Suur SALE, mega ALE! Biker24.ee hirmus tühjendusmüük!
Moderaator: Moded
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1099 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Suur SALE, mega ALE! Biker24.ee hirmus tühjendusmüük!
tramm66 kirjutas:Vastan kampaaniaga seotud küsimustele ilma keerutamata ja kohapeal - kes aru ei saanud ilmselt ei peagi saama. Edu!
Alati on õige klient lolliks tembeldada ("kes aru ei saanud ilmselt ei peagi saama"). Minu küsimus polnud kampaaniaga seotud vaid esitas fundamentaalse küsimuse kampaania enda kohta. Seega veidrad valikud, foorumis annaks vastata korraga sadadele või isegi tuhandetele külastajatele korraga ja selgelt (minu küsimus oli universaalne ja mitte spetsiifiline) aga ometi otsustab kaupmees milllegipärast kõigile ükshaaval näost näkku vastata.
Mina sain vastuse mittesaamisega vastuse kätte ning eeldan et tegemist on enseiroonilise kampaaniaga, mille eesmärgiks pole mitte soov klienti kaupluses näha ning neile head kaupa hea hinnaga pakkuda vaid naeruvääristada enda võimetust allahindlusi teha, tuvastada ja tutvustada. Edu!
Eks siis peavad osad kuskilt võru kandist või kaugemast nurgast ka kohale sõitma ,et teada saada kas on ikka "Hirmutavad hinnad "
Eks talve poole tuleb veel neid soodukaid ma usun.:)Loodan vähemalt.
-
retro
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 32 korda
- Kontakt:
yeekim kirjutas:Zaks kirjutas:Mis hinnaga dunlop Sportsmart rehvikomplekti(180/55/17 ja 120/70/17) saaks.Reifendirektis on hinnad madalamad teie megaalest.
![]()
Õrritad Trammi reifeniga
![]()
Aga tegelikult ei ole võrdsed tingimused-kaugeltnurga meestel netitellimise alet pole
Pole vaja reifen-iga õrritadagi - käisin ka kohal ja veendusin, et isegi rehvikuller.ee toob mulle tagarehvi odavamalt koju. Kahjuks.
Et jään siis talvist gigaalet ootama.
-
udupeenike
- Tsikkel: ---
Käidud.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
andryy
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
udupeenike kirjutas:Käidud.
Muljed?
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
udupeenike
- Tsikkel: ---
No mina läksin sinna konkreetselt ühe asja järele, mille hind mulle juba internetist silma hakkas. Mulle sobis pigem see variant, et oli võimalik õhtusel ajal minna. Niisama ringi seal ei vaadanud ja meeletuid soodukaid taga ei ajanud. Käisin u 8 ajal õhtul ja tundus, et olin vist ainuke klient. Ülejäänud chillisid niisama II korrusel.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
mart211
macintosh kirjutas:tramm66 kirjutas:Vastan kampaaniaga seotud küsimustele ilma keerutamata ja kohapeal - kes aru ei saanud ilmselt ei peagi saama. Edu!
Alati on õige klient lolliks tembeldada ("kes aru ei saanud ilmselt ei peagi saama"). Minu küsimus polnud kampaaniaga seotud vaid esitas fundamentaalse küsimuse kampaania enda kohta. Seega veidrad valikud, foorumis annaks vastata korraga sadadele või isegi tuhandetele külastajatele korraga ja selgelt (minu küsimus oli universaalne ja mitte spetsiifiline) aga ometi otsustab kaupmees milllegipärast kõigile ükshaaval näost näkku vastata.
Mina sain vastuse mittesaamisega vastuse kätte ning eeldan et tegemist on enseiroonilise kampaaniaga, mille eesmärgiks pole mitte soov klienti kaupluses näha ning neile head kaupa hea hinnaga pakkuda vaid naeruvääristada enda võimetust allahindlusi teha, tuvastada ja tutvustada. Edu!
Issand jummel kus sa jaksad alles vinguda
Peaaegu sama palju kui mina...
