Fleim: politsei eest ära sõitmine
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 130
- Tsikkel: Suzuki DR 650/Bmw R1200 GS/KTM
- Tänatud: 2 korda
Re: HOOAEG ALGAS...
mofomofo kirjutas:mella kirjutas:p-4 kirjutas:Noo see ,tingitud sellest ,et nn aasta aega tingimisi peal ,40km/H üle ja kuueks kuuks hoiule ,seega kas jääd seisma ja oled lubadest ilma või ..............keerad gaasi suurt valikut pole
Oli naljakas?
Ma loodan, et sa lubadest ilma jääd enne, kui gaasi juurdekeeramiseni jõuad. Sellistele omaarust "outlaw" meestele, kes võimsa tsikli peal enam gaasikätt ei suuda kontrollida ja liikuseeskirjale sülitavad, oskan soovida ainult mõnusat harjutamist rolleriga.
Ja Sina ei ole kunagi niimoodi mõelnud?
Mina ei propageeri ja samas ei õigusta ka kedagi.
Tegelikult võib probleemi laiemalt lahata ,Kui palju, on meil ültse ,neid kohti ,kus ratta ja enda võimed legaalselt proovile panna?Kuna korraliku ringrada meil pole,rääkimata kiirendusrajast.ning kiirteed kah pole .Oleks vaja rada, mis oleks avatud 5-7 pääeva nädalas ,maksad rajakasutus tasu ning, kihuta palju tahad.
Rapla Kardirada üks vähestest võimalustest mida tean ,kuid sorri see raada liiga aeglane bikele.
Kindlasti ma ei propageeri ,politsei eest ära sõitmist. Pealegi pole otseselt ööelnud ,et sõidan eest ära ,see üks võimalustest paljudest.
Simpson Desert french line 2014 1100 sand dunes
Tasmania and australia east coast 10200km 14
Vetnam-Laos 3600 km 2013.
Tai-Kamboza-Malaisia-austraalia 2011-2013 20000km
Nordkinn-Nordkapp 2011
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Ehh, eest ära sõitjad, parajad arad orjahinged olete. Saite jamaga hakkama, aga vastutada oma jama eest ei julge. Ning jooksete-sõidate politsei eest ära. Ja pärast veel hooplete omasuguste jollerite seltskonnas, kes on rohkem eest ära sõitnud ehk siis vastutusvõimetum ja arem isend. Ja mis puudutab kambaga eest ära sõitmisesse - teada-tuntud tõde, et kambas ollakse tihtipeale "julgemad" kui üksi ning siis on heaks vabanduseks, et ega ainult mina, vaid teised ka tegid.
Iseloomu ja kasvatuse küsimus. Eks selliseid poolkõvasid mehi ole igas ühiskonnas ja kommuunis.
Ning kodanikule, kes võrdsustab enda meelest rikkumised liikluses ning politsei eest ära sõitmise - ei need ei ole võrdsed asjad. Üks on rikkumine ja teine on argus mitte vastutada oma rikkumise eest. Kardinaalselt erinevad asjad ja teguviisid.
Tõesti: julgesid teha, julge vastutada.
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Erci kirjutas:Tagaratta peal sõitmine pole ju keelatud.
Nüüd läheb küll teemast mööda - aga ma ei suuda tõesti leida seadust, mis keelaks tagarattal sõitmist. Ainus, mille alla seda võiks siis ehk liigitada on liiklusohtliku olukorra tekitamine. Mitte et ma ka seda oleks nüüd üles leidnud.
Kusagil oli kunagi juttu sellest, et mõlemad rattad peavad maas olema aga ka seda ma ei leia. Täna ei ole minu päev.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Erci kirjutas:Tagaratta peal sõitmine pole ju keelatud.
Margusxx kirjutas:ps. tagarattal sõitmise kohta on vist siiski mingi säte, et mõlemad rattad peavad asfaldil olema vms.
