Motoexotika

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
sipelgas

Lugemata postitus Postitas sipelgas »

käisime eile -jäime väga rahule.Motopaksu depoost õnnestus saada särgid :D.Edu talle töös ja isiklikus elus!
Igati kosutav oli näha omasuguseid motokiiksuga inimesi :lol:

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Krt! Mis toimub? Kõik mototüdrukutele mõeldud särgid olid juba ammu otsas, kui mina kohale jõudsin. Kas siis biker'id ostavad ainult naiste särke või :twisted: õnneks endale ikka sain selle uue badassi :D
Motokas! Ruttu trükikotta!

polecat
Tsikkel: Yamaha XJ 600s

Lugemata postitus Postitas polecat »

Naiste särgid olid sellepärast otsas. et Motokas oskab naisi paremini moosida kui mehi, mina küll sulasin :twisted:

kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida ;)

Teema algataja
cruisergirl

Lugemata postitus Postitas cruisergirl »

polecat kirjutas:

Naiste särgid olid sellepärast otsas. et Motokas oskab naisi paremini moosida kui mehi, mina küll sulasin :twisted:

Siis kui cruisergirl motoexoticale jõudis, olid naiste särgid otsas. Seega mis moosimisest jutt käib? Sulaksin kah särgi sees aga ---jah ainult meestekad! Motokas! Kas sa oled veel trükikojas või uue satsiga teel? :lol:

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

sipelgas kirjutas:

Motopaksu depoost õnnestus saada särgid

Kahjuks on Motokas kaotanud sõltumatuse ja nüüd on depoo neeger!
Aga parem neeger, kui ilma MOTOKATA!!!! :lol:

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Ma saan aru ,et naiste särgid on eksklusiivne kaup,aga olge nüüd meheks ja tehke juurde.Mu proua lubas mind koos saba ja sarvedega ää süüa kui ma talle särki ei saa :twisted:

Edit:Motokas,mul su arve number on ikkagi kuskile ajaloo prügikasti vajunud,niiet viska PS-i.

Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R

Teema algataja
Laurius

Lugemata postitus Postitas Laurius »

Mis erilised särgid need sellised on, et neile NII palju tähelepanu ja igatsust pühendatakse?

Mina isiklikult laekusin näitusele reede pärastlõunal kindla veendumusega, et valin välja ja ostan tänavasõidusaapad. Ei olnudki valida midagi :shock:

Äkki oleks pidanud kaks Bikeri naistesärki ostma ja neid saabastena tarvitama.

Kasutaja avatar

Priit_IZ
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas Priit_IZ »

Käidud ja väga rahul. Analoogse pealinna üritusega ei anna võrreldagi. Aga see minu arvamus :wink:

Mis särkidesse puutus, siis ilmselt oleks nii mõnegi proua kurjem, kui oleks MC39 särk kohapealt ostetud :D

Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

n2utsu kirjutas:

Samuti ära käidud, üritus on ikka väga muhe. Üks sell suutis isegi ühe hayabusa tagumise papu suitsema ajada..

Suzuki tegi böörnaudi... wow... siis nad teinud tõsise uuenduse oma rattaga. või siis oli peidus seal gondli all honda mootor?!?! (lol)

Teema algataja
marslane

Lugemata postitus Postitas marslane »

Kas kellelgi pildimaterjali pole jagad? Kahjuks ise ei jõudnud sinna ega ka ei jõua.

Teema algataja
-siim-

Lugemata postitus Postitas -siim- »

Kasutaja avatar

zorten22
Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 47 korda

Lugemata postitus Postitas zorten22 »

Keegi tunneb ära...? :D
Pilt

Ja veel mõned pildid: http://zorten22.planet.ee/Pildid/Motoexotika/

...

