Dragbike.ee läheb teenitud pensionile
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Re: Dragbike.ee läheb teenitud pensionile
mmz kirjutas:Kodulehel ju selgelt kirjas: "17. märtsil avame"
Minu viga, pole sealt tsekkinud
Enne oli pidevalt, et avame märtsis.
Täname
mmz kirjutas:Kodulehel ju selgelt kirjas: "17. märtsil avame"
Ma ka just täna hommikul märkasin. Eks kuuleme ametlikult ka vast.
See on juba väga hea uudis.
Hirmsasti kibelen juba raha kulutama,nii palju asju on vaja.
Kas mingid kellaajad on ka paika pandud, et mis kellast kellani pood lahti on
vahher kirjutas:Kas mingid kellaajad on ka paika pandud, et mis kellast kellani pood lahti on
No koduleht lõppeb 24'ga
mart211 kirjutas:vahher kirjutas:Kas mingid kellaajad on ka paika pandud, et mis kellast kellani pood lahti on
No koduleht lõppeb 24'ga
Õige tähelepanek:D No järelikult 24/7 siis:D
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Homme miski erirong või buss pärnu poolt kah avatavasse poodi läheb v?
-
-
- Tsikkel: Yamaha FZ1-N 07; Iz Jup-2k 67
- Kontakt:
Poes käidud!! Kaupa veel tuleb ja hinnasilte alles lisati! Pood vägev ja varsti saab ka esimese ostu ära teha!
Kahjuks jah enamik kaupa saabumata. Rehviladu rehve täis, Määrdeaineid ja akusid leiab ka. Kombed olemas. Igausugsed pisividinad, saapad ja kiivrid antud hetkel põhimõtteliselt puuduvad aga anti lootust, et paari nädalaga täituvad ka tühjad pinnad. Meie kahjuks ja poe õnneks aga õige hooaja algus veel piisavalt kaugel, et jõuab selle ära oodata. :)
-
- Tsikkel: GSXR K8
tramm66 kirjutas:Me ei tee asju mis lähevad "tasapisi käima"
lugedes komentaare, tundub et lähebki tasapisi käima.... aga et veenduda tulen ikkagi läbi tunnikese-teise pärast ..
Suzuki GSX-R600 K8
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
käisin hommikul seal, poistel olid magamatusest silmad punased peas, nagu oleks öö läbi siili seljast okkaid nokkind
tramm on neile ikka ora täiega taha väänanud
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
Ma vaatasin jah, et ühel olid kiiruga vist isegi osad näpud saega maha lastud
-
kaua nende soodukate aeg on? tahaks endale B-Two ära osta sealt, mis hind "ultimatemegapzneravamis" hind üldse on?
http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=32&item=1171
... käisin ka täna läbi muidu.. aint vertigod olid saabastest väljas, aga kombesi oli nagu taevas...
-
- Tsikkel: GSXR K8
aega läheb nendel ikka... teine korrus avatakse mai kuus.... aga rehvi on seal nii et ... valik on suur, ühesõnaga
Suzuki GSX-R600 K8
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
hannes1337 kirjutas:kaua nende soodukate aeg on? tahaks endale B-Two ära osta sealt, mis hind "ultimatemegapzneravamis" hind üldse on?
http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=32&item=1171... käisin ka täna läbi muidu.. aint vertigod olid saabastest väljas, aga kombesi oli nagu taevas...
B-Two-d täna neil enam ei olnud ega tule ka nagu aru sain. Ühest teisest poest tõin endale need siiski ära täna!
hannes1337 kirjutas:kaua nende soodukate aeg on? tahaks endale B-Two ära osta sealt, mis hind "ultimatemegapzneravamis" hind üldse on?
http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=32&item=1171... käisin ka täna läbi muidu.. aint vertigod olid saabastest väljas, aga kombesi oli nagu taevas...
Hakkab pihta!!! Inimesed saavad mingi asjaga valmis... on juba esimesed kohal kes peaksid selliseid küsimusi esitama keskturul "Vanjale" ning kauplema vana jalgratast "ultimatemegapzneravamis" hinnaga omale...nah on vaja soetada endale kalleid asju...Pätsi ajal olid sellistele trükitud pildid mootorratastest ja ei maksnud S***'gi
-
Teema algataja - Postitusi: 2430
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
madz_ZX-9R kirjutas:aega läheb nendel ikka... teine korrus avatakse mai kuus....
aga rehvi on seal nii et ... valik on suur, ühesõnaga
See mai oli väike trükikurat - II korrus avatakse APRILLIS
-
onu Kobras kirjutas:hannes1337 kirjutas:kaua nende soodukate aeg on? tahaks endale B-Two ära osta sealt, mis hind "ultimatemegapzneravamis" hind üldse on?
