Sons of Anarchy?
Moderaator: Moded
Re: Sons of Anarchy??
Bad Boy X kirjutas:bikefan kirjutas:Minul ka kõik hooajad ammu vaadatud.
Kui TV6 seda reklaamima hakkas, siis ei suutnud uskuda, et Eestis seda näitama hakatakse - kohati liiga jõhker.
Seriaal on seriaal - aga kui on soov nautida, siis jagub põnevust pikaks ajaks! Soovitan kindlasti!
@ TV6
Eesti tsensuur lõikab verisemad kohad välja ja asendab nad reklaamiga.. nagu tehakse paljude TV kastist jooksvate filmide puhul..
Aga mulle see igatahes meeldis
See ei ole mingi "Eesti tsensuur". Tootjal on mitu versiooni lõpp-produktist ja ostja valib, kas võtab "ainult täiskasvanutele" või "peresõbraliku" versiooni. Selline praktika on eelkõige USA turul ja nende reitingutel põhinev (vt http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_Pic ... ing_system)
Miks sa arvad, et SoA on pereversioonis? TV6 levib tasulises paketis ja eetriaeg on hilisõhtu, seega ma nagu ei näeks põhjust.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Näiteks South Park on meil tsenseeritud versioonis (piiksudega) ... ja esitusaja järgi oleks tegemist nagu lastele mõeldud multikaga .
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Eks vaatajanumbrid räägivad nii mõndagi, tegemist on FX kaabli läbi aegade kõige edukama sarjaga, möödudes numbrite poolelt kõvasti senistest hittidest, Nip/Tuck ja The Shield. Samuti korralikult auhindu korjanud.
Kes hommikust õhtuni ainult tõsielu tahab, vaadaku aknast välja või discovery channelit. SOA puhul on tegemist siiski meelelahutusega, mis ei peagi olema 1:1 eluline.
-
Et mingi seriaal Joe Keskmisele hästi peale läheb ei ole aluseks sarjale automaatselt kvaliteedimärgi külge kleepimiseks ...
terv
Kris.
Ei soovi üldse Kris. arvamusele vastu vaielda, aga see et kiiver sinu peakujuga ei sobi, ei tee temast veel sitta kiivrit
-
Ega ma üritagi kedagi vaatamisest eemal hoida. Aga oleks ju veidi imelik kui ainult kiidusõnade andjad sõna võtaks .
terv
kris.
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Asi mille üle nüüd saagida, vaadake ise, kes pole näinud ja siis otsustage. Miks jorisevad need kes veel näinud ei ole ja võtavad ennetavaid seisukohti, see on ju sama kui toidule juba enne maitsmist hinnangut anda, ei tundu just väga aruka tegevusena.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
sang kirjutas:Miks sa arvad, et SoA on pereversioonis? TV6 levib tasulises paketis ja eetriaeg on hilisõhtu, seega ma nagu ei näeks põhjust.
Ei ma ei arva et see on meil pereversioonis või ainult täiskasvanute versioonis.. meil lõigatakse mõned kohad välja et näidata rohkem reklaami.
Olen enda erinevaid lemmik filme korduvalt plaadilt vaatanud ja nad on suht pähe kulunud. Seega kohe kindlasti saan väita et meil kastist näidatavad "variandid" on lühemaks kohendatud. Ja jutt ei käi mingitest õudukatest vaid täitsa tavalistest action/komöödia filmidest.
-
Pigem on nii et plaatidel välja antav on veidi teine versioon kui see mida TV-s näidatakse. Nagu Directors Cut vms ...
Mitte et ma meie telekanalitest midagi head arvaks aga filmide/seriaalide kohapeal re-editeerimine ei ole usutav. Kuigi see võidakse teha juba korporatiivsel tasandil, kusagil Skandinaavias ...
terv
Kris.
Bad Boy X kirjutas:sang kirjutas:Miks sa arvad, et SoA on pereversioonis? TV6 levib tasulises paketis ja eetriaeg on hilisõhtu, seega ma nagu ei näeks põhjust.
Ei ma ei arva et see on meil pereversioonis või ainult täiskasvanute versioonis.. meil lõigatakse mõned kohad välja et näidata rohkem reklaami.
Olen enda erinevaid lemmik filme korduvalt plaadilt vaatanud ja nad on suht pähe kulunud. Seega kohe kindlasti saan väita et meil kastist näidatavad "variandid" on lühemaks kohendatud. Ja jutt ei käi mingitest õudukatest vaid täitsa tavalistest action/komöödia filmidest.
Jällegi, Eestis ei lõika keegi mingeid filme lühemaks. Filmidest on TV-versioonid, kinoversioonid ja DVD-versioonid, kõik natuke teistmoodi kokku lõigatud. TV-versioonidesse on näiteks reklaamikohad sisse planeeritud teatud aja tagant jne, samuti on osad stseenid lühemaks lõigatud, et vastata mingile reitingule (vt eestpoolt). Siiski, need erinevad versioonid on USA turu nõue, mitte Eesti eripära. USA teles näidatavatel filmidel on tihti isegi alguses hoiatus, et tegemist on televersiooniga, mis erineb teistest versioonidest ja on kohandatud sobimaks sellise reitinguga.
Nonii, esimene osa vaadatud.
Diagnoos: klassikaline ülla metslase ehk Noble Savage käsitlus. Ehk siis üks paras indiaanijutt tänapäevases soustis.
Kriitiliselt tahaks veel öelda, et konkreetsel juhul on tegemist kurjakate heroiseerimisega. Paraku olen aga nii vanaks saanud, et minu suhtumine on ühene: pätt on pätt.
Järeldus: ei vaata seda enam.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Eks ta mul läks ka raskelt käima.
