Kogu pask Suzumenist

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

nitse

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas nitse »

t*** müra! See vana pervo suutis isegi mind kogend luurajat üllata! :twisted: Ütlen kõigile ausalt, et seda zoofiilia süüdistust ma ausõna veel ei teadnud :mrgreen: (lol)

Aga infoks neile, kes siin siiani arvavad, et ta oli ju nii normaalne ja mõistlik mees, siis teadke, olete täielikud lambad suure jumaliidoli vaimustuses olnud... Minu arust on Ain olnud kõvasti metsapoole esimesest silmapilgust, kui ma teda esimest korda nägin... Ja kui arvate, et teda materdatakse enneaegu ja pole tõendeid ja süüdi mõistetud, siis istuge korra maha ja mõelge veelkord, vajadusel veelkord jne.

Aga nüüd kõigile Aini jüngritele suurepärane võimalus oma isanda aitamiseks raskel ajal: Igaüks võib kanda vastavalt oma võimalustele minu kontole *** **************** sihtotstarbelise toetuse, mille eest laseme Ainile teha junnipoolitus tangid, sest ta enda selleks otstarbeks olnud lihas nagunii juba ammu enam vanglas ei tööta. Kogunenud summa järgi vaatame, mis materjalist selle teeme.

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Ja kustkohast need väärastunud maailmapildiga inimesed tulevad? Kõik nad on ise ju olnud kellegi lapsed, vennad-õed jne. Kes on nad sellisteks kasvatanud kui nad just ei sündinud hälbega. Mida saab üldse teha, et väikestest lastest ei sirguks pedofiile, väärastunud mõttemalliga inimesi? Kes selle eest hoolt saaks kanda? Kuigi jah, pea igaüks võib mõelda, et "meie peres nüüd küll sellist asja ei saa olla".

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Lugemata postitus Postitas miilits »

Kinnimajas ei saa tal kerge olema!!! :wack:

kana

Lugemata postitus Postitas kana »

Vabandust teema risustamise pärast, ei ole konkreetsete isikutega seotud olnud.

Viimati muutis kana, 23 Okt 2009, 08:06, muudetud 1 kord kokku.

murukannike

Lugemata postitus Postitas murukannike »

ei paneks üldse imestama, kui mõni modedest ka asjaga seotud on. suzumeni kinniminek oli paljudele teada juba aasta tagasi, aga teadjad on praegu vait ja nurka pugenud.

kala85

Lugemata postitus Postitas kala85 »

nitse kirjutas:

t*** müra! See vana pervo suutis isegi mind kogend luurajat üllata! :twisted: Ütlen kõigile ausalt, et seda zoofiilia süüdistust ma ausõna veel ei teadnud :mrgreen: (lol)

jutu järgi oli oma rotveilerile sumpsi keevitanud ja seda oli video pealt näha olnud,mis ta ise filminud oli. :lol:

Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

murukannike kirjutas:

ei paneks üldse imestama, kui mõni modedest ka asjaga seotud on. suzumeni kinniminek oli paljudele teada juba aasta tagasi, aga teadjad on praegu vait ja nurka pugenud.

kisub Delfiks kätte...

フーリガン
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

murukannike kirjutas:

t***, hea mõttekäik sul :wack: Suzumen oli muideks ise ka mode :D (on ka praegu)
Eks se ikka mingi modede värk on jah :ner:

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Kuhu jäävad kõik need loomakaitse aktivistid nüüd ? :wack:
Aga loodan jah ,et elu tehtakse tal võimalikult raskeks seal. :twisted:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Kes teadis, see teadis!
Ega temaga seotud asju siin "elustada"ei lastud, postitused kadusid kiiresti, mis ongi hea.
Pole ka praegu mõtet seda siin fleimina käsitleda, et kes lõikaks maha ja kes laseks maha jne.
Tähtis on teha nii, et selliseid asju tulevikus vähem juhtuks.

Vist Postimehes oli hea komm, et:" Eestis on ikka head seadused, siga n**a ei või aga tappa tohib, naist võib n**a ag tappa ei tohi!"

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

murukannike kirjutas:

Vot, steitment. Samamoodi võivad olla seotud ka naaber ja samal tänaval elavad inimesed ning äkki isegi keegi Sinu naabritest?

