Tankimiseks kiiver peast?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke
Tänatud: 1 kord

Re: Tankimiseks kiiver peast?

Lugemata postitus Postitas MrR »

Miks te seal hamburgeriputkas üldse tangite :lol: Ma lõpetasin ammu selle jama ära ja isegi kuigi Statoilist helistati ja küsiti, et miks te enam ei tangi meil ja me paneme automaatjaamad üles jne, siis mina olen nüüdseks nesteusku. 8)

Kasutaja avatar

Teema algataja
Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Credo kirjutas:

teema algataja võiks veidi oma bravuuri maha võtta ja saada solvumisest üle, et teda pasunakooriga tervitama ei tuldud ja teenindaja ennast püstolit hoidma ei pakkunud.

:) sellised tunded lugesid kuskilt välja?
Mingit bravuuri ei ole, lihtsalt nii nagu izhijupp ütles - asjad peavad siis üheselt lahti seletatud olema. Ui mina tean mitu rollumeest 24h jooksul bensujooksu teeb. Ja eriti ei koti ka. Minul on ametlik reg.märk küljes.
Aga veidi närvi ajas küll. Just see et mul tegelikult OLI kiire. Ja ma ei viitsi kiivrit isegi siis ära võtta kui mul ei ole. Kaks sõna täpselt ongi vaja vahetada - tankuri nr. ja tänan.
Ja mingi üleliigse higiga mul ka pole veel probleemi olnud. Vist sai piisavalt varustusse investeeritud :roll:
Ühesõnaga - minu jaoks tundub see "süüdi, enne kui pole tõestatud vastupidist" suhtumine.
PS- küsisin ka statoka "kliendiliinilt" kas see on reegel ja kas seda ka kodulehelt leida võib... tuli väga pädev vastus peale natukest ootereziimil istumist - "meil selle kohta andmed puuduvad" :shock: Küsisin siis naljaviluks "mille kohta teil andmed olemas on?" Siis oli eetris vaikus. Neil vist polnud üldse andmeid :D

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Mis kuradi pilte ja tekste kõik tahavad?Mitte kuskil pole üleval keelavaid silte ja tekste peeretamise kohta, aga üldiselt ei situta ju järjekorras seistes või mis?

EDIT: Miks meie ühiskond peab ka minema lollidemaa radapidi, kus on kõik pildis/kirjas lubatud/keelatud ning iseseisev mõtlemine absoluutselt puudub :?

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Primo kirjutas:

Mis kuradi pilte ja tekste kõik tahavad?Mitte kuskil pole üleval keelavaid silte ja tekste peeretamise kohta, aga üldiselt ei situta ju järjekorras seistes või mis?

Sa minul tööjuures oled kyll lasnud letitaga oma gaasid valla. :mrgreen:

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

sepp kirjutas:
Primo kirjutas:

Sa minul tööjuures oled kyll lasnud letitaga oma gaasid valla. :mrgreen:

Siis polnud järjekorda (lol)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Suhkur
Tsikkel: BMW K1200LT

Lugemata postitus Postitas Suhkur »

Lugu.
Kristiine Statoil.Panin pustol paaki.....midagi.Motlesin et rikki.Tagurdan teiste pustoli....sama lugu.Tulen siis putkasse.Sadakilone blonde proua utleb mulle,et enne kiivri aravotmest ,midagi mulle ei anna.Suka jobanaja.Ja siis koik p*** statoil m**n*.Las nad panevad uus silt katusele ,,Shaurma ja viin,,
Praegu ainult Neste.

CB400,GL500,ZX10,VN750(2tk.),VT600,VMX12(2tk.),VZ800(3tk.),XV1600(2tk.),VT750,XL1000,Pegaso650,VTX1800,VFR750(2tk.),XRV750,XL600,VX800(2tk.),PC800,CB400 SuperDream,VT600C,XVS650H,K1200LT
Kasutaja avatar

Teema algataja
Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Primo kirjutas:

EDIT: Miks meie ühiskond peab ka minema lollidemaa radapidi, kus on kõik pildis/kirjas lubatud/keelatud ning iseseisev mõtlemine absoluutselt puudub :?

