Eesti Statoil

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

valter1
Tsikkel: V-MAX
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Re: Eesti Statoil

Lugemata postitus Postitas valter1 »

Mu meelest on Eesti Statoili jaamdes küll alati hea teenindus. Aastate jooksul olen kolmel korral KOGEMATA maksmata ära sõitnud ja siis peale kõnet politseist mõne minuti pärast tagasi maksma kihutanud. Suhtumine on alati olnud heatahtlik ja sõbralik. Olen kah imestanud et kuidas nad selle kvaliteedi on saavutnud. Kahtlustan et lisaks heale kaadri valikule on tegemist ka väga korraliku koolitusega.

Algaja võrrimees

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Priidik199 kirjutas:
Panthera kirjutas:

OT ja ära võta südamesse aga Sa sõidad ju rolleriga kah, seepärast ei olegi probleeme :bsmile:

Mis see tähendama peaks? Pigem peaks rohkem kartma rollerijuhte kui tsiklimehi, sest neil pole numbrimärki ning raskem tuvastada.

See tähendab seda et Sa ei arenda kiirust nii palju, et piisavalt kaugele jõuda... :bsmile:
Ikkagi ütlen et ära võta südamesse ....
loodan et varsti tuled tsiklipeale üle ...

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Panthera kirjutas:

See tähendab seda et Sa ei arenda kiirust nii palju, et piisavalt kaugele jõuda... :bsmile:

Pilt

Roller on numbrimärgita ja üldiselt vägagi kiire.

Challenge the Adventure.Ride The World

Teema algataja
Greza

Lugemata postitus Postitas Greza »

Pühapäeval tegi Haabersti statoilist tsiklimees ärasõidu!..

Kasutaja avatar

henry
Tsikkel: Suzuki GSX1100G

Lugemata postitus Postitas henry »

Olen suht harv Statoili külastaja sest kohe piinlik on maksta nende kabanosside ja kohvide
ning muude eluliselt tähtsate asjade vahele paagitäie kütuse eest.
Niipalju kui mina olen käind siis nii ta välja paistab.
Kütusemüük on küll viimasel kohal.

Teine lugu on kampaaniatega.
Osta 20L bensiini ja osale loosimises. Vms.
Aga mootorrattur.
Klienditeenindaja soovitas mul puudujääv osa kanistrisse tankida. (Y)
No niisuur himu mul ka nendes kampaaniates osaleda ei ole.

Ühesõnaga, minuarust, midagi umbehääd teenindust mida eeskujuks tõsta seal küll ei ole.

Henry
oh, ei saand vaikida.

Kasutaja avatar

hatman
Tsikkel: neegrikaksik

Lugemata postitus Postitas hatman »

olen ise üldjuhul neste klient, kõigi oma firma masinatega, aga...

• ntx ühel õhtul hilja avastasin, et hambapasta on otsas. no ja loomulikult oli ainus lahendus läbi statoili;
  • kui sõidad pikka otsa (euroopat), siis teed peatuse ikka seal, kus ka midagi ka endale saab võtta;
  • kui tahad ebatavalisel kellaajal midagi muud, siis pöörad ikka statti - kuigi ma ei tangi seal.

kui statile midagi ette heidaks, siis ainult espresso puudumist.

raske lapsepõlv, rauast mänguasjad, alates K750M...
Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

Kuna ise olen klienditeenindaja, siis püüan alati suhtuda vägagi mõistlikult teistesse samal alal töötajatesse. Krt teab miks ta sinuga veidi tõre on vms, äkki oli eelmine klient selline kes lubas maha lüüa või tuli sootuks kallale. Elas selle üle ja nüüd korraga vaja sinuga tegeleda ja ei suuda lihtsalt seda naeratust läbi hamamste suruda ja paistab see hetk veidi tülpinud.
Ei tasu kohe mõelda, et s**t teenindaja. Loomulikult on igal asjal piir ja erandeid on sitaks, kuid need kes teisel pool letti seisavad on ka inimesed. Mul ka vahest selliseid päevi kus olen kuus päeva jutti tööl olnud ja nii palju inimesi selle nädalaga näinud , et ei taha oma naisega ka enam suhelda ja vaid omaette olla. Ega ei saa ju kohe töölt minema joosta kui veidi raskem nädal tuleb ette. Õnneks, selles kohas, kus ma töötan on inimesed üliarusaajad ja probeleeme tekib sellises vallas väga vähe.

