Mida teete kiivriga, kui ratta kuhugi jätate?
Moderaator: Moded
Re: Mida teete kiivriga, kui ratta kuhugi jätate?
ulmefm kirjutas:pyramiid kirjutas:ulmefm kirjutas:Ma ka ikka näpu vahel kannan, pole mingi odav plassmassovõi ja samas hea sinna suitsupakk rahakott telefon ja muud tränid toppida kui kombel taskuid pole
Ja sõidu ajal on need asjad sul siis kuskohas?
istumise taga kaane all ikka passivad
Ai-jaa.. Ma ju see õnnetu rattaomanik, kel istmealune vaba ruum täiesti puudub tsiklil. Täitsa jama kohe!
Talvel aretasin gepsule sigaretisüütajast vooluotsikut otse aku pealt ja no vaevu-vaevu leidsin sellise ruumikese, kuhu sigaretisüütaja otsik ja gepsu autolaadija juhe ära mahtusid seal istme all.
-
- Tsikkel: on vajaka
- Kontakt:
Mina olen siiamaani oma mootorrattaga liikunud ainult küla vahel ja siin ma küll oma kiivrit kaasa ei vea. Kuigi ei tea, ega see küla elu ka enam nii turvaline ole... 10 aastat tagasi oli ikka igas külas enam-vähem nii, et kõik teavad kõiki. Aga nüüd, pakun, et mina ei tea oma külast vähemalt 70%
Igastahes siiamaani pole veel probleeme olnud, et keegi oleks üritanud midagi mootorrattaga seoses näppida. Tegelt peaks ikka kaasas vedama vist...
Terv.

sinilind123 kirjutas:...igasuguseid ohmoone on. ... kui on lukuga kinni, siis proovitakse seal kohapeal sellega trikke teha. lüüakse jalaga, tõmmatakse noaga kriime peale, avatakse pudeleid lõua osaga või mida iganes.
...
Hirmus hea fantaasi sul.
PS! Pole selle peale tulnudki, et kiivriga pudelit avada saab... tnx
Aga nali naljaks - loomulikult on parem karta kui kahetseda. Mul õnneks lukk ratta küljes olemas
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kiivrid sokutad miski pseudovabanduse abil "sejakoti" kätte ja ise kuukad laia lõuaga õlut. Rispekt noh.
lisavarustuseks GSR600
Hitchiker kirjutas:Kiivrid sokutad miski pseudovabanduse abil "sejakoti" kätte ja ise kuukad laia lõuaga õlut. Rispekt noh.
Sa õpiku lummuses juba
-
- Tsikkel: Ducatisti
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Hey!
Mul vennal juhtus selline lugu, et ta jättis näraka IXS kriime täis kiivri maja ette rolleri peale. Sõi lõuna ära ja tuli alla.Ja mida pole-see on kiiver!!!
Niiet mina kannan sest ajast peale enda oma kaasas, kui mingi näru kiiver läheb varaste saagiks, siis küllap minu norm. kiiver ka! Juhtus siis eelmise aasta suvel.
-
- Tsikkel: on vajaka
- Kontakt:
Pikanäpumeestele kõlbab jah kõik, mis kõlbab omanikule.
Terv.

-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
Mina kannan ka kiivrit alati kaasas. Aga tegelikult postitasin sellepärast, et täpsustada- kinnise kiivriga ujumine on ikka 3in1, sest siis pole ujukaid ju ka väga vaja...
-
- Tsikkel: R1200GS
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 3 korda
väike tootevihje neile, kes võiksid vajada alternatiivi kiivri jms käeotsas tassimisele: http://www.planet-knox.com/detail2.aspx?ID=63. Võibolla liigub selliseid kotte ka meie kaubandusvõrgus, aga mulle on see konkreetne kuidagi sümpaatse mulje jätnud.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Kinnise kiivri saab ka teistmoodi ratta külge lukustada. Kett- või trosslukuga. 2in1!
Siis tuleb mängu ka see teema: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=349479#p349479
edu
-
- Tänatud: 8 korda
Endal on plaan selline soetada ja maksis mingi 20$.
http://live.hot.ee/gallery/show_image?id=1140959
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
Leian, et pigem tarida kaasa kui pätte provatseerida.... Isegi kui kiiver masina küljel lukus, leidub kindlasti väikeseid vilkaid varganäppe, kes üritavad oma kurje tegusid teha....
-
- Tsikkel: FZR
sõdur, peab ikka oma varustuse kaasa tassima, sory-kroonu venes lööb välja
Oleks vist päris nadi tunne, kui avastad end võõras linnas ühtäkki ilma kiivrita....
Edasi võiks teoreetiliselt järgneda päris vaevaline tsiklilükkamine Ilma slemmita vist ka ei tohi sõita
Kõige turvalisem on kiiver Laagri Maksimarketi riiulisse ära peita!
Benelli TNT 1130
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Sõidan suht odava kiivriga. Ja selle panen ratta külge lukku. Kätte saamiseks tuleks rihm läbi lõigata, aga milleks selline kiiver? Siimaani pole kellelegi näppu jäänud. Ei mina hakka teda kaasa tassima. Linnakiirustel kärab see odav kiiver küll ja veel (see pole rollerikiiver, vastab siiski kõigile normidele).