Ei absoluutselt mitte. Olen isegi sellise s..a vastu. Suudan üsna vabalt järgida ka kirjutamata reegleid. Aga minu jaoks ei ole küll midagi ebaloomulikku et ma EI võta kiivrit peast. Mis see on mingi mõisahärra juurde jutule minek või? Et ilusti müts näppu ja selg looka ja alandlik nägu pähe?
See ei ole minu probleem et kõik ei ole tsiviliseeritud inimesed ja pätsavad mingit s..st 10 liitrit. Aga miks mind selle eest peetima peab?
Ja mis edasi? Eemaldage prillid ja mütsid? Ja sealt edasi? Näpujälje lugejad püstoli kõrval? Ja siis? Avauste kontroll enne lahkumist?
Ok, nüüd läks huumoriks aga... nahh, pange väike kleps välja kui olete mingid erireeglid kellegile kehtestanud ja mul ei ole probleemi. Mängin nende järgi või lähen mujale. Peace :bsmile:

Kasutaja avatar

mofomofo

Lugemata postitus Postitas mofomofo »

No siis tuleb purksi-putkas (Statnoil) tankimine ära lõpetada. Ainult olude sunnil kui ei ole kuskilt mujalt bensiini saada.

SMX

Lugemata postitus Postitas SMX »

Pange sellele teemale hääletamine juurde, see ehk annab objektiivsema keskmise hinnangu teemale.

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Primo kirjutas:

Irw, Volkonski lasi küll pikas nahkmantlis säärekat putitades rästiku raekoja platsile ja sai hulga feimi sellega :mrgreen:
Erinevad asjad on kirjutamata reeglid ja ühe teenindaja zajoob. Kolmandad on firma reeglid, mida SEADUS KOHUSTAB klientidele tutvustama. Nagu stati infotelefonilt kuuldus, et firma selliseid piirangid pole seadnud, järelikult on teenindaja zajoob. Ja teenindaja zajoobi järgi tantsima ma hakata ei kavatse. Kui mul satub olema VÄGA s**t tuju ja kitumisvajadus, siis trein avalduse tarbijakaitsesse ja vaatan mis juhtuma hakkab. Kuna sellist tuju mul praktiliselt ei esine, siis lepin selliste asutuste boikoteerimisega. Simpel, eh ;)

Kasutaja avatar

nolev
Tsikkel: Raske riisiader
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas nolev »

Kui see jama tõele vastab, siis ostan sombreero ja kiivri ärvõtmisel jätan suka pähe ning asetan sellele sombreero. Ise kasutan samuti avatavat kiivrit ja siiani ei ole probleeme olnud. Kiivri all on ka sukk, kuid tõmban ka suka näo eest ära. Kuidas ma muidu teenindajaga räägin! Kiiver peas käia on minu õigus ja neid õigusi saab piirata ainult seadusega. Omaette teema on eetika ja moraal. Kas kinnise kiivriga on korrektne suhelda teenindajaga on iga mehe enda otsutada. Paljud ei tahagi suhelda. Sai kauba, maksis ära ja tuld. Statoili teenidusjaamad ei peaks küll tsiklimeestele mingid moraalijüngrid olema. Kui kardavad, siis pangu igale kiivriga sisenenud ratturile turvamees sappa. Kui aga keegi tsiklimeestest sellise teoga hakkama saab omades veel mingit numbrimärgi peitjat, siis tuleks see seadeldis tal koos tagaporilauaga küljest ära rebida. Ise me peame oma au kõrgel hoidma ja väiksemgi tilk tõrva meepotis rikub selle ära.
Ühes Olerexi tanklas Pärnumaal jooksis kunagi kevadel tankimise ajal teenindaja välja ja palus mul ratta seljast maha tulla. Tavalisel tangin rattal istuses, et ratas otse oleks ja paagi kõrini täis saaks. Neil olevat selline korraldus antud. Kuna mina tõstsin see hetk nende käivet ja tahtsin seda täie raha eest saada, siis maha ma ei tulnud ja teatasid viiskalt ka põhjuse teendajale. Nii ka jäi. Nemad said raha ja mina soovitud kütusekoguse.

