Biker.ee II aastapäeva järelvärinad
Moderaator: Moded
-
jukutom
- Kontakt:
Tervist,veelkord tervist ja ka jõudu kõigile edasi elada ilma seni olemas olnud eesmärgita saada Veneveres kokku.
Tänan omalt pooltki hea seltskonna eest umbes seitsekümmet inimest, kuid eriliselt tänan Kobrat, Limitsit ja Motopaksu, kes esimesel kohtumisel suutsid mulle jätta mulje, nagu oleksin ma üks oodatumatest osalejatest. Veel eriline tänu Kahrole, kes sisustas minu abikaasa (tema nimi on Õnnela) aega ja oli tõeline härrasmees ja Õnnela palub kiita ja tänada omalt poolt veel kõiki naisterahvaid, kes ei lasknud tal end võõrana seltskonnas tunda.
"Kui katsuks kõike kirjelda- see laul ei saakski valmis, ma lahkusin, kui seltskond saagis elutoas palmi...". Kuid enne seda jõudsin ajada törtsu juttu ka ENZO ja Metslasega, kellega tunnen end nüüd lausa verevennana või vähemalt parteikaaslasena, jõudsin mõnusmusikaalses seltskonnas otsusele, et naistepäeva ürituseks (NOH, TULEB JU
) organiseerime Biker.ee meeskoori, et motomemmedele serenaadi laulda, ja.... AITÄHH, Pikk (Bick), hoiatamast, et tünnisaunas oli vahepeal seljankat keetma hakatud!
Pikk jutt pidi fekaal olema, ma siis nüüd lõpetan ja kirjutan mõnes teises kohas kunagi jälle.
Päikest teile, rõõmus rahvas!
Bikeri Jukutom
Tänan omalt pooltki hea seltskonna eest umbes seitsekümmet inimest, kuid eriliselt tänan Kobrat, Limitsit ja Motopaksu, kes esimesel kohtumisel suutsid mulle jätta mulje, nagu oleksin ma üks oodatumatest osalejatest. Veel eriline tänu Kahrole, kes sisustas minu abikaasa (tema nimi on Õnnela) aega ja oli tõeline härrasmees ja Õnnela palub kiita ja tänada omalt poolt veel kõiki naisterahvaid, kes ei lasknud tal end võõrana seltskonnas tunda.
"Kui katsuks kõike kirjelda- see laul ei saakski valmis, ma lahkusin, kui seltskond saagis elutoas palmi...". Kuid enne seda jõudsin ajada törtsu juttu ka ENZO ja Metslasega, kellega tunnen end nüüd lausa verevennana või vähemalt parteikaaslasena, jõudsin mõnusmusikaalses seltskonnas otsusele, et naistepäeva ürituseks (NOH, TULEB JU
Pikk jutt pidi fekaal olema, ma siis nüüd lõpetan ja kirjutan mõnes teises kohas kunagi jälle.
Päikest teile, rõõmus rahvas!
Bikeri Jukutom
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
tahtsin veel öelda, et olen alati tahtnud kõikide uute nägudega isiklikult tuttavaks saada ja vähemalt 90 protsenti inimestega törtsu juttu puhuda, aga aeg kadus kuidagi nii käest ära, et... see on see, et seltskond on nii suureks paisunud, lihtsalt füüsiliselt enam ei jõua. aga see pole mitte halb, et meid palju!
ja ma suruks ka korra Motopaksu ja Limitsi kätt, kes pidid selle lasteaia üles rivistama, võistkondadeks jagama ja siis loomade jalgpalli ohjeldama, samal ajal, kui kogu seltskond neid kahte väärikat meest lumepallidega loopisid
aga jube naljakas oli 
ja ma suruks ka korra Motopaksu ja Limitsi kätt, kes pidid selle lasteaia üles rivistama, võistkondadeks jagama ja siis loomade jalgpalli ohjeldama, samal ajal, kui kogu seltskond neid kahte väärikat meest lumepallidega loopisid
Vahest sõidan ja teen asju.
