rattaga juhtunud huumor:)
Moderaator: Moded
Re: rattaga juhtunud huumor:)
Suretusnupuga endalgi jamasi olnud. Kord unustasin süüte tanklas sisse ja lasin aku tühjaks. Läksin Sauelt Saaremaale ja ikka ei laadinud täis, kui tagasi tulin sõitsin Haapsalust läbi ja aku täis :/ . Terve aja pidin lükkama. Kord läksin ülemiste kauplusesse, olin tunnike seal ja tagasi tulles ei leinud masinat ülesse. Vajutasin puldil nuppu mis kontrollib masina olekut ( käib või mitte), ja ei midagi. Hakkasin juba 110 helistama ja tuttavatele. Samal ajal kui tuttavale helistasin vaatasin, et masina tagumik on paar auto kohta edasi :]
-
- Kontakt:
Edukamad lood on siis sellised:
Suretusnupp off asendis tsiklit käivitades ja ropendades miks tööle ei lähe.
Vahest kuskil pommiaugus olles keeran igaks juhuks kraani kah off asendisse, et kui kellelgi peaks võtmis tuju olema siis vähemalt kurja olgu tal nikerdamist rattaga. Pärast tulin ise tagasi hakkasin sõitma sõitsin mingi 1 km ja tsikkel jääb seisma vaatan lolli näoga annan starterit kontrollin kõikke tööle ei lähe, ropendan ja mõtlen vähemalt ei põle õlituli ja klapid ei ole peas. Siis juba vaikselt mõtlen keda järgi kutsuda kui järsku tuleb meelde --- p-r--e --- see kraan.
Olin suhteliselt väsinud ja sõitsin kodupoole. Tahtsin siis kaugtulesid peale panna ja peas tekkis mingi lühis, et teha seda liigutust vasaku käega tegin seda hoopis parema käega ja suretinupuga . Siis jäi kõik vaikseks ja olin nagu 101% ärkvel mõtlesin mida kuradit nüüd juhtus siis väike mõtisklus peas 2 seki ja vajutasin sureti "on" asendisse, sõelad vist jäid alles aga pärast seda olin küll arkvel 1 2 3.
Lähed sõitma, paned riided selga, koti kokku - mingi träni, ning seejärel tsikkel õue, maja uksed kinni ja tsikli juurde. Paned tsikli käima ja vaatad krt kiiver jäi tuppa.
Kiivriga on veel üks lugu käisin korraks sõbra juures toas võtsin midagi temalt, siis läksime alla tsiklite peale ja sõber küsib, ou kus su kiiver on ? Ma vaatan k-t pole jah teist.
Lähed sõitma, unustad ära, et keerasid eelmine kord reservile ja kihutad siis ühel hetkel jääd seisma ja vaatad lolli näoga mis juhtus. Uurid puurid, jamad algul aru ka ei saa, tavaliselt on paak alati enamvähem täis. Siis lõpuks mõikan ja vaatan paak tühi siis vaatan veel näen mingit olluskit ühes paagi ääres ehk mingi 100 ml bensiini kallutan tsiklit käian nats starterit ja läheb tööle. Mõtlen kurja kus see bensukas on ja kiiresti minekut. Seekord vedas, jõudsin kohale.
hajameelsusest olen sõidu ajal silma süganud ainult et visiir oli ees
sama asi kui kõrv või pea on sügelenud
tuli veel meelde see, kuidas kruusapeal kahekesi sõites tahtsin sundida tagaratast all ringi käima järsult gaasi andes, kuid selleasemel et ringi käia, tõstis ratas tati lendu
kuna ma olin kindel et ratas hakkab tühja käima siis suurest ehmatusest naersin end ogaraks, sama tegi tagaistuja
Sai kunagi siis esimest korda elus proovitud külgkorviga sõita. Hüppasime kuttidega tsikli peale, mõtlesin, et hea liivane maa, panen räige kaapsuga minema, plaks sidur lahti ja gaasi, ning täpselt kahe puu vahele Ei osanud ettegi kujutada, et pill nii palju ära vüib kiskuda kõrvale
Algul vahtisid kõik üksteisele lolli näoga otsa ja siis oli nalja kui palju.