Soovitan, et vaata veel mõni osa ära, siis asi kogub hoogu.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
võta vabalt
sang kirjutas:Nonii, esimene osa vaadatud.
Diagnoos: klassikaline ülla metslase ehk Noble Savage käsitlus. Ehk siis üks paras indiaanijutt tänapäevases soustis.
Kriitiliselt tahaks veel öelda, et konkreetsel juhul on tegemist kurjakate heroiseerimisega. Paraku olen aga nii vanaks saanud, et minu suhtumine on ühene: pätt on pätt.
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
Nonii, esimene osa vaadatud.
sa oled ikka täitsa tont. kui sul on mingid isiklikud kibestumised ja eelarvamused siis ürita neid vähemalt natuke paremini maskeerida, muidu jätad endast väga rumala mulje.
edaspidi loe ka raamatust esimene lehekülg ja löö oma eelarvamuste kohaselt sellele kohe pitser.
ma ütleks, et väga hea sari. loomulikult hollywoodi kastmes nagu ikka aga vägagi vaadatav. kolmanda hooaja kuskil lõpuosas(ei mäleta mitmes oli) teeb oma külalisetteaste ka Sonny Barger.
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Miks ta nüüd siis tont on, kas siis tõesti erinevaid arvamusi ei tohi olla. Ja kas kõik sikklimehed peaksid põlvedele laskuma 1% klubide ees, ning fänama kõike mis sellega seotud on. Ning kas nüüd kõik pätid on nendes klubides, seda ei usu minagi, aga KAPO ei tunne huvi ntx Driftersi tegemiste üle.
Ja mis rumala mulje ta jättis, minu meelest just targa, sest kõik mis läigib ei pea veel kohe kuld olema.
Nii et võtke kõik vabalt
PS. Olen kah vaadanud paari osa ja ei leidnud midagi ägedat....
allan777 kirjutas:sa oled ikka täitsa tont. kui sul on mingid isiklikud kibestumised ja eelarvamused siis ürita neid vähemalt natuke paremini maskeerida, muidu jätad endast väga rumala mulje.
edaspidi loe ka raamatust esimene lehekülg ja löö oma eelarvamuste kohaselt sellele kohe pitser.
ma ütleks, et väga hea sari. loomulikult hollywoodi kastmes nagu ikka aga vägagi vaadatav. kolmanda hooaja kuskil lõpuosas(ei mäleta mitmes oli) teeb oma külalisetteaste ka Sonny Barger.
-
- Tsikkel: Zephyr 1100
Vapsik kirjutas:Kas inimene, kes sellistest filmidest nagu "Torque" ja "Biker Boyz" on saanud ilmselt paranematu vaimse trauma, julgeb ka seda vaadata?
Üleminekuks võid vaadata "Wild Hogs"
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
tuleb jälle meelde miks ma siin foorumis pole ammu käinud. täpsustama parem ei hakka.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
sang kirjutas:Nonii, esimene osa vaadatud.
Moraalihunt miks sa selle esimese osa siiis lõpuni vaatasid? Hirmus polnud?
allan777 kirjutas:sa oled ikka täitsa tont. kui sul on mingid isiklikud kibestumised ja eelarvamused siis ürita neid vähemalt natuke paremini maskeerida, muidu jätad endast väga rumala mulje.
Ise oled loll
Alati on ju neid, kellele meeldib ja kellele ei meeldi. Teostuselt on asi muidugi tasemel. Mõrvade ja narktootikumide hulgalt ka päris seriaaliloo esirinnas.
Lihtne on seda täielikuks kunstiliseks liialduseks tembeldada. Eks ta kohati ka on. Samas erinevate klubide omavahelistest jagelemistest USA, Euroopas ja mujal teatud kaupade ning mõjualade üle on kirjutatud pakse traktaate. Politsei Soomes ja mujal ei hoia teatud spetsiifilisi struktuure nendega tegelemiseks niisama ajaviiteks püsti.
Meil... Kohalikus kontekstis ei tea keegi peale asjaosaliste võid lähedalseisjate, kes on Mati, Jüri või Fjodor, kes partii või registreerimata tulirelvaga vahele jääb. On ta klubiline, mootorrattur või muidumees. Vahel harva on kuulda lugusid stiilis, et mootorrattur kes ennast vastutuleva auto ees algosadeks puistas, omas taskus kotikest valge pulbriga. Mis asjaoludel, pole küsida kelleltki.
Kindel aga võib olla kahes asjas: et SOA toob kohalikus kontekstis suure hulga matkijaid, kes oma rolleririsu, bitbike'i või jopperi seljas nüüd maailma vallutama asuvad. Samas võib kindel olla ka selles, et üle teatud seadusliku ja moraalse piiri ronijatel hoitakse pilk peal.
A.
müristaja kirjutas:sang kirjutas:Nonii, esimene osa vaadatud.
Moraalihunt miks sa selle esimese osa siiis lõpuni vaatasid? Hirmus polnud?
Q: Why can’t donkeys attend to a college?
A: Because no one likes a smart ass.
vägisi kisub delhvi naistekaks
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: Yamaha T7
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 65 korda
Esimesed osad olid mulle üsna ebameeldivad, mingid wannabed tuututavad fa fa. Lõpuks sai sellest üks mu lemmikseriaale sopranode kõrval. Niiet paari osa vaatamise järgi ei maksa kriitikaga liiga sügavale minna.
Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker!
-
- Tsikkel: XB9R
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
onu Kobras kirjutas:Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker!
Endal kõik kolm hooaega arvutis olemas.
Lõpuni pole veel jõudnud, aga tegemist minu arvates täitsa vaadatava sarjaga.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Seebikatega on selline jama, et võib sõltuvus tekkida.
http://www.krracing.ee/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.