..teeme neljapäeval kell 18.30 -19.00 kogunemise helsinkis ,kalatori platsil. sinna peaks köigil enam -vähem yks maa olema ja koht mida köik teavad..
-huvilisi ikka annab märkku sms-itades meilitades ja helistades,koostan ise nimekirja huvilistest kes siinpool sood ringi kimavad...
...,et siis kohe kui toimub siis saab teada anda...
...info@indre.fi ja tel on 0400 339944
Noo krt, kui mingi suurem asi plaanis, eks ma pea siis kuidagi ennast töölt varem ära sebima....Ainlt, miks sinna kesklinna vaja ronida, kui mingi sõit on siis parem oleks ikka kohtumispaik võimalikult sõitetava lõigu lähedal teha.....Ja kehä 1 ja Väyläde juursed bensukad nagu head rahulikud kohad kus koguneda.....ega me Tallinnas pole, et peaks Moskva ette näitama minema ennast....
Ma homme(teisip. 13.05) Muhkel5'le Klaukkalasse külla, teeme sealkandis väikse tiiru....kes tahab kaasa tulla, siis prooviks mingi 17.30-18.00 ajal sõitma hakata.....kohtuda võib kuskil kehä 1 äärses bensukas...(muidugi võib alati hiljem järgi tulla meile Klaukkalasse)
Numbri ma juba siin eespool andsin ka...
Täna oli tore, neli tegelast oli kohal.kui ilma on siis 15.05 kell 18.00 Tapiola ABC delis kehä1 ääres uus yritys.Linna ei viitsi ronida.Mida arvate kas ok.
Tapiola on ihanaa sama ,meelt et ei ole nagu mõtet suurt linna uhada, kui ilma on siis võiks ikka mingi reidi ka ette võtta ja sealt välja rammimisega on pooled lõpuka sabast kadund ja lõpetavad
Aga jh täna polnd ka häda midagi. Kui nii jätkub saab asjast asja isegi lõpuks
Muide samas nihtisilla abc, kust täna sai alustatud on kohalikel homme sõit plaanis. Kogunemine ja kahvitamine 17.00-17.30 ja siis kuskile poole sõitma. Ise usun et lähen kaasa, kas kellelgi veel huvi on.
Tapiola parem variant kui kesklinn, eks ma ikka proovi oma perse ka motika seljas kohale sõidutada.....teil läheb nagunii kohvitades ja juttu puhudes seal aega
Tänane nihtisilta-porkkala-klaukkala-kannelmäki oli minujaoks küll väga lahe tripp. Sai ka see kuulus Porkkala kohvikupidaja Olli ära nähtud, jagas meile isegi tasuta kohvi....
4 eesti motikameest kokku saada on ju täitsa hea algus... Neljapäeval võiks ikka 10 juba olla
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.