Teine kord siis sõber tahtis kusagil käia, kutsus kaasa, a mul olid just pesust tulnud heledad teksad jalas. Ütlesin, et ei ma ei tule, määrin riided ära, aga no lõpuks ikka läksin kaasa. Oli vihma sadanud ja tee oli parajalt mudane ka, hakkasime täie pasaga ühest tõusust üles kimama, kui avastasin järsku, et istun teepeal muda sees. Panime mingist august läbi ja nii ma sealt Iš 56-e pealt mutta sukeldusin oma asja pesust tulnud teksadega, algul sai küll ropendatud ja sõimatud, aga pärast oli naljakas ja mudaralli jätkus.
Paar korda olen ka kiivri sisse sülitanud ja sõitnud paksus udus, kuigi tegelikult visiir udune hoopis

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
mina aevastasin kinnises kiivris...mõnuga...kui silmad lahti tegin, ei näind enam midagi...hea et visiiri taipasin kähku lahti lükata
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Oli plaan sõitma minna. Sai ratas garaažist välja lükatud ja kuna paak oli tühi ja tankla 800m kaugusel ei hakanud kiivril "nokka" alla kiskuma. Esimese kiirendusega oli kärbes paremas silmas Ja ei ole võimalik kindas käega silmast kärbest välja urkida. Saigi siis tanklasse sõidetud nagu piraat - ühe silmaga.
Kas just huumor.. foori tagant startides vesiir (veel) üleval ja plaks, putukas vasakus silmas. Mitu päeva oli probleeme nägemisega, kuid õnneks kõik normaliseerus.
Reedel, mõni hetk enne Tartust Pärnusse sõitu hakkab jõud ära kaduma, masin gaasirutskale ei allu. Mõtlen, et täitsa p***es, mis nüüd juhtus, kütust peaks ka nagu olema... Kas tõesti jääb tripp ära... Uurin-puurin - SURETI! Kuidas ta off asendisse läks pole aimugi aga enda kirumist oli küllalt.
Kõiki nalju seoses suretiga pole mõtet üles vist lugeda - muidu jääkski siia kirjutama.

Mõni roller -> 125cc 4 taktiline Hiina roller -> Honda NSR 125cc -> Aprilia RS125 -> GSXR 600 -> GSF600S
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Sepp võiks omale lamba avatari panna ja oleks asi tahe.
Ise andsin Muhus tsikli korraks sõbra isale proovida. No see vana-kooli mees, läks tegi tiiru ära, me asjatasime samal ajal juba mujal.
Pärast vaja sõitma minna, panime ajama! Kilt-poolteist juba seljataga, bööö-böööö.... ratas seisab No mida fakki?
Veits läks aega aru saamaks, et vana-kooli mehed sõitsid vana-kooli pillidega ja peale igat sõitu keerasid ka kraani kinni
sõber sai hiljuti omale Ninja. Vahetasime siis rattaid proovimõttes. Panime siis punuma ja natukese aja pärast ühel ristmikul tunnen, et jõudu pole üldse rattal, suri veel välja kah. Käivitades läks uuesti käima ja sama jama, sureb välja. Mõtlesin siis, et ninja ei ole ju nii jõuetu masin, et ei jaksa mu suurt kere kohalt liigutada... muidugi ratas suri uuesti välja ja siis alles märkasin, et küttekraan oli kinni jäänud. Aga kuna tal aku oli ka veidi nõrk, siis oli aku vahepealsete käiamistega tühjaks saanud. Egas muud kui pidi käima jooksma (ei läinud eriti kohe niiet lõpuks oli higi väljas kui läks uuesti). Nõmme rahvas sai igatahes naerda ilmselt...