Mina käisin ka eile ära, erinevalt sinust suudan numbreid eristada ja teha endale selgeks, mis on soodus ja mis mitte.
Kui ikka tagidel on hind lastud 218'lt 99'le ja mõnel juhul veel 49 euroni, siis täitsa hea hind ju. Neil juba ilma sooduseta paljudel toodetel paremad hinnad kui paljudel muudel kohtadel, ma kardan et sa ei leia kasutatud tagi ka nii hea hinnaga kui seal eile oli
Ja mina vist saan aru küll miks ei vastata foorumis hinna ja muudele küsimustele- hinnad kehtivad kohapeal, mitte foorumis arutamiseks. Mõnele ütled siin hinna, läheb kohale ja toode on otsas, siis nutab end katki jne. Põhjuseid võib olla mitmeid ja ma usun et sind keegi kaikaga ei löö kui sa lähed ja küsid otse välja, mis värk on(isiklikult ju kutsuti ka ning sina arvad ikka, et "eesmärk pole klienti kaupluses näha". Kas sa oled nii tähtis mees, et sulle peab trükitud kutse saatma koos autojuhiga, et sa ilma solvumata kohale läheksid
). Mine käi seal ära ja anna meile ka teada, kuidas siis kampaaniaga lood on.
Siin foorumis võib igaüks halada ja tuletan meelde, et ükski sooduskampaania ei kohusta sind midagi ostma!!! Kui soodustus ei ole nendele toodetele mida sina taga ajad, siis sorry, oota järgmist. Ise töötan samuti jaemüügis ja iga kuu peab kellegile seda meelde tuletama.
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mart211 kirjutas:macintosh kirjutas:tramm66 kirjutas:Vastan kampaaniaga seotud küsimustele ilma keerutamata ja kohapeal - kes aru ei saanud ilmselt ei peagi saama. Edu!
Issand jummel kus sa jaksad alles vinguda
Peaaegu sama palju kui mina...
No tere tulemast klubisse. ![]()
mart211 kirjutas:Kui ikka tagidel on hind lastud 218'lt 99'le ja mõnel juhul veel 49 euroni, siis täitsa hea hind ju. Neil juba ilma sooduseta paljudel toodetel paremad hinnad kui paljudel muudel kohtadel, ma kardan et sa ei leia kasutatud tagi ka nii hea hinnaga kui seal eile oli
Siis ju kena, aga sedasama oleks saanud kaupmees ju siin foorumis sinu asemel ise öelda.
Mõnele ütled siin hinna, läheb kohale ja toode on otsas, siis nutab end katki jne. Põhjuseid võib olla mitmeid ja ma usun et sind keegi kaikaga ei löö kui sa lähed ja küsid otse välja, mis värk on(isiklikult ju kutsuti ka ning sina arvad ikka, et "eesmärk pole klienti kaupluses näha". Kas sa oled nii tähtis mees, et sulle peab trükitud kutse saatma koos autojuhiga, et sa ilma solvumata kohale läheksid
). Mine käi seal ära ja anna meile ka teada, kuidas siis kampaaniaga lood on.
Siin foorumis võib igaüks halada ja tuletan meelde, et ükski sooduskampaania ei kohusta sind midagi ostma!!! Kui soodustus ei ole nendele toodetele mida sina taga ajad, siis sorry, oota järgmist. Ise töötan samuti jaemüügis ja iga kuu peab kellegile seda meelde tuletama.
Hehee. Autojuhti ei oodanud, aga küll mõistlikku selgitust (kuigi autojuhis koos kutsega oleks stiili olnud, rääkimata sellest, et kampaanias oleks saanud üliedevalt ära kasutada
). See poleks ju midagi maksnud.
Point ongi selles, et internet on avalik kanal ja kui sa dzinni pudelist välja lased (kuulutad kahesuunalise suhtlusega kanalis) siis pead olema valmis ka vastama küsimustele, isegi kui need pole alati mugavad ning olema valmis oma väiteid põhjendama. Seda "isiklikult" kutsumist võtsin/võtan paraku küll sellise mugava ettekäändena mitte vastata. Minu rahulolematus oli lõpptulemusena seotud pigem nõrga/olematu kommunikatsiooni ja lubaduse ning nähtava tulemuse korelatsiooniga.
