Millist järgmistest kiivritest soovitate?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
Re: Millist järgmistest kiivritest soovitate?
eks ta õige ole, kallimate ja teatud brandide kiivrid paremad jne. aga minu peakolu on nii ebastandardse kujuga, et ainult nolan on siiani suht normaalselt st mugavalt peas istunud, kuigi olen proovinud araid ja shoeid ja enne omanud schubertit. teema algatajale - enne kui tellid proovi pähe kõik erinevad variandid, võib juhtuda et sul sama mure mis mul, kaalikas pole eurokeskmine. ja nii juhtubki, et siin kiidetud ainuke A võin paar muud S ja S tõsiseltvõetavat kiivrit sulle siiki ei sobi.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
mella kirjutas:Jussike kirjutas:sobib ainult seda tüüpi ehitusega kus
klaasi tihend nö. ringiratast asetseb sest mis külgedelt tihenditta, ajab hooga sõitest tuule silmi.Ma pole küll täheldanud, et klaasi küljed mingit rolli omaksid õhuvoolude suhtes. Pigem on eesmine ja ülemine õhuava mängus. Ja mõnedel hakkab ka alt õhku keerutama.
Avaneva lõuaosaga Schuberthil on all kate, mis selle efekti väga minimaalseks teeb.
mul ajas "IXS" kiiver alt tuule silmadesse aga muidu oli hea,"Lazer" hakkas kõrvadele pika maa peale ja niiske ilmaga oli ikka hea ,kui uduvisiir küljes.
-
Teema algataja - Postitusi: 44
- Tsikkel: Zx9r, ZX10R, Ktm adventure 990
Hetkel on riiulis Nolani, Nitro krossikiiver ja oli veel 1 kiiver mille marki ei mäleta kuna kasutada sain seda vaid nädala: vend sõitis sellest kaubikuga üle suht kokku vajutas asja! Teema algatus on abiks ikka. Saab tagasisidet eri mudelite kohta, mida vaadata ,millest mööda kõndida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.