Kes kuhu klubisse kuulub??
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
mumm kirjutas:padjaklubisse koos nonde paljude teiste naistega (enamasti siis), kes peavad nii söögi alla kui söögi peale kuulma ainult motopede juttu... teinekord saab küll hing täis ja käratatud, et mitte üks piuks enam. kuid noh, nagu see va mäluke kipub meesterahvastel olema, lühike, ja üsna pea hakkab kõik otsast peale...

aga noh, parem isegi see kui mitte midagi

mumm

Mina ei oska ehk kõigile küsimustele väga ammendavat vastust anda (ma selle klubi uusim liige) aga Kaija, klubi president, kindlasti oskab...

Samas vastan rõõmuga kõigile küsimustele ja jagan oma seniseid väheseid aga sellegipoolest positiivseid kogemusi

Zeek
-
- Tsikkel: KTM 790 Adventure
- Kontakt:
Jah, sellega on suht segased loodSoultrain kirjutas:wild riders täiesti eksisteerib liikemete ja muude asjade kohta ei oska öelda, nagu lehelt näha võib asub neil tartus pood aga kui klubi kohta rohkem huvi tunned siis neil ju maili adregi olemas, kirjuta ja kysi järgi ma usun et saad vastused oma küsimustele.

Equ
Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
ei tunne huvi, lihtsalt kommenteerisin.Soultrain kirjutas:wild riders täiesti eksisteerib liikemete ja muude asjade kohta ei oska öelda, nagu lehelt näha võib asub neil tartus pood aga kui klubi kohta rohkem huvi tunned siis neil ju maili adregi olemas, kirjuta ja kysi järgi ma usun et saad vastused oma küsimustele.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.