-
- Tänatud: 2 korda
see suretus nupp on ratastele vist kiusu pärast üldse külge pandud eilmine aasta sai tartus paraadis sõidetud. paraad peatus kusagil seal kaarsilla juures. kuna palav oli siis võitsin tagi seljast ja viskasin lenksu peale. kui sõitmiseks uuesti läks viskasin tagi seljast. kiiver pähe ja hakkasin siis ratast käivitama. no ei lähe. käian ja käian. mõtlesin et mis jama on, kunagi polnud see ratas mind veel teepeale jätnud. lõpuks tahtisn juba ratta rivi kõrvale lükata, et siis teistele tagantjärgi lehvitada, kui järsku keegi pealtvaatajatest karjus võta suretus maha. ma polnud eluseeski seda kuramuse suretus nuppu kasutanud. oi seda häbi ja vandumist, kui oligi viga suretusnupus. vist kui tagi olin lenkus peale pannud, oli nupp OFFi läinud. ma olin nii vihane et mõtlesin et ma kisun kodus selle nupu juhtmed lahti. koju jõudes aga tundus asi juba naljakana, nii et jäi ikka nupp alles
Ajas tagasi minna siis jõmpsikana (no nii um 9. - 10. aastaselt) osteti mulle tolle aja uhke pill- mopeed STELLA. Kuna tegemist väiksemat kasvu poisiga siis loomulikult jalad maha ei küündinud. Appi tuli ema, kes sättis kummalegi poole mopeedi puupaku... sealt sai siis sõitu alustatud ja heal juhul ka lõpetatud. Loomulikult see pakkude vahele maandumine alati päris hästi välja ei tulnud- küll sõitsin vahelt läbi ja pidin tegema korraliku ringi, et uuesti proovida; siis läks pakk jala all uppi, tulemusena ka ise külili maas.. bensiin otsas- jälle külili maas.. Nii et kukkuda sain tollel ajal rõõmuga. Läinud aega aitavad meenutada ka kerged põletusarmid.
Nüüdisaegsem lugu..
Eelmisel suvel juhtus piinlik lugu ja seda loomulikult kõige rahvarohkemas kohas- vabaduse väljakul. Sõidan siis mina suviselt mugavate jalanõudega, nöörid lehvivad.. aeg kahe tee vahel olevast parklast väljasõidul seisma jääda ning autudele teed anda (kuna ka praegu lühemat kasvu siis jalad täistallaga maha ei küüni)... hakkan siis harjuspäraselt vasakut jalga maha panema aga oh õnnetus- jalg ei liigu.. jäänud teine nööripidi käiguvahetuskangi taha kinni.. ratas vajub ja vajub vasakule. Viimasel hetkel sain jala lahti. Suure püstipunnitamise käigus pidi ka parem käsi ratta meeletud pöörded kõigile kuuldavale tooma- et ikka kõik näeksid Ratas kenasti püsti- kipelt minema.. ei olnud aega ei paelu siduda ega midagi..
Kiiver on ikka mitmeti hea asi
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
munk kirjutas:see suretus nupp on ratastele vist kiusu pärast üldse külge pandud
kui keegi on persetpidi küllili vajunud tsikli all ja mootor veab rõõmsalt ratast ringi ja toetuspunkti pole, et tõsta pealt ära siis suretusnupp ongi jumalaõnnistus
numan kirjutas:munk kirjutas:see suretus nupp on ratastele vist kiusu pärast üldse külge pandud
kui keegi on persetpidi küllili vajunud tsikli all ja mootor veab rõõmsalt ratast ringi ja toetuspunkti pole, et tõsta pealt ära siis suretusnupp ongi jumalaõnnistus
Ja juhul kui gaasitross nii totralt otsad annab, et peale jääb, siis ta ka igati abiks ju!
Ilus juulikuu hommik. Kuna ilm osutus veidi tuuliseks, otsustasin masina enne sõitu igaks juhuks tuulevaiksemasse kohta viia( maja taha ). Pärast suurt transportimist läksin tuppa varustust selga toppima. Välja tulles avastasin, et baik polnud maja ees. Kuna aias valvab 3 suurt koera, oli esialgu paanika suht suur ( tüübid lihtsalt logelesid keset õue - niipalju siis valvekoertest ). Tjah, võttis käed värisema ning põlvest kiskus suht nõrgaks. Suure jooksuga läksin siis maja taha maanteed jälgima, et äkki näen vargaid ära sõitmas. Suureks üllatuseks leidsin sealt enda tsikli
-
- Tänatud: 2 korda
pyramiid kirjutas:numan kirjutas:munk kirjutas:see suretus nupp on ratastele vist kiusu pärast üldse külge pandud
Ja juhul kui gaasitross nii totralt otsad annab, et peale jääb, siis ta ka igati abiks ju!
ja mina mõtlesin et suretusnupp on ainult ratturitele kiusupärast lenksu külge installeeritud ai kui loll minust
Aga te sööge kala ja siis röhatage kiivrisse. Vaadake kui naljakas siis on?