Ka teistele, kes sõna võtsid jäi just lubadus vs reaalne pakkumine arusaamatuks. Äkki tasuks siit midagi õppida?
Käisin kohal, vaatasin üle mind huvitavad kaubad - hinnaliikumist eriti ei märgnud ning tegin järelduse, et tegemist on tüüpilise tühjedusmüük-kamapaaniaga, kus tihtipeale hinnad kõrgemadki, kui tavamüügis. Kui tagide hinnad tegid 50% kukkumise, siis see on märkimisväärne muutus, mure, et otsa saab on pareeritav väitega "kuni kaupa jätkub". See, et keegi kaupluses natuke nutab on ju isegi positiivne ja lutsukommi ja suure paiga lihtsalt parandatav (loodetavasti oli/on neid väiksem koitäis kukekomme kohapeal varuks)
. Seega, mart tänan sind asjaliku seletuse/põhjenduse/ülevaate/arvamuse eest. Kiidan diplomaati. ![]()
PR õppetund. Lõppkokkuvõtteks võtan suure kivi ja panen kaupmehe poole teele: reegel on lihtne, kui sa netis kommunikeeruma ei ole võimaline siis ära kommunikeeru
. Kui kunde küsib midagi, siis kas vasta ammendavalt või ole üldse vait. Keerutav vastus on kõige halvem variant. Tramm, sa peaksid võtma mart211 endale kampaaniakonsultandiks, tema poolt tehtud selgitus on 100x inimlikum/toetavam/kasulikum/mõistlikum/tulemuslikum, kui "kes aru ei saanud ilmselt ei peagi saama" postulaat. Viimane mõjub olenemata kohmakast püüdest mitte ebasõbralik näida siiski üleolevalt ja arrogantselt.
-
joel
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 119 korda
macintosh kirjutas:Point ongi selles, et internet on avalik kanal ja kui sa dzinni pudelist välja lased (kuulutad kahesuunalise suhtlusega kanalis) siis pead olema valmis ka vastama küsimustele, isegi kui need pole alati mugavad ning olema valmis oma väiteid põhjendama.
Minu kogemus on näidanud, et internetis pole küll mõtet nendelt ebamugavaid küsimusi küsida, sest tehakse eriliselt keerutamata selgeks, et ise oled loll, et üldse midagi sellist küsid. Telefoni teel vesteldes on suhtumine hoopis teine ja igati viisakas. Kohapeal suhelda pole proovinud. Ilmselt on kaupmehel endal lihtsam, kui tülikad kliendid eemale hoiavad, sest nende peale kulub asjatult palju närve ja aega ja kokkuvõttes see ei tasu ennast ära.
-
Snuffit
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Sai ka reedel käidud ja tagi, mida oleks osta tahtnud, oli küll täpselt sama hinnaga, mis ta kevadest saadik seal olnud oli.
Aga noh, täishinnaga ei ole ta ka netis. Netis on kirjas "enne: täishind" ja "nüüd" hind on mingi paarkend euri odavam (niimoodi on ta olnud seal ka terve suve). Kas võib siit arvata, et juba varem allahinnatud toodetele see supperale ei kehtinud ja kehtis vaid lisa -5%?
Täit arsenali küll üle ei vaadanud, aga ju siis oli ikka midagi soodsat ka saada, kuna paar kostüümi ikka läks selle ajaga kui ma seal olin. Ise jään siis talviseid alesid ootama, kus hinnad ka minule sobivatel asjadel odavamad.
Aga biker24 tiimile ikka edu, kauplus ise on norm ja inimesed asjalikud ![]()
-
Pontus
- Tsikkel: V4
- Tänatud: 7 korda
Äkki ta mõtles palgi asemel palka aga jah , te mõlemad olete rõvedus kuubis . Ja teeksite ülejäänud korralikele kaasfoorumlastele karuteene , kui oma kontod siit foorumist ära kustutaksite. Tänud ette!