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

sepp, saad aru, seepärast see busa sinna toodigi, et nüüd suudab isegi busa rehvi põletada. mida järgmiseks? õpivad tegelikult tsikleid tegema :twisted:

Laurius > vaata kui sa ei tunne ennast kuuluvat mingisugusesse kogukonda, keda ühendab üritus nimega biker.ee ja kes soovivad saada selle sümboolikaga väga lahedaid särke, siis ära mölise eks. Ja oma saabasteks võid kasutada kahte oma naise aastasest aluspesust: näiteks neid, millel on peale kirjutatud JUUNI ja JUULI. 10 jääb veel alles, seega pole ka rahaline kaotus suur.

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Käisin ka saapaid nillimas, aga ei sanaud midagi. Sobivat isegi oli, aga jalanumbrit polnud.

Teema algataja
Lärry

Lugemata postitus Postitas Lärry »

aga kes sai endale VIIMASE biker.ee särgi :P

Kasutaja avatar

Dali
Tsikkel: BMW S1000RR

Lugemata postitus Postitas Dali »

sepp kirjutas:
n2utsu kirjutas:

Samuti ära käidud, üritus on ikka väga muhe. Üks sell suutis isegi ühe hayabusa tagumise papu suitsema ajada..

Suzuki tegi böörnaudi... wow... siis nad teinud tõsise uuenduse oma rattaga. või siis oli peidus seal gondli all honda mootor?!?! (lol)

Sepale tegelt meeldivad suzud väga :D on pilte kuidas ta imearmsalt üht pisikest suzukit kallistab :D :D
Lihtsalt raha pole, et suzut osta siis peabki kibestunult hondat nühkima

Teema algataja
dima

Lugemata postitus Postitas dima »

kellelgi veel pilte on?:D

Kasutaja avatar

Kapa
Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kapa »

dima kirjutas:

kellelgi veel pilte on?:D

On ikka!!! http://nagi.ee/photos/klaassilm/sets/82931/

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

Jah, sai ka reede pärastlõunat sinna joostud, et särki värki saaks...särgi sain, värgi muretsesin õhtul mujalt :) Lahe, kuigi eelmine aasta oli kuidagi -midagi rohkem...

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

muu pahna hulgas on ka siin mõned pildid. sõber pildistas.

フーリガン
Kasutaja avatar

Symster
Tsikkel: üks liiga vähe

Lugemata postitus Postitas Symster »

ei saanud kahjuks särki aga väga tahtsin ... järgmine aasta siis varem kohale aga minuarust oli just seeaasta vähe kõvem üritus kui eelmie aasta :roll:

Kasutaja avatar

kaska
Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kaska »

kaks hellushetke motoexotikalt
http://www.zone.ee/laulusild/moto/

:bsmile:

Teema algataja
Laurius

Lugemata postitus Postitas Laurius »

Credo kirjutas:

Laurius > vaata kui sa ei tunne ennast kuuluvat mingisugusesse kogukonda, keda ühendab üritus nimega biker.ee ja kes soovivad saada selle sümboolikaga väga lahedaid särke, siis ära mölise eks. Ja oma saabasteks võid kasutada kahte oma naise aastasest aluspesust: näiteks neid, millel on peale kirjutatud JUUNI ja JUULI. 10 jääb veel alles, seega pole ka rahaline kaotus suur.

Ma kasutan biker.ee-d infoallikana päris hoolega. Vajalik keskkond! Minu absoluutne respekt inimestele, kes seda oma südameasjana veavad ja neile, kes moodustavad selle ümber nn kogukonna.

Tol hetkel, avades teema "Motoexotika", oli naljakas lugeda sealt ainult postitusi särkide saadavuse kohta ja üldse mitte ürituse enda teemal. Ehk, Credo, tegemist ei ole mölisemisega! Ma saan aru, et noor mees ja kevadine innaaeg ka sunnib takka aga ei maksa nii põlema minna. Nii võib jääda mulje, et sa ei olegi "lihtsalt veidi õel".

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 443 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Laurius, Sa ei ole ainuke, kes nii arvab.
Enamus kommidest Exotika kohta on-särgid!
Samasugune enamus Elumoto'lt- odav varustus!

