kerge ratas linna ja maanteele?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Re: kerge ratas linna ja maanteele?

Lugemata postitus Postitas Piipz »

madone - punkt kolm - proovi sxv450-ga möödasõitu teha :P jumalast 4 takti ju (togi)
naabritüdruk kimab 250-se kroomiga ka nii, et ma ei saa järgi talle alati. mitte et ma koguaeg naabritüdruku järgi sõidaksin. kuupide järgi ei saa päris nüüd võtta asju.

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Ah olge reaalsed nüüd :D
lähed sa jee rxv-ga maanteele uhama? :D

CB500, EN500 jne muidugi astuvad edasi.. kindlasti ei ole nendega probleemi maanteel möödasõitu teha kuid need enam ei lähe vist Juksi raskusklassi kuna kuiv kaal on juba 170++

(togi) vastu võib alati vaielda.. egas mu jutt on kah niisama jutt :D
Ei ole elusees võimalik, et 250 kroom sul 660xt-lt eest ära astub.. sa ajad siin niisama kägu :wack: sa ilmselt sõidad ta järgi mingil teisel põhjusel ja unustad lihtsalt gaasi keerata... unistad midagi (lol)

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

tegelikult on see kaaluteema jah huvitav. kui keegi tahab ratast mingis kaalus osta, siis tulebki küsida, et milleks see oluline on. sest ratast ju täiesti maast lahti tõstma ikka ei hakka?

Joonistame nüüd, madone kaalujaotuse juttu edasi rääkides, ühe pildi siia:

---------------------@

See on sangpomm, millele on 2 meetrine toru külge keevitatud.
Mis te arvate, kummast otsast on lihtsam seda püsti tõsta, kas sangpommipoolsest või sellest torupoolsest otsast. Nii on ka tsiklitega. Kui raskus on all, lükkab väike Madone ka 300 kilose ratta püsti, kui raskus on üleval, siis hakkavad need oluliselt lugema.

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Mis sul nende väikeste tüdrukutega on? (lol)
Ma rohkem ei risusta teemat aga ma pidin lihtsalt seda küsima... :D

Enam ei julge sulle külla tulla.. kahtlased fantaasiad :D

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

madone kirjutas:

CB500 muidugi astub edasi.. kindlasti ei ole nendega probleemi maanteel möödasõitu teha

Ahh astub-astub (lol) :mrgreen:

Challenge the Adventure.Ride The World

kana

Lugemata postitus Postitas kana »

Näh väikesed tüdrukud ja suured tüdrukud...mul oli küll raske oma suts alla 200-kg-st KLEd maast üles rebida, klassikaliselt ei saanud (tundus nagu tonn kaaluks, kui selg vastu ratast proovisin), aga lenksust tõstes tuli lubinal püsti. Tüdrukutele ja teistele mittehiiglastele nipp nr 1: pea hiiglastest sõbrad ligi kui tsiklit pikali ajada kavatsed :P ja pole selle püstisaamise tehnikaid pidanud üksi läbi harjutama.
2T krossikat on siiski oluliselt kergem ka ntx jala kinnijäämise korral enda pealt ära saada kui suurt 4T pilli...manööverdamise paremus on jällegi enduro tsiklil parem, olgu ta kui tahes raske (kui kaal hirmu peale ei aja) kui bikel või mõnel muul pillil. Yamaha Tricker võib trikitamiseks hea pill olema, aga proovi seda huvi pärast ajaliselt mõne hardenduroga kõrvuti, siis tunned, mis jääb nõrgaks või milleks miski parem on. Kõike head ühes pillis ei saa, sellest oli siin ju tore teemagi- ideaalne tsikkel vms :D

Kasutaja avatar

Burn7

Lugemata postitus Postitas Burn7 »

Husqvarna sm610 IE ja KTM 690 smc ju täitsa enamvähem välba ja kaaluga rattad ja kannatab maanteel möödasõitu kah teha. Milles veel küsimus? Kumb võtta?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”