moto-ORIENT-eerumine 2009
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Re: moto-ORIENT-eerumine 2009
Hannes, püüa ilmavanaga mingi konkreetne hinnakiri paika panna... kord ilmselgelt üle makstud, eile jälle sai taat pappi vist pisut vähe:)) Tänu sellele läheb 8. punkt minu orienteerumisajaloo karmimate punktide pingereas kindlalt esimeseks - nullilähedase nähtavusega, paduvihmas, pimedas metsa all jõge meenutavat mudast lehmarada pidi asfaldirehvidega matkaendurot tüürida on fiiling omaette sellest saab tulevikus lapselastele rääkida...
Ning nii kiiresti kui eile hommikul, pole mul kunagi varem tsiklit remonditud ega õigeid asjamehi kohale orgunnitud, mis tõestab, et orienteerujate näol on tegu ilmselgelt parima tiimiga, kuhu mul on au olnud kuuluda. Ekstratänud veelkord kõigile asjaosalistele!
Septembris näeme!
...kuigi, võiks vahepeal ka kokku saada ja juustuorgia korraldada...

Tänud korraldajatele. Üritus oli vahva.
Mul läks väikeste kadudega. Tehnika otsustas erineval kombel ratta küljest lahkuma hakata ja muidu töölepinguid lõpetada.
Kusagil Palamuse-Voore vahel pani jooksu parem kohvrikaas koos sisuga.
Kui kellelgi leidub sarnast kohvrikaant või kohvrit ennast, siis võib teada anda. Pilt ka: http://pixel.planet.ee/kohver.jpg
Näidikuteplokk arvas, et on parem ära murduda kinnitusest. Ilmselgelt tuleb ümber teha ja nii et kestaks.
Üritan järgmisel korral uuesti platsis olla.
-
- Tsikkel: Kawasaki KLE 500, BMW 800GS
Tänud korraldajatele. Vihmase ilmaga on jah raske lugeda paber kaarti ja paduvihmas fotokaga pildistada. Tuleb veel mõelda ja arendada seda tehnikat. Muidu asi sujus ja jään ootama järgmist orjenteerumist.
Tänud korraldajatele roosalt "seljakotilt"! Väga huvitav oli, sest sinna kanti naljalt ei satu. Ilmaga oli nagu oli - äikest ja päikest ja vihma korraga
Ja tänud teile, kes te mu esimesest paraadist osa võtsite OK, oleme täpsed - kolonnissõitmisest. See oli nädalavahetusele parim lõpp
Hehee vanad, kõik remontijad ja vahvad „kanad“
Oli taaskord väga tore nädalavahetus, mis pakkus pea kõike. Sai päikeselt palavust ja vihmalt jahedust, kuiva tolmu ja märga löga, kiireid kruusakurve ja rasket mudas ronimist, mahedat napsuvinet ja selget pead, peipsis ujutud ja telgis magatud, latikat järatud ja rääbist proovitud, pisut eksitud ja rehvi lapitud, palju tangitud ja kolonnis sõidetud....
On siiras rõõm, et mulle on antud au elada selles aeg-ruumis, kus kõik see aset leiab. Sellised üritused pakuvad kauneid hetki ja meeliülendavaid mälestusi.
Olgu tänatud kõik see korraldaja ja tervitatud kõik see osaleja!!!
Ps. Päärn, tänud kaasajauramise eest, olen kindel, et meie sooritus oli selle õhtu parim
Ja et kummitus kestaks, siis: Tuule suund on nord ... jne
pps. Rehviremonditeamile suured tänud
Kui tuleb aeg, siis aitan Teidki rõõmuga!

jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
pärnakas kirjutas:RESPECT - Sinise Blackbirdiga HULL (heas mõttes) kes lendas minust kruusal mööda nagu tuul .....
Siniseid bläckusid palju pole....
![]()
??
It wasn't me!!
jUHO kirjutas:... tänud kaasajauramise eest, olen kindel, et meie sooritus oli selle õhtu parim
Septembris jälle
jUHO kirjutas:Ja et kummitus kestaks, siis: Tuule suund on nord ... jne
Nät nüüd, oli seda nüüd vaja Polegi täna veel kummitanud
-
Teema algataja - Postitusi: 682
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Läks aega mis läks, aga aega läks! Igatahes on nüüd moto-ORIENT-eerumine 2009 tulemused ja statistika kõigile huvilistele kättesaadav.
Samuti on täiendatud motoorienteerumise karikasarja koondtabelit.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.