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
pontus kirjutas:Äkki ta mõtles palgi asemel palka aga jah , te mõlemad olete rõvedus kuubis . Ja teeksite ülejäänud korralikele kaasfoorumlastele karuteene , kui oma kontod siit foorumist ära kustutaksite. Tänud ette!
Eksid kallis pontus, tõesti, tõesti. Nigga on rõve ja labane, mina olen lihtsalt sõnaosav.
Alati rõõm abiks olla. ![]()
-
hannes1337
-
Pontus
macintosh kirjutas:Alati rõõm abiks olla.
Tänud , ja teised kes samuti siia rõvedusi kirjutavad võiksid eeskõnelejat jälgida ja samuti oma kontod siit kustutada. Neile samuti tänud ette!
-
hannes1337
pontus kirjutas:macintosh kirjutas:Alati rõõm abiks olla.
Tänud , ja teised kes samuti siia rõvedusi kirjutavad võiksid eeskõnelejat jälgida ja samuti oma kontod siit kustutada. Neile samuti tänud ette!

-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Ah ärge nüüd kakelge siin, las see tramm õpib veel veidi seda kauplemise ja turundamise peent kunsti, ega see teadmine niisama pühast vamust ei tule.
-
ac
.
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mx77 kirjutas:Ah ärge nüüd kakelge siin, las see tramm õpib veel veidi seda kauplemise ja turundamise peent kunsti, ega see teadmine niisama pühast vamust ei tule.
Sul on ikka tõsist usku inimestesse.
No ei ma ei tea. Käisin siis ise lõpuks kaupluses kohal nii nagu kutsutud/soovitud ja võta näpust, kuulsin täpselt sedasama ümmargust hämu mis siin foorumiski.
Mina küll aru ei saanud, kus see meeletu-meeletu-meeletu ja hirmuäratav ale siis oli. Jätsin siiski tookord viimase kommentaari tegemata, sest ei näinud enam rohkem mõtet Trammilt miskit välja meelitada ja vaevalt, et sealt tulnud olekski. Aga nüüd siis jõudsime sinnamaale, et sai teine siiski siia kirja.
Ega siis Trammil turundamisega probleeme pole, see on selline suhtlemise küsimus, vot nii ei saa, et natuke nagu räägid ja siis jälle mitte. Sul on ikka kaks varianti, kas räägid või oled vait. Vahepealene variant pole teps mitte kõlbulik.
Aga see-selleks, pragune kisma käib juba muude asjad ümber ja Nigga ropendav kõnepruuk, mis mind hetkeks kaasa kiskus (no vabadust tõesti, pole minu moodi, terav olen küll aga mitte ropp) on kaasa toonud teiste kaasfoorumlaste pahameele (no tuleb tõele au anda, neil on õigus). Minu vabandused.
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Las veel õpivad, niikaua kuni asi selge on liiguvad rahad usa ja inglismaa netipoodidesse. Paha on see, et kui see on juba harjumuseks kujunenud, siis tagasi õppida on väga keeruline.
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mx77 kirjutas:Las veel õpivad, niikaua kuni asi selge on liiguvad rahad usa ja inglismaa netipoodidesse. Paha on see, et kui see on juba harjumuseks kujunenud, siis tagasi õppida on väga keeruline.
Tõsi ta on, kui midagi kord valesti on nö sisse õpitud, siis on kole raske seda välja harjutada. Seda tõesti.
Ma olen kohe mitu korda oma raha neile üritanud viia, aga iga kord on mingi takistus olnud, miks seda parasjagu vastu võtta ei saa.
Aga äkki nad nii väga tahagi, et rohkem hobi või nii?
Mine tea ... äkki peaks Trammilt küsima...
-
Pontus
Ei soovinud vabandusi vaid konto kohest kustutamist ja nägemist!
