Otsin 125cc mootorratast

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

matti

Re: Otsin 125cc mootorratast

Lugemata postitus Postitas matti »

ImWannabe kirjutas:

enamus juhid on 16 aastased kes ei suuda/ei saa/ei taha korralikult enda tsikli eest hoolitseda

Ma saan, tahan ja usun et ka suudan väga korralikult ratta eest hoolitseda...

Kõik see "saamine " muidugi papa rahakoti arvelt :mrgreen:

Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

no küsi apriliast, palju tehnika vastupeab, kaua garantiid antakse ja mis tingimustel
igatahes kui piirajad rsilpeal siis ta peaks ilusti 25000km kolvivahetuseta ära sõitma, kui piirajaid pole siis kuni 15000km. Ja kolvivahetus pole ju probleemiks. Aprilia rs 125 uus, kui piirajad maha võtta läheb 6 seki sajani ja 180km/h max kiirus. Igatahes kui kohe pole 70kilo alla panna siis võid ju ka osta nö kasutatud. : http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid või http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid või saksast nt : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2

oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx

Teema algataja
ImWannabe

Lugemata postitus Postitas ImWannabe »

Apriliast ma kül nüüd küsima ei hakka, ega nad ei ütle mitte ühtegi halba sõna selle kohta ja kiidavad seda heaks.. sealt ma abi ei saa
sellepärast ma teilt küsingi et milline on vastupidavaim
Yamaha YBR125 (odav ja ülejäänud rahast saab seda modida nakediks)
Yamaha R125
Honda CBR125
Hyosung GT125
arvestasin 2-taktilised välja sest need jäävad ikkagi elu pikkuses 4-taktilistele alla
et siis jah, mida siis soovitate ? (kui seda küsimust pole juba liiga palju küsitud :wack: )

aitäh

Kasutaja avatar

cool200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas cool200 »

jawad,dnepr soolo,suzukiT500 2 takti,suzuGSXR750F,honda CBR900RR,yamuR1,suzuGSXR1000 K4 :)

Teema algataja
ImWannabe

Ma ei osta kasutatud rattaid

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Ega 2taktiline nüüd nii halva vastupidamisega ka pole. Kasuta õiget õli ja sõida muretult kuni võimsama ratta ostuni.

Teema algataja
ImWannabe

kallis :idea:

Kasutaja avatar

FleXer

Kas te sõidaksid ennem yzf-r , cbri või gtga ? eks te ise teate ju kõigeparemini vastust.
Gt kohta võiks seda öelda et ta on suur ja raske. Nt bensiinipaak on 17l ja tagapapu on 150mm lai. Ja kaalu on ka 150kilo (loodan et tangituna).
Gtl peaks olema kõige sobilikum välimus ( naked ) ja mõistlik hind, püstiseim isteasend jms.

kaska14

Lugemata postitus Postitas kaska14 »

unlimited kirjutas:
kaska14 kirjutas:
unlimited kirjutas:

Soovitan 4 taktilist. Jääb rohkem raha alles kui 2a pärast maha müüd.
Kui raha on siis võta see Yamaha uus yzf125. Päris tubli on see, ma usun.
2 taktilised lihtsalt ei tasu ära - piirkiiruse juures saad kõigiga sõita ja ülegi, 2 taktilised on lihtsalt natukene paremad kiiruse poolest(kõige muu poolest jäävad alla) aga ega nad sul verd nii palju rohkem vemmeldama ei aja kui 4 taktilised (kui just moditud vms pole.)

Sa mees, pole vist orginaal Honda nsriga sõita saanud.... Saab sõita kiiresti, saab sõita aeglaselt. Kui sõidad aeglaselt (loe seadusekuulekalt) , on vägagi ökonoomne. Vastupidavus sõltub kõik juhist, kuid üldjuhul on see enamus nsridel hea!

Ökonoomne? Kust see nüüd tuli? :wack: Pole juttugi ökonoomsusest olnud, pealegi, iga 4taktiline teeb ökonoomsuses ära. Usun, et ka 90kmh 6 käigul lõhub 2taktiline end rohkem kui 4taktiline, ei pea ilmtingimata piirajasse laskma. Vastupidavus sõltub juhist - loomulikult sõltub, aga enamus juhid on 16 aastased kes ei suuda/ei saa/ei taha korralikult enda tsikli eest hoolitseda. (togi)

Enamus ? Las iga mees räägib enda eest ise!

Tark ei torma!

kaska14

Lugemata postitus Postitas kaska14 »

matti kirjutas:
ImWannabe kirjutas:

enamus juhid on 16 aastased kes ei suuda/ei saa/ei taha korralikult enda tsikli eest hoolitseda

Ma saan, tahan ja usun et ka suudan väga korralikult ratta eest hoolitseda...

Kõik see "saamine " muidugi papa rahakoti arvelt :mrgreen:

Jällegi, kuidas kellegil ;)

Tark ei torma!

Teema algataja
ImWannabe

FleXer kirjutas:

Kas te sõidaksid ennem yzf-r , cbri või gtga ? eks te ise teate ju kõigeparemini vastust.
Gt kohta võiks seda öelda et ta on suur ja raske. Nt bensiinipaak on 17l ja tagapapu on 150mm lai. Ja kaalu on ka 150kilo (loodan et tangituna).
Gtl peaks olema kõige sobilikum välimus ( naked ) ja mõistlik hind, püstiseim isteasend jms.

Jah.. mina kaldun küll kõvasti GT poole just välimuse poolest, ega nendel mootoritel suurt vahet pole ka (välja arvata see GT v2 mootor :roll:)
pea asi et 4 takti ja et üle 100km/h läheb ilma pingutuseta. Ratta raskus pole probleemiks , ma usun

Kasutaja avatar

FleXer

muidu ainuke asi mis muret teeks on, kuidas hyosungi varuosade kättesaadavus on ja hinnad. endal kogemused sellesosas puuduvad.
edit : ( ma mõtlen seda, et pole kunagi hyosungi esindusest midagi küsinud )

Viimati muutis FleXer, 13 Juul 2008, 01:52, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
ImWannabe

Just täpselt , kui keegi teab kust või kuidas saada varuosasid palun öelgu :roll:

aitäh!

Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

PiltPilt

Teema algataja
ImWannabe

Sain siis ka vastuse, et sealt Hyosungist nad tellivad endale (meie esinduses siis järelikult varuosi pole) hind võib ka suht kirves olla, aga mina otsustasin Hyosung GT 125 poolt

aitäh

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”