Bike'i suuremaks muutmine.

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

suur_renx
Tsikkel: Aprilia Tuono Arancio

Lugemata postitus Postitas suur_renx »

Pihelgas kirjutas:
suur_renx kirjutas:

ma ka ca 2 m ning sõidan Tuonoga. Loodan, et väga tsirkust ei tee linnarahvale. :lol:

krt nii suurtel meestel ei tohiks ometi komplekse olla.. :)

sõitke millega endale meeldib, mitte kuidas linnarahvale meeldib.

ja sina hardo lõpeta see nutt ja hala ning tee proovisõite erinevate ratastega.

jutt jumala õige...eks ma seepärast Tuonoga sõidangi, et endale meeldib. Sõiduasend mugav, jõudu on ning välja näeb ka super. 8) Selle taga on muidugi suur kodutöö - Helsingi motomessil kõikide rataste peal redutamine, Elumoto, proovisõidud jne. Eks suurtel poistel on valik väiksem, et oleks enamvähem sõiduasend ning väga jalge vahele ratas ära ei kaoks. :lol:

Teema algataja
hardo1990

Lugemata postitus Postitas hardo1990 »

Cb500 sinu lohutuseks võin ma öelda, et ma ei lähe enne lubade tegemist esindustesse proovisõite tegema. Siiski puhtalt proovisõitude pärast ma lube tegema ka ei hakka, ehk siis uurin enne asju edasi ikka, kuid mitte enam foorumi toel.

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Ega sa lubade tegemisest ei taha alustada? :idea:
Või kui R6 suuremaks teha ei saa, siis ei tee lubasid kah? (help)

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Teema algataja
hardo1990

Ei, enne saan selgusele, kas mu pikkusele vastab mõni normaalne bike ja R6 ei ole mu kinnisidee.

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

oot... et kui baiki ei leia, siis lube ei tee? :shock:
Äkki ikka teed ära, mine tea, kui vanemas eas tuleb tunne, et tahaks vaikselt cruiseriga töristada.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

Andrez
Tsikkel: KTM 990 Supermoto

Lugemata postitus Postitas Andrez »

AndrusB kirjutas:

Tere
minna võib veel customiseerija juurde,
seda loomulikult peale poes käimist.

Lugupidamisega
Andrus

Tõlge siis: kõigest saab teha kõike, niiet tee load, osta mis meeldib ja eestis on küllaga asjalikke mehi, kes tsikli sulle mugavaks teevad. Kui küsimus on aga "passipildis" et kuidas sa koos tsikliga välja näed, siis pead oma egoga midagi ette võtma või Peep Pre-d külastama.

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Ega sa mingi väärakas ei ole, et ükski ratas sulle ei sobi. Sinu pikkuseid ning pikemaid on veelgi ja nemad saavad sõidetud.

Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

lase reite juurest ja siis altpoolt põlvi a 8cm vahelt ära võtta, saad enam vähem õigesse mõõtu. ;) ega seal midagi rasket pole, telekas näitas kuidas arstid puusaliigest vahetavad, vaja on meislit, haamrit, rauasaagi ja tuttavat treialit, kes uue liigese treib, aga üldiselt teeb koduste vahenditega ära, ma arvan, et umbes 2 tunniga.

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...
Kasutaja avatar

tige päkapikk
Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tige päkapikk »

Mis sääl ikka, disainid sikkli pepu ümber ja pool muret juba murtud. Just pool tundi tagasi nägin linnapääl suuremat sorti kavalpead, kellele Virago pisikeseks osutus. Mees ei lasknud end sellest mitte häirida ja istus lihtsalt kaassõitja koha peal. Eks ta natuke kummaline paistis, a näed, ajas asja ära :lol:

Põleva tsikkliga ei ole tore sõita !
---------------------------------------
www.zoomfoto.ee/
Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Lugemata postitus Postitas DGAF »

tige päkapikk kirjutas:

Mis sääl ikka, disainid sikkli pepu ümber ja pool muret juba murtud. Just pool tundi tagasi nägin linnapääl suuremat sorti kavalpead, kellele Virago pisikeseks osutus. Mees ei lasknud end sellest mitte häirida ja istus lihtsalt kaassõitja koha peal. Eks ta natuke kummaline paistis, a näed, ajas asja ära :lol:

kui on huvi on alati ka variant! :D

born under a bad sign

Teema algataja
hardo1990

Andrez, aga oli ju öeldud, et kui bike'i liialt üle moonutada, võib ta kaotada oma head omadused. Kui näiteks R6 ette võtta...Aga kui see nii ei ole, siis on see küll hea uudis :D

Kasutaja avatar

Andrez
Tsikkel: KTM 990 Supermoto

Lugemata postitus Postitas Andrez »

hardo1990 kirjutas:

Andrez, aga oli ju öeldud, et kui bike'i liialt üle moonutada, võib ta kaotada oma head omadused. Kui näiteks R6 ette võtta...Aga kui see nii ei ole, siis on see küll hea uudis :D

Jutt õige, nimelt moonutama peavad mehed, kes teavad, mida teevad!

Teema algataja
hardo1990

Hea uudis:D

Kuidas aga nendega kontakti saada? Vb on lausa omaette firma neil? Või ainult eraisikud? Seda asja peaks enne ostu siis nendega põhjalikult siis arutama, et mida teha annaks ja kuhumaani võimalused ulatuvad.