Sorry, OT! aga meenub mingisugune kas siis krimi või kunagine politseikroonika saade, kus uuriti igasugu neid asju, ning sealt tuli välja et autoga pole keelatud kahel rattal sõita ( siis üks külg üleval ). aga näidake mulle üks politseipatrull, kes selle peale kinni sind ei pea, kui sa kruiisid maanteel michael knight'i moodi
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänatud: 34 korda
ma ei näe seost argusel ja ärasõidul, see otsus nõuab kas päris palju julgust või siis lihtsalt väiksemat aju mis ei tunneta sellega kaasnevaid ohte, tean päris mitmeid mootorrattureid kes on politsei eest ära ajanud ja tean väga hästi, et nad pole arad, kui kiirusega radarisse sõita ja politsei märguande peale peatumine on julgustükk siis eest ajamine on pigem nagu duubeldamine, 0 eeku või 12000 eeku, kes ei riski see shampust ei joo. Ma toonitan veelkord, et ei pea ärasõitu õigeks. pisike rikkumine pidi paar aastat tagasi liikluses peaaegu maksma minema ema ja 2 väikelapse elu, neid ei tasu eriti alahinnata.
-PitBull- kirjutas:Tundub, et mudakollid hoiavad ikka ühte
Aga no saan aru, sest ega mudavurriga sõit lihtne pole, väriseb ja raputab nii et kõht lahti ja kui peaks veel politseid ka nägema ongi klistiir tehtud.
Ega jah, pole mõtet hakata selliseid teemasid siin foorumis arutama, kohe lajatatakse lagipähe
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänatud: 34 korda
mõnus
Aga kui sul lubasid ei ole ja kõnnitee peal max 10km/h sõidad enda harjutuskohani,et seal harjutada trikitamist (pitbikega siis).Kas sellest tuleb suur jama või oleneb see politseiniku tujust?Või kas ültse tuleb jama?
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Viska pitile taha helkur, ette patareidega velolatern, sõida õigel teel ja mendile ütle et see on sul mopeed.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
arnoldal kirjutas:Mehed?! Julgeme teha, julgeme siis ka vastutada!
julgen teha,aga ei vastuta. lihtne. harju ära sellega.
kas tõesti on bike selleks,et sõita 50kmh ja 90kmh selleks ongi ostetud ratas mul v
mul on selleks,et sõita 60 ja 100 kmh ja kui keegi tahab selle eest teha mind jalameheks,siis loomulikult mina ei ole sellega nõus.
mine oma kuradi "Julgeme teha,julgeme siis ka vastutada" loosungiga toompeale v linnavalitsuse ette. Lase ehitada neil eestisse rada kus saaks ennast tyhjaks sõita.
vaata mida tõelised mehed Sulle selle peale ytlevad
Tundub,et padjaklubi on ärganud talveunest
mella kirjutas:mofomofo kirjutas:Ja Sina ei ole kunagi niimoodi mõelnud?
Mina ei propageeri ja samas ei õigusta ka kedagi.
Pean sulle pettumust valmistama, täiskasvanuna kindlasti mitte.
Selle peale tulekuks peab ikka "kasvatus" olema.. politsei eest ära sõita...
Pole midagi teha, kui Sinu riistvara ei võimalda seda teha.
Mudakollide värk...
Sepp, 60 ja 100kmh eest ei taha sind keegi jalameheks teha. Ära hakka oletama asju, mida ei juhtu.
Võrdluseks: Kas tõesti relv on selleks, et sellega vaid lasketiirus harjutamas käia? Tahaks ikka tänaval ka huupi tulistada. Julgen tulistada, aga ei vastuta. Harju ära sellega.
Mõttele said pihta?
"Kõvad mehed" on vist ka talveunest ärganud.
sepp kirjutas:arnoldal kirjutas:Mehed?! Julgeme teha, julgeme siis ka vastutada!
kas tõesti on bike selleks,et sõita 50kmh ja 90kmh selleks ongi ostetud ratas mul v
mul on selleks,et sõita 60 ja 100 kmh ja kui keegi tahab selle eest teha mind jalameheks,siis loomulikult mina ei ole sellega nõus.mine oma kuradi "Julgeme teha,julgeme siis ka vastutada" loosungiga toompeale v linnavalitsuse ette. Lase ehitada neil eestisse rada kus saaks ennast tyhjaks sõita.
vaata mida tõelised mehed Sulle selle peale ytlevadTundub,et padjaklubi on ärganud talveunest
-
Yerba kirjutas:Sepp, 60 ja 100kmh eest ei taha sind keegi jalameheks teha. Ära hakka oletama asju, mida ei juhtu.
Võrdluseks: Kas tõesti relv on selleks, et sellega vaid lasketiirus harjutamas käia? Tahaks ikka tänaval ka huupi tulistada. Julgen tulistada, aga ei vastuta. Harju ära sellega.
