Motoexotikal Biker'i boxis...
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Motoexotikal Biker'i boxis...
Junzu kirjutas:Minujoaks polndki erilist vaadata. Ühtegi endale huvipakkuvat pilli polndki (Kawasaki-si nägin vist ainult 1te, supermotosid polnd ka, SuperDuke-i ka polnd) Pealeselle tahtsin kiivrile visiiri osta, aga näed Arai polnudki esindatud
Olen sinuga ühte meelt, et kui kohale ei jõua, siis ei juhtu ka mitte midagi. See tarkpea, kes tuli mõttele tartunäituste hallides 2 messi ühel ajal korraldada, on ikka eriline "ajugeenius"
Let the good times roll.
Messil käidud ja väga lahe!
Palju tuttavaid ja sõpru !
Igati kordaläinud päev
siim
Saime uued rehvid mega hea hinnaga ja lootuse ehk tuleb kunagi SUVI, sest kõigi asjaosaliste kohalolek kinnitas seda.
ainuke asi mis ei meeldinud oli ruumi puudus. Rahvast oli palju ja ruumi vähe. Isegi pilti ei saanud korralikult teha, kõik jooksid kaamera eest risti rästi läbi
Muidu võib aga rahule jääda ja võib öelda et sai palju targemaks (Y)
Ma nägin küll Arai kiivreid päris hulgaliselt, kas seal visiire ja muud nodi oli ei pannud tähele.
Tore üritus siiski
-
- Tsikkel: Ducatisti
- Tänanud: 2 korda
Käidud, ja mul ka emotsioonid just kõige paremad ole! Oleks võind mõne suurema koha otsida! Ja paljud rattad olid vaat et yksteise otsa laotud, ei saandki näppida ja lähedalt vaadata.
Ducatisid oleks võind rohkem olla.
Aga kõik ka nyyd siis jama old. Dragbike meeste ees myts maha, väga tublit olete teind Aga ei saand aru miks paljudel ratasteil oli vene sadulad peal
Aga jääme siiski järgmist messi ootama
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänatud: 11 korda
Ermpz kirjutas:Ma nägin küll Arai kiivreid päris hulgaliselt, kas seal visiire ja muud nodi oli ei pannud tähele.
Kus kohas sa neid veel nägid? Ainuke Arai mida ma nägin oli Veldi riiulil ja nemad enam Araiga ei tegele.
Ja mida ma nüüd saama peaks hakkama? Kui minule midagi erilist vaadata polnd, siis lihtsalt polnud. Varustust mul ka vaja ei ole, nende poole ei pöörand peadki, ainult visiiri vastu oli huvi, seda aga ei leidnud.
Teistele võibolla meeldis, mulle mitte väga. Rahvast oli jah palju, pilti teha väga ei saand, aga sellepärast ma ei kurda, vähemalt rahval on huvi
Eelmine aasta oli mingi lava värk ka, kus vähemalt mingi tegevus toimus, seekord kuulsin aind mingid gosplit :D:D
Ja mis asi see "Eestis ennenägematu" asi oli??? Võibolla olen loll ja ei osand vaadata lihtsalt.
Võibolla vales kohas küsimus aga teema algas sellest Biker kaardist,kas see sinfo siin on kehtiv või on juba midagi uut kus info üleval.
www.biker.ee/kaart
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Ei noh tore oli kohata häid vanu tuttavaid - aga üldmulje siiski oli nõrgem, kui eelnevatel aastatel. Parim saavutus Biker.ee särgid, hää et niigi läits, sellel aastal sai isegi mu abikaasa naistele mõeldud eksemplari (siinjuures tänud Pikale). Aga ega ma nurise, ma ise kah palju lahjem, kui eelnevatel aastatel edu kõigile, kes viitsivad jamada.
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
Sai siis täna messil käidud ja selle aasta esimene sõit tehtud,küll külgkorviga variandiga aga tsikkel seegi.
Mess oli mage aga päeva päästis tsikli sõit
Veitsa teemasse kah,tahtsin minagi bikeri boxi pääseda aga kahjuks see mul ei õnnestunud,kuna too hetk olid ühelpool tsiklid,teiselpool mingid kulina müüjad ja kõigetipuks bikeri letiäär rahvast täis.
Mina ei tea kuidas Teiega on aga minu arust oli Helsinkis mess aga Tartus täika.See minu arvamus!
Suska kirjutas:Kui keegi homme Pärnust läheks, oleks 2 inimest tulijad. Loomulikult klapiks rahad kokku.Andreas
mqs kirjutas:Lükkus minulgi see üritus pühapäevaks ning oleksin nõus kellegagi bensuraha klappima. Tea, kas pyramiid on juba Tartumaale siirdunud...
Ei ole siirdunud, aga kui ma praegu neid kommentaare loen, siis ei ole enam kindel, kas tahangi sinna nii väga enam siirduda..
-
pyramiid kirjutas:Suska kirjutas:Kui keegi homme Pärnust läheks, oleks 2 inimest tulijad. Loomulikult klapiks rahad kokku.Andreas
mqs kirjutas:Lükkus minulgi see üritus pühapäevaks ning oleksin nõus kellegagi bensuraha klappima. Tea, kas pyramiid on juba Tartumaale siirdunud...
Ei ole siirdunud, aga kui ma praegu neid kommentaare loen, siis ei ole enam kindel, kas tahangi sinna nii väga enam siirduda..
