R1 -e lõppkiirus

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 144 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Re: R1 -e lõppkiirus

Lugemata postitus Postitas Piipz »

ja ära unusta siis graafikut siia postitamast ;)

Kasutaja avatar

Teema algataja
nostrum
Tsikkel: Yamaha R1

Lugemata postitus Postitas nostrum »

nu sinna läheb aega, sest ma laeva peal tööl ja siis pole väga lihtne siin asju planeerida :D aga kui saan aega eks ma teen selle ära ja postitan üles ka , senix võib keegi veel variante pakkuda milles asi olla võib :wack:

B.A.D.Z.A.N
badzahn@gmail.com
Kasutaja avatar

folf
Tsikkel: yamaha fzr1000r

Lugemata postitus Postitas folf »

minu rattal on kiirus piiratud 250km/h ja kusjuures piiraja on nii sujuv.... ei hakka turtsuma ega plärtsuma ,lihtsalt rohkem ei lähe,hoiab ühtlaselt kiirust ja pöördeid,kuigi on tunda et mootoril jõudu on veel minna ja pöörded pole ka päris põhjas
pakun välja et r1 omanikul ka see piiraja peal,tundub et lihtsalt spidokas valetab 10 km /h

krew
Tsikkel: yamaha dt 125 RN

Lugemata postitus Postitas krew »

minuarust on ka mootor kohvi, olen isegi päris kindel(võin ka eksida) endal oli ka mootor kohvi ja 6 käiguga pöörded punaseni ei jõudnud mingi ka 8000 umbes aga kui mootor oli norm läks ilusti punasess ;) muidugi mul 175 dt

Kasutaja avatar

Teema algataja
nostrum
Tsikkel: Yamaha R1

Lugemata postitus Postitas nostrum »

ma olen folf -iga nõus, mul ei hakka ka plärtsuma ega midagi.. lihtsalt tunned et nagu jõudu oleks aga ei lähe edasi...krt mootor on 30 tuhhi sõitnud, ei saa nagu kohvi veel olla, eelmine mootor oli 60 tuhhi sõitnud too oli tunda et oli kohvi võrreldes praeguse mootoriga..

B.A.D.Z.A.N
badzahn@gmail.com

Velt Motocenter
Kaupmees
Tsikkel: www.veltmotocenter.ee
Tänatud: 1 kord

DynoJet jõustend

Lugemata postitus Postitas Velt Motocenter »

Tervitus,
Kutsume tsiklimehi meie Dynostendi ratast häälestama. PowerCommanderi abil saate rattale kaduma läinud kw-d tagasi. Eriti tuleks pinki tulla nende tsiklitega, mille väljalase ja/või õhufilter vahetatud aga kütusesegu pole paika seatud.
Võtke ühendust Raidoga(stendi operaator) või R.Klauseniga. Teostatavd tööd ja pakkumised personaalsed. Teenus soodne!!!
http://www.veltmotocenter.ee/?menu2ID=39

Tervitustega ja head hooajaalgust soovides,
Hanno Velt,
Velt Motocenter asutaja.
Sõiduvarustusel suured soodustused: http://www.veltmotocenter.ee/?show=static&ID=9

inz666
Tsikkel: yamaha

Lugemata postitus Postitas inz666 »

mina ostsin ratta ja tal olid exupi trossid puudu ja seega oli exupi klapp kinni ja ei läinud üle 250 ne tegin lahti ja nüüd tip top.

R1
Kasutaja avatar

Mait.V
Tsikkel: BMW S1000RR 17
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Mait.V »

inz666 kirjutas:

mina ostsin ratta ja tal olid exupi trossid puudu ja seega oli exupi klapp kinni ja ei läinud üle 250 ne tegin lahti ja nüüd tip top.

Kas sa siis panid trossi tagasi või võtsid selle klapi sealt sumpast üldse välja?

inz666
Tsikkel: yamaha

Lugemata postitus Postitas inz666 »

ei ole veel trosse ost aga tegin klapi lahti (klapi välja ei võtnud) ja toimib

R1
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”