Tanel Leok
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Tanel Leok
ülihea jätk Taneli võitudeseeriale! Eks see põhihooaaja avasõit oli paras loterii. Õnneks vedas seekord Tanelil. Nüüd jääb loota et õnn teda terve hooaja soosib. Tehnikaga ei tundu probleeme olevat.
Tubli algus ka Aigaril! Ja palju edu tuleks soovida Gerdile!
Eesti motokross on ikka ülikõval tasemel kui maailma tipus on korraga 3 sõitjat. Õige aeg ala populariseerida ja alaliit peaks siinkohal seda kuuma rauda taguma niikuis suudavad.
Eesti motokross võiks vabalt olla suusatamise kõrval teine spordiala mis kulda ja karda väikerahvale tooks.
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Itaalia on suht edukas meile olnud märtsis. Kergejõustikus 2 kulda ja palju häid kohti Torinost ja nüüd veel Leokitelt 1 ja 4 koht. SUPER!!!
Uskumatu sai tõeks, ETV algas MX uudisega, eriti uskumatu on see, et ETV mees oli Itaalias ja võttis maakeelsed intervjuud.
-
Müts tõesti maha ETV spordiuudiste ees, kes viitsisid seda näidata, teised kanalid näitava kõike muud kui maailmatasemel motokrossi, seda enam et meie mees võitis. Jõudu Tanelile
Andres kirjutas:Uskumatu sai tõeks, ETV algas MX uudisega, eriti uskumatu on see, et ETV mees oli Itaalias ja võttis maakeelsed intervjuud.
Alati kui meie meestel hästi läheb, on Kristjan Ojang krossi MM kokkuvõtte teinud ja ta ennegi kohal olnud...
Hea, et ETVs vähemalt üks motofännist spordikommentaator on
Lugu siin: http://sport.err.ee/index.php?0590181#video
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Suured tänud Tanelile, Aigarile, Gepale ja TV4-le!
Adrekalaks kestab veel nädalajagu, ma arvan.
-
- Tsikkel: Gas Gas, HD rott
- Tänatud: 2 korda
http://sport.postimees.ee/?id=102970
"Eestlane kinnitas ka, et tema Kawasaki meeskond pole talle liigset pinget peale pannud."
Arvutist näed kindlasti. sealt näed ka MX2 sõite
http://freecaster.tv/live/mx/1006974/mx ... ve-webcast
ja TV4 kannab ka otse üle MX1 sõidud
http://kava.ee/?page=chn&cgid=3&cid=8&d ... ck=chn,8,1
-
ehh! nüüd pöidlad jälle pihku! kolm meiemeest taas korraga stardis.
MOTORS TV täna kell 12.00 ja 15.00 mx2 kell 13.00 ja 16.00 mx1 sõit
ja tv4 eesti 13.00 mx1 esimene sõit
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänatud: 1 kord
Täna hommikusel soojendusel väntas Tanel kiirema ringiaja, seega kiirus on olemas, jääb üle loota vaid stardi õnnestumisele.
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
creativ kirjutas:ülihea jätk Taneli võitudeseeriale! Eks see põhihooaaja avasõit oli paras loterii. Õnneks vedas seekord Tanelil. Nüüd jääb loota et õnn teda terve hooaja soosib. Tehnikaga ei tundu probleeme olevat.
Tubli algus ka Aigaril! Ja palju edu tuleks soovida Gerdile!
Eesti motokross on ikka ülikõval tasemel kui maailma tipus on korraga 3 sõitjat. Õige aeg ala populariseerida ja alaliit peaks siinkohal seda kuuma rauda taguma niikuis suudavad.
Eesti motokross võiks vabalt olla suusatamise kõrval teine spordiala mis kulda ja karda väikerahvale tooks.
Mul vanamees ütles selle peale, et kuradi Eesti meedia, kajastab ainult neid alasid, kus eestlased on ei tea kus tagaotsas, aga motospordist ja eriti krossi, ei kajastata üldse...ETV näiteks ei tee üldse ülekandeid MX1, 2-st...mingi kuradi suusa nühkimine ja kergejõustik.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Honda africa twin 750
- Tänanud: 18 korda
- Kontakt:
päris kena sõit oli!
Tanelil oleks võind veel start hässti õnnestuda.
ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750
-
- Kontakt:
Krt. Elu on ikka lill. Olen olnud krossiraja ääres, kui võidu sõitis kolm venda ja meie olime naabrimehega ainukesed pealtvaatajad. Nüüd on käes aeg, mida ei julgenud lootagi, kolm Eestlast sõidavad mm-l võidu ja mina vahin seda telekast EESTIkeelste kommentaaridega. Rääkimata sellest, et paari etappi aastas saan ka kohapeal vaatamas käia.
kõrtsmikumolu kirjutas:Krt. Elu on ikka lill. Olen olnud krossiraja ääres, kui võidu sõitis kolm venda ja meie olime naabrimehega ainukesed pealtvaatajad. Nüüd on käes aeg, mida ei julgenud lootagi, kolm Eestlast sõidavad mm-l võidu ja mina vahin seda telekast EESTIkeelste kommentaaridega. Rääkimata sellest, et paari etappi aastas saan ka kohapeal vaatamas käia.
![]()
Minu mõte täpselt
Ja 27-28.juuni kõik Riia lähedale Kegumsisse - MM-etappi vaatama!!! Nii lähedal pole see karusell veel kunagi tiirelnud...
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
kõrtsmikumolu kirjutas:Krt. Elu on ikka lill. Olen olnud krossiraja ääres, kui võidu sõitis kolm venda ja meie olime naabrimehega ainukesed pealtvaatajad. Nüüd on käes aeg, mida ei julgenud lootagi, kolm Eestlast sõidavad mm-l võidu ja mina vahin seda telekast EESTIkeelste kommentaaridega. Rääkimata sellest, et paari etappi aastas saan ka kohapeal vaatamas käia.
![]()
meelde tuleb 80-ndate keskpaik kui Piiteris oli MM etapp. No ütleme et sellist baltimaade motolaulupidu (räägiti et miskit 130 000 vaatajat oli ainuüksi eestist, lätist, leedust või isegi rohkem) pole täneseni enam näinud. Stardis olid siis vana Krestinov ja Aadu Sikk. Poisikesena sai silmad punnis vaadatud tolle aja kohta müstilisi kiirusi ja pille. KTM ja Kinigadner olid hoopis teisest dimensioonist...
Nüüd on sama tsirkus jõudmas meiegi maale. Superäge et Eesti on selle ala maailma tipus ja mitte vähe. 3 meest punktikohal ja vähemalt üks nendest rebib tiitli pärast! kes oleks seda uskunud 20 aastat tagasi!?
- Tsikkel: Ducatisti
- Tänanud: 2 korda
creativ kirjutas:kõrtsmikumolu kirjutas:Krt. Elu on ikka lill. Olen olnud krossiraja ääres, kui võidu sõitis kolm venda ja meie olime naabrimehega ainukesed pealtvaatajad. Nüüd on käes aeg, mida ei julgenud lootagi, kolm Eestlast sõidavad mm-l võidu ja mina vahin seda telekast EESTIkeelste kommentaaridega. Rääkimata sellest, et paari etappi aastas saan ka kohapeal vaatamas käia.
![]()
meelde tuleb 80-ndate keskpaik kui Piiteris oli MM etapp. No ütleme et sellist baltimaade motolaulupidu (räägiti et miskit 130 000 vaatajat oli ainuüksi eestist, lätist, leedust või isegi rohkem) pole täneseni enam näinud. Stardis olid siis vana Krestinov ja Aadu Sikk. Poisikesena sai silmad punnis vaadatud tolle aja kohta müstilisi kiirusi ja pille. KTM ja Kinigadner olid hoopis teisest dimensioonist...
Nüüd on sama tsirkus jõudmas meiegi maale. Superäge et Eesti on selle ala maailma tipus ja mitte vähe. 3 meest punktikohal ja vähemalt üks nendest rebib tiitli pärast! kes oleks seda uskunud 20 aastat tagasi!?![]()
Jutt õigemast õigem! Kuigi eile vaadates Eesti poisse sõitmas, tekkis täitsa piinlik tunne, et miks sellises krossiriigis nagu Eesti, ei ole oma MM etappi!? Minu arvates oleks se lausa kohustuslik omada kodu etappi, mitte ainult pealtvaatajate pärast vaid ka nende poiste pärast kes sõidavad-neil on ikka ka hea tunne "omade" ees sõita- õigem oleks vist isegi õelda kirjeldamatu tunne.