-
mart211
macintosh kirjutas:mx77 kirjutas:Las veel õpivad, niikaua kuni asi selge on liiguvad rahad usa ja inglismaa netipoodidesse. Paha on see, et kui see on juba harjumuseks kujunenud, siis tagasi õppida on väga keeruline.
Tõsi ta on, kui midagi kord valesti on nö sisse õpitud, siis on kole raske seda välja harjutada. Seda tõesti.
Ma olen kohe mitu korda oma raha neile üritanud viia, aga iga kord on mingi takistus olnud, miks seda parasjagu vastu võtta ei saa.
Aga äkki nad nii väga tahagi, et rohkem hobi või nii?
Mine tea ... äkki peaks Trammilt küsima...
Loomulikult mine. Äkki ta soovib ka teada, miks sinu raha nende taskus ei ole(äkki saad neilegi õpetussõnu selle kohapealt jagada, et mis ikka valesti läks jne
). Ja kui nad siis ka sinult raha kätte ei saa, siis ma raisk tulen ja otsin su üles ja võtan selle raha ära ![]()
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
pontus kirjutas:Ei soovinud vabandusi vaid konto kohest kustutamist ja nägemist!
Wow. No sa oled ikka kuri mees. Mingi kohalik maailma kespunkt või? Jumala asemik maa peal? Lutsifer?
Täiskohaga s...apea? Ma kaldun viimase poole.
Tead ole kena, sõida Lõuna-Eestisse, stardikomplekti besiinikanistri ja tikkude näol võid minu käest kingituseks saada.
Oh, ja kui sa oinas (vabandust eesel) ridade vahelt lugeda ei oska, siis: pane end põlema, oinas! (vabandust eesel!)
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mart211 kirjutas:macintosh kirjutas:mx77 kirjutas:Las veel õpivad, niikaua kuni asi selge on liiguvad rahad usa ja inglismaa netipoodidesse. Paha on see, et kui see on juba harjumuseks kujunenud, siis tagasi õppida on väga keeruline.
Loomulikult mine. Äkki ta soovib ka teada, miks sinu raha nende taskus ei ole(äkki saad neilegi õpetussõnu selle kohapealt jagada, et mis ikka valesti läks jne
). Ja kui nad siis ka sinult raha kätte ei saa, siis ma raisk tulen ja otsin su üles ja võtan selle raha ära
No ma juba möödunud reedest peale üritan teada saada, et kuidas neile raha viia aga nad on kuidagi sõnaahtrad selles küsimuses. Hakkavad kohe keerutama. See viiski mind mõttele, et äkki neil on hobi.
-
Pontus
Ma loodan,et sa oma hornetiga risu paneks siis saadki otse oma mainitud Lutsiferi juurde. Jumalaga.
-
Bandit
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
vihaselt- mõnusalt- verine seep
ma ootan põnevusega mis järgmises osas juhtub ![]()
O: Sinu katkise ratta. PSi.
mart211 kirjutas:siis ma raisk tulen ja otsin su üles ja võtan selle raha ära
Teeme summa pooleks, kahekesi on lihtsam äkki ära võtta ![]()

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
kuule Pontus..sa võiks küll ka maha rahuneda..mu meelest macintosh tegi konstruktiivset kriitikat ja õigeid vihjeid kaupmehele, millest võiks õppida kui tahetakse kliente hoida ja juurde võita. Mis puutub teie vaidlust, siis selle peaks moded küll eemaldama.... asi läheb tõsiselt nõmedaks. Mis puutub alesse või mitte alesse, siis kaupmees teeb oma hinna ja kliendil on valik, kas osta või mitte. Ma ei näe siin sae käimatõmbamiseks küll põhjust. Rahunege maha ja loodetavasti saate ise ka aru, et vahel oleks targem mõelda, mida välja ütlete. Peace!
-
Tuono
pontus kirjutas:Ma loodan,et sa oma hornetiga risu paneks siis saadki otse oma mainitud Lutsiferi juurde. Jumalaga.
Ole oma lootmistega tagasihoidlikum ,sest võib juhtuda nii ,et tuleb ringiga tagasi!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.