MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

YZ 250 2t
Tsikkel: YAMAHA YZ 250

Re: MMM 2009 25-26 september Holstre Nõmme krossirada

Lugemata postitus Postitas YZ 250 2t »

Yamaha_125 kirjutas:

Viljandi Motoklubi lehel vana info!

Neil vist veidi kiire seal praegusel ajal... :D

Krossimees Aare :)
Kasutaja avatar

YZ 250 2t

Väike ootus-lootus... :)

Samas vaatan siin ilmateadet ja kui ikka teisipäev, kolmapäev ja neljapäev sadada lubab siis mis sellest rajast järele jääb? Tean jah et sealne pinnas imeb palju vett endasse aga kas liiga poriseks ei lähe kogu see trall??? Arvake ise, kui kõik see 300 motikat pesema hakkavad seal... :lol: tekib vist väike jõgi??? :) Kuid samas siiski loodan väga et oleks niiske ja tolmuta pinnas, kuid mitte ligane, eelmisel aastal oli superilm, tahaks loota, et ka sellel aastal jumal meiega on...

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

YZ 250 2t kirjutas:

Samas vaatan siin ilmateadet ja kui ikka teisipäev, kolmapäev ja neljapäev sadada lubab siis mis sellest rajast järele jääb? Tean jah et sealne pinnas imeb palju vett endasse aga kas liiga poriseks ei lähe kogu see trall??? Arvake ise, kui kõik see 300 motikat pesema hakkavad seal... :lol: tekib vist väike jõgi??? :) Kuid samas siiski loodan väga et oleks niiske ja tolmuta pinnas, kuid mitte ligane, eelmisel aastal oli superilm, tahaks loota, et ka sellel aastal jumal meiega on...

äge kui sitta lendab ju :twisted:

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

YZ 250 2t

kaval kirjutas:
YZ 250 2t kirjutas:

Sitakasse panejatest on mul oma seisukoht... mõlemas tähenduses... :twisted:

Kasutaja avatar

kaval
Kontakt:

YZ 250 2t kirjutas:
kaval kirjutas:
YZ 250 2t kirjutas:

Sitakasse panejatest on mul oma seisukoht... mõlemas tähenduses... :twisted:

seisad siis sitakale lähemal või kaugemal :mrgreen:

allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

YZ 250 2t

seisad siis sitakale lähemal või kaugemal :mrgreen:[/quote]

Ma ei ole nii maias, püüan ikka kaugemal püsida... :D

Kasutaja avatar

kaval
Kontakt:

YZ 250 2t kirjutas:

seisad siis sitakale lähemal või kaugemal :mrgreen:

Ma ei ole nii maias, püüan ikka kaugemal püsida... :D[/quote]
asjata :lol: lähemal on võimalused suuremad

läks muidugi täiestu OT ära,aitab läbust

allar 56291000
umbe ull miis

uzzike

Lugemata postitus Postitas uzzike »

Siuke väike abipalve, selle üritusega seoses - on ehk kellelgi Tallinnast sinnapoole sõitjatest 1 rattakoht edasi tagasi transpordiks vaba? Enda kere edasi-tagasiveoks on transport täitsa olemas, aga mu neljarattalise sõbra sisse ei taha ratas kuidagi mahtuda ja konksu ka ei ole :(.

Kasutaja avatar

morris

Lugemata postitus Postitas morris »

Oot oot .. aga on ikka kindel et see nädalavahetus toimub see asi .. 25. on ju reede .. ja Viljandi motoklubi lehel on ka kirjas et 3-4. oktoober.

(togi)

Lenksuga kartauto
Nutcase .. Cracked Craniums MC
Kasutaja avatar

suzu

Lugemata postitus Postitas suzu »

Täna saadeti kõikidele osalejatele mailiga ka juhend, mis kinnitab veelkord, et võistlus toimub sellel reedel ja laupäeval!!!