-
Credo
oijah...
karm aeg nõuab karme bikerlasi. ja see oli karm üritus. ja väärt inglismaalt eestisse sõitu. töökaaslased kuulavad uskumatult lugusid ja vangutavad päid: loomaaed... loomaaed...
kedagi eraldi tänama ei hakka - see oleks ebaaus. peamine on see, et me kõik ellu ja ühte tükki jäima
järgmine aasta jälle. ja enne suvel bikerfest.
motopaks: kui miinusesse on oht jääda, siis anna teada. ikka aitan.
karm aeg nõuab karme bikerlasi. ja see oli karm üritus. ja väärt inglismaalt eestisse sõitu. töökaaslased kuulavad uskumatult lugusid ja vangutavad päid: loomaaed... loomaaed...
kedagi eraldi tänama ei hakka - see oleks ebaaus. peamine on see, et me kõik ellu ja ühte tükki jäima
järgmine aasta jälle. ja enne suvel bikerfest.
motopaks: kui miinusesse on oht jääda, siis anna teada. ikka aitan.
-
Hondarebel
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
Juhuu
Kõige muu kena kõrval olgu ära tänatud asjaolu, et meie suur juht ja õpetaja Motopaks just heast söögist lugu oskab pidada...kujutage hetkeks seda horrorit kui Motopaksu asemel mõni taimetoitlane või muidu anorektik oleks juhtunud biker.ee -d algatama
Samas osutus õigeks minu eelaimdus ,et laulikuga laulmine tunduvalt paremini välja tuleb...ehk viitsivad nooremad lisada värskemaid laulusõnu...ja sisukord ka vaja järgmiseks teha
http://www.hot.ee/mpeeter1/laulud.doc
Nii,et pangem kokku üks korralik Bikeri laulik
Öise ülimaitsva plaadimuusika valikuga oli ka selline lugu,et suurem osa sellest muusikast mul juhtumisi DVD del kotis oli (polnud aga plaadimasinat) ...ent järgmisel üritusel võiks sedasorti muusikat juba koos pildiga vaadata saama....nagu olla motokinosaun olnud...ntx
Kahju ka et see jalgpall ainukeseks grupiviisilseks sportlikuks ettevõtmiseks jäi. See järjest-loe variant meeskondade valikuks aga kõige lõbusam on...ka ML suvepäevadel pandi seltskonnad juhusliku valiku alusel kokku...ja see oli hea.
Jajah ... kui keski kuulata viitsiks võiks aegade hämarusest ntx EÜE kokkutulekute igasugu lõbusaid ettevõtmisi tänapäeva bikeri maailma üle tuua...alati nõus ka-abistama
Sitkust ja palju jõudu kõigile korraldajatele ja kaaskannatajatele
Peeter aka Hondarebel
Kõige muu kena kõrval olgu ära tänatud asjaolu, et meie suur juht ja õpetaja Motopaks just heast söögist lugu oskab pidada...kujutage hetkeks seda horrorit kui Motopaksu asemel mõni taimetoitlane või muidu anorektik oleks juhtunud biker.ee -d algatama
Samas osutus õigeks minu eelaimdus ,et laulikuga laulmine tunduvalt paremini välja tuleb...ehk viitsivad nooremad lisada värskemaid laulusõnu...ja sisukord ka vaja järgmiseks teha
http://www.hot.ee/mpeeter1/laulud.doc
Nii,et pangem kokku üks korralik Bikeri laulik
Öise ülimaitsva plaadimuusika valikuga oli ka selline lugu,et suurem osa sellest muusikast mul juhtumisi DVD del kotis oli (polnud aga plaadimasinat) ...ent järgmisel üritusel võiks sedasorti muusikat juba koos pildiga vaadata saama....nagu olla motokinosaun olnud...ntx
Kahju ka et see jalgpall ainukeseks grupiviisilseks sportlikuks ettevõtmiseks jäi. See järjest-loe variant meeskondade valikuks aga kõige lõbusam on...ka ML suvepäevadel pandi seltskonnad juhusliku valiku alusel kokku...ja see oli hea.
Jajah ... kui keski kuulata viitsiks võiks aegade hämarusest ntx EÜE kokkutulekute igasugu lõbusaid ettevõtmisi tänapäeva bikeri maailma üle tuua...alati nõus ka-abistama
Sitkust ja palju jõudu kõigile korraldajatele ja kaaskannatajatele
Peeter aka Hondarebel
Think positive
Ise olen laulude sõnasid ja kitarriduure ammutanud sellisest kohast:
http://kitarr.astar.ee/
Ehk on abiks.
http://kitarr.astar.ee/
Ehk on abiks.