Oma silm on kuningas ja kindlasti tuleb ka siia väga positiivseid kommentaare.Kui tuleb
Saad esmaspäeval töö juures rääkida,et käisid messil
Kajar kirjutas:pyramiid kirjutas:Suska kirjutas:Kui keegi homme Pärnust läheks, oleks 2 inimest tulijad. Loomulikult klapiks rahad kokku.Andreas
Oma silm on kuningas ja kindlasti tuleb ka siia väga positiivseid kommentaare.Kui tuleb
![]()
Saad esmaspäeval töö juures rääkida,et käisid messil
Minu soovitus ära mine hoiad aega ja raha kokku tee midagi oma kaheratalisega garaazis
raha oli väike, aga ega selle eest ei saand ka midagi, väike fiiling omade seltsis
Sihukes raha eest pakuksin vähemalt tasuta õlut arvestades palju sealt täna rahvast läbi vuras.
Qunts kirjutas:Minu soovitus ära mine hoiad aega ja raha kokku tee midagi oma kaheratalisega garaazis
Hindan korraldajate kiindumust ja et nad on südamega asja kallal. Edu ja jaksu! Oli vähe lahjem kui eelmine aga mis sest, ainus asi mis nnukraks tegi on see,et rattaga kohale ei saanud minna. maanteel näeme.
edit: krt! HD-mehe raamat jäi ostmata! Raamatupoodides ta ka ikka olemas?
nii palju kui on inimesi on erinevaid arvamusi, ei tasu sellepärast nüüd tülli minna
Kui keegi kuhugi netti pilte uppinud on siis võiks sheerida kama ka teistega
Mina jään küll messiga rahule. Hea, et seegi oli, Elumoto ju jäeti ära... ahjaa, motorspordi aastaraamutu sain ka hea hinnaga soetatud
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Qunts kirjutas:Sihukes raha eest pakuksin vähemalt tasuta õlut arvestades palju sealt täna rahvast läbi vuras.
unusta ää , seee pileti hind võrreldes muudega olematu, kui Sa väga janune tule teen Sulle õlle
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Käidud, rattaga. Paljud veel rattaga käisid??
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Mess võiks ka "suvi" asemel mingit motonodi pakkuda. Aga pole paha- sai käidud, palju sõpru näinud, käed olid tasuta nodi täis, kogemata ka triki(moto)mehe esinemist nägime. Katsusime Suzu ja Honda stendis kroomi ja nentisime, et Yamahat pole kohal. Kuna eelmised kaks päeva veetsin garaažis siis ei saa kurta, et messi asemel võiks muud teha päev läks korda ja kui parkla väljasõidus avastasin traigi siis läks tuju veel paremaks (Huvitav asi- kuna sellise ilmaga absoluutselt ei lootnud kaherattalisi kohata siis traigi äratundmine võtis aega nagu pensionääril
trügisin kitsal väljasõidul talle ette ja siis alles jõudis kohale- tagurdasin eest ära.
Üldiselt oli päev seiklusrikas
-
- Tsikkel: Yamaha XJR 1300
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Käisin reedel, paar tundi pärast avamist. Hea ja lahe oli jalutada. Rahvast vähe. Õigus on nendel, kes arvavad, et midagi erilist küll polnud, aga hea seegi, et midagigi oli. Muljet avaldas 5 liitrine tsikkel, aga ta vaeseke oli lükatud ühte boksi nurka ja vaadata sai tagant. Aga poisid selle tsikli juures olid lahedad, jagasid meeleldi infi.
Loll ei ole see, kes ei tea, vaid ei tahagi teada.
Road Devil
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Ise ei oska väga kurta, vaadata oli ikka palju, kahju muidugi et Yamu end ei näidanud. Viispluss polnd aga nelja võib ära panna küll
-
Kipsi kirjutas:Käidud, rattaga. Paljud veel rattaga käisid??
Mina!
-
- Tsikkel: Kawa
Mess, kust mina ei puudu aga see aasta..tegin ringi ära ja kõik..kohvikupool oli väike,rahvast jõhkralt...ainus vatamisväärsus oli Pika soeng..kus Korke hayabusa oli?
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
mototydruk kirjutas:Mess, kust mina ei puudu aga see aasta..tegin ringi ära ja kõik..kohvikupool oli väike,rahvast jõhkralt...ainus vatamisväärsus oli Pika soeng..kus Korke hayabusa oli?
sisse minnes kohe kõige ees.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
mototydruk kirjutas:Mess, kust mina ei puudu aga see aasta..tegin ringi ära ja kõik..kohvikupool oli väike,rahvast jõhkralt...ainus vatamisväärsus oli Pika soeng..kus Korke hayabusa oli?
oo sa ei tea, mida see lause Pikale tähendab - kohapeal sai ta järjest kinnitust, et Tartu ei olnud veel valmis tema soengu jaoks..
festival oli muidugi lahe. arvan, et siin kirjutatud kriitika on õige, aga paljude jaoks kestab see mess terve nädalavahetuse päevad ja ööd ning pilt kokku on kirju.
tervitan kaaseksponente
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Motoexotikal Biker'i boxis... olid sõbrad Driftersid.
Üldiselt on minu jaoks mess kui selline alati vähem tähtis olnud. Miks ma üritan Exoticale alati tulla - et kohtuda vanade sõprade ja tuttavatega, et saaks juttu ajada ja meetriga nalja teha. Järgmine aasta jälle!
.....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.