Ma ikka vahest üllatun...

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Motopaks kirjutas:
murukannike kirjutas:

Vot, steitment. Samamoodi võivad olla seotud ka naaber ja samal tänaval elavad inimesed ning äkki isegi keegi Sinu naabritest?

Ma ikka vahest üllatun...

Mina tean, mina tean, et mu üks endine naabrimees on kõike seda, milles Aini süüdistatakse. Sest õnneks või õnnetuseks oli Ain rsk jupp aega mul üleaedne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS. Kolisin lõpuks ära! :wack:

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

warlock
Tsikkel: XT600FZR
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas warlock »

Hehh! Asi ongi Delfiks kätte läinud ja loetakse huviga.

Tsiteerin:
ivo

22.10.2009 17:36
Kurb on veel see, et biker.ee portaal kaitseb pedofilli ning kustutab kui keegi antud teemat puudutab.
Pedofili kaitsiad!

Hmm??

Marek

Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

mõistlik oleks mingkiks ajaks veto peale panna lahmimisele - eks ta oli ootamatu ja hirmutav kuid laskem emotsioonidel vaibuda ,tõde tuleb ükskord nigunii päevavalgele täies hiilguses.

Viimati muutis 417, 22 Okt 2009, 20:02, muudetud 1 kord kokku.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

murukannike

Lugemata postitus Postitas murukannike »

tüüpiline omade ringkaitse käib. teemad kustutakse, infot varjatakse ja tehakse nägu nagu poleks midagi juhtunud. perverdile jäeti isegi mode staatus alles, eks näitab seegi midagi! ootame põnevusega järgmist sarnast uudist mõne baigimehe kohta.

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

murukannike kirjutas:

tüüpiline omade ringkaitse käib. teemad kustutakse, infot varjatakse ja tehakse nägu nagu poleks midagi juhtunud. perverdile jäeti isegi mode staatus alles, eks näitab seegi midagi! ootame põnevusega järgmist sarnast uudist mõne baigimehe kohta.

Käi persse karumunnike!

Kasutaja avatar

necromany
Tsikkel: Honda vfr 800 vtec

Lugemata postitus Postitas necromany »

murukannike kirjutas:

Sa võrdled bikemehi pedo- ja zoofiilidega?? :wack:
Interneti anonüümsus on üks väga hea asi... (togi)

Viimati muutis necromany, 22 Okt 2009, 20:07, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

warlock kirjutas:

Tsiteerin:
ivo

Kurb on veel see, et biker.ee portaal kaitseb pedofilli ning kustutab kui keegi antud teemat puudutab.
Pedofili kaitsiad!

Hmm??

Marek

murukannike kirjutas:

tüüpiline omade ringkaitse käib. teemad kustutakse, infot varjatakse ja tehakse nägu nagu poleks midagi juhtunud.

Huvitav, kes see "ivo" on ja kust üldse igasugused vihjed, nagu oleks midagi kustutatud ja varjatud pärit on?
Kontrollisin foorumi logi järgi - käesolevast, ega ka "kes on kes" teemast ei ole siiani mitteühtegi posti ei kustutatud ega toimetatud!
Ei kirjutajate endi ega ühegi moderaatori poolt.

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

murukannike kirjutas:

Kes sa murukannike oled? Millise teema kustutamisele sa viitad? Millist infot sinu eest on varjatud?

Ülejäänudele teadmiseks, mode staatuse saab maha võtta vaid adminni parooliga. Inimesel, kelle kasutuses need on, ei ole hetkel arvuti lähedal. Ja keegi ei hakka ka selle pärast nahast välja pugema. Kõigile on teada, et Suzumen oli foorumis mode. Kõigile on teada jõustunud kohtuotsus. Ei näe ühtegi põhjust, miks adminni parooli omaja peaks oma toimetused jätma sinna paika ja turbokiirusel tulema mode staatuse tähistust eemaldama. Eeldan, et ka murukannikese õigluse tunne ei ole saanud sellest veel pöördumatuid kahjustusi. Kui aga on, siis õigusriigis on kohane käitumine oma õiguste kaitseks pöörduda vastava ametkonna poole. Biker.ee päris kindlasti ei ole tekitanud Suzumeni ümber kõneks olnud ringkaitset.

warlock
Kontakt:

oldmoped kirjutas:
warlock kirjutas:

Tsiteerin:
ivo

Pedofili kaitsiad!

