Enduro treeninglaager algajatele ja hobiklassile
Moderaator: Moded
Re: Enduro treeninglaager algajatele ja hobiklassile
Nüüd juba piisav arv mehi kirjas, et sel pühapäeval 26ndal septembril kella 12st see rabasõidu koolitus kindlasti toimub Toivo Nikopensiuse juhendamisel.
Aga veel on paar kolm vaba kohta. Kes ees, see mees. Saatke mulle ES.
Hommik.
Eile Paikusel oli ikka väga super. Fantastiline ilm ja puhas lust oli lasta. Mõned kavalused jälle selged ja läheb ikka kiiremaks see liikumine metsas. Mis kevadel tundus jube oli eile kuidagi lihtsam. Selg loksus ka paika ilusti ära ja saab juba sõita küll.
Nii, et Võrtsu enduro eel tundub kõik jälle plaanide kohaselt minema. Aga sellised ühised treeningud on ikka vahvad ja peaks neid kohe tihedamalt tegema sest metsas on praegult põnev.
Terv.
Tõnu
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kaevaks vana teema üles ja uuriks kas ehk on kevade hakul kellelgi plaani säärane koolitus kuskil ette võtta? Eelmisel hooajal sai ise mööda metsa jõlgutud ja kui nüüd saaks mõningaid näpunäiteid siis võiks ju mõnda võistlust harrastajana külastada. Peale minu oleks kohe veel yks huviline olemas. Ise rassides kipub ikka selline jõuga surumine ainult välja tulema kahjuks.
Tuleb, tuleb aga praegult on veel vara midagi kindlat kuupäeva öelda.
Kui selgus majas eks siis paneb foorumisse ka info.
-
Tore uudis. Seega võib hakata hooaega uute eesmärkidega planeerima:) ärevale ootele jäädes:)
kopu kirjutas:Tore uudis. Seega võib hakata hooaega uute eesmärkidega planeerima:) ärevale ootele jäädes:)
Polegi vaja palju planeerida, see töö on juba tehtud. Broneeri oma isiklik kalender ära selle infojärgi.
http://www.msport.ee/shared/files/Enduro_eel_2013.pdf
Oehh tundub iganes lahe üritus !!
Tahaks ka kindlasti ükskord antud asjale kohale tulla, sest igasugune õpetusõna parimatelt kulub ära !!
Kahjuks endal valitud 660 lc4 metsa rattaks .. kardan et pole suuremasi palkidel turnija sellega
Saarelt kellegi veel kaasa haarama ja ehk ise kasvõi proovima minema ,kõrtsi rada tundub huvitav ja päris hea väljakutse olevat
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
kristjanj kirjutas:husqvarna 125 võrriga ka midagi teha on seal?
Pakun, et kõvasti rohkem kui 660 lc4-ga või minu Husky 610-ga!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
No siis on hästi, ehk isegi õnnestub ka kohale jõuda.
http://www.youtube.com/user/TheOffroadf ... eos?view=0
Natuke õppematerjali ka koduseks harjutamiseks.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
tonjuh kirjutas:http://www.youtube.com/user/TheOffroadf ... eos?view=0
Natuke õppematerjali ka koduseks harjutamiseks.
See kanal juba risti-põiki läbi vaadatud, igati väärt kraam!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Ma ei loe kuskilt välja millal uus üritus toimub.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
Tonjuh mõned postid tagasi kirjutas et hetkel pole kuupäev paigas kuid plaanis midagi korraldada siiski on. Seega- kannatust
-
kopu kirjutas:Tonjuh mõned postid tagasi kirjutas et hetkel pole kuupäev paigas kuid plaanis midagi korraldada siiski on. Seega- kannatust
Tervist, on juba mingi kuupäev määratud , millal treening toimub ? Ilmad on juba suhteliselt soosivad
Sel aastal on aprilli keskpaigast mai lõpuni kõik nädalavahetused võistluseid täis topitud ja kõik võimalikud koolitajad on paraku ise ka sõidumehed, nii et kevadisel perioodil ei paista küll võimalust, et korralikult ettevalmistatud koolituspäev korraldada.
Aga see annab võimaluse tegeleda vaatlusõppimisega - kui ise veel võistlema ei kipu, siis tulge vaatama - 3. mail Tartu kesklinn, 4-5 mail Võrtsu enduuro (Väike-Rakke, Tartu maakond), 12. mail Jõelähtme enduurosprint (Võerdla küla, Harju maakond), 18-19 mai Paikuse enduuro (Pärnu maakond), 25-26 mai Ogre (Läti maakond).
nendest Jõelähtme oleks kõige lihtsam esimese võistlusena proovida - ühe päeva jooksul vaja 4 tundi sõita. Peale lastakse ka registris mitteoleva ja tuledeta tsikliga. Nii et Võrtsu vaatama ja siis Jõelähtmele juba sõitma, mehed!
-
Ououou ära hirmuta. Paar meest tuleb vortsule esimest korda ja Tartu ka.