Parem komistada uutel radadel, kui seista vanadel teedel! (crash)
Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Ise võtan enamjaolt kiivri peast tanklas. Põhjus on lihtne. Kõrvaklapid mängivad muusikat kiivri all ja ei kuule seda statoili müüja vaikset sosinat niimoodi. (ärge öelge nüüd, et ma olen huligaan, kes ei kuule liiklushelisid, seda ikka kuulen, aga lihtsalt müüjad on nii maru vaikse jutuga.)
Vahest muidugi olen ka kiivriga sisenenud, vaadatakse imelikult aga alati olen tankida saanud.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a

jäme kobra
Tsikkel: Kawasaki KLE
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas jäme kobra »

Papiniidu Statis on isegi naeratatud kui kiire v6i suurest laiskusest kinnise kiivriga leti ees anonyymset mr.Stigi jäljendanud.Järelikult pole suhtumine kiivriga tankimisse mitte igas Statis negatiivne.

Alkohol pole minu jaoks mingi probleem!
Kasutaja avatar

3m

Lugemata postitus Postitas 3m »

Üldiselt olen kiivri ära võtnud, kuna ei oma mingit head hingavat kiivrit ja mul hakkab kohe sellega ebamugav kui tuul ei liigu.
Aga mõned korrad kui ei ole viitsinud, ei ole keila statis probleeme olnud.

Aprilia Rs 125 '01-> Aprilia Rs 125 '04-> Z750-> FZ1S-> Tiger 800XC
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Huvitav, mul munakoorega ei ole küll ei päeval ega ka öösel üheski tanklas probleeme olnud olenemata, kas olen olnud mootorratta, mopeedi või rolleriga.

hälvik
Kasutaja avatar

hatman
Tsikkel: neegrikaksik

Lugemata postitus Postitas hatman »

kui näen mõnda tanklasse või poodi sisenedes (kui kiirelt läbi, siis ei võta pealaelt maha ei kiivrit ega sukka) nägude miimikat vastavat, ja teenindaja juhtub olema kuuldekauguses, siis on tavaks tekkinud viibata nö minnalaskvalt käega, ja sõnada juurde, et: teate, ma maksan ka ikka :ner:
enamasti manab naeratuse näole. :)

aga KUI rolleristid on probleemiks, siis on tankla(keti)l muidugi õigus sellised piirangud kehtestada.
kaamera peab politsei jaoks midagi salvestama ka.
kuigi - nende alla 1000 kr vargustega ehk väärteomenteluse asjadega sellistel puhkudel nüüd politsei küll tegeleda ei jõuaks, kui just midagi&kedagi selgelt äratuntavat pole.

raske lapsepõlv, rauast mänguasjad, alates K750M...
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

oldmoped kirjutas:

Huvitav, mul munakoorega ei ole küll ei päeval ega ka öösel üheski tanklas probleeme olnud olenemata, kas olen olnud mootorratta, mopeedi või rolleriga.

Sul tulevad need probleemid alles siis, kui sa näoga vastu maad käid :P Siis ei müüda sulle ilma kiivrita ka kütust enam :ner: :bsmile:

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

MrR kirjutas:

Miks te seal hamburgeriputkas üldse tangite :lol: Ma lõpetasin ammu selle jama ära ja isegi kuigi Statoilist helistati ja küsiti, et miks te enam ei tangi meil ja me paneme automaatjaamad üles jne, siis mina olen nüüdseks nesteusku. 8)

Jutt õige,kui ainult tankida siis automaadist,a kui hommiku kohvi tahad lirpida siis kiiver peast niikuinii.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

mina ei võta reeglina juba sellepärast kiivrit peast, et telefoniside on aktiivne. Kui kiiver ära võtta siis peaks side välja lülitama ja siis jälle sisse. Kui välja ei lülita ja kiiver käes kassasabas seisad ja kõne juhtub tulema, siis on minumeelest veel imelikum järtsus kiivrit pähe hakata ajama.
Seega, ainult mugavuse pärast on peas. :D
Pole siiani probleeme olnud.

väinz

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

heikih7
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas heikih7 »

