Jääraja kestvussõit "Leigo Järved" 2010
Moderaator: Moded
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Re: Jääraja kestvussõit "Leigo Järved" 2010
lärm kirjutas:Korralikud käekotid ja neopreen kindad ajavad ka asja ära.
Seal metsade ja mägede vahel on natsa soojem olnud viimasel nädalal.
http://www.ilmajaam.ee info on järgmine. Leigost 7km kaugusel asuv Pangodi ilmaennustus on siin
-14°2 Selge. Kerge tuul, 2 m/s lõunakagust. Sademeteta.
laupäev, 23.01.10
Pangodi
Kui selline oleks oleks asi tahe.
loodame parimat ,aga nagu ma ütlesin ,et söit toimub iga ilmaga. Isegi Ruudulipp küsis ,et kas söit ikka toimub,miks ei peaks ...![]()
lärm
Me Lärmiga oleme sõitnud Võrtsjärvel kestvussõitu 27 miinusega. Sai sõidetud, kuid varustus peab olema olema vastav. Siinkohal võingi oma üleliigsed käekotid mõnele sõidumehele 300.- rahaga loovutada. Ise kahjuks seekord ei saa tulla, kuid võin vajadusel tuttavale kaasa anda.
Saltotun kirjutas:Kiivri alla windstopperiga kiivrisukk?
Ilma selleta on väga ebameeldiv sõita. Ninakattega peaks olema. Muidu kellegi tuules lastes võivad jäätukid nina ja põsed ära lõhkuda.
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Kiivri tuulutus avad tuleks kinni teipida, siis vähemalt ei puhu otse suule.
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
Kuum teema on temperatuur ma vaatan ja siinkohal annaks norrakate info edasi : http://www.yr.no/place/Estonia/Valgamaa/Nõuni/
esimeses postituses on kirjas et sõit on üle viie järve aga mina sain kokku küll 6
mart5541 kirjutas:Kuum teema on temperatuur ma vaatan ja siinkohal annaks norrakate info edasi : http://www.yr.no/place/Estonia/Valgamaa/Nõuni/
päris karm
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Pole ju köige hullem -17 päeval, karm on ikka -25 ja ülespoole,aga jah mul on see kogemus olemas -27 kestvust söita ja tookord oli veel kiire rada.
Hoolitsege selle eest et käed ja nägu oleks kaitstud külma eest ,ülejäänud kehaga pole probleemi kui vähegi söidu mees oled
Looduse vastu ei saa ,registreerijate nimekiri on päris muljet avaldav,laup joone taga näeb palju siis stardi valmis on.
tallinnast tulevad igatahes 5 boltbike söitma
Lärm
-
- Tsikkel: VFR1200F,VFR800V-TEC
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Kõikide eelduste kohaselt peaks 7 poltbaiki tulema.2tk toodeti eile Muugal juurde täna rehvid alla ja proovirajalt läbi ja treilale.
-
- Tsikkel: HayabusaTurbo 350 HP/300 TQ
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 4 korda
Ja nii sünnibki eesti motomaastikule uus sari Vakk ,kus tahaks ka tulla sinna poltte painutama aga kahjuks pole võimalik
Kas keegi targematest meestest oskab öelda palju homme päeval reaalselt temperatuur alla nulli olla võib? Pead andma ei pea, aga umbes! Kuna minu ilmateated annavad -8 kuni -32! Ise kipun arvama, et kisub kuskil -16 kraddi kanti
-
- Tsikkel: CB fighter,KawaKX450,Husa550SM
- Kontakt:
Mõni hetk tagasi -15,5 näitas mul autos kraade,arvan,et homme päeval sama
Õlu järel:Sääreväristaja/Peolt koju:kondimootor
http://www.carma.ee
http://www.krestonehitus.ee
#7 ja 585
Nii kaks kuud külmas seisnud ratas käima aetud ja homme hommikul siis Leigo poole.
Prooviringid tehtud krt prill kisub jäässe ja palav hakkas. Homme peab midagi vähemaks võtma aga eks kohapeal selgub.
edu teile hullud,krt ikka liiga karm on ilm sõiduks ja loobusin
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Siinkohal soovitan habeme ajamata jätta. Karvkate hoiab sooja päris hästi.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Pakuks, et homme Tartumaal kuskil -17,-18 päeval. Viimastel päevadel on vähemalt Ihaste rajal nii olnud.
Mees jääb ikka ellu vast; pigem võiks ratta üle vaatada, külmaga kipuvad igasugu hädad kummitama eriti 4T omanike ja kindlasti 5W õli sisse...
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
tonjuh kirjutas:Prooviringid tehtud krt prill kisub jäässe ja palav hakkas...
See oli -8° kandis, kui ma 5km-se tiiru tegin. Topeltklaasiga prill püsis ok aga nina kippus tilkuma. Praeguse ilmaga seda muret pole - kõik, mis vedel, jäätub ära .
Edu hulludele!
Loff kirjutas:Siinkohal soovitan habeme ajamata jätta. Karvkate hoiab sooja päris hästi.
Hoiab sooja ja kiivrisukka hoiab ka hästi kinni nagu takjariba.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
tonjuh kirjutas:Loff kirjutas:Siinkohal soovitan habeme ajamata jätta. Karvkate hoiab sooja päris hästi.
Hoiab sooja ja kiivrisukka hoiab ka hästi kinni nagu takjariba.