Õige treening ongi võistlustel
-
Ja taaskord mõtiskleks teemal kas keegi on kuskil midagi kuulnud/mõelnud koolituspäeva teemal. Kas või kes võiks üldse selline tegelane olla, kelle juurde sellise jutuga minna, et räägi nüüd kuidas ma seal ratta otsas olema pean?
Eesti enduurosport on juba sealmaal, et treeninglaagrid toimuvad kas Itaalias või ka paari nädala pärast Soomes. Aga sinna on kohad juba täis. Enduurospordiga saab tegeleda kõrge vanuseni välja ning kõik, kes oleks õpetuse jagamiseks võimelised sõidavad ise igal nädalavahetusel mingit võistlust või valmistavad järgmist võistlust ette.
Mõistlik on liituda/võtta ühendust klubidega, kes igapäevaselt ühistreeninguid teevad. Tallinnas Redmoto ja GasGas, Tartu kandis Tartu Enduuro klubi, Pärnus Paikuse klubi. Seal on klubide sisemised meilinglistid kus koordineeritakse treeninguid omavahel. On olemas ka enduurospordi üldine meilinglist. Saatke mulle P.M. oma meiliaadressiga ja ma teen liikmeks.
Samas pole ma Suzuki mehi näinud enduurosprindi võistlustel osalemas .
Need on just sellised kergemad võistlused, kust hea alustada on ning mis on õppimise kohaks. Ja ratas ei pea ka olema ARK -s arvel. Võib täitsa krossikaga peale tulla. Üks etapp on 24ndal augustil Kukemetsas Tartumaal veel tulemas. Kukemetsa rajad on ka head vaheldusrikkad. Tulge tehke see läbi.
Aga ma uurin, kas kellelgil on mahti ja tahtmist sellist koolitust läbi viia. Siis annan siin foorumis ka teada.
-
Suzuki mehed läksid kindla peale välja ja sõitsid võrtsus husaga :p
Kukemetsa on plaanis suzukiga proovima tulla...vist:)
Möku kirjutas:Eesti enduurosport on juba sealmaal, et treeninglaagrid toimuvad kas Itaalias või ka paari nädala pärast Soomes. Aga sinna on kohad juba täis. Enduurospordiga saab tegeleda kõrge vanuseni välja ning kõik, kes oleks õpetuse jagamiseks võimelised sõidavad ise igal nädalavahetusel mingit võistlust või valmistavad järgmist võistlust ette.
Mõistlik on liituda/võtta ühendust klubidega, kes igapäevaselt ühistreeninguid teevad. Tallinnas Redmoto ja GasGas, Tartu kandis Tartu Enduuro klubi, Pärnus Paikuse klubi. Seal on klubide sisemised meilinglistid kus koordineeritakse treeninguid omavahel. On olemas ka enduurospordi üldine meilinglist. Saatke mulle P.M. oma meiliaadressiga ja ma teen liikmeks.
Samas pole ma Suzuki mehi näinud enduurosprindi võistlustel osalemas
.
Need on just sellised kergemad võistlused, kust hea alustada on ning mis on õppimise kohaks. Ja ratas ei pea ka olema ARK -s arvel. Võib täitsa krossikaga peale tulla. Üks etapp on 24ndal augustil Kukemetsas Tartumaal veel tulemas. Kukemetsa rajad on ka head vaheldusrikkad. Tulge tehke see läbi.
Aga ma uurin, kas kellelgil on mahti ja tahtmist sellist koolitust läbi viia. Siis annan siin foorumis ka teada.
Saaks teada kus see kõrge vanuse piir jookseb Vast on see individuaalne ikkagi, endal arvan veel olevat kumulatiivset eluagea poole jagu ees olevat, sellest omakorda pool ehk veel kvaliteetaega
Ise kompan seda piiri vahetades selliseid veidi ekstreemseid alasid harrastades. Mingid puksid ja liigesed keha küljes nõuavad ühel hetkel puhkust, siis jälle peab muutma rõhuasetust. Aga ei, endurotada kannatab küll. Jaksu meile !
karikavõistluste arvestuses on 50+ klass ametlikult olemas ja ka üle 60seid on rajal nähtud 20neste poistega võidu ajamas. Enduuro on ikka targa ja kiire sõidu spordiala.
Sa oled õige asja eest väljas!
Käin oma LC4 ga väga tihti Pärnu lennuvälja krossipargis sõitmas , kuna elan seal 100 meetri kaugusel.
Ühest asjast olen ma aru saanud, et olen ostnud kuradi raske ratta.
Krossimehed ja külgkorvimeeste eest on raske eest ära sõita.
Olen enda arvates kõvasti arenenud ja isegi mõni hüpe tuleb hästi välja, kuid mida pole, see on kiirus. Asi vist ratta raskuses.
Aga Endurokoolitusele tahaks küll tulla! Kogemusi on vaja, ja julgust ka.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.