Küsimus enduro rehvide kohta.

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

soolo
Tsikkel: Africa Twin

Re: Küsimus enduro rehvide kohta.

Lugemata postitus Postitas soolo »

Tere. Lugesin Rebaseonu reisikirju(soovitan soojalt kõigile reisimeestele) ja leidsin tema tsikli rehvide margi ka üles-Continental TKC80.Ulmelise vastupidavusega.Tahab keegi äkki arvamust avaldada, mind hakkas asi huvitama.

Kasutaja avatar

jup
Tsikkel: XL600V Transalp

Lugemata postitus Postitas jup »

Suve lõpus sai alla pandud K60 (taha) ja just see tubetype ning sõidetud ca 2k km ja ca 1/3 mustrit on selle ajaga läinud. Sõidan vast nii umbes 80% asfaldil ja üldjuhul suht rahulikult. Minul plaanis ära proovida järgmiseks selline rehv nagu contiescape. esirehv juba olemas ja parsti plaanis ka tagumine tellida Reifenderektist.

Kasutaja avatar

Antskala
Tsikkel: 790AdvR
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Antskala »

Omal on kogemus Mitas E07 ja E08.

E07 oli mul all Baikali reisi ajal, kilomeetreid kogunes ligi 10 000. Enamus oli asfalt, aga suht palju ka kruusa. Pärast reisi sõitsin Eestis veel umbes 2000 km, ilmselt oleks veel saanud mõnituhat, aga kuna uus pikk reis tuli peale, siis vahetasin ära. Samuti sai käidud paar korda männiku tankodroomil, liiva sees just väga lõbus sellise rehviga pole. Samas kruusateed ja kõvemad metsateed pole probleem.

E08 oli all Aadria mere tuuril, 99% asfalt ja sinna see sobis. Kilomeetreid kogunes jällegi ligi 10 000 ning mõnituhat saab nendega veel sõidetud.

Kuna sel aastal on plaan jällegi idasse minna, siis ilmselt proovin Heidenau K60 ära, ise neid kõiki müües on hea, kui kogemus olemas.

Kasutaja avatar

Burn7

Lugemata postitus Postitas Burn7 »

Olen rehvivalikus kahe rehvi vahel ja ei oska otsustada. Enduro 3 Sahara või Dunlop Trailmax. Kumba eelistada? Milline neist kruusal parem on? Sõidan 70% asfaldil ja 30% kruusal, livas, mudas. Samas pean kruusal sõitmise omadusi tähtsamaks kui asfaldi omi.
Eelmised rehvid olid mul Trailmaxid. Aidake nüüd valida. Muidu jääb üldse valimata ja sõidan vanade pasteldega edasi :mrgreen:

Kasutaja avatar

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

Burn7 kirjutas:

Olen rehvivalikus kahe rehvi vahel ja ei oska otsustada. Enduro 3 Sahara või Dunlop Trailmax. Kumba eelistada? Milline neist kruusal parem on? Sõidan 70% asfaldil ja 30% kruusal, livas, mudas. Samas pean kruusal sõitmise omadusi tähtsamaks kui asfaldi omi.
Eelmised rehvid olid mul Trailmaxid. Aidake nüüd valida. Muidu jääb üldse valimata ja sõidan vanade pasteldega edasi :mrgreen:

Olen mõlemaga sõitnud-kruusal, liivas ja mudas oli minuarust Sahara 3 parem.

Honda Transalp
Kasutaja avatar

Burn7

Lugemata postitus Postitas Burn7 »

Siis tuleb vist Sahara 3 ära võtta.

Kasutaja avatar

jup
Tsikkel: XL600V Transalp

Lugemata postitus Postitas jup »

kas mõni sahara 3 kasutaja paneks siia kirja, et kui suure kilometraazi rehvid kogusid enne vahetust?
Tänud!

Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Niih mina sain eile Mitas-e E-07 kätte...vahetatud ja tasakaalustatud ja eks esimesel võimalusel lähen Männikule katsetama. Mustripoolest tundub peaaegu nagu Mefo....eks saab näha kas käitub paremini või halvemini.
TKC80 kohta oli minuarust siin foorumiski juttu ja kruusal vist polnud suurem asi ja kulumine pidi ka suhteliselt kiirelt toimuma kui enamasti asfaldil olla.
Edu!

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

jup kirjutas:

kas mõni sahara 3 kasutaja paneks siia kirja, et kui suure kilometraazi rehvid kogusid enne vahetust?
Tänud!

Kui hullult piinata pidas Sahara 3 vastu 6k. Minul on sõidetud 5k. ja saan u. 3k. veel sõita. Nii et umbes 8000 km. peaks olema mõistlik kilometraaz.
Vihmas on Sahara 3 minuarust väga hea. Kui lausvihmas autod venisid u. 80 km.h, siis 110 km.h ei olnud tsiklil mingit tunnet, et sõidad nagu madalamas ojas.

Honda Transalp
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”