Naistele - ristmiku taga sirutage jalgu ja liigutage kannikaid, sest huumorit võib valmistada ka selja taga seisvate sõidukite väljasuremine
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
mufista kirjutas:Naistele - ristmiku taga sirutage jalgu ja liigutage kannikaid, sest huumorit võib valmistada ka selja taga seisvate sõidukite väljasuremine
Tohib vää, Muff
Ah, mis ma ikka küsin. Sa sellele pole mõelnud, et kui teinekord foori taga seistes sulle korraga PERSET näidatakse, siis ikka ehmatab ära küll
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Mina meenutan 4-5 aastat tagasi juhtunud lugu kui sõitsin Lõuna-Eestisse puhkama ja otsustasin seda teha oma vanema tsikliga. Klassikaline GSX250 aastast 1981. Kena ja väääääga palav suvepäev ja plaanis oli matkamine, ujumine ja looduse nautimine kahel järjestikusel puhkepäeval. Jõudsin siis kohale, ajasin sõiduriided maha ja parkides tsiklit puhkekoha ees liivasel pinnasel hakkas too külili vajuma. Ja et hinnalist just värvimisest tulnud apastraati päästa, otsustasin teda iga hinna eest kukkumast hoida. Panin jala ette, et vajumist takistada. Mõne sekundi pärast tundsin, et asi pole õige. Nimelt lühikeste pükstega ja just sõidust tulnud tsiklile ette pandud jalale oli tsikkel toetanud veel sõidust tulnuna kergelt punaka leegikaga. Siiani ilutseb säärel 12x5 cm leegika jälg. Võite ette kujutada puhkust ja 2 päeva palavust sellises meeldivas situatsioonis.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kunagi kui veel mini-mopiga kärutasin oli sellele ehitatud selline "sala" süüde istme alla varaste vastu.
Arvake ära kui palju kordi ma unustasin selle sisse lülitada Oh neid kordi kus ma lükkasin seda koju ja käima jne, alati oli asi süütes.
Ja no enamasti ikka ju poe ees, kus vähemalt rohkem rahvast naerda saaks.
Asi siiani alles ja nyyd suvel hakkasin käima panema, vaatan ei lähe, no selge, puruks. Ei, süüde tuleb ikka meelde alles järgmine päev.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Mul oli avatava lõuaga kiiver. Läksime sõbraga Linnahalli kaile niisama chillima ja ära minnes mõtsin, et tõstan kai peal nokka. Tõstsin ja kui esiratas maad puutus vajus lahti olnud kiivri lõug poolde vinna, nii et näha polnud muhvigi. Ma tõsiselt mõtlesin, et sõidan nüüd kai otsalt alla merre.
Eile hommikul sõitsin 20 km paduvihmas tööle, see ka üks krdi paras huumor. Igaks juhuks peaks vist auto ostma, sest ühitransport on kah viis versta.
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
Eile hommikul sõitsin 20 km paduvihmas tööle, see ka üks krdi paras huumor. Igaks juhuks peaks vist auto ostma, sest ühitransport on kah viis versta.
Ma sõidan edas-tagasi 120 km padukas, iga jumala päev kui sajab, hirnu herneks ja kõht ribadeks.
-
Teema algataja - Postitusi: 37
- Tsikkel: Honda Shadow VT600c
einoh, minu arvates on ikka aevastamine üks hea asi...eriti selline mahlane ja igasuguste lisanditega mis kehasügavustest esile kerkivad nimetatud toimingu ajal....ja muidugi kõike seda eeldusel, et 100km/h ja visiir on ilusti ees...
eks siis selle koha pealt mõtleb igaüks ise edasi...
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Sõitsin umbes kuu aega tagasi Tartust Tallinnasse. Aeg-ajalt tuli paar sapsu vihma, aga pilved olid nii väikesed, et ei viitsinud isegi mitte seisma jääda, et paagikotist vihmakombe välja võtta ja selga ajada. Enne Mäod hakkas järgmine pilv paistma. Mõtlesin, et kui suur ta ikka olla saab ja enne Tallinnat kuivan niikuinii tuule käes ära - vihmakombega on vastik umbne sõita pealekauba. Lasin siis edasi ja Mäos hakkas tulema nagu oavarrest...ja nii kuni Koseni välja. Vahepeal olid piisad nii suured, et isegi läbi tekstiilist sõidukombe olid tunda. Nii rämedalt pole ma veel varem läbi ligunenud tsikliga sõites. Kõige lollem asja juures on see, et vihmakombe oli isegi kaasas, aga alguses ei viitsinud selga ajada ja pärast mõtlesin, et märgade riiete peale pole enam mõtet ja lõpuks mõtlesin, et kui suur see pilv ikka olla saab... Muideks, sõidutuul hoidis seljakoti (kus sees oli ka fotokas) praktiliselt kuivana.
