Paldiski Drift 2009 11-12.07.2009

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

kris50

Re: Paldiski Drift 2009 11-12.07.2009

Lugemata postitus Postitas kris50 »

Tere!
Eksite, Paldiskis juba peatee märgid väljas. Sellest nüüd küll probleemi pole.

intz
Tsikkel: V POWAA
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas intz »

Paraadil sõitmiseks käepael... Pealtvaatajatele, muidu kaasaelajatele ka? Tee ääres lehvitavatele lastele poole hinnaga?! Andke andeks, aga... :)
Nojah, ilmselt üritatakse paraadil osalevate tsiklite arvu piirata.

Muide, kes sõidu ajal käepaelu kontrollib? Ja milline karistus on ette nähtud pahaaimamatutele piletita tsiklimeestele, kes teadmatusest end paraadi sappa haagivad? :)

PS. Igati tore, et üritus toimub jnejnejne, väga hea, et praegusel raskel ajal alla ei anta.. Aga paraadil osalemiseks piletikohustus on küll pisut kummaline. Mul küll veel väga vähe paraade ja km kogunenud, aga sellist asja kohtan esimest korda.

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Ei ma saan asjast nii aru, et Paldiskis suletud alale sissesõit paremini sujuks, kui suuremal osal juba pael küljes on. Paraadis võib ikka sõita ju. Viljandi paraadil sama sisteem olnud. Kui kogu armaada Paldiskis hakkab paela ostma, venib sissesõit liiga pikaks ja kõigile tüütuks!
Aga kui ööseks ei jää, siis pühapäeval saan ikka ju paelaga, tsikliga tulles sisse? Või?...
Pahaaimamatud saavad meie riigis alati kõige karmima karistuse :ner: Ehk siis - niikui midagi aimad, kohe
põgene, põgene, täie pasaga...

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kui neid, kes ei taha paraadil sõitmise eest piletit osta, on tõesti nii palju, siis tehke omale uus teema "Tasuta paraad niisama muidumeestele". Saage kokku ja paradeeruge ennast kasvõi pooleks.:twisted:. Viide: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 12#p381412

Korraldamise aspektist pole ju vahet, et keegi, kes piletit ei osta, paraadil sõitmata jätab. Tõesti, suurem paraad on uhkem kõrvaltvaatajale aga mida sa selle suurema paraadiga tõestama pead. Kas tõesti "size matters", vahet pole, mis teemast jutt on?

Intz - keegi pole enne nii teinud, sest keegi pole selle peale tulnud, et ka nii saab. Või kui on tulnud, siis on see "size matters" teema. Ära pilli lõhki aja selle sõidu ajal sappa haakimise / pileti kontrollimisega :bsmile: :mrgreen: Ma usun et kui sa natuke teiste ürituste paraadi teemasid läbi loed ja sinna süvened, siis hakkab ka sulle kohale jõudma - oma autoga sa võõrasse pulmarongi ka lambist ei trügi ju. Sa oled vähe paraade sõitnud, järelikult oled ka vähe üritustel käinud. Keegi ei tee seda piletiostukohustust Sinu kiusamiseks, härra Intz. Igal hoojal on paraade vist oma 20. Küll sa jõuad 8)

Koi, sul on õigus, Paldiskisse on suletud alale lihtsam sisse sõita, kui sul käepael olemas. Ja justnimelt sellepärast, et kogu see punt ei peaks järjekorras seisma ning tahtma korraga pileteid osta, tekitades ebameeldiva saba ning aidates kaasa mõne mehe otsustusvõimesse, et persse, ma ei viitsi siin sabas seista, lähen koju hoopis. Viljandi paraad ei ole ju kuidagi Driftersite üritusega seotud? Või on :shock: (viide pulmarongile jälle).

Mulle tundus see seletus vajalik olevat neile, kes arvavad, et tegemist on majandussurutisest tingitud rahaahnusega, et kuna paraadil sõitjaid on alati nii palju, et siis saab ju rohkem raha? Katshing (tõlge: kassaaparaadi hääl kui sahtel lahti lendab, irwww) Ei ole nii :) Pittu tuleb ANYWAY ainult see, kes seda juba enne planeeris. Riläks änd chill ja retsept Driftersitele, nii peabki olema.

p.s.
ma pole vist kunagi ühte postitusse sõna "paraad" nii palju kirjutanud. sõna mõte hakkab juba "09832rsjlrewjlk" vormi võtma, kui seda nii palju korrutada.
p.s.2.
mida v*ttu ma laupäeva hommikul kell 7 arvutis teen?
p.s.3.
kaugel see rongijaam on siis? on sealt jala üritusele pikk maa?

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

kaardi pealt vaadates on mööda teid 1,35km raudteejaamast lavani.

Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

küsin siis teist ja viimast korda veel - kus kohas see üritus seal paltiiskis toimub.

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Kri$o$ kirjutas:

küsin siis teist ja viimast korda veel - kus kohas see üritus seal paltiiskis toimub.