Hmm??

Marek

murukannike kirjutas:

tüüpiline omade ringkaitse käib. teemad kustutakse, infot varjatakse ja tehakse nägu nagu poleks midagi juhtunud.

Huvitav, kes see "ivo" on ja kust üldse igasugused vihjed, nagu oleks midagi kustutatud ja varjatud pärit on?
Kontrollisin foorumi logi järgi - käesolevast, ega ka "kes on kes" teemast ei ole siiani mitteühtegi posti ei kustutatud ega toimetatud!
Ei kirjutajate endi ega ühegi moderaatori poolt.

Loe ja mõtiskle omaette:

Postby ants01 » Thu Oct 22, 2009 17:45
Kes teadis, see teadis!
Ega temaga seotud asju siin "elustada"ei lastud, postitused kadusid kiiresti, mis ongi hea.
Pole ka praegu mõtet seda siin fleimina käsitleda, et kes lõikaks maha ja kes laseks maha jne.
Tähtis on teha nii, et selliseid asju tulevikus vähem juhtuks.

Mida siis võiks järeldada? Mode uuris logi?! Lahe ju!

Marek@muigab.väheke

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

No ei ole esimene aprill rsk... :evil:
Mitu korda kontrollisin kalendrist, ei ole.....

Suzuki GSX 750 Inazuma

MikuF11

Lugemata postitus Postitas MikuF11 »

Ma parem ei hakka kirjutama, mis ma sellest kõigest arvan ja mis ma teeks sellisega! Kuna endal nüüd ka väike laps peres kasvamas siis läheb süda eriti pahaks selliste värdjate peale!

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

murukannike kirjutas:

karumunnike tõmbab nüüd tsipa hoogu maha ja võtab mõne minuti aega, enne kui taolisi väiteid kirjutama hakkab.

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

vaatan mina täna telekat ja :shock: täitsa p****s - paistab, et inimestetundjana olen ma totaalselt "failed"...

warlock
Kontakt:

Primo kirjutas:
murukannike kirjutas:

karumunnike tõmbab nüüd tsipa hoogu maha ja võtab mõne minuti aega, enne kui taolisi väiteid kirjutama hakkab.

Modena oled täiega läbi põrunud, kui hüüdhüüdnimed (loe: alias, antialias jne.) sellisena tõlgendada suudad. Ma ei tea isegi Sinu päris nime vist?!

Marek@eiimestanuderiti
Täielik T.Ü.R.A. aga Sulle ei vala

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

murukannike kirjutas:

Tead, murukannike. Mind hakkas ka, nüüd peale sinu järjekordset rünnakut nii biker.ee, selle keskkonna modede ja kasutajate vastu, huvitama sinu poolt esitatut süüdistuste tagamaa? Kust pärineb info, mille alusel sa siinsele keskkonnale ja selle modedele ning kõigile baigimeestele näpuga näitad ja süüdistusi jagad? Mille alusel sa kõik moded ühte patta paned? Kes mida varjab jne? Selles kirjas ei ole mõeldud modede all Suzumen'i vaid kõiki teisi. Suzumen'i modepositsioon on asjaolude selgumiseni peatatud.
Mäletan kui biker.ee alles loodud sai, jäi mind päevadeks häirima kõik, mis natukenegi negatiivset biker.ee kohta öeldi. Aastad on mind aga kasvatanud ja tugevamaks muutnud. Ning edasiste alusetute süüdistuste ja laimu jätkudes biker.ee keskonna, selle modede ja kasutajate vastu, olen sunnitud meie inimeste ja kasutajate kaitseks asuma kaitsepositsioonile. Andes kõik süüdistused menetlemiseks vastavatesse ametkondadesse. Interneti keskkond ei ole ammu enam koht, kus igaüks endale aru andmata ja fakte omamata, teisi suvaliselt süüdistada võib ja saab.
Biker.ee keskkonda ja selle kasutajaid ei ole õiglane ühe inimese tegude järgi samasse positsiooni liigitada!