Mõtetu diskussioon. Selge on see, et kes soovib viisakas olla see võtad kiivri peast või avab lõua .Ka ei peereta teiste juuresolekul. :D Aga see kellele on käitumisnormid ( enemuses on need kirjutamata ja rahva enda poolt loodud) mitte täitmiseks see mõtleb välja miks tal pole aega ja miks ei saa kiivrit peast võtta. Ja miks just järjekorras oli vaja rõngaslihas lõdvaks lasta. Aga käitumisnormid muutuvad aja jooksul. Vanas Kreekas oli mingi aeg kõige ülim armastus meeste vahel. Tänapäeval on see reeglina taunitav. Mis on saja aasta pärast me ei tea. Võib-olla käivad kõik mehed tänaval kiivrid peas- teine mees käevangus.
Muide mingi sedaus on, et avalikus kohas ei tohi kaetud näoga viibida. paragrahvi ei tea aga mingi aeg oli sellest meedias juttu.Peale pronksööd.

mrtn
Tsikkel: Suzuki VX800
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas mrtn »

mina ei võta kiivrit peast, kuna kepp on prille ära võtta ja tagasi panna. keegi pole teenindamast keeldunud. just täna tankisin statoilis, kiiver peas.

Suzuki VX800 '93

kopu
Tsikkel: KTM 250 EXC-F

Lugemata postitus Postitas kopu »

heikih7 kirjutas:

Muide mingi sedaus on, et avalikus kohas ei tohi kaetud näoga viibida. paragrahvi ei tea aga mingi aeg oli sellest meedias juttu.Peale pronksööd.

Mõtle nüüd uuesti. Moslemid paneme siis kohe kinni?

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Mida siin mõelda, kas meil on siin kalifaat? Kui viimati aknast välja vaatasin siis veel ei olnud ...
Kui sa lähed kellegi juurde külla, siis sa käitud vastavalt seal kehtivatele reeglitele, mitte ei hakka seal omi kehtestama. Nii lihtne se asi ongi.

Aga teemasse siis õnneks on Eestis ka vastupidist suhtumist mootorratturitesse, näiteks need pisikesed tanklad kus tuleb ette maksta. Päris tihti lülitatakse mootorratturitel peale püstoli tanki pistmist bensiin jooksma, et saaksid paagi täis lasta :bsmile: .

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

kopu kirjutas:
heikih7 kirjutas:

Mõtle nüüd uuesti. Moslemid paneme siis kohe kinni?

Kasutaja avatar

pahadeplaneet
Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!

Lugemata postitus Postitas pahadeplaneet »

Just teile tehakse teene ja teie vingute siin et kiiver peas ei saa tankida.
Samas kui ma ise oleks kuskil tanklas müüja ja tuleb omaarust mingi hull tegija ja ei suvatse oma lõusta näidata,ega ma ei suvatse siis ka kütusepumpa tööle panna,nii lihtne see ongi.
KUI TA SÕIDAB BIKEGA SIIS TEEB ENNE 20 KÄTEKÕVERDUST VÕI LÜKKAB KÄEKÕRVAL :bsmile:

1%bad ass REAL BIKER never dies!
www.facebook.com/realbikerid

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

pahadeplaneet kirjutas:

KUI TA SÕIDAB BIKEGA SIIS TEEB ENNE 20 KÄTEKÕVERDUST VÕI LÜKKAB KÄEKÕRVAL :bsmile:

Ma oleks su normaalsuuruses tekstiga isegi nõus olnud, aga tillukeses fondis lausega ajasid sita keema ja smiley isegi ei päästa.

Mul on tõsine huvi sinuga võidu tsikleid lükata ja huvi pärast prooviks isegi võidu kätekõverdusi teha. On mul kuskil selline võimalus, tingimusel, et ma sinna oma baigiga ligi pääsen?
Mõnes tanklas ehk? Mulle tundub, et sa oled kuskil sellises pisemas tanklas luugineiu, kellele meeldib lihaselisi baigimehi pumpamas näha 8)

Kasutaja avatar

kopajuht
Tsikkel: Aprilia RSV1000R

Lugemata postitus Postitas kopajuht »

mrtn kirjutas:

mina ei võta kiivrit peast, kuna kepp on prille ära võtta ja tagasi panna. keegi pole teenindamast keeldunud. just täna tankisin statoilis, .kiiver peas.

