Jussi Cagiva wmx 250 projekt
Moderaator: Moded
-
zidmänn
- Tsikkel: Suzaki
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Jussi Cagiva wmx 250 projekt
Ega jh asjad nii kiiresti ei käi kuigi projekt ise valmib suhteliselt kiiresti
. Endiselt edu, jõudu poltide pingutamiseks, paksu rahakotti ja pikka kaigast, et MASU eemale peletada
!
Jaa, kaigast on mul veel millegiks vaja
Huviliste minema peletamiseks ![]()
Nii veepumba tihend ostetud, puksid tehtud, rehv ja lohv ostetud, väntvõlli laagrid vahetasin kah ära. Jääb ainult kokku panemine.
Loodan, et jõuaks nädalavahetusega asja käima ja sõitma saada. Siis tulevad pildid komplektsest Cagiva wmx 250-st ja võimalik, et isegi väike sõidu video ![]()
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
kuule ma liigun neljapäev Tallinna, et sa võiks oma nr-i anda ja ma hellan.
Nii võib öelda, et Cagiva wmx 250 projekt on lõpusirgel
Vaja mõni üksikut väikest jubinat näiteks vasakut jalarauda, käiguvahetus hoova motifitseerimine, tagumisi piduriklotse, ketti, vaja teha motoplatile katteks kaas peale ja ega midagi muud polegi
Mahlad sisse ja vaatab mis edasi saab
ALGUL:
NÜÜD:
Nii Cagiva on saanud valmis. Kes lõpptulemust näha soovib, siis olen homme Kukemetsa karjääris tsikliga, katsetan masinat. Kuid üks probleem on jäänud, nimelt karbussi ei suuda mina timmi ajada, panin ajutiselt teise karbussi peale aga kui oleks homme mõni hea inimene ja sätiks Cagiva karbussi, siis oleksin väga tänulik. Teistele, kes masinat homme ei näe panen uued pildid ja video ülesse. Ei läinudki aastat, et Cagiva valmis teha, muidugi oleks saanud kiiremini aga väga paljud asjad jäid viitsimise ja aja puuduse tõttu unarusse. Arvutasin kokku, et Cagiva peale on mul läinud kokku 9000, see on väga väike summa sellise masina eest minu arust. Olen endaga ja masinaga ülimalt rahul
Tänan kõiki abistajaid.
Kõike head soovides.
Juss.
Pildid:

Video:
[youtube][/youtube]
Punni vajutada eriti ei saanud, sest jama karbuss on peal, üritan originaali tööle saada.
Tervitus!
Mõtlesin veidi rääkida Cagivast. Kuni lume maha tulekuni oli ta mul sõiduriist, aga Motoplat hakkas ära väsima. Motoplati sain maha müüa ja otsisin asenduseks teise süüte süsteemi SEM. Tagumise amordi saatsin hooldusesse, et kevadel uue hooga sõitma saaks. Uue karbussi sain kah Keihin jp 39.
Tegemist vajavad veel esimesed amordid, päris õhtal nad pole aga vaikselt hakkavad minema. Muidugi kevadeks uusi rehve oleks vaja. Mis kõige halvem, kolbi oleks kah vaja aga nii palju kui mina 250se kolbe vaadanud olen, pole ükski samas mõõdus Cagi omaga.
Vahepeal oli mul selline karvane tunne, et paneks Cagiva müüki, paar tuttavat tahtsid siklit osta aga ma ei tahtnud ära müüa, üks naljamees pakkus 12 krooni kilo.
Mis Cagivaga edasi teen? 3 võimalust: 1) müün maha, 2) sõidan ja remondin, 3) hakkan originaali taastama
Maha müüa ma teda ei tahaks, sest sellist riistapuud ei kohta ikka igapäev aga vaatab, mis tulevik toob.
Koostasin väikse videofilmi Cagiva elust:
Kõike head
Juss.
-
2stroketaliban
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
süütekaant ei olegi v?
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
SEM süüde oli vigane ja sain omale pooliku Husqvarna cr 250, millel on mootor kotti lastud. Mõtlesin, et viskan Cagiva silindri koos kolviga Husqu mootorile aga Cagiva kolb ja sõrmelaager on oma tööaja ära elanud. Tuleb osta 117 euri eest uus kolb. Husqu ja Cagiva mootorite erinevus on ainult kolbides ja plokikaantes. Cagival on kumer kolb ja plokikaas sügavam, Husqul lapik kolb ja plokikaas madalam. Husqu pealt saab korraliku karbussi, reso ja palju muud. Küsin teadjameeste käest, et palju võib nikasiilimine maksma minna, või on mõtekam hülss sisse teha. Cagivale on saada 3 mõõtu kolbe, 69,95 69,96 69,97 Husqvarna kolbi pole ma uurinud veel. Cagiva tagumine amort käis hoolduses talvel, mingi aeg pean kolvi ära ostma ja siis saab sõitma.

-
Loff
- Toetajaliige
- Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 38 korda
- Kontakt:
juss456 kirjutas:
Lahe kummivoolikutuuning! ![]()
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Muidugi lahe, igaühel sellist tuuningut pole
nüüd vähemalt saab korraliku sumpa alla.
Lõpuks on Cagiva jälle korda tehtud, ostetud mõningad uued jupid. Tulemus on nüüd selline:

see äge kummivooliku tuuning ka alles ![]()
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Nagu näha on nüüd peal täies pikkuses reso ja see vooliku jupp on selle jaoks, et reso ja püti ühenduskohalt gaasid välja ei pääseks.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.