Superbikega sõit seljakotina

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
zx12r

Re: Superbikega sõit seljakotina

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Bikega kahekesti sõitmise ebamugavus on suures osas müüt, tuleb leida mugav asend ning siis on kõik OK. Tsikliga kahekesti sõit on nagu seks, kõik ei sobigi kõigiga väga hästi, kuid suhtlemine teeb kõik mugavamaks.
Sõitsime just seljakotiga üle 1000 km aint bensu- ja söögipeatustega jutti, et Poolast koju jõuda, ning alles Pärnu-Tlna vahel hakkas tagumik väsima. Baigi sabal olid lisaks veel magamiskott, telk ja kaks ranitsat isiklike asjadega.

Oskamatule seljakotile ehk alustuseks lihtne meelespea: hoia ümbert kinni ning ära vastu kalluta. Kui püüad oma tagumikku tagaistmel võimalikult kaugel hoida, siis lõppkokkuvõttes surud rindkerega vastu eessõitjat seda tugevamini. Kui vajad peatust (nt et kiiver on halvasti peas, on pissihäda on või oled kogemata jalga liigutades jalaraua ära kaotanud), siis koputa õlale ja näita käega või hüüa, et jääks seisma. See on kordades mugavam kui pikemat aega sibliv kaassõitja. Ahjaa, suurem inimene ulatab hästi ka käsi ümber juhi paagil hoidma pidurdusmaadel, kui hästi ei ulata, siis ära üritagi, sest resultaadiks vaid see, et äkilisemal pidurdusel juhile oma keha raskusega h o o g a selga lendad.

Teema algataja
Karjane

Lugemata postitus Postitas Karjane »

Nii et mingi võimalus korralikult sõita on ikkagi olemas? Tundub, et homme on üsna normaalne ilm ka. Kui leidub keegi, kes teab, et kindlalt on homme Tallinnas kella 16:00-20:00 vahemikus, siis oleks äärmiselt kena teist, kui väikese sõidu saaksite pakkuda(sünnipäev ikkagi ju :wink: ).

Kõige suurem probleem on vast ikkagi see, et teist kiivrit pole suutnud leida, sõpradelt veidike ringi küsinud, aga pole aimugi kust seda leida võib.

Teema algataja
Karjane

Kiivriprobleem on lahendatud, suured tänud Maritile, kes on nõus enda oma laenata.

Nüüd üleskutse juhtidele, kel täna natukenegi aega peale 16:00, äkki leiate selle pool tundi/tunnikese ja teete väikese heateo. Võite kasvõi 60ga rahulikult sõita, ikka sobib :D. Igaks juhuks mainin uuesti, et bensukulu katan mina, nii et teil on muretseda AINULT enda ja neiu tervise üle :wink: .

Teema algataja
dozer

Lugemata postitus Postitas dozer »

ma tuleks teeks kui tsikkel puhas oleks, ple peale esmaspäevast korralikku vihmast ilma jõudnud pesu ette vütta :x

ei tahaks 2h enne tööpäeva lõppu ära minna, masu ikkagi

niuniu niu

Teema algataja
dozer

aap.. mingi 7-8 ajal võin teha küll muidu

Teema algataja
Karjane

Et siis peale 6te oleks mingi võimalus juba olemas tulla?

Teema algataja
dozer

pmts küll. käin loputan suurema mustuse maha. aga nagu eelkõneleja juba ütles, siis midagi väga hullu ei tee. kiirust võin demonstreerida, kogenematu kaassõitjaga väga julgelt ei kalluta jne.. loodan et kiivrit ka mul väga ära ei kriibi enda omaga jne

aga üldiselt võin aidata küll. ilmselt 6ks vms saakski puhtaks ratta

Nuclear

Lugemata postitus Postitas Nuclear »

Kus, mis kell? Tuleks ka. Kui ilusaid pepusid vaja sõidutada, siis alati valmis. :mrgreen:
Peale töö aega soovitatavalt.

Silmad kardavad, käed teevad.
Kasutaja avatar

nelesk
Tsikkel: tseebeeerr 600f

Lugemata postitus Postitas nelesk »

Kui te peale kuut sõidate, siis ma võin tulla näidata, kuidas ilusad pepud ise sõidavad :mrgreen: :bsmile: Saba peale võtan endiselt ainult kuni kümneaastaseid :ner:

Olen väike, aga jõud on suur!
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

nelesk kirjutas:

Kui te peale kuut sõidate, siis ma võin tulla näidata, kuidas ilusad pepud ise sõidavad :mrgreen: :bsmile: Saba peale võtan endiselt ainult kuni kümneaastaseid :ner:

Millise saba peale? Tsikli sabale alla 12a last ju võtta ei tohi... (lol)

Kasutaja avatar

nelesk
Tsikkel: tseebeeerr 600f

Lugemata postitus Postitas nelesk »

Põhimõtteliselt võib siis kõigile Paides käinutele väärteoprotokolli lasta teha? :P

boob kirjutas:
nelesk kirjutas:

Millise saba peale? Tsikli sabale alla 12a last ju võtta ei tohi... (lol)

Olen väike, aga jõud on suur!

Nuclear

Krrrt, kui ilusad pepud ise sõidavad see on ikka ......... kicks assss :mrgreen:

Nuclear

Krt, aga peost pidime ka ju osa saama ......... :nono:

Teema algataja
Karjane

Suured tänud Nuclearile ning Maritile, neiu oli äärmiselt rahul sõiduga :).

Ma ei tea, miks te peole ei jõudnud :D.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”