Kiivri pärast ei ole siiani veel kunagi keeldudtud teenindamast, ise ei võta samal põhjusel: kõigepealt prillid eest siis kiiver peast, sukk peast ja prillid uuest pähe. Pärasti tankimist tuleks see tülikas protseduur teistpidi alustades uuesti läbi teha ja mul on mitu korda prillid tänu sellele maha kukkunud aga õnneks siiani terveks jäänud.

Jawa 638, Suzuki GSXR 600, Aprilia RSV 1000 R
Kasutaja avatar

martenra
Tsikkel: Honda CBR600, Yamaha YZF-R1

Lugemata postitus Postitas martenra »

Ei tea, kas ma olen ajast maha jäänud või milles mure, aga eelmisel nädalal avastasin Mäo risti Statoilist automaattankuri, kus saab otse tankurisse maksta :wack: Natukene teemast mööda, aga pidin lihtsalt südant puistama..

Kasutaja avatar

pahadeplaneet
Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!

Lugemata postitus Postitas pahadeplaneet »

reimps kirjutas:
pahadeplaneet kirjutas:

Ma oleks su normaalsuuruses tekstiga isegi nõus olnud, aga tillukeses fondis lausega ajasid sita keema ja smiley isegi ei päästa.

Mul on tõsine huvi sinuga võidu tsikleid lükata ja huvi pärast prooviks isegi võidu kätekõverdusi teha. On mul kuskil selline võimalus, tingimusel, et ma sinna oma baigiga ligi pääsen?
Mõnes tanklas ehk? Mulle tundub, et sa oled kuskil sellises pisemas tanklas luugineiu, kellele meeldib lihaselisi baigimehi pumpamas näha 8)

Mul si..aga probleeme pole ei ole nii kuumavereline et ta peaks keema,see selleks.
aga pumpamisest nii palju et need vikarkaarevärvi rattad jätavad küll mulje ühest teatud paraadist,kus tagahoovis mehed omavahel pumpavad,vähe kakkane lugu aga no kui omale meeldib siis küll,minujaoks kuiga paljude teiste meeste jaoks on see hälve,mis mina hälvik hälbest tean.:bsmile:
Ma kirjutasin mis ma teemast arvan,aga ikka on mõni R-i-mees kes ei suuda vait olla sest ego on haiget saanud parane kiiresti. :bsmile:
Häid pühi.
Neid tanklaid statoilis nägin ma juba mais.

1%bad ass REAL BIKER never dies!
www.facebook.com/realbikerid

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

pahadeplaneet kirjutas:

Ma kirjutasin mis ma teemast arvan,aga ikka on mõni R-i-mees kes ei suuda vait olla sest ego on haiget saanud parane kiiresti.

Teemaks pole teps mitte baigimehed, nende suutlikkus pumbata või midagi muud ainult baikidega seotut. Muide. Aga seda sa vist mu nime all oleva tähekombinatsiooni GSX-R silmatorkavuse tõttu ei näinud..
Lisainfoks sulle, et mu ratas on aastast 1990 ja mattmust. Värve nagu rohkem polegi, peale valgete velgede. Go figure, ma vist polegi paraadiks sobilik, liiga hetero, liiga retro ja liiga anti-vikerkaarelik..

Muidu on selline reegel elus, et kui keegi nii paaniliselt midagi maha teeb, siis on tegu millegagi, mida ta kas a) kardab või b) armastab.

Ma ütlesin ka, et ma oleks su seisukohaga (mis sa kiivriga tankimise kohta ütlesid) nõus, aga see, et sa leidsid jälle võimaluse baigimeestele üpris hambutult susata, nullib su sellise haruldase normaalse mõtteavalduse täiesti ära.

Ära palun vasta mulle, mul on rumal komme viimane sõna ise öelda. Ja sa risustaksid käesolevat teemat :nono:

Sõnumi võid saata küll.

Hajabuusa

Lugemata postitus Postitas Hajabuusa »

Pahadeplaneedi tunneb kaugelt ära, tal nukvõll kaelast ja keps ripub p... väljas, siin oleks kiivri mahavõtmise nõudmine lausa mõnitamine.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”