Motopolitsei eest ärasõitmine
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
Re: Motopolitsei eest ärasõitmine
miks ma küll et imesta, et see teema siin juba ripub
aga jah, ma parem ei hakka oma kommentaari lisama, muidu osad ei saa öösel magadagi kuna minusugune anti-sotsiaalne retsidivist liikvel ikka veel on
niipalju mainin, et minu jaoks on see artikkel Politseiameti PR.
tahaks veel lisada niipalju, et kui eesti siklipollarid hakkavad sõitma nagu Staffan(nende koolitaja soomes), siis on tõesti raske eest ära saada . aga noh - seniks jõudu neile oma sõiduoskuste lihvimisel
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Mina leian ka, et ainuke võimalus on asfaldilt maha keerata vastava tsikliga, kasutada enduroka eeliseid ära. Kui vähegi sõitja mees oled, siis ei tohiks väga probleeme olla teepealt maha keerata läbi eurokraavi ja ülepõllu minekut.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Enne, kui mittepeatumist hakkate sooritama arvestage ka sellega ...
Ajasin kolmapäeval oma pilli esimest korda see aasta tänavale ja tegin väikese tiiru. Sõitsin mööda pärnu mnt linnast välja. Kiirendasin kergelt autokolonnist mööda, mõtlesin, et siin peaks ju 110 olema. Kuid oh üllatust, kahe rea vahel, märkide ja mullahunnikute tagant hüppas välja inspektor (kes ütles hiljem, et 90-nega võib siin sõita). Sain aru, et kohe läheb rahakott kergemaks. Lükkan suuna sisse, tõmban paremale poole tee äärde. Samas sammus ka tema kohe minule ligidale. Kui olin seisma jäänud, pani tema teleskoopnuia vööle tagasi. Suure tõenäosusega oleks mittepeatuja sellega pikki pead saanud.
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
-
Teema algataja - Postitusi: 1071
miks ma küll et imesta, et see teema siin juba ripub
aga jah, ma parem ei hakka oma kommentaari lisama, muidu osad ei saa öösel magadagi kuna minusugune anti-sotsiaalne retsidivist liikvel ikka veel on
niipalju mainin, et minu jaoks on see artikkel Politseiameti PR.
[/quote]
Teema ei olnud mõeldud mundripoiste PR'ina, pigem mõtetevahetusena, mis võib-olla säästaks mõne tegelase ratast ja tervist, kui ta esimese reaktsioonina annab rulli juurde, aga pärast mõningast mõtlemist (selle teema meenutamist siin) võtab tee äärde.
Minu enda üks vihjav lause oli see, et kui mul oleks suure algustähega ratas ja veel suurema algustähega oskused, siis võib-olla isegi kaaluks ärasõitu. Aga Eesti mõttes saavad seda endale lubada sisuliselt vaid käputäis rinkakogemusega inimesi. Ja pigem need, kes seal esimese kümne seas on, mitte minusugused vennad, kes paar korda kuus kallutamas käivad
Ehk siis tüübid, kel karikas või paar riiulis, võivad lõbusamaid mõtteid keerutada, teistel oleks targem GhostRideri sõite õlle kõrvale nautida või korra aastas Torque'i vaadata. Rohkem ei kannata, oksele ajab.
HRQ kirjutas:Kui olin seisma jäänud, pani tema teleskoopnuia vööle tagasi. Suure tõenäosusega oleks mittepeatuja sellega pikki pead saanud.
Whoa, ei teadnudki, et Eestis selline varustus lubatud on. Äkki tulevad siis millalgi tazer'id ka.
-
Teema algataja - Postitusi: 1071
Üks point veel. Eelmisel aastal sai välja hõigatud, et oleks tore, kui saaks Eesti motopolitseiga kuskil kiirendusrajal mõõtu võtta nii nagu seda tehti autode puhul Imprezaga.
Jällegi - kes oskab rulli keerata ja kel ratas korralik, sel saab lõbus olema. Samas, stock seades 600cc ratastega tegelased rahuneks ehk maha, kui avastaksid, et alates 200 km/h lähevad liitrised rattad neist nagu postist mööda
Väike videomeenutus ka siia kõrvale:
harimal kirjutas:. Aga Eesti mõttes saavad seda endale lubada sisuliselt vaid käputäis rinkakogemusega inimesi. Ja pigem need, kes seal esimese kümne seas on, mitte minusugused vennad, kes paar korda kuus kallutamas käivad.
Superstaar Korke, Pärnu mnt on sinu päralt
Päris hull teema algatatud!Kuid vastus algatajale oleks ilmselt ikka see ,et bike tüüpi ratas ei sobi selleks kui vigaseks ei taha sõita ennast ja teisi aga vaevalt see öeldu noort bikerit mõjutab eks läbi valu ja haavade on see rohi ,et omal selline (ei põgenenud) Ja kui ikka soov nii põgeneda siis muretse enduro näiteks ktm525,530 kui nende väändest veel vähe siis 650 husaberg peaks just sulle paras olema
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
päris huvitav oleks tegelt näha misa meie siklipollarid ringrajal teevad üldse vastava rattaga. keegi võiks mingi ürituse saugal korraldada irwww
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
kui soomlaste k2est 6pivad siis ehk midagi oskavad....ise lasin rahulikult 130 aga olex pidanud 80 olema ja s6itsin m66da seisvast tsiklist mille ratturil ei olnud kiivrit peas ja seisis tsikli k6rval...m6ne sekundip2rast oli see sama tsikkel mul seljas oma toredate vilkuvate tuledega
Biker.ee-s ei propageerita eest ära sõitu ja seaduse rikkumist. Mõnele teooria, kuid teine võib mõnda "head ideed" siit lugeda ja praktikas kasutada...
Lolle ja eest ära sõitjaid on niigi palju ja elu on suht kallis.
Teema lukku.
http://www.harteron.ee