi suitsema ei lase mis ?
kui väga tahta saab ka see tehtud (lisades õli vms.)
Have a nice day !
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Annaks jumal mulle iga korra eest krooni kui Bikeris OT postitus tehakse.
Ainuüksi rollnokkade verbaalse kõhulahtisusega teeniks väikse varanduse.

Teema algataja
No_name

Moded pange see teema lukku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suletud

Mine “Mootorratastest üldiselt”