-
Romeo kirjutas:Oleks vist päris nadi tunne, kui avastad end võõras linnas ühtäkki ilma kiivrita....
Edasi võiks teoreetiliselt järgneda päris vaevaline tsiklilükkamineIlma slemmita vist ka ei tohi sõita
Sõbral juhtus selline asi kuskil Barcelona lähedal. Astus vaid paariks minutiks mingi väikse poe uksest sisse ja jättis oma Arai lenksu külge. Sellest piisas, kui ennast ümber pööras oli kiiver läinud. Siis ei jäänud muud üle kui kohalik tsiklipood üles otsida ja üks odav kiiver osta et saaks Hollandisse tagasi sõita.
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Tsikkelröövel kirjutas:...Kätte saamiseks tuleks rihm läbi lõigata, aga milleks selline kiiver? ....
Kui keegi omale kiivri soetamise eesmärgil varustab end juba tööriistaga, siis miks ei võiks selleks olla mõnekümnekroonised lõiketangid kusagilt "Hinnapommist"?
Ja ei peagi üldse rihma lõikama vaid ainult tolle D-rõnga läbi hammustama - alles jääb igati komplektne ja kasutatav kiiver, millega on teha küll ja veel. Vajadusel uue D-rõnga installimine on köki-möki...
Kasutan ka ise aeg-ajalt toda rõngaga tsiklikülge lukustamise varianti, kuid seda enamasti tuntud ja turvalise ümbruse korral. Kui kiivrile kohvris ruumi pole või läheb sinna "seljakoti" kiiver, siis lihtsalt kannan kaasas.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
siiani kiiver tsikli peal ehk peegli otsas. ja arvatavasti ka edaspidi
ja üleüldse, mida see kiivrivaras nende varastatud kiivritega peale hakkab? kus ja kellele ta neid müüma hakkab? või võetakse lihtsalt oma tarbeks? vb olla läheb näitex lätimaale kiivrit müüma.
ja tegelt ärge ostke mingi suvalise tüübi käest kiivrit. endine pärisomanik võib oma pihtapandud kiivri ära tunda ja edasi võib igaüks juba ise ette kujutada,,mis edasi saama hakkab.
ja huvitav, kui mitu kiivrit eestis pihta aastas pannakse. mõni uurimustööde tegija võiks väikse uurimuse teha, ja saab siis järeldusi teha, kas see teema on üldse aktuaalne ja jahvatamist väärt.
Ise soovitan soojalt, et tõmmake lihtsalt kiivri all oleva rihmaga ta kuhugi rattakülge suht kõvasti külge, juhul kui on selline kinnitusmeetod. Ilma klambrita. Test näitab, et enamus pikanäpumehi on ju teadupärast mingi puudega või lihtsalt lollakad et võõrast vara tahavad näppida, ja kui klambri saab veel pool idioot lahti siis tavaliselt selle D-lukuga või kuidas seda kutsutakse, nendest neil mõistus üle ei käi.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
KoVaL73 kirjutas:Ise soovitan soojalt, et tõmmake lihtsalt kiivri all oleva rihmaga ta kuhugi rattakülge suht kõvasti külge, juhul kui on selline kinnitusmeetod. Ilma klambrita. Test näitab, et enamus pikanäpumehi on ju teadupärast mingi puudega või lihtsalt lollakad et võõrast vara tahavad näppida, ja kui klambri saab veel pool idioot lahti siis tavaliselt selle D-lukuga või kuidas seda kutsutakse, nendest neil mõistus üle ei käi.
eriti kui selle lahtitõmbamisnipuka seal nats paigast liigutad selle D-rõnga külje peale. ma arvan et sel juhul ei saa isegi täiemõistusega inimene kohe aru et miks krt see asi lahti ei tule...
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
Seni kiivri endaga igale poole kaasa vedanud. Vähegi turvalisemas ümbruses saab enda läheldale silma alla panna või riietehoidu. Ahavatluseks ratta peale ega külge pole julenud jätta. Plaan tagakohver osta kuhu kiiver ära mahub.
Vat ma olen niivõrd laisk et ei jaksa seda kaasa vedada ega kohvrit taha panna ja olen selle pea et alati ratta peale jätnud ja siiamaani pole see kuhugi kadund sealt
-
- Tsikkel: Ducatisti
muhkel5 kirjutas:Vat ma olen niivõrd laisk et ei jaksa seda kaasa vedada ega kohvrit taha panna ja olen selle pea et alati ratta peale jätnud ja siiamaani pole see kuhugi kadund sealt
No siis varsti kaob! Vaata mis ajal me elame.
Minul näiteks spetsiaalne koht sadula all kiivri kinnitamiseks
Kiiver ikka alati endaga kaasa. See hooaeg peaks vist isegi istme ära võtma ja kaasas kandma (eelmine aasta varastati iste ära tuugalt)
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Ei saa midagi jätta ratta külge, igasuguseid debiile on, varastatakse isegi sooja sitta ja tulist rauda, asi siis see kiiver kaasa võtta hoolimata sellest et teha pole sellega midagi. Kiivri võtan alati kaasa, kui käed taskus tahan käia, siis sõidan autoga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.