Nii,sai sellega nüüd ühele poole.
Statoilist rääkides on mul vaid kiidusõnu. Olen unustanud rahakoti koju või pole pappi nii palju arvel jne jne, ja aru on saadud alati. Jätan kas isikut tõendava dokustaadi sinna vms. Kütus on minu arust ka suht heal tasemel neil siin Eestis.
Suht kindel olen ka , et nad saavad mingi koolituse kindlasti või nõutakse müüa koolitust vms. Harva leidub kohte, eriti bensiinijaamu , kus on kvaliteet nii heal tasemel.

Lõpuks muutume paratamtult nendeks, kelleks teised meid peavad - Julius Ceasar.
http://www.pohjatuultepojad.net

Teema algataja
Molotov

Lugemata postitus Postitas Molotov »

"Sõida, aga ära mölise!"

Lõpetaks äkki sellel mõttetu teema? :roll:

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

no on see statoil nagu ta on aga teenindusega jaamadest siiski proffessionaalseim tase! süüa saab hästi, elementaarsed õlid ja mis põhiline, kütus, täitsa ok ja olemas. wc-d üldjuhul puhtamad kui teistel sarnastel konkurentidel. autol saab klaasid puhtaks, üldjuhul ka revidesse õhku manokaga kotrollitult.
iriseda muidugi võiks aga.....tahaks teada kes või mis siis parem oleks? et kusagil mõnes teises jaamas on just sulle naeratav tibi ei tähenda see paremat üldist taset.
statoili tase on kõrgeim ja ühtlane. ükskõik mis riigis siis oled parasjagu.
hinnad on kõrgemad sest tase on ka kõrgem. see ei tähenda et ma seal igapäevane külaline olen aga siiski tihti.

mingi aeg oli neil kohustus soojaks(loe:kuumaks) tehtud rännumees või muu sandwich kliendile ulatada kinnises kiles. palusin siis et nad selle kuuma saia/leiva kilest välja võtaks või avaks. osad müüjad jäid juhmi näoga otsa vaatama ja väitsid et nad ei tohi seda teha! :shock: küsisin et mil moel mina seda kuuma asja paljaste kätega avama peaks, aga nemad ikka ajasid oma jonni et olla keelatud sedapsi. :wack: nüüd õnneks on muutunud see nüanss ja nad avavad kuuma kile oma tööriistadega.
kohvi on konkurentsitult suurim ja maitsvaim mis nii lihtsalt teel olles kättesaadav. sõidad auto/tsikliga letti ja oplaa! olemas
ja siiski on statoil enamuses eesti linnades olemas ja just õigetes kohtades. ma neile ühtegi konkurenti küll ei näe sellise tasemega kompleksteenuse osas.

oskab keegi vaielda või tõestada statoilis müüdava 4T sünt õli kohta. ostan seda sealt tihti. hind on meeldiv.

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Teema algataja
kana

Lugemata postitus Postitas kana »

creativ kirjutas:

no on see statoil nagu ta on aga teenindusega jaamadest siiski proffessionaalseim tase! süüa saab hästi, elementaarsed õlid ja mis põhiline, kütus, täitsa ok ja olemas. wc-d üldjuhul puhtamad kui teistel sarnastel konkurentidel. statoili tase on kõrgeim ja ühtlane. ükskõik mis riigis siis oled parasjagu.hinnad on kõrgemad sest tase on ka kõrgem. kohvi on konkurentsitult suurim ja maitsvaim mis nii lihtsalt teel olles kättesaadav. siiski on statoil enamuses eesti linnades olemas ja just õigetes kohtades. ma neile ühtegi konkurenti küll ei näe sellise tasemega kompleksteenuse osas.

:bsmile: jõudu, Urmas, see ju päris hea reklaam, nad peaks sulle maksma selle eest!
Minu arvates on suurim puudus see, et neil EI LEIDUNUD MENTOST, et vajalikul hetkel inimene saaks teatud kavalaid katseid Coca-Colaga teha (kes teavad, need teavad :P ) ja muidugi VÄGA KÕRGE HIND (mis ei takista mind seda teenusepakkujat kasutamast).
Leian, et see Shveitsi või Norra tasemel hind pole õigustatud. Teen ise ilma keerukate masinateta iga kell parema ja tunduvalt odavama kohvi (espresso, presskann, latte vms). Kuna kohv peab värske olema, siis reisile kodust kohvi kaasa ei vea ja seetõttu ma nende klient olengi. Muus osas savi, kas tegu väikse maatankla või statikaga.

Suletud

Mine “Vaba teema”