Tundub, et neid messe polekski vaja, kui Biker'i särgid oleks poodides müügil ja motopoed müüks varustust soodsamalt.

Ahjaa, Elumotolt miskit veel -Neiud! Tundub, et neidki on tänavapildis vähe.

Edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Märkö
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K5

Lugemata postitus Postitas Märkö »

kaska kirjutas:

kaks hellushetke motoexotikalt
http://www.zone.ee/laulusild/moto/

:bsmile:

Irwww no selge...järgmine kord ma enam ei tee nii, sest kellelegi jääb ikka silma :D

Teema algataja
Cessu

Lugemata postitus Postitas Cessu »

Nõustun ants01´ga. Elumoto teemal ei oska küll kahjuks kaasa rääkida kuid Exotikal oli neid naisi küll väga vähe :P Kui Mina, tavaline inimene tsikli selga istusin, oli mehi 4-6 ringis pildistamas, mis näitas, et naisi oli väga vähe keda vaadata ja pildistada :wink: Ning üldiselt eelmine aasta oli kuidagi küpsem see värkk :( :(

Kasutaja avatar

GoodCat
Tsikkel: SV650s, CRF450

Lugemata postitus Postitas GoodCat »

Jõudsin ka ära käia exotical, kyll seal lõpupoole aga biker.ee nurga nägin ära ja sain isegi häid pakkumisi. Käik tasus end täitsa ära. Välja tulles oli raha ülegi!

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

Teema algataja
Tähnik

Lugemata postitus Postitas Tähnik »

Kasutaja avatar

airbrusha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas airbrusha »

Et siis ... MARUÄGE oli nagu ikka ...Olen kõik aastad seal kohal olnud ja minu meelest muutub iga aastaga üha paremaks see üritus...
Huumorit sai tehtud rohkem kui kogu ülejäänud aastaga kokku, napsi sai võetud, naisi vaadatud ja hääl sai kah kähedaks karjutud ...
Tervitused ja lauks.com-i tööka kollektiivi poolne tänukiri siinkohal seekordsetele võitluskaaslastele !

Motopaks ,pihelgas ja co ! Esimest korda olime naabrid ja täitsa asjalikud ja toredad olete ...Nalja sai ja lipud lehvisid kõrges (kuigi kohe hommikul esimese asjana pihelga sugust keskealist p*** näha võib silmanägemise pikapeale ära võtta kül :D!)...

Ants kantoss ja hillclimbi härrad ... Antsu täname öömaja sebimise eest sel pimedal ööl .. Ja kiivri eest täname ja prillide eest kah ...
Ja muidugi samas tunneme sulle siiralt ja südamest ka kaasa ,et su nõrk tervis kogu sellele alkoholile enam lõpuni vastu ei pidanud...
Kuna sa oma kana kaenlasse võtsid ja äädaigo ütlemata putku panid siis omaltpoolt ütleksime sulle kül ÄÄDAIGO ja sooviksime pikka iga :D

Tag ja Tõnga ... Maru oli näha jälle ja viunagi võtta oli maru ..
Ja Tõnga !!... Vaene säga ootas sind ja su gondleid terve pühapäise päeva aga Nähtavasti su tervis siis ei lubanud neid ära tuua .. Me veel helistame sulle !!

Mell ,poisid ja MC39 ...!! Tublid ja abivalmid olite nagu ikka !! See oli mul esimene aasta olla väljapool teie boksi ja mulle tundub ,et ma sain isegi hakkama ...

Janoh nimekiri on veel ikka väga pikk ja lai ... Tore üritus oli !!.. ja tervitan veelkord kõiki asjaosalisi ka neid keda varem tervitatud ei saanud !!... Näeb siis järgmisel aastal jälle ning teeb selle ürituse veel rajumaks !!

Kõik tsikli ,auto ja kiivri maalingutest ja kleebistest...
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”