Mööda peateed Paldiskisse sisse sõites pidid viidad väljas olema.

kana

Lugemata postitus Postitas kana »

Paraadil osaletud, käepaelaga ja puha. Mõned pildid orkutis üleval. Tänud sabale ja Driftersile :bsmile: (w)

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Pilte, pilte, :bsmile:

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

ilmataat hoidis Drifti, kesköö paiku koju sõites selgus, et alates laulasmaast oli laussadu juba pikemat aega olnud ning tallinnas oli ka korralik padu koos äikesega olnud.
tänud mc driftersile "külasimmani" eest, väheke teistmoodi aga siiski igati lahe üritus.

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

Igati tore ettevõtmine. Paistis,et ka kohalikule rahvale läks väga hästi peale, sest (täiesti teenimatult) tulid mitmed kohalikud inimesed mulle juurde ja tänasid toreda ürituse eest, mis olevat hoopis teistsugune ja toredam tavalistest üritustest ning palusid, et ka tulevastel aastatel baikerid asja enda vedada võtaks. Lubasin nende soovid ja tänud tegijatele edasi anda, mids nüüd on T3XTYD! :)

Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

yanksel kirjutas:

Mõned pildid orkutis üleval.

Aita nüüd orkutofoobe- näen sinu profiili all, et 222 fotot on üleval, aga seal peal klikates näitab 0 albumit ja ei ühtegi pilti. Ehk jäi mingi sõbrafilter peale?

kana

:bsmile: OK, ma muudan selle kausta avalikuks.

Viimati muutis kana, 13 Juul 2009, 10:32, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

ishijupp
Kontakt:

yanksel kirjutas:

Ishijupp, minu orkuti konto fotod on mu sõpradele nähtavad, mitte laiemale ringile. Kui ma nüüd tuvastaksin, kes seal incognito vaatajatest Sina olid, saaks ju sõbraks panna ja Sina pilte näha, muuseas ka Sind ennast ja Su kena külkat :bsmile: OK, ma muudan selle kausta avalikuks.
Laiemale ringile mõeldud asju olen nagisse pannud (nagi.ee), aga seekord pole pildid nii hea kvaliteediga tulnud (mingi settingute aps, mina unupea), et nendega laiutada :P

Huvitav, ES peksab segast ja ei taha sõnumeid kohale toimetada... Tegin omale konto paljuütleva nimega eee ddd (mida iganes see siis ka ei tähenda :D )
p.s. Ilusad pildid :)

Viimati muutis ishijupp, 12 Juul 2009, 14:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

meiekas
Tsikkel: Suzu GSX 400E

Lugemata postitus Postitas meiekas »

ainult 50 pilti on nähtavad :(

WIMA

Lugemata postitus Postitas WIMA »

Aitäh Drifters MC-le! Väga PRO üirtus oli!!!
Väga tore, et meid tiimi kaasasite.

Uskumatu disko oli õhtul Paldiski elanikega- milline lõimumine (lol)

WIMA Estonia
http://www.wima.ee

pets01

Lugemata postitus Postitas pets01 »

Lisan väikse video,algaja tehtud.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Loodame et hilinemise, nagu vana asja meeldetuletamise eest, silma välja ei torgata :shock: Ehk siis puudusin ürituse esimesest poolest.
Teine pool - lahedad bändid, oma sauna maailma kõige rohkem armastav sauna-vana ning lihtsalt lagi külarahvas oli aga siiski cool.
Tervitusi veel viinakaaslastele, tänks hapukurgi eest :bsmile:
Lisatervitusi öörahvale, kes oma telki minnes korduvalt mu telginööride otsa komistas ja seda "buubiträpiks" nimetas. Ausõna, minu telk oli seal enne teie oma ;)

Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

Niisiiis....

1. Mulle üritus meeldis. Aastatega muutub paremaks see, et soola on juba rohkem kui näputäis ära söödud ja seega on järjest mõnusam vanadele tuttavatele tere ütelda. Kahju ainult, et pidin hommikul nii kiiresti lahkuma...
  2. Teravaid elamusi - Kibu oleks ennast äärepealt mu massaažitelgis põlema pannud - jäi teine veidi puhkama sinna ja une pealt mu iluküünalde poti omale "kaissu haaranud". Küünal põles mehest u 5cm kaugusel.
  3. Sorri selle kuti ees veel kord, kellel olin valmis pead otsast ära rebima, sest ta piilus massaaži tegemise ajal telki, aga räägime siis veel kord üle, et KUI telgi uks on kinni, siis ma teen tööd. Töö kliendiga on aga VÄGA tähtis. Kellele meist meeldiks kui inimesed sinu mõnnamise ajal sisse trügivad? Onju.. oleme ikka sõbrad edasi, aga siis teate...
  4. Poisid - selline palve... et võtke oma naisi ka üritusele kaasa... kuidagi... noh.. mul tekkis selline tunne, et neid on kuidagi väga vähe seal...
  5. Aga pidu selle muusika ja kohaliku rahvaga tekitas sellise kerg sürri tunde, et on jälle aasta 91 ning aega sai veedetud öödiskol :D

NB! Kelle Nokia akulaadija minu kätte jäi!?!?

