odavad mootorratta koolid
Moderaator: Moded
Haapsalus saab A-katti minu teada ainult Klimbergi juures teha. Ratta kohalevedamine sõltub sellest, mis katti Sa teed - neil endil on ainult 350-ne Jawa olemas, mis sobib A4 tegemiseks. Kui A1 või ilma piiranguteta A-d tahad, pead jah oma rattaga käima, nagu mina.aku kirjutas:ehk keegi oskab natuke haapsalu koolide olukorrast rääkida. olen kuulnud et seal peab ise mootorratta kohale vedama.
kes midagi teab võiks natuke kommenteerida ja soovitada haapsalus olevaid koole
Samas sai Klimbergiga täiesti mõistlikult kaubale - tervisetõendi hankis niisama, teooriatundides istuma ei sundinud ja sõitma pidi niipalju, et ta kindel oleks, et ma eksamilt läbi saan. Kokkuvõttes oleks load 3 nädalaga kätte saanud, kui lumi poleks ootamatult vara maha tulnud ja platsieksamit 2 nädalat edasi lükanud

TransAlp '02
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Täna oli siis Tallinna ARK`s päev kus tehti A kategooria sõidueksameid, tegijaid oli 5-6.
Platsil oli ainult kolm harjutust: tõusult sõitma hakkamine, kaks korda kaheksa ja slaalom. Kui kõik paltsi läbi teinud hakkas linnasõit. Pikalt piianama ei hakatud, mind viidi korra Nõmmele ühesuunalistele, lasti üle Hiiu raudtee ülesõidu sõita ja siis läbi Nõmme tehnikaülikooli ringile. Sealt juba Kadaka pst. kaudu ARK`i juurde tagasi. Kokku kestis linnasõit umbes 25 minutit ja kes päris rängalt ei eksinud said ka eksami läbi.
Kõige tähtsam aga see, et esmaspäeval ARK`i uutele lubadele järgi.
Õnnesoovid ka teistele värsketele A kateooria omanikele.
Platsil oli ainult kolm harjutust: tõusult sõitma hakkamine, kaks korda kaheksa ja slaalom. Kui kõik paltsi läbi teinud hakkas linnasõit. Pikalt piianama ei hakatud, mind viidi korra Nõmmele ühesuunalistele, lasti üle Hiiu raudtee ülesõidu sõita ja siis läbi Nõmme tehnikaülikooli ringile. Sealt juba Kadaka pst. kaudu ARK`i juurde tagasi. Kokku kestis linnasõit umbes 25 minutit ja kes päris rängalt ei eksinud said ka eksami läbi.
Kõige tähtsam aga see, et esmaspäeval ARK`i uutele lubadele järgi.
Õnnesoovid ka teistele värsketele A kateooria omanikele.
Kah täna käisin viimast tundi võtmas, tehti mulle koolieksam sõidu peale. Pidin kõik 10 tundi ikka täis sõitma ka enne. Nüüd ainult ootan ARK eksamile mineku aega.
Tartus Selge autokoolis tegin kursused:
500.- teooria
400.- esmaabi
3200.- sõidud
+ ARK'i eksamimaksud ja lõivud... ei teagi palju need on.
Kevadeni nüüd veel vaja raha koguda tsipa, siis on plaan saksast tuua oma tsikkel kah, esialgu vaatan CB500 poole, kuna CB600 Hornet nats kalliks jääb.
PS. mulle see autokool meeldis
Tartus Selge autokoolis tegin kursused:
500.- teooria
400.- esmaabi
3200.- sõidud
+ ARK'i eksamimaksud ja lõivud... ei teagi palju need on.
Kevadeni nüüd veel vaja raha koguda tsipa, siis on plaan saksast tuua oma tsikkel kah, esialgu vaatan CB500 poole, kuna CB600 Hornet nats kalliks jääb.
PS. mulle see autokool meeldis
Honda Hornet 600 'Herilaseplika'
-
Teema algataja
Toon siis ka võrdluseks hinnad ära....
Aveda autokool Tallinnas Õismäe teel
Autokool 4000kr (sisaldab teooria + 10 tundi sõitu)
Esmaabi 300kr (16 tunnine kursus tehti meile 1,5 tunniga ära)
ARK eksamid, load, riigilõiv 1140kr
Arstitõend 200kr
Pildid autokooli ja arstitõendi jaoks 50kr
Kõik kokku siis: 5690kr
Autokooli minekust lubade saamiseni natuke alla kahe kuu.
Aveda autokool Tallinnas Õismäe teel
Autokool 4000kr (sisaldab teooria + 10 tundi sõitu)
Esmaabi 300kr (16 tunnine kursus tehti meile 1,5 tunniga ära)
ARK eksamid, load, riigilõiv 1140kr
Arstitõend 200kr
Pildid autokooli ja arstitõendi jaoks 50kr
Kõik kokku siis: 5690kr
Autokooli minekust lubade saamiseni natuke alla kahe kuu.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.