Tundub, et kui suretusnuppu ja benakraani rattal poleks, saaks nalja õige napilt...
Kord Hull(u) sadamasse jõudes kraapisin paagikoti kaenlasse ja kooserdasin sadamhoonesse,et laevapilet lunastada.
Seal vonkles ka paras järjekord ja olukord oli üsna tüütu ja närviline. Kõik vahtisid mind kui tulnukat.
Lõpuks kassas imestati, et mida ma siia ronisin, kimagu otse väravasse, sealt saan pileti kätte!
Loll on ikka loll olla, mõtlesin ja lippasin ratta juurde tagasi...
Ei jäänud suretusnupp peale benakraani mul ka pole...
Sain uljalt meetri sõidetud, kui seisis nagu kännu taga , vedas et püsti jäin!
Olin nimelt ketta luku korralikult peale sättinud ja unustanud. Kõrval saksa penskarite bussis oli huumorit kõvasti.
Mul sel hetkel väga naljakas pold, kuna lukk läks kuidagi kõveraks ja ei taht ära tulla, jää või laevast maha.
Kruvikas ikka päästis olukorra ja ketas on ikka kuradima kõva asi, et puruks ei läinud.
Laev oli mudugi tsikleid paksult täis: sakslasi ja hollandlasi, kes Mani saare sõidult tulid, vaatasid mind jälle kui tulnukat,
et nii kaugelt...
Pärast ostsin karjuva luku, enam ei unune
StreetMoto kirjutas:Nimelt lühikeste pükstega ja just sõidust tulnud tsiklile ette pandud jalale oli tsikkel toetanud veel sõidust tulnuna kergelt punaka leegikaga. Siiani ilutseb säärel 12x5 cm leegika jälg. Võite ette kujutada puhkust ja 2 päeva palavust sellises meeldivas situatsioonis.
Ohjah, sellega seoses meenub oma lapsepõlv seitsmekümnendate lõpus : Millest tunda ära Gauja-mees? -> Sääred on triibulised
Või siis : Miks Gauja-mees kogu aeg niheleb -> sääred on triibulised ja kipitavad
Ma ei tea mismoodi, aga väike särts-ja-naha-hais käis Gaujasõiduga millegipärast kogu aeg kaasas. Püsivaid arme pole siiski jäänud.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Kõige toram lugu mis on juhtunud: Projektiratas, sai just poolenisti kokku pandud, et testida saaks, kuna tegu oli värskelt ostetud rattaga, siis ei teadnud ta kõiki probleeme. Sõites siis hakkasin teepeal ümber pöörama ja järsku pikali, hetk ennem kukkumist ei saanud lenksu tagasi otseks, surgin siis oma rooliluku jublaka tagasi ja väldin liigset pööramist, kuid garaazi juures sai uuesti külili visatud sama probleemi tõttu Rattaga midagi ei juhtunud ,sest see oli üsna poolik. Pärast järgimõtlemist üsna haige juhus.
huvitav vaheldus suretusnupu, bensukraani ja toetusjala juhustele on ehk lugu, mis juhtus mu vennaga, kui läks mu punnvõrriga sõitma - mingil hetkel külavahel tulid lenksud keevitusest lahti ja kogu lenkstang oli hargiga seotud ainult vedrudega, mis teatavasti aga pole piisavalt jäigad, et esiratast pöörata. õnneks parajasti teest vasakul oli suurem asfaltplats, kuhu ta siis külje maha pani. töökojani oli 400-500 m, kus traktoristid lenkstangi uuesti kinni keevitasid.
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
ma tabasin end ükspäev kärbest visiiri pealt ära puhumas - raip segas vaadet. kiiver oli muidugi peas ja visiir kinni ning kärbes loomulikult väljaspool. IŽ ei arenda selliseid kiirusi ka, et sõidutuul oleks kärbse ära puhunud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.