Jutt jumala õige!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kaval -----krt jälle loobud ei tea juba mitmendat korda
Rada valmis ja hommikul näeb
NB transponder kindlasti kinnitada selja peale särgi alla -agaks juhuks kaitseb vähemalt natukle külma eest...
poltbike meestele/naistele hoian pöialt, kahju et ei saa erinevatel põhjustel ise ei osaleda ega kaasa elama tulla..
pealtvaatajad ikka jäädvustege sündmust kah ja klipid siis siia!
lärm kirjutas:Kaval -----krt jälle loobud ei tea juba mitmendat korda
Rada valmis ja hommikul näebNB transponder kindlasti kinnitada selja peale särgi alla -agaks juhuks kaitseb vähemalt natukle külma eest...
sry lärm,ilgelt oleks tahtnud tulla aga krt ilm on ikka siga raibe,no pläät ei kutsu miinus 2kümbiga sõitma kuidagi moodi,aga järgmine kord proovin kohal olla
allar 56291000
umbe ull miis
kaval kirjutas:edu teile hullud,krt ikka liiga karm on ilm sõiduks ja loobusin
Eheee - ma just sellepärast välja tulengi. Sooja ilmaga sõidavad kõik, aga ma tahaks ikka ekstreemi
Homme näeme Leigol!
lärm kirjutas:NB transponder kindlasti kinnitada selja peale särgi alla -agaks juhuks kaitseb vähemalt natukle külma eest...
seljanaha külge nipukatega
Kes varem pole väga külmaga sõitnud, vaadake, et kindad veidi suuremad oleks mitte täpselt parajad.
kaval kirjutas:lärm kirjutas:Kaval -----krt jälle loobud ei tea juba mitmendat korda
Rada valmis ja hommikul näebNB transponder kindlasti kinnitada selja peale särgi alla -agaks juhuks kaitseb vähemalt natukle külma eest...
sry lärm,ilgelt oleks tahtnud tulla aga krt ilm on ikka siga raibe,no pläät ei kutsu miinus 2kümbiga sõitma kuidagi moodi,aga järgmine kord proovin kohal olla
Vanad krossimehed on rääkinud, : et kui liidukatel sai käidud,siis ´´meheau´´ mässiti ajalehtede sissse Ei ole mingi jahi ega kalamehe jutt
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kindlasti mitte. Ma olen kasutanud ajalehti talvel metsa lõigates kummikute sees ja väga hea on olnud. Kui niiskeks kisub, saab niuhti uue panna. Nagu soojad, hingavad, ühekordse kasutusega sokid
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Vanad krossimehed on rääkinud, : et kui liidukatel sai käidud,siis ´´meheau´´ mässiti ajalehtede sissse
Pole mingi vana krossimees olnud, aga 80-te algupoolel kui sa Tartu maratoni sõidetud- sai täpselt sama moodi tehtud. Polnud ju tol ajal mingeid goretexe ega muid pesusi. Kõige tavalisem variant oli- nõukaaegne Marati soe pesu ja ajaleht sinna sisse.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 36 korda
Poltbike mehed, kellegi kätte jäi minu Ryobi kuumapuhur. Palun võtke ühendust, et leppida kokku, kuidas kätte saan.
Henri
Käidud tehtud,
kuigi hommikul näitas mõne mehe auto temp. andur väljas -30, polnud kohapeal väga hull midagi ( 9.30 ajal kohapeal -26), aga kuna tuult polnud ei saanud külmast aru.Enda siklid bussi kuudis soojaks aetud aitasime ka mõnel tuttaval gaasipuhuriga tsiklile elu sisse puhuda ja asi toimis. Starti lükati ka veidi edasi ja sellevõrra läks ka veidi soojemaks. Plaasterdasime nina kinni, hanerasvaga käed ja nägu kokku, kiivrisukk pähe, täiesti tavalised voodriga kõrgemad ja suurema nr. töökindad kätte ( omatehtud lenksukotid-sry vana nahktagi kes sa nii kaua mu seljas vastu pidasid ja nüüd külmaga su varukad maha lõikasin) ja läks. Minul isiklikult kes ma muidu igavene külmavares olen, külm polnud ( üks näpp mida teisele ringile minnes sai korra stopi ajal muditud oli lõpuni soe) ja kui ikka prillid ees ja kindad käes- kõik Ok.
Ajavõtu meestel oli seekord veidi rohkem tegu, kuna enne ajavõttu oli päris korralik pimehüpe ja mitmed kordi sõideti või hüpati nende süsteem pikali. Oma sõbralgi, kes mulle tegelikult ringiga tegi oli finišikoht pärast mind, nii, et mingid vead lõpptulemustes kahjuks on, aga mis teha.
Mis peamine, rada lai ja hea ( huvitavad pikad kurved,üllatavad üleminekud teisele järvele, vahel ka veidi rööbassõitu), keera niipalju peale kui tuleb- ühesõnaga väga kihvt!
Tänud jällegi Lärmile ja tiimile super ürituse eest- ise nad vist hetkel veel Leigo talu( väga mõnus koht) saunas sõidujuttu puhumas.
PS. ja mehed kes te külma pärast ei tulnud- rajal sõitis ka vähemalt kaks naist, kes ilusti lõpuni sõitsid ja sõidu lõpus naeratasid.
Just, selline ongi paras jääraja ilm.
Eriti vaprad olid minu meelest bike mehed. Ülesõidud olid neile ikka paras pähkel, kujutan ette. Üks vist sõitis lausa tühja kummiga lõpuni.
Lärmile korraldamise eest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.