Viimati muutis hardo1990, 28 Mai 2008, 21:52, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
marsu

Lugemata postitus Postitas marsu »

ma annan sulle 25.- kui sa tõesti selle r6 lõpuks ära ostad

Teema algataja
hardo1990

kui sinusuguseid veel paarkümmend tuhat oleks, siis lähen kohe täna poodi :lol:

Kasutaja avatar

andre460
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas andre460 »

Kui sa bike peale ära ei mahu, osta enduro- seal ruumi küll :lol:

Kawasaki EN500-Suzuki DL650-BMW R1200GS(siiski mõningane edasiliikumine)

Väike tuur ka see-aasta. Enamalt ikka vana-hea Euroopa
umbes 7000km. 2011. 2013 Rumeenia matk, milllest kujunes edasi balkani poole, kokku 9800 km

Teema algataja
vanapeeter

Lugemata postitus Postitas vanapeeter »

Olen 2m pikk ja kunagi sai plaani peetud bike soetada. Istusin mitmed aparaadid läbi ja kõige mugavam tundus zx-9r, oli selline vanem mudel aastast 1995, mahutasin oma pikad koivad ilusti gondlite varju ära. Vastupidiselt busale, mis tundus visuaalselt suurem, aga põlved ei mahtunud paagi õnarustesse. Sai proovitud ka R-1 ja R-6, ei leidnud head asendit.
Ära jää ühte mõttesse liialt kinni, erinevaid marke ja mudeleid küll, istu, sõida ja proovi!
ps. lõpuks leidsin endale vahva enduro hoopis:)

Teema algataja
hardo1990

Tänan. Need kawasaki Ninja ZX versioonid on ka tõesti lahedad.

Teema algataja
eriktoom

Lugemata postitus Postitas eriktoom »

No kui ta teebki praegu kuni 25kW load ära,ega ta siis R6-ga sõita ei saa,või pannakse tõesti ca 93kW võimsuse pealt passi 25kW?
Seda ma usun et 25kW pealt 11kW peale,kuna endal tõesti nii on,aga kas nii suure vahega ära tehtakse?

Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

eriktoom kirjutas:

No kui ta teebki praegu kuni 25kW load ära,ega ta siis R6-ga sõita ei saa,või pannakse tõesti ca 93kW võimsuse pealt passi 25kW?
Seda ma usun et 25kW pealt 11kW peale,kuna endal tõesti nii on,aga kas nii suure vahega ära tehtakse?

Ka busale paigaldatakse 25kw piirajaid. Aga seda seni, kuni jõustub uus seadus, mille kohaselt ei tohi üle poole (oli vist...?) võimsusest piirata.

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

noh 600-ne piiratakse ilusti ära, gaas käib kogu ulatusest ainult veerandi, pöörded üle 6000 ei lähe ja sisselaskesse seibid vahele mis muudavad augu suuruse 1/5 :D:D:D

Ma kujutan ette, et isegi tuunitud roller paneb selllisele pillile pika puuga :D

Mul cbr600fs oli piiratud ja tean seda tunnet... 2 päeva pärast lendasid need seibid ja gaasi piiraja riiulisse.

Aga üldiselt hardo1990.... pakun, et ära raiska siin inimeste kallist aega, sa oled 17, sul pole lube, sul pole varasemat kogemust.. pmst mitte kellagi, sa ei tea millist ratast sa ise kah tahad vaid tohmid lampi.

Niisama kõvatada pole mõtet - kui raha olemas, load käes ja kuu aja jooksul võiks midagi ära osta siis tule siia tagasi nõu küsima.

praegu niisama jutu ajamiseks suundu biker.ee JUTUKASSE!

SEDA ENAM, et kui sul lõpuks see raha ja load käes on.... on juba eelpool mainitud aparaatidest 2009 versioonid väljas ning jutud hoopis teised.

Teema algataja
eriktoom

Lugemata postitus Postitas eriktoom »

madone kirjutas:

noh 600-ne piiratakse ilusti ära, gaas käib kogu ulatusest ainult veerandi, pöörded üle 6000 ei lähe ja sisselaskesse seibid vahele mis muudavad augu suuruse 1/5 :D:D:D

Ma kujutan ette, et isegi tuunitud roller paneb selllisele pillile pika puuga :D

Mul endal RS-il ainult passis 11kW,mujal niimodi piiratud pole. Piirajasse läheb ilusti.
Aga piiratakse R6 siis nii väga ära? Sel juhul pole see mõte eriti hea kui juba rollergi mööda läheb :D

Teema algataja
hardo1990

Mida te ajate??? Oste enne 21. eluaastat pole minujaoks rahaliselt mõeldavgi. Mingit piiranguteemat ei ole siin vaja arutada. Otsige sobilik kontekst! Ja kulla mode, sinu jutust ma nüüd küll targemaks ei saanud.

Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Kõva planeerija oled, et plaanid juba 4 aastat ette, mis tsiklit osta. Vaatad äkki täpse tsikli kah juba välja ja broneerid ära omale?

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

aga mida sa jebised siin siis praegu?
tule 4 aasta pärast tagasi. senikaua vaata väiksemaid rattaid läbi suure luubi. aga ole ettevaatlik, et sa valgus ei koonda sellega ühte punkti - võib sulama/põlema minna. füüsika noh, põhikooli oma.
suur inimene (kasvu poolest kindlasti vähemalt) aga jutt ja aru nagu idioodil.

Kasutaja avatar

capten

Lugemata postitus Postitas capten »

:shock: ...haruldaselt juhm...pange lukku see teema! Palun!?

Üksik on nõrk...
Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Puhas huumor (lol)

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Kaua võib ausõna.. lukku!

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Suletud

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”