Kasutaja avatar

kaval
Kontakt:

uzzike kirjutas:

Siuke väike abipalve, selle üritusega seoses - on ehk kellelgi Tallinnast sinnapoole sõitjatest 1 rattakoht edasi tagasi transpordiks vaba? Enda kere edasi-tagasiveoks on transport täitsa olemas, aga mu neljarattalise sõbra sisse ei taha ratas kuidagi mahtuda ja konksu ka ei ole :(.

kes siis konkurendile abi pakub :mrgreen:
aga helista neljapäeva hommikul siis saan öelda kas mahub või mitte

allar 56291000
umbe ull miis

uzzike

kaval kirjutas:
uzzike kirjutas:

kes siis konkurendile abi pakub :mrgreen:
aga helista neljapäeva hommikul siis saan öelda kas mahub või mitte

Ma luban siis hästi rahulikult sõita ja sind mööda lasta :D... Aga sel juhul pead sa tõesti aeglane olema, sest oma 2kuise enduurosõidukogemusega olen ma kardetavasti aeglasemate seas..
Aga eks ma siis homme hommikul helistan, äkki läheb õnneks..

Kasutaja avatar

anni

Lugemata postitus Postitas anni »

MMMil toimub Alpinestars 2009 a krossivarustuse ja casuali lõpumyyk!!! Hinnad on väga supper nii et kylastage meie boksi (rekkat) :P

ciim

Lugemata postitus Postitas ciim »

Öösel nägin juba unes stardipuu kukkumist ja esimest kurvi :twisted:

kõik seda pulli kaema!

313

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

StreetMoto kirjutas:

Hei - kel huvi, siis on võimalus MMM osavõtutasu jagu raha säästa. Pakkumine järgmine:
http://www.streetmoto.ee/pakkumised/Max ... s_2009.pdf
Suur alusetäis rehve saabus eile ja pakkumine kehtib täpselt niikaua kuniks neid jagub.

Üritus juba homme algamas. Mina tänan tõsiselt neid, kes mu pakkumisest kinni haaarasid. Praeguseks kõik rehvid praktiliselt otsas. Alles vaid üks pehme raja tagumine 100/90-19 ja üks kõva raja 100 ning 110 laiusega 19"-ne. Dunlopi tagumisi on ka vaid mõned üksikud alles. Rajal näeme :-)

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

kasparson

Re: MMM-ile transporti!

Lugemata postitus Postitas kasparson »

Tervist.
Olen motokrossidel ajamõõtja ja siis võtan osa ka MMM-ist. Aga probleem on selles, et tsiklit ei õnnestu kuidagi Tallinnast Viljandisse saada..
Seepärast küsin, et kui kellelgi on üht vaba kohta tsikli jaoks oleksin väga tänulik. Endale on transport olemas.
Kui on ruumi, siis palun helistada täna kella 12:00-ini..sest pärast seda pean juba Viljandisse ise sõitma.

Kaspar
58 010 018

Näeme lahinguväljal.

KLF7777

Lugemata postitus Postitas KLF7777 »

Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

Väga mõnus oli..kuigi juhtus väike äpardus,esimeses sõidus lasin viimase ringi poole peal mootori kotti ja pidin päeva pooleli jätma...

Kristjan #205 @ 87aasta kawa kx125

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 433 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Kelle ajavõtt seal oli?
Ma vaatan, et mylaps.com on oma koduka ümber treinud ja Eestit seal enam ei eksiteerigi :(

Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

mx77 kirjutas:

Kelle ajavõtt seal oli?
Ma vaatan, et mylaps.com on oma koduka ümber treinud ja Eestit seal enam ei eksiteerigi :(

Tegelt eksisteerib. Vali mingi lambi riik ja rega lõpuni. Siis alles paremast äärest vali Estonia :wink: Toimib

Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Kasutaja avatar

Kapa
Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kapa »

