Tervisekontroll?
Moderaator: Moded
duub7 kirjutas:Hää küll, esmaspäevaks panin aja kirja - kontrollitakse üle mis seis siis on.
Muide kas keegi oskab öelda kas nendes prillipoodide kontrollides on kohal kvalifitseeritud arstid kes võivad ka tervisekontrolli jaoks mulle mingi tõendi kirjutada?
Haiglates/polikliinikutes olid järjekorrad muidu oma 2-3 kuud.
Kas said mingi tõendi nüüd siis kätte? Mina meelest Mustamäe polikliinikus on alati tõend kohe kätte saadud. Käisin seal nii B kui A- kati jaoks ja kohe olen löögile saanud, ilma aega kinni panemata
Seal on alati ka üks kummaline arst muidugi olnud, kes siiani pole minul nägemist kontrollinud ja ainult küsib, kas kannad prille või ei
Samas ma ausa inimesene pole kunagi suutnud öelda, et ei kanna ![]()
-
a501322914
Teema algataja
No silmaarsti külastus oleks igati positiivne. Sellise, kes ikka uurib mõõdab, mitte ainult seinapealt tabelit ei käse vaadata ja selle järgi otsustab. Saad ise ka hiljem rahuliku südamega magada. Mõni aeg tagasi endal selline kogemus, kaotasin load ära, duplikaadi jaoks tervisetõendit tarvis, vahtisn päev otsa silm punnis arvutist seda kaasaegset fondi suurust, siis otse kontrolli, arst arvas, et nüüd tuleb küll hakata prillidele mõtlema. Käisin siis päris silmaarsti juures ja kurtsin oma muret. Eelnevalt ei vahtinud 6h jutiga monitori. Hinnang oli selline, et prille mulle küll ette pole võimalik veel riptada. Käskis hoopis normaalselt käituda ja mitte tundide kaupa jutiga arvutit vahtida. Seega palju sõltub sellest mida ja kui kaua eelnevalt on tehtud.
-
tarx76
Teema algataja
-
duub7
Teema algataja
mella kirjutas:duub7 kirjutas:Hää küll, esmaspäevaks panin aja kirja - kontrollitakse üle mis seis siis on.
Muide kas keegi oskab öelda kas nendes prillipoodide kontrollides on kohal kvalifitseeritud arstid kes võivad ka tervisekontrolli jaoks mulle mingi tõendi kirjutada?
Haiglates/polikliinikutes olid järjekorrad muidu oma 2-3 kuud.Prillipoes pole silmaarst vaid optometrist. Ja spetsiaalselt õppinud silmade korrigeerimist.
Kas ainult -0.5 või silinder ka?
Lase kindlasti teha endale prillid. kui pappi pole, võta mingid odavad. Või läätsed. näiteks ühekordsed läätsed - saad 40kr-ga paari ning tõdemuse, milline on terav pilt.
juba 0.5 dioptrit nägemise halvenemist muudab minul võistlustel ringiaegu väga palju. Kui ikka täpselt ei näe, ei julge peale keerata.
Silinder? Sellise asja kohta küll midagi ei mainitud.
-
duub7
Teema algataja
Putukas kirjutas:duub7 kirjutas:Hää küll, esmaspäevaks panin aja kirja - kontrollitakse üle mis seis siis on.
Haiglates/polikliinikutes olid järjekorrad muidu oma 2-3 kuud.Kas said mingi tõendi nüüd siis kätte? Mina meelest Mustamäe polikliinikus on alati tõend kohe kätte saadud. Käisin seal nii B kui A- kati jaoks ja kohe olen löögile saanud, ilma aega kinni panemata
Seal on alati ka üks kummaline arst muidugi olnud, kes siiani pole minul nägemist kontrollinud ja ainult küsib, kas kannad prille või ei
Samas ma ausa inimesene pole kunagi suutnud öelda, et ei kanna
Ma sain retsepti prillide jaoks. Lähen nüüd sellega tagasi sinna kus tervisekontrolli tehti ja küsin, et kas 0,5 on tõesti nii suur miinus, et ma ilma prillideta kellelegi ohtlik oleksin... kui on siis pangu aga märge, et pean prille kandma, peasi, et tõendi saan kuna kiireks läheb juba ![]()
Mainin ära ka, et peale kontrolli ostsin ka läätsed. Kanda neid pole veel põhjust olnud.
-
Gaspar
Teema algataja
Kurjam mina enam ei tea,käisin siis eile ka omale tervisetõendit võtmas ja põhimõtteliselt prinditi välja leht kus kõik vastused olid juba ei peal(ehk siis korras).Küsis et kuidas silmadega on?Vastasin ,et noh korras peaks olema.Siis küsis palju vererõhk on,ütlesin et ei mina tea aga arvan et normaalne
noh siis ta kirjutas mingi normaalse vererõhu sinna ja oligi kõik
.Et siis mitte ühtegi testi mulle ei tehtud.
Maksis muidu 225 krooni see 5 minutiline nn. "ülevaatlus" ![]()
-
Annushka
Teema algataja
-
Gaspar
Teema algataja
Annushka kirjutas:Tervisetõend on tõepoolest kiire tulema, kui eelnevalt on olemas näiteks B kategooria load. Mis siin ikka arstil uurida ja puurida, kui kunstjäset ei paista olevat ja eelnevalt aastatel ei ole värvipimedust diagnoositud. Seega: töö kiire ja korralik!
Minul puuduvad igasugused eelnevad load,tervisekontrollid jne.Pole kunagi silmaarstl käinudki.
-
Annushka
Teema algataja
TO Gaspar: No sellisel juhul on küll see tõend üle pee väljastatud! Pole küll minu asi targutada!
Eriliselt haige küsimus oli arstilt ammu, kui B kategooriat taotlesin: kas tarbite narkootikume? Mis ta ootas, et vastan: jaa, igapäev kohe 5 kg
???
Ju siis oled terve poiss ja arstil on röntgensilmad
kui nii käppelt sai asjad aetud!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.