Mõttele said pihta?"Kõvad mehed" on vist ka talveunest ärganud.
kle ma sõitsin 60ga 50alas.. ja sain nii kanni.,et vähe polnud.. õnneks lubasid ei saadud võtta ära kuna neid siis veel ei olnudki.
Mis kuradi oletus.. kui hakkavad need kiirusekaamerad toimina,siis saad -10kmh eest taha nii et koliseb ja kui korduvalt exid,siis võetakse ära ka. see on fakt mitte oletus.
ja see relva näide... t***... pohmakas on v ?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
sepp kirjutas:arnoldal kirjutas:Mehed?! Julgeme teha, julgeme siis ka vastutada!
mul on selleks,et sõita 60 ja 100 kmh ja kui keegi tahab selle eest teha mind jalameheks,siis loomulikult mina ei ole sellega nõus.mine oma kuradi "Julgeme teha,julgeme siis ka vastutada" loosungiga toompeale v linnavalitsuse ette. Lase ehitada neil eestisse rada kus saaks ennast tyhjaks sõita.
vaata mida tõelised mehed Sulle selle peale ytlevadTundub,et padjaklubi on ärganud talveunest
sepaonu, miks peaks keegi teine sulle raja ehitama? krunte hetkel vabalt saada ja labida võin sulle laenata
Käesolevat topicut lugedes tundub küll et peab hakkama kiitma heaks ka karmimate peatamismeetodite kasutamist (lasud rehvidesse ja siil teele) ja seda ka kaherattaliste suhtes. Igatahes pristib rumalus nagu searibist grillil igalepoole.
-
no Te krossimehed ei saa inimeste murest aru,Teil muidugi savi.. radasid palju ja Teil pohhui kus Te oma selja sitakseks sõidate.
Aga meie... inimesed tahame ka kusagil sõita juuu nuuks...
kokkuvõtteks.... sõitke,aga ärge mölisege
-
- Kontakt:
sepp kirjutas:no Te krossimehed ei saa inimeste murest aru,Teil muidugi savi.. radasid palju ja Teil pohhui kus Te oma selja sitakseks sõidate.
![]()
![]()
Aga meie... inimesed tahame ka kusagil sõita juuu nuuks...kokkuvõtteks.... sõitke,aga ärge mölisege
Osta hardtail chopper ja ei olegi probleemi
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Oli ka peik mul, kõigest 600-ne.
Nii kui esimest korda töölt koju sõitsin, sain õkva II lõike: hea, et load alles jäeti. Hoidsin siis teist aastakese, hea oli aga normaalselt sõita ei olnud kusagil, 90 kmh oli selline üks käsi paagil lõuga toetamas, teine siis kuidagi gaasil. IGAAAV!
Võimaluse korral sõitsin trassi läbi, vaatasin, et sinivalgeid tee ääres pole ja siis tagasiteel toru tühjaks(no peaaegu ) Hoopis teine tunne oli
Lõpuks müüsin maha.Kui Läheduses korralik rada oleks, ostaks uuesti, AGA POLE! Ja ei tule.
Seega saan plastikumeestest aru aga heaks ei kiida(amet ei luba kah!)
Nüüd müttan metsas ja kruusal ja soos ja...
Järgmine mure-looduskaitse
Ei lasta meil normaalselt sõita, nii, kuidas ja kus me ise heaks arvame
edu
-
"julge teha, julge ka vastutada" - Propageerija käest küsiks, et kui reedel peale pidu kusehäda peale tuleb ja raekoja platsil savisaare majapeale joa suunad, kas siis esmaspäeva hommikul lähed pea lontis kohale ja kahetsed pattu?
Tänapäeval ütleks ikka pigem nii, et ennem kui seadusi rikud, vaata, kas rahakotis piisavalt raha on ning kas tööl piisavalt suur puhkuse jääk koheselt võtta...
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
sepp kirjutas:no Te krossimehed ei saa inimeste murest aru,Teil muidugi savi.. radasid palju ja Teil pohhui kus Te oma selja sitakseks sõidate.
![]()
![]()
Aga meie... inimesed tahame ka kusagil sõita juuu nuuks...kokkuvõtteks.... sõitke,aga ärge mölisege
Olen Sepaga nõus!