Reede õhtust ka mõni udune pilt: http://www.foto24.ee/album/48776

Kui teed ära karda, kui kardad ära tee! Iga kord sama jama!
PUUPAADID
Kasutaja avatar

reinuvader
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Tere kaasvõitlejad MMM,ist!
Jälle on seljataga see tore üritus mida suurem enamus harrastajaid, tereve aasta oodanud. Minul endal see mmm kõige paremini ei läinud ja täna kõnnin tugevalt longates,sest aesimene "Tuusade" start,kukkusin kohe stardi esimesel paaril meetril ja püsti sain eelviimasena,siis hakkasin püüdma ja päris edukalt kuna olin kerkinud kuhugi keskele ja viimane ring metsas....oh kurat küll,peab mainima...olin kogu päeva tulnud metsast vasakut äärt pidi ja hea hooga,kuid viimane ring oli vasak äär mehi täis,võtsin siis parema ja minu õnnetuseks oli sela pehmem liiv,lõi tugevalt lappama ja olingi pikali,nii õnnetult,et tsikkel kukkus maha,lenks püsti ja mina munadega lenksi otsa,oiiiiiiiii kui valus mul oli.Toibumine võttis ikka tükk aega,meedik tuli,kuulsin,et ka kanderaamiga joostakse minu poole,ajasin end vaikselt püsti,küsiti,et "kas suudan jätkata"...keegi hea pealtvaataja lõi pilli käima(Väga tänan seda tundmatut!)läbi valu istusin tiklile ja nüüd juhtus õnnetus,mille eest tahan väga paluda vabandust ühe Ktm,i mehe käest!Tulin vihaga mäest ülesse,pea maas ja jälgisin tulevaid nn kaameli küüre,kollast lippu polnud(lipumees oli jäänud sinna,kuhu ennist kukkunud olin ja polnud jõudnud ülesse joosta)ja nii hooga tulin ning kui äkki pilgu tõstisn oli mees Ktm,iga keset rada(lõi pilli käima),ma ei jõudnud enam reageerida ega pidurdada ja panin talle täiega tagant sisse!Kukkusime mõlemad(mina uuesti ja nüüd sai pihta jalg,nii,et saabas puru ja täna on jalg nõks paistes ja üleni sinine).Seega kaasvõitleja "Tuusades" "MA PALUN VABANDUST!!!!" Edasi läks nii,et Ktm käivitus suht ruttu ja läinud ta oligi....mina tampisin oma Kawa kuni hr:Arumäe atv tuli ja temaga koos viimasena üle lõpujoone kulgesin.
Teine start läks normaalselt,kuid läbi valu sõites(segas ka see,et saabas oli puru,püksid katki,kiivri nokk puru,tsikli esipiduri link pooleks)võtsin asja rahulikult ja lõpetasin kuskil keskel.
Vaatamata kõigele eelkirjutatule,müts maha korraldajate ees ja edu neile järgnevate MMM,ide korraldamisel!

Kasutaja avatar

Nooremvend
Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750

Lugemata postitus Postitas Nooremvend »

Tervist.
Avaldan siis ka arvamust, kui eelmine aasta irisesin et tehtud väga kitsaks osad kohad, siis see aasta mitte ühtegi halba sõna, rada oli ideaalne, eriti toredad olid need kurvides olevad kõrged kohad mis asendasid "s" kurve mis eelmine aasta olid. Sõitjad arvestasid üksteisega ja üldse väga-väga-väga hea üritus. Kindlasti rivis järgmine aasta ka, kui ratas vaid tahab, sest iga aastase kombena tuleb tema koju kahjustustega. Sai ajasõidul üle lenksu käidud ja edasi liikumine oli vähe kõver ja veerandheebline terveks päevaks. :D
Eelmine öö sai veel remonditud ja plaasterdatud et üldse võistlema jõuda, sai ka stardist minema lükatud nagu tavaks(see aasta läks isegi käima). Et kõik mis traditsiooniks kujunemas on sai ka tehtud.