-
Malleke
-
Pihelgas
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
http://www.zone.ee/midaiganes2/Biker.ee ... C01333.JPGPrimo kirjutas:Hahaaa...minu rahad jäävad seekord puutumata.Ei peagi ühtegi sotti maksma.Mind polegi seal ühelgi pildil
![]()
primo
Viimati muutis Pihelgas, 09 Dets 2004, 15:11, muudetud 1 kord kokku.
-
Malleke
Tegelt ULMEPIDU ikka oli!
Motopaks kallis, hakka ruttu uut üritust orgunnima!
Nii fun oli, et järgmisel päeval unustasid külla tulla isegi sõbrad Debrekas ja Kass, kes mind tavaliselt peale pidu üksi ei jäta.
Kahju ainult, et üks minu kavatsustest ehk siis inimestega tutvumine peale 1. joobestaadiumi saavutamist unarusse jäi. Hea, et nii palju pilte tehti (ja kui lähedalt veel..). Tänu sellele olen nüüd saanud tutvuda iga kortsu ja ummistunud pooriga teie näos.
Mida te tarvitate, et te kõik nii lahedad olete?!?
Motopaks kallis, hakka ruttu uut üritust orgunnima!
Nii fun oli, et järgmisel päeval unustasid külla tulla isegi sõbrad Debrekas ja Kass, kes mind tavaliselt peale pidu üksi ei jäta.
Kahju ainult, et üks minu kavatsustest ehk siis inimestega tutvumine peale 1. joobestaadiumi saavutamist unarusse jäi. Hea, et nii palju pilte tehti (ja kui lähedalt veel..). Tänu sellele olen nüüd saanud tutvuda iga kortsu ja ummistunud pooriga teie näos.
Mida te tarvitate, et te kõik nii lahedad olete?!?
-
Credo
-
Zombiegirl
-
Laisaar
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
nüüd siis selgus, et aastapäeva raames on kaduma läinud 1 raadiosaatja. Olge head ja vaadake oma asjad läbi. Äkki paistab kuskil 1 üleliigne raadiosaatja kes kurvalt nutta tihub ja Karujänest hüüab.
Siis veel need kes arvavad teadvat, et nad mõnest lauanõust jagu said, need võivad mind natuke toetada. Üritan sellel nädalavahetusel sealse majarahvaga ära klaarida
katkise nõu fond: 10052001911000 Väino Laisaar
edu ja pidu
motopaks
Siis veel need kes arvavad teadvat, et nad mõnest lauanõust jagu said, need võivad mind natuke toetada. Üritan sellel nädalavahetusel sealse majarahvaga ära klaarida
katkise nõu fond: 10052001911000 Väino Laisaar
edu ja pidu
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
jukutom
- Kontakt:
Sama meelt siingi! Ära pane oma isklikku raha kaalule,sest varsti tuleb filmi "Kaalul on rohkem kui õlu" 2.seeria "Kaalul on kaks õlut"!Primo kirjutas:Motopaks, räägi palju kahjum on - mitu nõu ja nende umbkaudne väärtus.Aitame![]()
Ja ütle, palun, julgesti välja, mitu krooni miinustes kogunes!
Või siis seda, kui palju iga osaleja soovitavalt peaks juurde lisama, et asi tasakaalu saaks!
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
-
Torpedo
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Ah jaa, minu Iron Maideni plaat tuli ka välja. Nimelt oli see kogu aeg kükitanud mul kodus cd-mängijas ja ma olin üritusele startinud tühja kestaga. Kuna aga õhtul ma karpi ei vaadanud ja hommikul Enn, vana m***, vandus igasuguste humalate nimel, et oli seda plaati just natuke aega tagasi kuulanud, siis pidasin teda ekslikult usaldusväärseks inimeseks
ja võtsin tema tunnistuse oma plaadotsingute aluseks. Vabandan kõigi osavõtjate ees, kes kulutasid palju päevi seda plaati oma asjade seast tulutult taga otsides. 
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.