Kui kellelgi on esitada mingeid reaalseid süüdistusi, siis palun seda teha minu meiliaadressil laisaar@biker.ee. Ja lisada kindlasti ka oma nimi ja kontaktandmed.
Niisama alusetut lahmimist ja tõsiste süüdistuste pildumist ei aktsepteerita ja käsitletakse agressioonina!

Väino Laisaar
5056777
laisaar@biker.ee

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

tramm66 kirjutas:

vaatan mina täna telekat ja ...

Ma võtan täna viina... Lahutan naisest, jagan vara ning lapsi ja võtan jällegi viina.... Homme ehk kommenteerin!

Ainile süükspandavad (loe AIN endine MENT) tegemised on muidugi puhta pu?sis... aga asjad pole tihti nii, kuidas neid kollases ajakirjanduses müüa üritatakse. Pole sensatsiooni - pole UUDIST - POLE TÖöd - POLE SULLI!
Kuna ajakirjaniku töös kasutatakse enamasti vaid randmelihast, siis ka sensatsiooniline uudistulem on enamasti sulaselge ONANEER!!!

NB: Minu kirjutis ei pretendeeri absoluuttõele, ega ole suunatud kellegi kaitseks! Loomulikult pooldan ma pahalaste õiglast karistamist peale tõendite kaalutletud ja emotsioonivaba hindamist!
Vot!

Sõida... ja ära MÖLISE!!!

warlock
Kontakt:

Kommionu kirjutas:
tramm66 kirjutas:

vaatan mina täna telekat ja ...

Ma võtan täna viina... Lahutan naisest, jagan vara ning lapsi ja võtan jällegi viina.... Homme ehk kommenteerin!

Ainile süükspandavad (loe AIN endine MENT) tegemised on muidugi puhta pu?sis... aga asjad pole tihti nii, kuidas neid kollases ajakirjanduses müüa üritatakse. Pole sensatsiooni - pole UUDIST - POLE TÖöd - POLE SULLI!
Kuna ajakirjaniku töös kasutatakse enamasti vaid randmelihast, siis ka sensatsiooniline uudistulem on enamasti sulaselge ONANEER!!!

NB: Minu kirjutis ei pretendeeri absoluuttõele, ega ole suunatud kellegi kaitseks! Loomulikult pooldan ma pahalaste õiglast karistamist peale tõendite kaalutletud ja emotsioonivaba hindamist!
Vot!

Võta siis viina, kui mõnus on. Tsiteerin Sullegi:

hmmm

22.10.2009 20:50
biker.ees oli varemgi mingid teemad pervertidest ja nende kinni nabimistest. eriti irooniline tundub , et ühe teise Mode või adminni hüüdnimi oli vist isegi Kommionu.
huvitav kas nad ise teadsid , et üks nende kaasmoderaator selliste vägitegude eest trellide taha pisteti. ju vist mitte , selline teema oleks ikka ülesse võetud või siis antud kangelase mode staatus likvideeritud.

Samalt IP-aadressilt on siin varem kommenteerinud ka hmmm(20:41).

Marek
PS! Miks peaks inimene endale hüüdnime Kommionu valima????

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

warlock kirjutas:
Kommionu kirjutas:

Vot!

Võta siis viina, kui mõnus on. Tsiteerin Sullegi:

hmmm

22.10.2009 20:50
biker.ees oli varemgi mingid teemad pervertidest ja nende kinni nabimistest. eriti irooniline tundub , et ühe teise Mode või adminni hüüdnimi oli vist isegi Kommionu.
huvitav kas nad ise teadsid , et üks nende kaasmoderaator selliste vägitegude eest trellide taha pisteti. ju vist mitte , selline teema oleks ikka ülesse võetud või siis antud kangelase mode staatus likvideeritud.

Samalt IP-aadressilt on siin varem kommenteerinud ka hmmm(20:41).

Marek
PS! Miks peaks inimene endale hüüdnime Kommionu valima????

Oh sa täpe ja pupu ja masu, mõni on ikka lolliks läinud

Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

warlock kirjutas:

....

rahuneb nüüd maha äkki.

フーリガン