Raja tegijatele, korraldajatele ja kaasvõitstlejatele(eriti tähtede klassi sõitjaid) minu poolt sügav maani kummardus! (w)

Eelmise aasta #161 Selle aasta#261 ja loodetavalt järgmine aasta saan numbriks #361 :roll:

keeway.

Lugemata postitus Postitas keeway. »

Mul läks päris hästi esimese võistluse kohta. Olin tähtedes. Esimeses sõidus olin 11 kohal ja teises sõidus 21 kohal. Teises sõidus kukkusin esimesel ringil ja peale seda langesin 34. kohale. Aga lõpetasin 21. kohal 8)

Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

mina esimeses rutškavendade stardis vajusin ühes kohas ümber(teisel ringil) ja napilt enne kui tsiklit püsti tõstma hakkasin tuli tagant hirmsa hooga minu mäletamist mööda honda ja pani nii tugevasti minu pikali olevale tsiklile otsa et minu tsikkel lendas veits edasi, see tüüp lendas ka sealt kuskile üle, esimese hooga mõtlesin et noh, ikka juhtub, aga see tüüp kobises veel miskit et mis ma siin kukun ja kihutas minema. minul aga summuti otsast lõpuni täiesti kapsas ja katki, tagumine istme raam kõver ja pooleks, piduriketas kõver ja nipet näpet veel, seal minu krossipäev lõppeski ja hakkan raha koguma. (togi)

Eat your veggies, little people

uzzike

Võimas üritus oli :D väga super. 2 kuud sai harjutatud ja minusuguse algaja jaoks oli rada ideaalne. Ässade teises stardis aga pani keegi mulle kahjuks külje pealt lenksu. Lendasin mina, lendas tema ja veel 2 tagareast selgasõitjat. Jalg jäi veel ühe kukkunud tsikli alla kinni. Õnneks jäid kõik luud kondid terveks. Püsti ajades selgus, et tagaporikas ribadeks ja üks jalaraud pooleks. Piisavalt tuge oli, et sõita sai. Aga hoolimata stardiintsidendist õnnestus 25ndana lõpetada :)

Minu jaoks oli uskumatu kogemus koos 50 teise sõitjaga startida ja rada jagada. Tänud korraldajatele.

padur

Lugemata postitus Postitas padur »

Ikka mega üritus oli.Pole varem sellist adrenaliini veel sõidust saanud.stardis ikka käbar värises.Sain tuusade klassi.Stardi kurvis oleks peaaegu kukkunud aga jäin napilt püsti ja edasi sõitsin endal kummi täitsa tühjaks kuna arvasin, et olen viies ja püüdsin teisi kätte saada.Kui sõit läbi sain alles teada ,et esimene.Aga teine sõit läks ikka väga raskelt ja siis jäin 3.Aga ikka mega lahe tunne oli rajal võistelda 51 fanati vastu. Number siis 277. Selliseid asju võiks ikka rohkem korraldada.Loodame,et ikka järgmisel aastal ka üritus toimub.

MaxPower

Lugemata postitus Postitas MaxPower »

Minu kui pealtvaataja seisukohalt, olin sõbral nn "mehaaniku" nime all, oli üritus igati vinge. Ainuke asi, et ma ei saa päris hästi aru miks peab nii hulluks minema stardis, sest pea iga start lõppes kukkumistega, eriti õnnetult ühele naisterahvale (no tema küll startis viimasena ja keeras ise vist gaasi veic üle ja palju polnud vajagi et selja peal olla). Reedesel päeval sai ka pisut nalja kui korvimehed olid sõidus, vennad on nii hoos et kui korvimees on kadunud siis pannakse ikka täiega edasi :D

Kasutaja avatar

anni

Lugemata postitus Postitas anni »

Kasutaja avatar

rockhell
Tsikkel: Honda africa twin 750
Tänanud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rockhell »

seal enam Eestit pole ju

ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”