Streetfighter Mild Black AndrusB
Moderaator: Moded
Re: Streetfighter Mild Black AndrusB
Pensa pumpa tahad siis kontakteeru 929 pumb mul olemas, tegemist uue pumbaga...
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Kuidas sa kontrollid ?
Pumpa saab kontrollida vastava manomeetriga, või siis pingis, niisama vaadates et tõõtab ja pentsa lõõb, võib olla eksitlik, omal läbikäidud rada, vahetasin pumba ja voilaa... Mure murtud... vana pump tõõtas ja lõi ka pentsa, kuid ei suutnud õiget survet üles lüüa ja oligi jama käes..
ott@parnumoto.ee
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Ma ei oska sellele vastata, ma uurisin ka , kuid ei leidnud seda, ja viskasin peast, ning soetasin uue pumba... ja töötas...
ott@parnumoto.ee
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
kas see kevad saab see tagavelje projekt valmis? Endal ka kunagi plaanis teha midagi sarnast et autovelg aga seda siis monokiigega!!
Edu!!
Pritsungitel on bensiini rõhk üldiselt 2,5-3 ati vahel. Pane korralik manomeeter vahele kui mõõdad ja jälgi peale max rõhu saamist, et see ka püsima jääb.
Ivar99 kirjutas:Pritsungitel on bensiini rõhk üldiselt 2,5-3 ati vahel. Pane korralik manomeeter vahele kui mõõdad ja jälgi peale max rõhu saamist, et see ka püsima jääb.
Kas siiski mitte karpad, et 2,5-3 atiga pole siin midagi peale hakata, aga mida mina tean
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
mattias kirjutas:ints97 kirjutas:Sitem pool on see, et pole meil neid tooteid kohanud, sai saksast toodud. Vaatan homme üle, mis asjad olid, aga toimisid tõepoolest uskumatult, peaks töötama ka kooslusel ketas-hammakas.
Need tooted on Eestis olemas,Saksa firma Würth toob neid maale,Würthil on müügiesindused kõigis Eesti maakonnakeskustes http://www.wuerth.ee/, ise olen mitu hooaega Würthi kuivmääret (dry lube) kasutanud,olen rahul.
Edu!
Würtsist saavad osta ainult firmad ja arvega, vähemalt Tartus.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:mattias kirjutas:ints97 kirjutas:Sitem pool on see, et pole meil neid tooteid kohanud, sai saksast toodud. Vaatan homme üle, mis asjad olid, aga toimisid tõepoolest uskumatult, peaks töötama ka kooslusel ketas-hammakas.
Need tooted on Eestis olemas,Saksa firma Würth toob neid maale,Würthil on müügiesindused kõigis Eesti maakonnakeskustes http://www.wuerth.ee/, ise olen mitu hooaega Würthi kuivmääret (dry lube) kasutanud,olen rahul.
Edu!Würtsist saavad osta ainult firmad ja arvega, vähemalt Tartus.
Ok, ehk on Hunnevil poes midagi salapärast, mida pole enne kohanud, aga Würthi kuivmääre kuivaks kohe kindlasti ei jäta, kleebib ikka sitaks hiljem, see
muidugi suhteline, kes mida kuivaks peab.
ints97 kirjutas:Ivar99 kirjutas:Pritsungitel on bensiini rõhk üldiselt 2,5-3 ati vahel. Pane korralik manomeeter vahele kui mõõdad ja jälgi peale max rõhu saamist, et see ka püsima jääb.
Kas siiski mitte karpad, et 2,5-3 atiga pole siin midagi peale hakata, aga mida mina tean
Tehke siis omapoolne pakkumine juba ära, saab varakult õhtale
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Loff kirjutas:mattias kirjutas:Würtsist saavad osta ainult firmad ja arvega, vähemalt Tartus.
Läheb rattateemast kaugele, aga Würthist ilusti küsides saab ilma firmata ka, sularahas pead maksma siis.
Siiani töötavad vähemalt Yamahad eelpool mainitud rõhkudel, ka pritsungiga paadimootorid. Alla 2,5atm ei taha enam pillid käivituda. Normaalseks tööks on 3atm piisav. Oluline on jälgida korraliku manomeetriga mõõtes, peale bensiinipumba seiskumist, milline bensiinirõhk süsteemi alles jääb. Nulli langedes on bensiinipumba tagasivoolu klapp peetis.
JA ned kõik seebeeerrid mis vajavad pumpa saavad mu käest uue pumba...
ott@parnumoto.ee
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Miks selline käsitöö müügis ? Mis sai sellest laia velje mõttest või oli see velg mõnele uuele projektile ?
http://www.kuldnebors.ee/search/soiduki ... uage_id=et