Näeme jälle järgmistel üritustel!

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.

kana

meiekas kirjutas:

ainult 50 pilti on nähtavad :(

Kas ma peaks rohkem üles panema? :D tegin omastarust nagu valiku (218-st) ja ega ma väga palju viitsinudki pildistada ju, tuleb pattu tunnistada. :lol:
EDIT: ok, panen veel, aga mu pildid on ajavahemikust 14-16.

Viimati muutis kana, 12 Juul 2009, 19:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

meiekas
Tsikkel: Suzu GSX 400E

Lugemata postitus Postitas meiekas »

nu ikka :P kuna ei saanyud ise kohal käia, oleks tore vaadata:P aga viimastel piltidel nägin venna auto ära, tema valge transit oli, millel ratturid ronisid :wack:

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

piloot kirjutas:

lol :wack:

Natuke ole ka vist inspiratsiooni OCC Paul senjorist? :D

pets01

Lugemata postitus Postitas pets01 »

Hea sarnasus,naersin nagiks,muuvistar.

WIMA

Lugemata postitus Postitas WIMA »

Mõned pildid kogunemisest Laagri Maksismarketi parklas on üleval ka http://www.wima.ee/index.php?option=com ... 5&catid=80

WIMA Estonia
http://www.wima.ee

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Tahan tänada kõiki Paldiski Drift 2009 osalejaid!

Hommikul tabas meid kerge ehmatus, sest Laagri Maksika parklasse kogunes vähem rahvast, kui me ootasime. Kuid sellele oli loogiline põhjus olemas, nagu hiljem tulijad selgitasid: kelle Õllesummer, kellel sünnipäev, kellel tavaline reedeõhtune tinapanek :D igatahes oli paljude jaoks kellaaeg varajane. Hea teadmine meile edaspidiste ürituste planeerimistel.
Ilmaga meil tõesti vedas, mõni minut vihmasabinat ei seganud absoluutselt asjade kulgu.
Mis tegi siirast heameelt, oli Driftil osalejate ja Paldiski linnarahva tõeliselt hea läbisaamine või lõimumine nagu Säuts kirjutas. Sai tunda seda vene inimese siirast ja lahket olemust - tundsime end oodatud külalistena ja linnarahval oli väga hea meel meid omal külas näha. Suure üllatusena tuli meile "ÖÖDISKO". Programmi osa, mis turvalisuse tagamise planeerimiseks kõige rohkem peavalu tekitas. Kuid nähtu jättis väga sügava mulje - sellist möllu ei olnud paljud meist isegi ööklubis näinud, DJ Olegi poolt väga hea muusikavalik. Ma ei näinud isegi linnanoorte vahel ühtegi kaklust, rääkimata konfliktist motorahva ja linnanoorte vahel. Väga mõnus seltskond oli koos!

Negatiivse kohapealt tahaks vaid niipalju öelda, et me korraldame üritust "omadele". Ja omad on kõik need, kes meie ettevalmistust ja tööd ürituse toimumiseks hindavad ning seda piletiostuga toetavad. Ülejäänud "paraadirottidele" pole mul miskit öelda.

Tahaks tänada neid, kes meid Paldiski Drift 2009 korraldamisel aitasid:

WIMA - super koostöö, nagu alati!
Mella - väga hea publikukatse ja endurorada!
Heldur - kogu Paldiski linnapoolne asjaajamine!
DUNGHILL - jätkuvalt väga hea bänd!
Herr TUVI - paraadi algus
Säga - kleepsutööd
Pets - transport / Arcotrans
Raunts - aiad / Cramo
Ishijupp - külka

Järgmiste kohtumisteni kõigiga!

Pihelgas
DRIFTERS MC

Jänx
Tsikkel: Kawasaki KLE 500, BMW 800GS

Lugemata postitus Postitas Jänx »

Tänud Driftersi meestele! :bsmile:
Mella- hea rajameister!
Avastage Paldiski kenasid kohti.
Kõik vajalik käe-jala juures olemas , et üritusest sai taas meeldejääv sündmus. Ilutulestik oli ideaalne muusika saatel.

mudas on lahe
Kasutaja avatar

Meeri
Tsikkel: Hornet 600

Lugemata postitus Postitas Meeri »

Tore üritus 8) Alustuseks julgustav küll! Kopsumahu väljaselgitamise eest sain tõsiselt nunnu rihmamõmmi :lol:
Järgmise korrani. Siis juba ise ratta roolis ;) (crash)

Õnn ei ole muud kui hea tervis ja halb mälu
Kasutaja avatar

Inks
Tsikkel: Suzuki GSX1300R Hayabusa

Lugemata postitus Postitas Inks »

Täitsa muhe üritus oli (w)

Köik, mis meid iganes veetleb, on nörkused.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”