Hakkab pihta!!! Inimesed saavad mingi asjaga valmis... on juba esimesed kohal kes peaksid selliseid küsimusi esitama keskturul "Vanjale" ning kauplema vana jalgratast "ultimatemegapzneravamis" hinnaga omale...nah on vaja soetada endale kalleid asju...Pätsi ajal olid sellistele trükitud pildid mootorratastest ja ei maksnud S***'gi
kuule kuule, ma ei oodanudki mingid super soodsat hinda, lihtsalt tegin väikse nalja ka juurde
...pätsi ajast samas ei tea midagi, oma trükitud piltidega võid aega peldikus veeta
IRW!!! Ärme halame...Ma pole näinud poes kedagi saia või leiva hinna üle kauplemas(minge küsige seal ka alenust)...On ka odavamaid hobisid nagu kirimale...mille instrumentaarium peaks kordades motoasjadest odavam olema. Privileegid ja hüved tuleb välja teenida. Mahlamütsidel ja muidumeestel soovitan leida omale taskukohane hobi.
onu Kobras kirjutas:IRW!!! Ärme halame...Ma pole näinud poes kedagi saia või leiva hinna üle kauplemas(minge küsige seal ka alenust)...On ka odavamaid hobisid nagu kirimale...mille instrumentaarium peaks kordades motoasjadest odavam olema. Privileegid ja hüved tuleb välja teenida. Mahlamütsidel ja muidumeestel soovitan leida omale taskukohane hobi.
kas selline suhtumine ärile natuke halb ei ole?
Kujutage ette korraks, et see oleks teie pood...nananaaa ja siis tulen mina ning esimese asjana küsin alenust(tere ka ei ütle). See on sinu töö...Sina oled sinna oma raha alla pannud...Sellel kõigel on oma hind... LIHTNE!!! Poeomaniku asi on premeerida püsikliente. Nagu kirjutasin privileegid tuleb välja teenida.
jõudu ja jaksu Tramm & Co=)
Küsimus oli rohkem üldist laadi, mitte seotud konkreetselt kellegi äriga..
-
Ja alati tuleb küsida letialust kaupa , kui poemüüa tuttav on
tramm66 kirjutas:Ot mis mõttes see MEIE suhtumisega seotud on?
Vabandust! Nüüd saadi mu sõnavõtust valesti aru :S
Olen klient kes ei vingu lihtsalt =)
-
onu Kobras kirjutas:tramm66 kirjutas:Ot mis mõttes see MEIE suhtumisega seotud on?
Vabandust! Nüüd saadi mu sõnavõtust valesti aru :S
Olen klient kes ei vingu lihtsalt =)
Vingud ju
onu Kobras kirjutas:Kujutage ette korraks, et see oleks teie pood...nananaaa ja siis tulen mina ning esimese asjana küsin alenust(tere ka ei ütle). See on sinu töö...Sina oled sinna oma raha alla pannud...Sellel kõigel on oma hind... LIHTNE!!! Poeomaniku asi on premeerida püsikliente. Nagu kirjutasin privileegid tuleb välja teenida.
jõudu ja jaksu Tramm & Co=)
Kusjuures olles ise teenindustöötaja olen seda tähele pannud, et Eesti sarnaneb varsti Egiptusega. 80% ilma liialdamata küsivad kohe oma skidkat ja soodukat nagu nemad oleks maailma suurimad kliendid kellele sooduka tegemine mõjuks ettevõttele laastavalt. Mina sooviks kõigile rõõmsat hooaja algust ja vähe rohkem mõistmist.
Käisin ka täna kohal ära, kaupa juba hetkel rohkem kui mõnes teises Tallinna motopoes ning nagu kõigile selge, siis see on alles algus. Silt uksel "Baltimaade suurim motopood" ei tundu liialdusena. Motomeeste Viru Keskus
-
mina kui õpilane kes umbes 50 eurot kuus teenib, otsin kohta kus kõige odavam, ei näe selles küll midagi valet...
OT:
täielikult avate alles mais jah?kuskilt nagu jäi silma/kõrva
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Jätkates Offtopicuga:
Isiklikult ei näe ka parema hinna küsimises suurt probleemi, oleneb muidugi poest ja tootest.
Tartus on näiteks üks Fixuse kauplus, kus (erinevalt teistest kauplustest) on kõik tooted X % korda ülehinnatud ning väikese ale mainimise eest tehakse tavaliselt X-n % alla. Need, kes ei küsi maksavad lihtsalt rohkem ja on kauba üle õnnelikud. Lõppkokkuvõttes on kõik rahul, sest klient tegi omaarust hea diili ning pood saab anyways kasumit. Win-Win for everybody.
Olles ise samasuguses situatsioonis nagu hannes1337, siis samuti ei näe probleemi ülehinnatud toote eest korraks suunurka krimpsu tõmbama ja paremat hinda küsima. Viimane asi, mida ma tahan ole hinna suhtes üle saada, sellest jääb mõru mekk ikka pikaks ajaks.
Ei seosta kuidagi üleval olevat teksti antud Motopoega, kuid nii meil need asjad paraku käivad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.