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Piimanina kirjutas:creativ kirjutas:kõrtsmikumolu kirjutas:Krt. Elu on ikka lill. Olen olnud krossiraja ääres, kui võidu sõitis kolm venda ja meie olime naabrimehega ainukesed pealtvaatajad. Nüüd on käes aeg, mida ei julgenud lootagi, kolm Eestlast sõidavad mm-l võidu ja mina vahin seda telekast EESTIkeelste kommentaaridega. Rääkimata sellest, et paari etappi aastas saan ka kohapeal vaatamas käia.
![]()
Nüüd on sama tsirkus jõudmas meiegi maale. Superäge et Eesti on selle ala maailma tipus ja mitte vähe. 3 meest punktikohal ja vähemalt üks nendest rebib tiitli pärast! kes oleks seda uskunud 20 aastat tagasi!?![]()
Jutt õigemast õigem! Kuigi eile vaadates Eesti poisse sõitmas, tekkis täitsa piinlik tunne, et miks sellises krossiriigis nagu Eesti, ei ole oma MM etappi!? Minu arvates oleks se lausa kohustuslik omada kodu etappi, mitte ainult pealtvaatajate pärast vaid ka nende poiste pärast kes sõidavad-neil on ikka ka hea tunne "omade" ees sõita- õigem oleks vist isegi õelda kirjeldamatu tunne.
Täpselt sama mõte tekkis ka kohapeal. Uskumatult vähe oli ikka publikut seal. Sakus ja Kegumsis on Bulgaariaga võrreldes täielik laulupidu.

-
asjakohane inf EMF poolt. loodan et teate kopimine ei ole seadusevastane...
Läti MX 1 ja MX 2 MM etapi piletid müügis...
10.04.2009
Teade !
EMF-i kontoris saadaval kahepäeva sooduspiletid (550-EEK) Lätis Kegumsis 27-28 juunil 2009 toimuvale MX 1 , MX 2 ja veteranide MM etapile .(lapsed kuni 13 aastat tasuta).
Läti Kegumsi MM pileteid saab osta krossidel registreerimis autost.
EMF
- Tsikkel: Kawasaki Z900
Istanbuli etapp on toimumas seenädal Istanbulis ja vabatreeningu tulemsued järgmised:
4) Tanel
15) Aigar
29) Gert
Let the good times roll.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Ducatisti
- Tänanud: 2 korda
OT!
Keegi võiks mle lollile lahti seletada, miks jätjestuse viimased mehed ligi minutiga parimatele kaotavad? Kas see mitte liiga suur kaotus ei ole? Ja mitte aint Tötgi rajal vaid ka Bulgaaria protokollis nägin sama asja.
Piimanina kirjutas:OT!
Keegi võiks mle lollile lahti seletada, miks jätjestuse viimased mehed ligi minutiga parimatele kaotavad? Kas see mitte liiga suur kaotus ei ole? Ja mitte aint Tötgi rajal vaid ka Bulgaaria protokollis nägin sama asja.
juu siis sõidavad niipalju aeglasemalt,ennemgi 5-6 mees ringi saanud,sealt see min.või pooleteisene diff.ka
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Kontakt:
![]()
Sai vist vara kiitma hakatud. Lill on närtsind, TV4 kahiseb, jopt....
-
kõrtsmikumolu kirjutas:kõrtsmikumolu kirjutas:Krt. Elu on ikka lill. Olen olnud krossiraja ääres, kui võidu sõitis kolm venda ja meie olime naabrimehega ainukesed pealtvaatajad. Nüüd on käes aeg, mida ei julgenud lootagi, kolm Eestlast sõidavad mm-l võidu ja mina vahin seda telekast EESTIkeelste kommentaaridega. Rääkimata sellest, et paari etappi aastas saan ka kohapeal vaatamas käia.
![]()
Sai vist vara kiitma hakatud. Lill on närtsind, TV4 kahiseb, jopt....
vaata motors tv kui olemas. tv4 pani pillid kotti....kahjuks. niipalju siis sellest
samad tüübid võiks mõnes raadiojaamas kommentaare peale lugeda. seda ju varemgi tehtud. ma oleks raudpolt kuuulaja. pilt motors tv ja hääl kasvõi raadio elmar
Vanasti luges seal järelejäänud aega ülekandeni.
Kuidas abi saaks?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.