Yerba kirjutas:Võrdluseks: Kas tõesti relv on selleks, et sellega vaid lasketiirus harjutamas käia? Tahaks ikka tänaval ka huupi tulistada. Julgen tulistada, aga ei vastuta. Harju ära sellega.
Ei no, ega siis killerdama ei pea hakkama. Keegi ei keela ju kui sa relvaga vene ruletti mängid, aga kui baiki inimtühjal teel peenestad ja härrad võpsikus föönitavad siis saad taha nii et vähe pole- kuigi põhimõtteliselt kujutad ohtu vaid iseendale.
Kas sellest aastat uus reegel kehtiv ei ole ? Kui tõmbad täpid ja numbrit nähakse, saab ratta omanik laksud ära kui sõitjat välja ei anna..
-
- Tsikkel: Suzuki SV650S
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 6 korda
No_name kirjutas:Kas sellest aastat uus reegel kehtiv ei ole ? Kui tõmbad täpid ja numbrit nähakse, saab ratta omanik laksud ära kui sõitjat välja ei anna..
See on alati nii olnud
siniraag kirjutas:No_name kirjutas:Kas sellest aastat uus reegel kehtiv ei ole ? Kui tõmbad täpid ja numbrit nähakse, saab ratta omanik laksud ära kui sõitjat välja ei anna..
See on alati nii olnud
Minu teada ei ole olnud. Roolivõimus see Sirk rääkis alles nüüd sellest. Trahv oli kas 1,8k või 3k. Sirk veel ütles ,et oleneb olukorrast. Mõnes mõttes on kasulik eest ära lasta, kui rikkumise trahv oleks kokkuvõttes suurem kui 1,8k või kui kaotaksid load. Saad enda 1,8k või 3k kätte ja korras.
Kaks aastat tagasi polnud sellega probleeme. Juhtus nii ,et ei hakanud pidurdama vaid keerasin hetkeks juurde ja kiirelt maha pööre. Siis kutsuti jaoskonda, kuid mitte midagi mulle seal ei väänatud. Sest ütlesin ,et mina sõitnud ei ole ja number kadus kaks nädalat tagasi ära ja ju siis keegi leidnud ja kasutab kurjadel eesmärkidel.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
korra kobistasin 30 üle radarisse, lajatati täiega . endaarust olen kuulekas ja eeskujulik kodanik ja eelkõige maksumaksja kuid rohklem pole vaevunud piduriklotse kulutama.
julged teha julge vastutada, villud kamoon. Pange enale kaamera külge ja ma vormistan teile rohkem protokolle kui ..........
Julged teha julged vastutada võivad öleda need kellel pole ainustki rikkumist üheski eluvaldkonnas, vastasel juhul on se silmakirjatsemine
nüüd avan neljanda õlu ja kiikan mis iha.ees tehakse
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
mx77 kirjutas:sepp kirjutas:arnoldal kirjutas:Mehed?! Julgeme teha, julgeme siis ka vastutada!
sepaonu, miks peaks keegi teine sulle raja ehitama? krunte hetkel vabalt saada ja labida võin sulle laenata
![]()
Käesolevat topicut lugedes tundub küll et peab hakkama kiitma heaks ka karmimate peatamismeetodite kasutamist (lasud rehvidesse ja siil teele) ja seda ka kaherattaliste suhtes. Igatahes pristib rumalus nagu searibist grillil igalepoole.
TÕELISED MEHED!!!?? Vaevalt on kellegil ühtegi sõidupäeva kui rulli korrakski põhja ei keera, aga enamus valib selleks ka koha ja aja ja kui siis tõesti viltu veab ja kinni peetakse, siis ka pidama jääb. Nagu anektoodis kus kõik kusevad basseini, aga hüppetornist kusijaid ei sallita siiski kusagil. Siin suure suuga deklareerida, et ühiskonna reeglid on kõigile teistele täitmiseks,ainult mitte mulle on suhteliselt rumal ja loota ,et jäätegi eest ära sõitma....
-
- Mode
- Tänatud: 1 kord
aga salaja basseini kusta ja siis saunalaval kõva häälega kusijaid kiruda..
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
isegi mina olen basseini kusenud meritonis
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Kontakt:
417 kirjutas:isegi mina olen basseini kusenud meritonis
IRW, aus ülestunnistus
Sellega tasub ettevaatlik olla, paljude spaade basseinid sisaldavad vastvat kemikaali, mis su vallatuse kenast erkpunaseks muudab
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.