algaja
Moderaator: Moded
Re: algaja
Möku kirjutas:Ma olen märganud, et targad võtavad kohe alguses 125/200 kuubikulise kahetaktilise ja õpivad sellega sõitma. Hiljem oled olukorra peremees kõigis olukordades ja kõik puha lustimise värk. (Oh oleks mina ka kohe nii tark olnud.
)
Tänaval pole kahetaktilisega midagi teha, aga ideega olen täiesti nõus - kes oskab 2t krossikat vallata, sellele on suur bike nähtavasti nohu.
Korra elus olen bike'iga 250 km/h kiirusega sõitmise järel käinud mingi Yamaha 2t krossikaga kruusateel - nii sõidu ajal kui ka pärast seda käed-jalad värisesid hirmust ja adrekast nagu haavalehed. Tunnetused olid sisuliselt võrreldamatud.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Postitaja tasujatom » K nov 24, 2010 14:31
kui saaks uuesti alustada tsiklisõiduga nullist võtaksin kindlasti esimeseks mingi kerge 600se. Vana tuhandesega õppisin mitmed valed sõiduvõtted käe sisse mis kuidagi ei taha enam ära kaduda.
see oleks ka ehk väike jagamise koht- võibolla mõnele algajale nagu ntx mulle kuluks kõrvade vahele ära mida mitte selgeks õppida, või vältida....
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Nii elutarka ja õpetlikku juttu, kui yamsakas kirjutas,pole veel kuulnud
-
Teema algataja
Kri§to kirjutas:Postitaja tasujatom » K nov 24, 2010 14:31
kui saaks uuesti alustada tsiklisõiduga nullist võtaksin kindlasti esimeseks mingi kerge 600se. Vana tuhandesega õppisin mitmed valed sõiduvõtted käe sisse mis kuidagi ei taha enam ära kaduda.
see oleks ka ehk väike jagamise koht- võibolla mõnele algajale nagu ntx mulle kuluks kõrvade vahele ära mida mitte selgeks õppida, või vältida....
Näiteks suurim viga mis ma teen on see et ei julge kallutada üldse, vana tsikkel oli selline tank ja kui kallutasid ja natuke liiast keerasid siis tihti läks ratas ringi. Lihtsalt ise tunnen et sõidan tüdruku GS500-ga palju paremini kui enda vanadega kokku. Nii hea ja lihtne on tollega, ainult kiirendus võiks parem olla.
tasujatom kirjutas:Kri§to kirjutas:Postitaja tasujatom » K nov 24, 2010 14:31
Näiteks suurim viga mis ma teen on see et ei julge kallutada üldse, vana tsikkel oli selline tank ja kui kallutasid ja natuke liiast keerasid siis tihti läks ratas ringi. Lihtsalt ise tunnen et sõidan tüdruku GS500-ga palju paremini kui enda vanadega kokku. Nii hea ja lihtne on tollega, ainult kiirendus võiks parem olla.
Kõige lihtsam sinu hirmust üle saada on teha "kaheksat" platsi peal teha seni kuni tunned kus on see koht kus ratas "läheb käest ära", siis tead kindlalt palju kallutada võid.
Aga noh protssesis võib ratas ümber kukkuda
-
Teema algataja
ei tahaks jah enda täisgondlis ilusat siledat bike küllili ajada. väike plõks juba oli üle 1500.- (plastiku parandus ja kleepsude tegemine)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.