Tartu lähistel kärnatama
Moderaator: Moded
Re: Tartu lähistel kärnatama
Pakun, et metsas on endiselt palju lund ja kui ei ole, siis siga libe. Kuid see ei tähenda, et ei peaks proovima
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
kas tulete suverehvidega või talvise variandiga veel? Võibolla tulen Narvast (uks tsikkel ja 1-2 ATVd)
Timofei kirjutas:kas tulete suverehvidega või talvise variandiga veel? Võibolla tulen Narvast (uks tsikkel ja 1-2 ATVd)
Ma ei tea Tartu kandi lumeolusid, aga näiteks Pärnu külje all eile metsas sõites olid liivalõigud täitsa ok suvekummiga lasta juba, kuid metsateed ikka korralikult jäised veel, mõningal juhul pealmise märja mullakihi all täitsa tugev jää veel!
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
pyramiid kirjutas:Timofei kirjutas:kas tulete suverehvidega või talvise variandiga veel? Võibolla tulen Narvast (uks tsikkel ja 1-2 ATVd)
Ma ei tea Tartu kandi lumeolusid, aga näiteks Pärnu külje all eile metsas sõites olid liivalõigud täitsa ok suvekummiga lasta juba, kuid metsateed ikka korralikult jäised veel, mõningal juhul pealmise märja mullakihi all täitsa tugev jää veel!
No tartus on ikka kõva kevad juba, lumi sulab mühinal. Samas metsavahel on keltsa küll, lagedal saab suvekaga painutada.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
mõtlesin vaid et oleks hästi Rannusse sõita. Missugune olukord seal on?
Meie igatahes kindlalt kukemetsa kella12.00 Kardan et rannus augus suur järv ja suurem osa rajast metsas puude all, kus lumi pole suland .Kuna naelu ka all ei ole siis pean kukemetsa rada paremaks valikuks.
noh, Kukemetsas siis näeme - tulen ikka (kui ilm ei too taevast midagi)
Lahe sõidupäev oli! Natuke märg, aga talvega võrreldes viimase peal!
Timofei pidid ju soome minema.Brauer pidi oma pundiga laupäeval kukemetsas olema.Omal ei ole konksuga autot,aga vaatab ehk tuleb.Järgmine nädalavahetus olen küll kindel mineja.
2 erix>
Käisin juba, olen tööd teind, aga see nädalavahetus on mul vaba, tulen koju.
2 Prof
Võibolla sama aeg kui eelmisel laupäeval, 12.00
Rannu vast vähe mõtekam minna see nädalavahetus. Lärmil seal trennipäev.
priit001 kirjutas:Rannu vast vähe mõtekam minna see nädalavahetus. Lärmil seal trennipäev.
Kas palju inimest tuleb?
Timofei kirjutas:Kas palju inimest tuleb?
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4 ... 0&start=20
Ma arvan, et rohkem kui kukemetsa ikka
Seal vast vähe kuivem ka.
Päris paljud on helistanud ja lubanud tulla .
Randu muidugi ju mötekam tulla kuna vöistlus ju esimene toimub rannus ja rada ikka hetkel üli luks,et juba kahetsen et ei teinud see laup vöistlust ära.
Ja andurid küljes ju pühap köigil ,mille tulemused ka üles paneme netti .
hetkel leedus baltikate kestvuskrossi etapil,aga pühap hommikuks raudpulk tagasi rannu karjääris,
Mäletan ,et eelmine aasta oli sama situatsioon ,et lükkasime vöistluse edasi ja tegime trenni pä'eva,kus kohal oli vähemalt 30 meest,
vett peaaegu polegi enam
olge kohal
Lärm
lärm kirjutas:Mäletan ,et eelmine aasta oli sama situatsioon ,et lükkasime vöistluse edasi ja tegime trenni pä'eva,kus kohal oli vähemalt 30 meest,
Eelmine aasta oli ikka igavesti kõva möll.
Praeguste plaanide järgi olen pühapäeval platsis.
Mul on aega ainult laupäeval sõita, seega tulen Kukemetsa kella 12-ni igal juhul (tsikkel pestud, hooldatud ja sõiduvalmis).
Meil kolmekesi plaan homme,kolmapäeva õhtul minna kukemetse,võib ka randu vahet pole,oleneb kus rohkem sõitjaid.Ja andku teada,oleme ka kohal.
Krt. Kolmapäev täpselt ei sobi, aga andke kindlasti märku kuna uuesti minek
No nii, avaks selle teema ka.Plaanis laupäeval 9aprillil minna kukemetsa ja naelteta.Üritan lähipäeval läbi sõitta ja uurida kuidas olukord on.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Atv-dega sai käidud, ei kannatand üldse sõita, vajus sisse igalpool. Ainult karjääri põhjas sai liivakuhjade otsas paar tundi aega veedetud.
Sai täna käidud soologa Raadil, siin tee ääres rajal, väga mõnus! Kuigi vett kohati palju ja lumi mõnes kohas poole rattani aga sellise korraliku Piksepini rajalõigu annab välja küll.
Igaljuhul saab juba anda küll ja ilma naelata muidugi!
Ja kuivad allerid ka kaasa!
Täitsa sõidetav ja just meenutas midagi missot.Sõidetud sai vasakul pool kus krossi lõik ja terve üla serv ,alates lõhkamise kohast kuni eramajani kust karjääri kopp tuleb.Liiv väljas ja kohati lund ja aukkudes veelombid.Karjääri põhi ja mäkketõusud lumevabad.Igatahes tuleval nädalavahetusel plaan uuesti minna.Nädalaga sulab rohkem lund ja saab rada juurde.Igatahes 5+ trennipäev.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.