Kirju maailm...
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Kirju maailm...
Sounds like I`am too old Valguskivistuvast pulbrist olen näinud, sellist aga veel mitte...
3D printimist on ka Eestis võimalik lasta teha.
Firma nimi ei tule kahjuks meelde, aga nad vist ei ole ka ainus. Mul peaks veel kusagil isegi mingi kutse vedelema, kus kutsuti tutvuma.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Burn7 kirjutas:tramm66 kirjutas:Mis mõttes?
Need tondid tulid osakeste kiirendist?
Esialgu kirjust maalilmast pigem... Osakeste kiirendamisega on nii, et isiklikult veel pole kindel kas sellest palja tu..si ja kange alkoholi mõistes tolku ikka üldse on?? Esialgu my pass...
Burn7 kirjutas:???[/url]
Ja kuidas see küll teemaga seotud on? Üldsegi, mis ses kuulutuses siis on? Uudishimu suur.
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
scryth kirjutas:3D printimist on ka Eestis võimalik lasta teha.
Firma nimi ei tule kahjuks meelde, aga nad vist ei ole ka ainus. Mul peaks veel kusagil isegi mingi kutse vedelema, kus kutsuti tutvuma.
TTÜ-s mehaanika teaduskonnas on 3D printer olemas, minu mälu järgi osutavad ka teenust.
3D printereid on Eestis päris mitmeid. Kuskile ära kadunud forumant Piiks juhatas kah ühe asukoha kätte ja seal ( või oli see mingi teine koht, ei mäleta) sai lausa laevamudel valmis prinditud. Toimib. Olen oma käes hoidnud. Reaalsus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.